Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:34® Misakk
Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Pardubicko | Způsob lovu: Přívlač

Při dnešní procházce s rodinou jsem si vzal s sebou prut na přívlač a přišla jen tahle kudlička. Ale i ta mě dokázala potěšit. Zkusil jsem nahodit ůplně nový wobler od Dorada a štice se zalíbil už při druhém náhozu.

Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 19:35:57 uživatelem Misakk.
foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28875.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28876.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 8. listopadu 2009 v 19:33® Kazan
    Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač

Podvečerní vláčka na Jordáně.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28869.jpg
      Neděle 8. listopadu 2009 v 19:21® proutnik
      proutnik

tomashr> to je jezdik a ne hrouzek :-)

původně jsem to chtěl přesunout do všeobecené, ale pokud by na hrouzkoježdíka měl ještě někdo reagovat, tak laskavě ve všeobecné, díky Robur

Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 19:25:57 administrátorem Robur.
        Neděle 8. listopadu 2009 v 19:15® tomashr
        Datum lovu: 28.10.2009 | Revír: Nové řeky | Způsob lovu: Feeder

Trochu chytání o státním svátku – hnusná zima, což se týkalo i ryb, nicméně nějací cejni se našli, k tomu jeden pidihrouzek :-)

Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 18:16:20 uživatelem tomashr.
        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28866.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28867.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28868.jpg
          Neděle 8. listopadu 2009 v 19:06® výča

tak dneska po raní vycházce jeden podseknutý kapřík 52cm.

Neděle 8. listopadu 2009 v 18:59® Zauwi
            Zauwi
            Datum lovu: 8.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska jsem oprášil mušák a vyrazil se mrknout na řeku. Vody teklo dost, ze začátku jsem měl kapku problémy s veverkama, ale časem se to poddalo. Rybky vesele zobaly, brali pstruzi, lipani a našel jsem i pár zapomenutejch duháků. Duhákům víc chutnaly larvy chrostíků, lipanům goldík march brown s oranžovou hlavohrudí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28863.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28864.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28865.jpg
              Neděle 8. listopadu 2009 v 18:33® Prutos
              Prutos
              Datum lovu: 8.10.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Scanix dnes bez pruhů…já s pruhama.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28859.jpg
                Neděle 8. listopadu 2009 v 18:21® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Vcerejsi lov na rybnicku prinesl neco k 10ti stickam, 2 okouny a 3 ukousnute ocasky u kopyt a jednu nastrahu celou. Pekne pocasi a par rybek, proste to bylo fajn.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28856.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28857.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28858.jpg
                  Neděle 8. listopadu 2009 v 18:13® golden carp
                  Datum lovu: 8.11 | Revír: Lom prosetín | Způsob lovu: Plavaná

dnes nic moc akorát 5 okounů do 20cm a jeden amur 34cm.

Sobota 7. listopadu 2009 ve 22:11® osprey
                    osprey
                    Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: pořád ten mezi bagrama | Způsob lovu: Muškaření

Aby bylo vidět, že nejen lipanem živ jest člověk, tak ještě z jiného soudku…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28849.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28850.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28851.jpg
                      Sobota 7. listopadu 2009 ve 22:09® osprey
                      osprey
                      Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: ten mezi bagrama | Způsob lovu: Muškaření

No a já se přidám. Hecht osvědčil docela čich na ryby a velký rozdíl v našich výsledcích dlouho nebyl. Až k večeru se můj šíleně barevný goldík (v barvách německé vlajky) ukázal být pro ryby trochu zajímavější než hechtova munice. Rybky krásné, ale málo a malé. A bohužel – bagry, bagry a bagry. Bagruje se na několika místech a naprosto zhovadile. Když už tam musejí utápět státní peníze, to to nemůžou mršit aspoň trochu lidsky? Jak třeba mají žít ryby v 10 cm vody?

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28846.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28847.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28848.jpg
                        Sobota 7. listopadu 2009 ve 21:56® hecht
                        hecht
                        Způsob lovu: Muškaření

Dneska na celodenním lovu s redaktorem. Aktivita ryb byla slabší, vyjma cca hoďky dopoledne. Sušil jsem jak jsem uměl,hejno lipanů a zopár potočáků bylo výsledkem. Míra na tom byl obdobně, navíc měl i nějakého tlouště. Pořád jsem na začátku, takže to je spíš učení se, jak na lopatu sedat.

Tento příspěvek byl editován 7.11.2009 20:58:42 uživatelem hecht.
                        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28844.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28845.jpg
                          Sobota 7. listopadu 2009 v 17:20® Char
                          Char
                          Datum lovu: 2.11.2009 | Revír: velkej

Něco z minulého týdne.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28836.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28837.jpg
                            Sobota 7. listopadu 2009 v 16:52® Char
                            Char
                            Datum lovu: 1.11.2009 | Revír: revír velkej
                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28834.jpg
                              Sobota 7. listopadu 2009 v 16:42® Char
                              Char
                              Datum lovu: 1.11.2009 | Revír: revír velkej

Jedna z lepších z minulého víkendu.

Tento příspěvek byl editován 7.11.2009 15:48:56 uživatelem Char.
                                Pátek 6. listopadu 2009 ve 21:14® hajan
                                Datum lovu: minulý týden | Revír: různé

Barvy podzimu… Druhý pokus :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28828.jpg
                                  Pátek 6. listopadu 2009 v 18:30® Dejwík2504
                                  Dejwík2504

Tak minulý víkend jsem se vydal na plavačku, rybám se nechtělo, ale i tak jsem z vycházky měl radost…když jsem šel zpět ke kolu jsem našel tohoto krásného na trout vysušeného Roháče obecného

Tento příspěvek byl editován 6.11.2009 17:30:49 uživatelem Dejwík2504.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28827.jpg
                                    Pátek 6. listopadu 2009 v 7:39® Petula
                                    Petula

letos spokojenost

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28819.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28820.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28821.jpg
                                      Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:42® Scanix
                                      Scanix
                                      Datum lovu: 5.11.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem zasel po praci cca na hodku k vode za barak, behem 10ti hodu 2 zabery, prvni ryba tloust 50±, druha ryba stika 70±, ta se ale vypla pri vylovovacim manevru, posleze uz nic, ale i tak to bylo fajn ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28809.jpg
                                        Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:49® osprey
                                        osprey
                                        Datum lovu: 5.11.2009 | Revír: bylo jich víc | Způsob lovu: Přívlač

Dnes ráno mě šokovalo krásné počasí. Po krátkém uvažování jsem se rozhodl dojet si vyfotit pár podzimních fotek, protože letošní podzim jsem to nějak zanedbal. Navštívil jsem fotogenická místa, svezl s sebou i vláčecí prut a potahal něco gum. Chytil jsem zopár kudel a hladového tloušťáka, větší ryby už u nás asi vymřely. Ale bylo krásně. Následoval krutý návrat ke klávesnici…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28806.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28807.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28808.jpg
                                          Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 18:03® standas
                                          standas
                                          Datum lovu: 5.11.09 | Revír: vltava | Způsob lovu: Plavaná

tak jsem se byl rozloučit se starou děličkou a nic moc, asi 8× ouklej a jedna plotička.9-)

Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 17:04:32 uživatelem standas.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28799.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img28800.jpg
                                            Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 7:32® Petula
                                            Petula

listopad

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27658.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27659.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27660.jpg
                                              Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 7:31® Petula
                                              Petula

listopad

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27655.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27656.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27657.jpg
                                                Středa 4. listopadu 2009 ve 22:48® adam
                                                adam
                                                Datum lovu: 4.11.2009 | Revír: dunaj(komarno) | Způsob lovu: Klasická položená

tak tohle je bílý mnik jednovousi dunajsky :-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27651.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27652.jpg
                                                  Středa 4. listopadu 2009 ve 21:48® frenki
                                                  frenki
                                                  Datum lovu: předchvílí | Revír: ... | Způsob lovu: Přívlač

S Koudym na rybách,něco se povedlo.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27649.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27650.jpg
                                                    Středa 4. listopadu 2009 v 19:57® mira.ll
                                                    mira.ll
                                                    Datum lovu: 4.11.2009 | Revír: rybník | Způsob lovu: Přívlač

Dnes mi to nedalo a alespoň na slabou půlhoďku jsem vyšel za barák to trochu prohodit. Povedla se jedna 56tka , která mě za odměnu pěkně zasekla háček do prstu :-( .

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27647.jpg
                                                      Úterý 3. listopadu 2009 ve 22:29® adam
                                                      adam
                                                      Datum lovu: 3.11.2009 | Revír: dunaj (komarno) | Způsob lovu: Klasická položená

dnes prvni pokus o uloveni mnika na dunaji nevysel ale vytahl jsem aspon jednoho candatika na rizek… nevim jestli tohle pojmenovani se u vas pouziva…
                                                      tak ve ctvrtek jedu do cech ..ale pisku se vyhnu ,bohuzel..

jedu potrapit ceske ryby,uz se jim urcite stiska..
                                                      v poradi asi Labe, pak reky okoli plzne ,domazlic a proste nachcytame s brachou spousta ryb :-D

beru fotak aby bylo pak co posilat..az se vratim do komarna tak bude mnici silenstvý;-)

Úterý 3. listopadu 2009 ve 20:34® osprey
                                                        osprey
                                                        Datum lovu: 3.11.2009 | Revír: chovný rybník

Tak jsem dnes nechal pruty doma, zašel na výlov rybníka a nasypal si do řeky kýbl okouního dorostu, protože po letošní povodni je stav pruhovaných na mém oblíbeném zimovišti nula nula nic. Snad to příští rok bude aspoň malinko vidět.

Pondělí 2. listopadu 2009 ve 23:38® dawe4
                                                          dawe4
                                                          Datum lovu: 27.10.09 | Revír: Haná | Způsob lovu: Přívlač

úterý navečer a tloušťům se moc nechtělo …

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27639.jpg
                                                            Pondělí 2. listopadu 2009 ve 23:32® dawe4
                                                            dawe4
                                                            Datum lovu: 31.10.09 | Revír: Rakovec 2

tak aspoň jeden zvědavec dorazil na focení … ale jinak vůbec žádnej další záběr … zima nehorázná

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27638.jpg