Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 9. listopadu 2009 ve 23:57® dawe4
dawe4
Datum lovu: 7.11.09

svět se zbláznil a ryby taky … chytal jsem na mrtvou rybičku ze dna a kolega taky .. dostali jsme celkem tři podivné ale úplně stejné záběry … u prvního se ryba vyhákla kus od břehu, u druhého hned po záseku a třetí jsem dotáhl tak blízko břehu, že jsem se šokem zjistil že táhnu kapra :-)) … stalo se mi to poprvé ale už jsem o tom slyšel …

Tento příspěvek byl editován 9.11.2009 22:57:46 uživatelem dawe4.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 9. listopadu 2009 v 15:36® sgt.mooody

Jedna včerejší 62cm..

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28885.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28886.jpg
      Pondělí 9. listopadu 2009 v 9:40® Fugas
      Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Orlík | Způsob lovu: Přívlač

Během nedělní návštěvy rodičů jsem si odskočil zkontrolovat svá oblíbená místečka. Vody poměrně dost, tak jsem zkoušel maxinástrahy ve vidině minimálně metrovky9-) , ta se nakonec nekonala:-D . Tak jsem sáhl po druhém prutu a usmáčkoval něco okounů okolo 30( plavou dál). Krásné odpoledne to bylo, měl jsem i dobrý pocit z výbavy, tak jsem si to užíval. A když motorizovaní kolegové k večeru zaparkovali v zátokách svoje prskolety, nastalo široko daleko nádherné podzimní ticho, to miluju:-) .

Pondělí 9. listopadu 2009 v 8:54® Zoles
        Zoles
        Datum lovu: 8.11. | Revír: ZC | Způsob lovu: Feeder

Tak jsme vcera s brachou, Adamem navstivili par zapadoceskejch reviru. Vysledkem bylo par nevelkejch parmicek,naky tlousti a cejni. Brachovo nej cejn 48 a muj 54. Foto posle Adam ze SR.Docela fajn den.

Neděle 8. listopadu 2009 ve 22:31® Ftmči
          Ftmči
          Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Jihočeská MP | Způsob lovu: Muškaření

Dneska docela fajn muškaření. Ryby vůbec nesbíraly, takže jsem se musel uchýlit k nynfě. Nejvíc jsem lapil okounků (asi 20), pak nějaké tlouštíky, proudníky, oukleje a 2 potočáky. V závěru mi to ukousla štička. Byla to první štička na mouchu, takže docela překvapení. Bohužel hlavní cíl lipan opět 0. To už je snad prokletí…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28883.jpg
            Neděle 8. listopadu 2009 ve 21:42® mira.ll
            mira.ll
            Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Úhlava

Jj ,je vidět že i na Úhlavě se bobrům líbí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28880.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28881.jpg
              Neděle 8. listopadu 2009 ve 21:33® mira.ll
              mira.ll
              Datum lovu: 7. a 8. 11. 2009 | Revír: rybník a řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera na rybníce dvě kudly, dneska jsem se vydal na Úhlavu a mizérie.Jedna štička na první hod, pak ještě dva záběry neproměněné,jinak ani ň. :-((

Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 20:35:33 uživatelem mira.ll.
              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28877.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28878.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28879.jpg
                Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:34® Misakk
                Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Pardubicko | Způsob lovu: Přívlač

Při dnešní procházce s rodinou jsem si vzal s sebou prut na přívlač a přišla jen tahle kudlička. Ale i ta mě dokázala potěšit. Zkusil jsem nahodit ůplně nový wobler od Dorada a štice se zalíbil už při druhém náhozu.

Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 19:35:57 uživatelem Misakk.
                foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28875.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28876.jpg
                  Neděle 8. listopadu 2009 v 19:33® Kazan
                  Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač

Podvečerní vláčka na Jordáně.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28869.jpg
                    Neděle 8. listopadu 2009 v 19:21® proutnik
                    proutnik

tomashr> to je jezdik a ne hrouzek :-)

původně jsem to chtěl přesunout do všeobecené, ale pokud by na hrouzkoježdíka měl ještě někdo reagovat, tak laskavě ve všeobecné, díky Robur

Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 19:25:57 administrátorem Robur.
                      Neděle 8. listopadu 2009 v 19:15® tomashr
                      Datum lovu: 28.10.2009 | Revír: Nové řeky | Způsob lovu: Feeder

Trochu chytání o státním svátku – hnusná zima, což se týkalo i ryb, nicméně nějací cejni se našli, k tomu jeden pidihrouzek :-)

Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 18:16:20 uživatelem tomashr.
                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28866.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28867.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28868.jpg
                        Neděle 8. listopadu 2009 v 19:06® výča

tak dneska po raní vycházce jeden podseknutý kapřík 52cm.

Neděle 8. listopadu 2009 v 18:59® Zauwi
                          Zauwi
                          Datum lovu: 8.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska jsem oprášil mušák a vyrazil se mrknout na řeku. Vody teklo dost, ze začátku jsem měl kapku problémy s veverkama, ale časem se to poddalo. Rybky vesele zobaly, brali pstruzi, lipani a našel jsem i pár zapomenutejch duháků. Duhákům víc chutnaly larvy chrostíků, lipanům goldík march brown s oranžovou hlavohrudí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28863.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28864.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28865.jpg
                            Neděle 8. listopadu 2009 v 18:33® Prutos
                            Prutos
                            Datum lovu: 8.10.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Scanix dnes bez pruhů…já s pruhama.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28859.jpg
                              Neděle 8. listopadu 2009 v 18:21® Scanix
                              Scanix
                              Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Vcerejsi lov na rybnicku prinesl neco k 10ti stickam, 2 okouny a 3 ukousnute ocasky u kopyt a jednu nastrahu celou. Pekne pocasi a par rybek, proste to bylo fajn.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28856.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28857.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28858.jpg
                                Neděle 8. listopadu 2009 v 18:13® golden carp
                                Datum lovu: 8.11 | Revír: Lom prosetín | Způsob lovu: Plavaná

dnes nic moc akorát 5 okounů do 20cm a jeden amur 34cm.

Sobota 7. listopadu 2009 ve 22:11® osprey
                                  osprey
                                  Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: pořád ten mezi bagrama | Způsob lovu: Muškaření

Aby bylo vidět, že nejen lipanem živ jest člověk, tak ještě z jiného soudku…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28849.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28850.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28851.jpg
                                    Sobota 7. listopadu 2009 ve 22:09® osprey
                                    osprey
                                    Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: ten mezi bagrama | Způsob lovu: Muškaření

No a já se přidám. Hecht osvědčil docela čich na ryby a velký rozdíl v našich výsledcích dlouho nebyl. Až k večeru se můj šíleně barevný goldík (v barvách německé vlajky) ukázal být pro ryby trochu zajímavější než hechtova munice. Rybky krásné, ale málo a malé. A bohužel – bagry, bagry a bagry. Bagruje se na několika místech a naprosto zhovadile. Když už tam musejí utápět státní peníze, to to nemůžou mršit aspoň trochu lidsky? Jak třeba mají žít ryby v 10 cm vody?

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28846.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28847.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28848.jpg
                                      Sobota 7. listopadu 2009 ve 21:56® hecht
                                      hecht
                                      Způsob lovu: Muškaření

Dneska na celodenním lovu s redaktorem. Aktivita ryb byla slabší, vyjma cca hoďky dopoledne. Sušil jsem jak jsem uměl,hejno lipanů a zopár potočáků bylo výsledkem. Míra na tom byl obdobně, navíc měl i nějakého tlouště. Pořád jsem na začátku, takže to je spíš učení se, jak na lopatu sedat.

Tento příspěvek byl editován 7.11.2009 20:58:42 uživatelem hecht.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28844.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28845.jpg
                                        Sobota 7. listopadu 2009 v 17:20® Char
                                        Char
                                        Datum lovu: 2.11.2009 | Revír: velkej

Něco z minulého týdne.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28836.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28837.jpg
                                          Sobota 7. listopadu 2009 v 16:52® Char
                                          Char
                                          Datum lovu: 1.11.2009 | Revír: revír velkej
                                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28834.jpg
                                            Sobota 7. listopadu 2009 v 16:42® Char
                                            Char
                                            Datum lovu: 1.11.2009 | Revír: revír velkej

Jedna z lepších z minulého víkendu.

Tento příspěvek byl editován 7.11.2009 15:48:56 uživatelem Char.
                                              Pátek 6. listopadu 2009 ve 21:14® hajan
                                              Datum lovu: minulý týden | Revír: různé

Barvy podzimu… Druhý pokus :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28828.jpg
                                                Pátek 6. listopadu 2009 v 18:30® Dejwík2504
                                                Dejwík2504

Tak minulý víkend jsem se vydal na plavačku, rybám se nechtělo, ale i tak jsem z vycházky měl radost…když jsem šel zpět ke kolu jsem našel tohoto krásného na trout vysušeného Roháče obecného

Tento příspěvek byl editován 6.11.2009 17:30:49 uživatelem Dejwík2504.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28827.jpg
                                                  Pátek 6. listopadu 2009 v 7:39® Petula
                                                  Petula

letos spokojenost

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28819.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28820.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28821.jpg
                                                    Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:42® Scanix
                                                    Scanix
                                                    Datum lovu: 5.11.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem zasel po praci cca na hodku k vode za barak, behem 10ti hodu 2 zabery, prvni ryba tloust 50±, druha ryba stika 70±, ta se ale vypla pri vylovovacim manevru, posleze uz nic, ale i tak to bylo fajn ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28809.jpg
                                                      Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:49® osprey
                                                      osprey
                                                      Datum lovu: 5.11.2009 | Revír: bylo jich víc | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ráno mě šokovalo krásné počasí. Po krátkém uvažování jsem se rozhodl dojet si vyfotit pár podzimních fotek, protože letošní podzim jsem to nějak zanedbal. Navštívil jsem fotogenická místa, svezl s sebou i vláčecí prut a potahal něco gum. Chytil jsem zopár kudel a hladového tloušťáka, větší ryby už u nás asi vymřely. Ale bylo krásně. Následoval krutý návrat ke klávesnici…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28806.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28807.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28808.jpg
                                                        Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 18:03® standas
                                                        standas
                                                        Datum lovu: 5.11.09 | Revír: vltava | Způsob lovu: Plavaná

tak jsem se byl rozloučit se starou děličkou a nic moc, asi 8× ouklej a jedna plotička.9-)

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 17:04:32 uživatelem standas.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28799.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28800.jpg
                                                          Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 7:32® Petula
                                                          Petula

listopad

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27658.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27659.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27660.jpg
                                                            Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 7:31® Petula
                                                            Petula

listopad

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27655.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27656.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27657.jpg