Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 13. listopadu 2009 ve 13:35® CasperForever
- Datum lovu: 13.11.2009 | Revír: Moje oblíbené místečko... | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnešní vláčka se docela povedla… šel sem od 8 do 10:30 a chytil sem 4 štičky… Jedna 45cm a ostatní kolem 40cm.Už se těším na příští rok až budou otrochu větší…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 15:22® Kazan
- Datum lovu: 11.12.09 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Vláčka na Lužnici, pár okounů a štička.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. listopadu 2009 v 18:12® osprey
- Datum lovu: 11.11. 2009 | Revír: tam, co už jsem dlouho nebyl | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se byl podívat na kolegy v bývalém zaměstnání. Abych cestou neupadl, vzal jsem si na opírání prut (Dragon Destiny 270/2 – 14g – doporučuju, opírá se o něj fakt dobře) a cestou zpátky jsem prohodil fleky, kde jsem se vždycky stavoval po práci.
Byly tam i dnes – za 15 minut 2 okouni, jedna kudla spadlá a jedna 50+ zdolaná. Zaplať Pánbůh za ně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. listopadu 2009 v 16:06® BlueShark
- Datum lovu: 11.11.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. listopadu 2009 v 16:06® BlueShark
- Datum lovu: 11.11.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska krásné listopadové datum a výprava za tlouštěma, bylo parádně, bez větru. Půl hodka vláčky a jedno málé štíče. Pak spláveček a tloušťáci na sebe nenechali dlouho čekat.
Celkem vytaženo 7 ryb, nejmenší 43cm a největší 53cm. Jeden mě porazil a 0.12 utrhl po parádním 4. výpadu. Nejkrásnější byl tloušť 51cm, který byl o dost macatější než největší měřený. Můj odhad kolem 1.5kg krásná buchtička a z vody jsem ho dostával cca 14minut, 7 výpadů od břehu. Musí těm krásným rybám poděkovat a odměna jim je jejich domov – Labe.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 ve 20:33® kubas
- Datum lovu: podzim | Revír: JM
Nějaké fotky z poslední doby z vláčky, bobkařiny a výlovu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 ve 20:32® kubas
- Datum lovu: podzim | Revír: JM
Pár fotek z bobkařiny, vláčky a výlovu. Ilustrační, foceno mobilem

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 ve 20:03® Leník
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Sázava 2 | Způsob lovu: Klasická položená
Jedna z víkendových štičích princezen.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 v 19:39® sus1
- Datum lovu: dneska | Revír: ..... | Způsob lovu: Feeder
Tak a tet za fišboony.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. listopadu 2009 v 18:51® sus1
- Datum lovu: 10.11.2009 | Revír: u nás | Způsob lovu: Kaprařina
Dneska sem byl na rybach,výlov se nekonal,tak sem zašel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:57® dawe4
- Datum lovu: 7.11.09
svět se zbláznil a ryby taky … chytal jsem na mrtvou rybičku ze dna a kolega taky .. dostali jsme celkem tři podivné ale úplně stejné záběry … u prvního se ryba vyhákla kus od břehu, u druhého hned po záseku a třetí jsem dotáhl tak blízko břehu, že jsem se šokem zjistil že táhnu kapra
Tento příspěvek byl editován 9.11.2009 22:57:46 uživatelem dawe4.
… stalo se mi to poprvé ale už jsem o tom slyšel …Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. listopadu 2009 ve 14:36® sgt.mooody
-
Jedna včerejší 62cm..

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. listopadu 2009 v 8:40® Fugas
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač
Během nedělní návštěvy rodičů jsem si odskočil zkontrolovat svá oblíbená místečka. Vody poměrně dost, tak jsem zkoušel maxinástrahy ve vidině minimálně metrovky
, ta se nakonec nekonala
. Tak jsem sáhl po druhém prutu a usmáčkoval něco okounů okolo 30(
plavou dál). Krásné odpoledne to bylo, měl jsem i dobrý pocit z výbavy,
tak jsem si to užíval. A když motorizovaní kolegové k večeru zaparkovali
v zátokách svoje prskolety, nastalo široko daleko nádherné podzimní
ticho, to miluju
.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 9. listopadu 2009 v 7:54® Zoles
- Datum lovu: 8.11. | Revír: ZC | Způsob lovu: Feeder
Tak jsme vcera s brachou, Adamem navstivili par zapadoceskejch reviru. Vysledkem bylo par nevelkejch parmicek,naky tlousti a cejni. Brachovo nej cejn 48 a muj 54. Foto posle Adam ze SR.Docela fajn den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 ve 21:31® Ftmči
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Jihočeská MP | Způsob lovu: Muškaření
Dneska docela fajn muškaření. Ryby vůbec nesbíraly, takže jsem se musel uchýlit k nynfě. Nejvíc jsem lapil okounků (asi 20), pak nějaké tlouštíky, proudníky, oukleje a 2 potočáky. V závěru mi to ukousla štička. Byla to první štička na mouchu, takže docela překvapení. Bohužel hlavní cíl lipan opět 0. To už je snad prokletí…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:42® mira.ll
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Úhlava
Jj ,je vidět že i na Úhlavě se bobrům líbí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:33® mira.ll
- Datum lovu: 7. a 8. 11. 2009 | Revír: rybník a řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera na rybníce dvě kudly, dneska jsem se vydal na Úhlavu a mizérie.Jedna štička na první hod, pak ještě dva záběry neproměněné,jinak ani ň.
Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 20:35:33 uživatelem mira.ll.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 19:34® Misakk
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Pardubicko | Způsob lovu: Přívlač
Při dnešní procházce s rodinou jsem si vzal s sebou prut na přívlač a přišla jen tahle kudlička. Ale i ta mě dokázala potěšit. Zkusil jsem nahodit ůplně nový wobler od Dorada a štice se zalíbil už při druhém náhozu.
Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 19:35:57 uživatelem Misakk.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:33® Kazan
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač
Podvečerní vláčka na Jordáně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:21® proutnik
-
tomashr> to je jezdik a ne hrouzek

původně jsem to chtěl přesunout do všeobecené, ale pokud by na hrouzkoježdíka měl ještě někdo reagovat, tak laskavě ve všeobecné, díky Robur
Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 19:25:57 administrátorem Robur.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:15® tomashr
- Datum lovu: 28.10.2009 | Revír: Nové řeky | Způsob lovu: Feeder
Trochu chytání o státním svátku – hnusná zima, což se týkalo i ryb, nicméně nějací cejni se našli, k tomu jeden pidihrouzek
Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 18:16:20 uživatelem tomashr.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:06® výča
-
tak dneska po raní vycházce jeden podseknutý kapřík 52cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 17:59® Zauwi
- Datum lovu: 8.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska jsem oprášil mušák a vyrazil se mrknout na řeku. Vody teklo dost, ze začátku jsem měl kapku problémy s veverkama, ale časem se to poddalo. Rybky vesele zobaly, brali pstruzi, lipani a našel jsem i pár zapomenutejch duháků. Duhákům víc chutnaly larvy chrostíků, lipanům goldík march brown s oranžovou hlavohrudí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 17:33® Prutos
- Datum lovu: 8.10.2009 | Způsob lovu: Přívlač
Scanix dnes bez pruhů…já s pruhama.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 17:21® Scanix
- Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vcerejsi lov na rybnicku prinesl neco k 10ti stickam, 2 okouny a 3 ukousnute ocasky u kopyt a jednu nastrahu celou. Pekne pocasi a par rybek, proste to bylo fajn.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 17:13® golden carp
- Datum lovu: 8.11 | Revír: Lom prosetín | Způsob lovu: Plavaná
dnes nic moc akorát 5 okounů do 20cm a jeden amur 34cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. listopadu 2009 ve 21:11® osprey
- Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: pořád ten mezi bagrama | Způsob lovu: Muškaření
Aby bylo vidět, že nejen lipanem živ jest člověk, tak ještě z jiného soudku…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. listopadu 2009 ve 21:09® osprey
- Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: ten mezi bagrama | Způsob lovu: Muškaření
No a já se přidám. Hecht osvědčil docela čich na ryby a velký rozdíl v našich výsledcích dlouho nebyl. Až k večeru se můj šíleně barevný goldík (v barvách německé vlajky) ukázal být pro ryby trochu zajímavější než hechtova munice. Rybky krásné, ale málo a malé. A bohužel – bagry, bagry a bagry. Bagruje se na několika místech a naprosto zhovadile. Když už tam musejí utápět státní peníze, to to nemůžou mršit aspoň trochu lidsky? Jak třeba mají žít ryby v 10 cm vody?

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. listopadu 2009 ve 20:56® hecht
- Způsob lovu: Muškaření
Dneska na celodenním lovu s redaktorem. Aktivita ryb byla slabší, vyjma cca hoďky dopoledne. Sušil jsem jak jsem uměl,hejno lipanů a zopár potočáků bylo výsledkem. Míra na tom byl obdobně, navíc měl i nějakého tlouště. Pořád jsem na začátku, takže to je spíš učení se, jak na lopatu sedat.
Tento příspěvek byl editován 7.11.2009 20:58:42 uživatelem hecht.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. listopadu 2009 v 16:20® Char
- Datum lovu: 2.11.2009 | Revír: velkej
Něco z minulého týdne.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.