Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 8. listopadu 2009 ve 20:34® Misakk
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Pardubicko | Způsob lovu: Přívlač
Při dnešní procházce s rodinou jsem si vzal s sebou prut na přívlač a přišla jen tahle kudlička. Ale i ta mě dokázala potěšit. Zkusil jsem nahodit ůplně nový wobler od Dorada a štice se zalíbil už při druhém náhozu.
Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 19:35:57 uživatelem Misakk.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 19:33® Kazan
- Datum lovu: 8.11.2009 | Revír: Jordán | Způsob lovu: Přívlač
Podvečerní vláčka na Jordáně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 19:21® proutnik
-
tomashr> to je jezdik a ne hrouzek
původně jsem to chtěl přesunout do všeobecené, ale pokud by na hrouzkoježdíka měl ještě někdo reagovat, tak laskavě ve všeobecné, díky Robur
Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 19:25:57 administrátorem Robur.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 19:15® tomashr
- Datum lovu: 28.10.2009 | Revír: Nové řeky | Způsob lovu: Feeder
Trochu chytání o státním svátku – hnusná zima, což se týkalo i ryb, nicméně nějací cejni se našli, k tomu jeden pidihrouzek
Tento příspěvek byl editován 8.11.2009 18:16:20 uživatelem tomashr.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 19:06® výča
-
tak dneska po raní vycházce jeden podseknutý kapřík 52cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:59® Zauwi
- Datum lovu: 8.11.2009 | Způsob lovu: Muškaření
Tak dneska jsem oprášil mušák a vyrazil se mrknout na řeku. Vody teklo dost, ze začátku jsem měl kapku problémy s veverkama, ale časem se to poddalo. Rybky vesele zobaly, brali pstruzi, lipani a našel jsem i pár zapomenutejch duháků. Duhákům víc chutnaly larvy chrostíků, lipanům goldík march brown s oranžovou hlavohrudí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:33® Prutos
- Datum lovu: 8.10.2009 | Způsob lovu: Přívlač
Scanix dnes bez pruhů…já s pruhama.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:21® Scanix
- Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vcerejsi lov na rybnicku prinesl neco k 10ti stickam, 2 okouny a 3 ukousnute ocasky u kopyt a jednu nastrahu celou. Pekne pocasi a par rybek, proste to bylo fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. listopadu 2009 v 18:13® golden carp
- Datum lovu: 8.11 | Revír: Lom prosetín | Způsob lovu: Plavaná
dnes nic moc akorát 5 okounů do 20cm a jeden amur 34cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. listopadu 2009 ve 22:11® osprey
- Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: pořád ten mezi bagrama | Způsob lovu: Muškaření
Aby bylo vidět, že nejen lipanem živ jest člověk, tak ještě z jiného soudku…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. listopadu 2009 ve 22:09® osprey
- Datum lovu: 7.11.2009 | Revír: ten mezi bagrama | Způsob lovu: Muškaření
No a já se přidám. Hecht osvědčil docela čich na ryby a velký rozdíl v našich výsledcích dlouho nebyl. Až k večeru se můj šíleně barevný goldík (v barvách německé vlajky) ukázal být pro ryby trochu zajímavější než hechtova munice. Rybky krásné, ale málo a malé. A bohužel – bagry, bagry a bagry. Bagruje se na několika místech a naprosto zhovadile. Když už tam musejí utápět státní peníze, to to nemůžou mršit aspoň trochu lidsky? Jak třeba mají žít ryby v 10 cm vody?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. listopadu 2009 ve 21:56® hecht
- Způsob lovu: Muškaření
Dneska na celodenním lovu s redaktorem. Aktivita ryb byla slabší, vyjma cca hoďky dopoledne. Sušil jsem jak jsem uměl,hejno lipanů a zopár potočáků bylo výsledkem. Míra na tom byl obdobně, navíc měl i nějakého tlouště. Pořád jsem na začátku, takže to je spíš učení se, jak na lopatu sedat.
Tento příspěvek byl editován 7.11.2009 20:58:42 uživatelem hecht.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. listopadu 2009 v 17:20® Char
- Datum lovu: 2.11.2009 | Revír: velkej
Něco z minulého týdne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 7. listopadu 2009 v 16:52® Char
- Datum lovu: 1.11.2009 | Revír: revír velkejUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Sobota 7. listopadu 2009 v 16:42® Char
- Datum lovu: 1.11.2009 | Revír: revír velkej
Jedna z lepších z minulého víkendu.
Tento příspěvek byl editován 7.11.2009 15:48:56 uživatelem Char.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. listopadu 2009 ve 21:14® hajan
- Datum lovu: minulý týden | Revír: různé
Barvy podzimu… Druhý pokus
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. listopadu 2009 v 18:30® Dejwík2504
-
Tak minulý víkend jsem se vydal na plavačku, rybám se nechtělo, ale i tak jsem z vycházky měl radost…když jsem šel zpět ke kolu jsem našel tohoto krásného na trout vysušeného Roháče obecného
Tento příspěvek byl editován 6.11.2009 17:30:49 uživatelem Dejwík2504.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. listopadu 2009 v 7:39® Petula
-
letos spokojenost
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 22:42® Scanix
- Datum lovu: 5.11.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem zasel po praci cca na hodku k vode za barak, behem 10ti hodu 2 zabery, prvni ryba tloust 50±, druha ryba stika 70±, ta se ale vypla pri vylovovacim manevru, posleze uz nic, ale i tak to bylo fajn
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. listopadu 2009 ve 21:49® osprey
- Datum lovu: 5.11.2009 | Revír: bylo jich víc | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno mě šokovalo krásné počasí. Po krátkém uvažování jsem se rozhodl dojet si vyfotit pár podzimních fotek, protože letošní podzim jsem to nějak zanedbal. Navštívil jsem fotogenická místa, svezl s sebou i vláčecí prut a potahal něco gum. Chytil jsem zopár kudel a hladového tloušťáka, větší ryby už u nás asi vymřely. Ale bylo krásně. Následoval krutý návrat ke klávesnici…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 18:03® standas
- Datum lovu: 5.11.09 | Revír: vltava | Způsob lovu: Plavaná
tak jsem se byl rozloučit se starou děličkou a nic moc, asi 8× ouklej a jedna plotička.
Tento příspěvek byl editován 5.11.2009 17:04:32 uživatelem standas.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 7:32® Petula
-
listopad
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 5. listopadu 2009 v 7:31® Petula
-
listopad
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. listopadu 2009 ve 22:48® adam
- Datum lovu: 4.11.2009 | Revír: dunaj(komarno) | Způsob lovu: Klasická položená
tak tohle je bílý mnik jednovousi dunajsky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. listopadu 2009 ve 21:48® frenki
- Datum lovu: předchvílí | Revír: ... | Způsob lovu: Přívlač
S Koudym na rybách,něco se povedlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. listopadu 2009 v 19:57® mira.ll
- Datum lovu: 4.11.2009 | Revír: rybník | Způsob lovu: Přívlač
Dnes mi to nedalo a alespoň na slabou půlhoďku jsem vyšel za barák to trochu prohodit. Povedla se jedna 56tka , která mě za odměnu pěkně zasekla háček do prstu
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. listopadu 2009 ve 22:29® adam
- Datum lovu: 3.11.2009 | Revír: dunaj (komarno) | Způsob lovu: Klasická položená
dnes prvni pokus o uloveni mnika na dunaji nevysel ale vytahl jsem aspon jednoho candatika na rizek… nevim jestli tohle pojmenovani se u vas pouziva…
tak ve ctvrtek jedu do cech ..ale pisku se vyhnu ,bohuzel..jedu potrapit ceske ryby,uz se jim urcite stiska..
v poradi asi Labe, pak reky okoli plzne ,domazlic a proste nachcytame s brachou spousta rybberu fotak aby bylo pak co posilat..az se vratim do komarna tak bude mnici silenstvý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 3. listopadu 2009 ve 20:34® osprey
- Datum lovu: 3.11.2009 | Revír: chovný rybník
Tak jsem dnes nechal pruty doma, zašel na výlov rybníka a nasypal si do řeky kýbl okouního dorostu, protože po letošní povodni je stav pruhovaných na mém oblíbeném zimovišti nula nula nic. Snad to příští rok bude aspoň malinko vidět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. listopadu 2009 ve 23:38® dawe4
- Datum lovu: 27.10.09 | Revír: Haná | Způsob lovu: Přívlač
úterý navečer a tloušťům se moc nechtělo …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 2. listopadu 2009 ve 23:32® dawe4
- Datum lovu: 31.10.09 | Revír: Rakovec 2
tak aspoň jeden zvědavec dorazil na focení … ale jinak vůbec žádnej další záběr … zima nehorázná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.