Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 13. listopadu 2009 ve 13:35® CasperForever
CasperForever
Datum lovu: 13.11.2009 | Revír: Moje oblíbené místečko... | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnešní vláčka se docela povedla… šel sem od 8 do 10:30 a chytil sem 4 štičky… Jedna 45cm a ostatní kolem 40cm.Už se těším na příští rok až budou otrochu větší…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28945.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 12. listopadu 2009 v 15:22® Kazan
    Datum lovu: 11.12.09 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Vláčka na Lužnici, pár okounů a štička.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28938.jpg
      Středa 11. listopadu 2009 v 18:12® osprey
      osprey
      Datum lovu: 11.11. 2009 | Revír: tam, co už jsem dlouho nebyl | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem se byl podívat na kolegy v bývalém zaměstnání. Abych cestou neupadl, vzal jsem si na opírání prut (Dragon Destiny 270/2 – 14g – doporučuju, opírá se o něj fakt dobře) a cestou zpátky jsem prohodil fleky, kde jsem se vždycky stavoval po práci.

Byly tam i dnes – za 15 minut 2 okouni, jedna kudla spadlá a jedna 50+ zdolaná. Zaplať Pánbůh za ně.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28931.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28932.jpg
        Středa 11. listopadu 2009 v 16:06® BlueShark
        BlueShark
        Datum lovu: 11.11.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28925.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28926.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28927.jpg
          Středa 11. listopadu 2009 v 16:06® BlueShark
          BlueShark
          Datum lovu: 11.11.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska krásné listopadové datum a výprava za tlouštěma, bylo parádně, bez větru. Půl hodka vláčky a jedno málé štíče. Pak spláveček a tloušťáci na sebe nenechali dlouho čekat.

Celkem vytaženo 7 ryb, nejmenší 43cm a největší 53cm. Jeden mě porazil a 0.12 utrhl po parádním 4. výpadu. Nejkrásnější byl tloušť 51cm, který byl o dost macatější než největší měřený. Můj odhad kolem 1.5kg krásná buchtička a z vody jsem ho dostával cca 14minut, 7 výpadů od břehu. Musí těm krásným rybám poděkovat a odměna jim je jejich domov – Labe.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28922.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28923.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28924.jpg
            Úterý 10. listopadu 2009 ve 20:33® kubas
            kubas
            Datum lovu: podzim | Revír: JM

Nějaké fotky z poslední doby z vláčky, bobkařiny a výlovu :-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28913.jpg
              Úterý 10. listopadu 2009 ve 20:32® kubas
              kubas
              Datum lovu: podzim | Revír: JM

Pár fotek z bobkařiny, vláčky a výlovu. Ilustrační, foceno mobilem

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28910.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28911.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28912.jpg
                Úterý 10. listopadu 2009 ve 20:03® Leník
                Leník
                Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Sázava 2 | Způsob lovu: Klasická položená

Jedna z víkendových štičích princezen.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28909.jpg
                  Úterý 10. listopadu 2009 v 19:39® sus1
                  Datum lovu: dneska | Revír: ..... | Způsob lovu: Feeder

Tak a tet za fišboony.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28906.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28907.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28908.jpg
                    Úterý 10. listopadu 2009 v 18:51® sus1
                    Datum lovu: 10.11.2009 | Revír: u nás | Způsob lovu: Kaprařina

Dneska sem byl na rybach,výlov se nekonal,tak sem zašel.:-)

Pondělí 9. listopadu 2009 ve 22:57® dawe4
                      dawe4
                      Datum lovu: 7.11.09

svět se zbláznil a ryby taky … chytal jsem na mrtvou rybičku ze dna a kolega taky .. dostali jsme celkem tři podivné ale úplně stejné záběry … u prvního se ryba vyhákla kus od břehu, u druhého hned po záseku a třetí jsem dotáhl tak blízko břehu, že jsem se šokem zjistil že táhnu kapra :-)) … stalo se mi to poprvé ale už jsem o tom slyšel …

Tento příspěvek byl editován 9.11.2009 22:57:46 uživatelem dawe4.
                        Pondělí 9. listopadu 2009 ve 14:36® sgt.mooody

Jedna včerejší 62cm..

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28885.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28886.jpg
                          Pondělí 9. listopadu 2009 v 8:40® Fugas
                          Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Během nedělní návštěvy rodičů jsem si odskočil zkontrolovat svá oblíbená místečka. Vody poměrně dost, tak jsem zkoušel maxinástrahy ve vidině minimálně metrovky9-) , ta se nakonec nekonala:-D . Tak jsem sáhl po druhém prutu a usmáčkoval něco okounů okolo 30( plavou dál). Krásné odpoledne to bylo, měl jsem i dobrý pocit z výbavy, tak jsem si to užíval. A když motorizovaní kolegové k večeru zaparkovali v zátokách svoje prskolety, nastalo široko daleko nádherné podzimní ticho, to miluju:-) .

Pondělí 9. listopadu 2009 v 7:54® Zoles
                            Zoles
                            Datum lovu: 8.11. | Revír: ZC | Způsob lovu: Feeder

Tak jsme vcera s brachou, Adamem navstivili par zapadoceskejch reviru. Vysledkem bylo par nevelkejch parmicek,naky tlousti a cejni. Brachovo nej cejn 48 a muj 54. Foto posle Adam ze SR.Docela fajn den.

Neděle 8. listopadu 2009 ve 21:31® Ftmči
                              Ftmči
                              Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Jihočeská MP | Způsob lovu: Muškaření

Dneska docela fajn muškaření. Ryby vůbec nesbíraly, takže jsem se musel uchýlit k nynfě. Nejvíc jsem lapil okounků (asi 20), pak nějaké tlouštíky, proudníky, oukleje a 2 potočáky. V závěru mi to ukousla štička. Byla to první štička na mouchu, takže docela překvapení. Bohužel hlavní cíl lipan opět 0. To už je snad prokletí…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28883.jpg
                                Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:42® mira.ll
                                mira.ll
                                Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Úhlava

Jj ,je vidět že i na Úhlavě se bobrům líbí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28880.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28881.jpg
                                  Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:33® mira.ll
                                  mira.ll
                                  Datum lovu: 7. a 8. 11. 2009 | Revír: rybník a řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera na rybníce dvě kudly, dneska jsem se vydal na Úhlavu a mizérie.Jedna štička na první hod, pak ještě dva záběry neproměněné,jinak ani ň. :-((

Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 20:35:33 uživatelem mira.ll.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28879.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28877.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28878.jpg
                                    Neděle 8. listopadu 2009 v 19:34® Misakk
                                    Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Pardubicko | Způsob lovu: Přívlač

Při dnešní procházce s rodinou jsem si vzal s sebou prut na přívlač a přišla jen tahle kudlička. Ale i ta mě dokázala potěšit. Zkusil jsem nahodit ůplně nový wobler od Dorada a štice se zalíbil už při druhém náhozu.

Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 19:35:57 uživatelem Misakk.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28875.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28876.jpg
                                      Neděle 8. listopadu 2009 v 18:33® Kazan
                                      Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač

Podvečerní vláčka na Jordáně.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28869.jpg
                                        Neděle 8. listopadu 2009 v 18:21® proutnik
                                        proutnik

tomashr> to je jezdik a ne hrouzek :-)

původně jsem to chtěl přesunout do všeobecené, ale pokud by na hrouzkoježdíka měl ještě někdo reagovat, tak laskavě ve všeobecné, díky Robur

Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 19:25:57 administrátorem Robur.
                                          Neděle 8. listopadu 2009 v 18:15® tomashr
                                          Datum lovu: 28.10.2009 | Revír: Nové řeky | Způsob lovu: Feeder

Trochu chytání o státním svátku – hnusná zima, což se týkalo i ryb, nicméně nějací cejni se našli, k tomu jeden pidihrouzek :-)

Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 18:16:20 uživatelem tomashr.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28866.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28867.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28868.jpg
                                            Neděle 8. listopadu 2009 v 18:06® výča

tak dneska po raní vycházce jeden podseknutý kapřík 52cm.

Neděle 8. listopadu 2009 v 17:59® Zauwi
                                              Zauwi
                                              Datum lovu: 8.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska jsem oprášil mušák a vyrazil se mrknout na řeku. Vody teklo dost, ze začátku jsem měl kapku problémy s veverkama, ale časem se to poddalo. Rybky vesele zobaly, brali pstruzi, lipani a našel jsem i pár zapomenutejch duháků. Duhákům víc chutnaly larvy chrostíků, lipanům goldík march brown s oranžovou hlavohrudí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28863.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28864.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28865.jpg
                                                Neděle 8. listopadu 2009 v 17:33® Prutos
                                                Prutos
                                                Datum lovu: 8.10.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Scanix dnes bez pruhů…já s pruhama.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28859.jpg
                                                  Neděle 8. listopadu 2009 v 17:21® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Vcerejsi lov na rybnicku prinesl neco k 10ti stickam, 2 okouny a 3 ukousnute ocasky u kopyt a jednu nastrahu celou. Pekne pocasi a par rybek, proste to bylo fajn.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28856.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28857.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28858.jpg
                                                    Neděle 8. listopadu 2009 v 17:13® golden carp
                                                    Datum lovu: 8.11 | Revír: Lom prosetín | Způsob lovu: Plavaná

dnes nic moc akorát 5 okounů do 20cm a jeden amur 34cm.

Sobota 7. listopadu 2009 ve 21:11® osprey
                                                      osprey
                                                      Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: pořád ten mezi bagrama | Způsob lovu: Muškaření

Aby bylo vidět, že nejen lipanem živ jest člověk, tak ještě z jiného soudku…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28849.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28850.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28851.jpg
                                                        Sobota 7. listopadu 2009 ve 21:09® osprey
                                                        osprey
                                                        Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: ten mezi bagrama | Způsob lovu: Muškaření

No a já se přidám. Hecht osvědčil docela čich na ryby a velký rozdíl v našich výsledcích dlouho nebyl. Až k večeru se můj šíleně barevný goldík (v barvách německé vlajky) ukázal být pro ryby trochu zajímavější než hechtova munice. Rybky krásné, ale málo a malé. A bohužel – bagry, bagry a bagry. Bagruje se na několika místech a naprosto zhovadile. Když už tam musejí utápět státní peníze, to to nemůžou mršit aspoň trochu lidsky? Jak třeba mají žít ryby v 10 cm vody?

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28846.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28847.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28848.jpg
                                                          Sobota 7. listopadu 2009 ve 20:56® hecht
                                                          hecht
                                                          Způsob lovu: Muškaření

Dneska na celodenním lovu s redaktorem. Aktivita ryb byla slabší, vyjma cca hoďky dopoledne. Sušil jsem jak jsem uměl,hejno lipanů a zopár potočáků bylo výsledkem. Míra na tom byl obdobně, navíc měl i nějakého tlouště. Pořád jsem na začátku, takže to je spíš učení se, jak na lopatu sedat.

Tento příspěvek byl editován 7.11.2009 20:58:42 uživatelem hecht.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28844.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28845.jpg
                                                            Sobota 7. listopadu 2009 v 16:20® Char
                                                            Char
                                                            Datum lovu: 2.11.2009 | Revír: velkej

Něco z minulého týdne.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28836.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28837.jpg