Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 31. října 2009 ve 13:19® petr.esox
Datum lovu: 30.10.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač

Včera po dlouhé době na Sázavě. Potřeboval jsem už taky utrhat nějaké woblery. Utrhl jsem jenom jeden, ale u jednoho zničil lopatku. Takže celkové skóre dva. Ryby taky dvě.Jeden podseknutý kapřík a jeden okoun. Všude klid a pohoda a je radost být venku u řeky. Tohle období mám rád.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 30. října 2009 ve 20:17® Sander
    Sander
    Datum lovu: 30. října 2009 | Způsob lovu: Muškaření

Doplním Pájův příspěvek o pár fotek.

Úsek je to nádherný a těžký, na skalnatém dně se střídají mělčiny a veliké jámy jak na běžícím páse. Místy je i třímetrová hloubka, jako kluci jsme se tam chodili koupat.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27518.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27519.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27520.jpg
      Pátek 30. října 2009 v 19:21® hecht
      hecht
      Revír: kalnošvodoš | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem se vydal konečně k vodě i s průvodcem, ale byla to celkem bída.Voda kalná, spousta listí. Na suchou to bylo o ničem. Pak na goldíky pár lipanů, Sander snad přišel i o pěkného potočmena. Aspoň, že se může člověk kochat, tou podzimní nádherou.

Pátek 30. října 2009 ve 14:08® BigMike
        Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Po včerejším propadáku na Hněvkách jsem si odskočil na hodinku před obědem na vzedmutou Lužnici – povedly se 2 štičky 55 a 58 cm.

Čtvrtek 29. října 2009 ve 21:18® osprey
          osprey
          Datum lovu: 29.10.2009 | Revír: ten, co to tam mám jen kousek | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem byl dnes smočit větší gumy. Smáčelo se mi dobře. I některým gumám se to moc líbilo a ani nechtěly z vody. Hodně jsme jich nakonec s kamarádkou pletenkou přemluvili, ale některé mermomocí trvaly na tom, že v té vodě prostě zůstanou a držely se dna zuby nehty. Ryba nedobrala žádná, dva okouni se snažili nástrahy poponášet, ale bylo to nad jejich síly.

Tak jsem nakonec lovil jinak. V té záplavě zlatého listí už mě ty fangle štvaly natolik, že jsem jich většinu obral. Už se těším, až mi tam příští rok někdo pověsí nové…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27497.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27498.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27499.jpg
            Čtvrtek 29. října 2009 ve 14:01® 1Mara
            1Mara
            Datum lovu: dnes | Revír: svazovka | Způsob lovu: Plavaná

Tak dnes 4 kudličky a 11 okyšů jedné velikosti. :-) Vše plave dál :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27494.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27495.jpg
              Čtvrtek 29. října 2009 ve 13:43® sgt.mooody

Dnes do poledne sem vyrazil k vodě a na rybku se povedlo asi 7 okyšů do 30cm a potom jeden kapřík na položenou rovnejch 60cm :-) parádní rybačka!..

Čtvrtek 29. října 2009 v 11:28® ART
                ART

Včera jsem byl s kámošem na přehradě. Prožil jsem pěkný den. Chytili jsme štičku a candáta. Naučil jsem se nový způsob vláčení- nádhera.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27489.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27490.jpg
                  Čtvrtek 29. října 2009 v 10:47® Jak.novi
                  Jak.novi
                  Datum lovu: 24.10 2009 | Revír: Voda plná listí | Způsob lovu: Přívlač

C sobotní vláčce jsem byl bez rybka. Pomalu co nához to listí. No jo podzim už tu dávno je.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27487.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27488.jpg
                    Čtvrtek 29. října 2009 v 10:25® výča

tak včerejší vláčka přinesla 3 okounky cca 10cm.

Středa 28. října 2009 ve 21:59® Robur
                      Robur
                      Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená

tak dnešní mníkovačka na novém fleku přinesla jeden drbeček na bič s masňákem, pak přišly ke slovu rybičky a kdyby mně sem tam nežduchl do udice pes, tak se to ani nehlo. Chytáno na 3 pruty, takže se flek neosvědčil a příště musím vymyslet něco jiného.

Středa 28. října 2009 ve 21:39® Dejwík2504
                        Dejwík2504
                        Datum lovu: 28.10.2009

Dnes jsme se spikem vyrazili do tůní s pěknými okounky… Celkem vydařená vláčka (aspoň pro nás)… Lapil jsem pár krásných okounků a největší měl 21cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27472.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27473.jpg
                          Středa 28. října 2009 ve 20:52® Holajz2
                          Datum lovu: dnes | Revír: rybník Oborník | Způsob lovu: Přívlač

Dnes proběhnul na Odkalováku duhákodrom, kdy se závodilo v lovu nasazených ryb. Vcelku se to podařilo, vyšlo počasí, takže spokojenost. A rybář, co seděl vedle nás, že zkusí dravce…102cm!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27470.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27471.jpg
                            Středa 28. října 2009 ve 20:39® spike
                            spike
                            Datum lovu: 28.10.09 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní krásná přívlač, chytil jsem první ryby na twistery, na břeh se nakonec podívali 4 okouni… njvětší 20cm.. Voda byla díky probíhající regulaci kalná a to poznamenalo i množství úlovků…

Tento příspěvek byl editován 28.10.2009 19:40:03 uživatelem spike.
                            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27467.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27468.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27469.jpg
                              Středa 28. října 2009 v 19:09® Sander
                              Sander
                              Datum lovu: 28. října 2009 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem s kolegou po dlouhé době navštívil Orlík. Invaze rybářů neskutečná, zbyl na nás po dlouhém hledání poslední nejplonkovější flek na světě, no, vlastně to ani flek nebyl, spíš napajedlo pro srnky mezi větvemi výš než půl metru nad hladinou. Vláčka nepadala v úvahu, nebylo kde. Nechytli jsme ani plotici. Brali jen kapři. Krása sledovat bojující ryby i dva metry pod hladinou, fakticky pěkný. Ryby to byly neskutečně bojovné.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27463.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27464.jpg
                                Středa 28. října 2009 v 19:02® Davish
                                Davish
                                Datum lovu: 28.10.2009 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Po hodně dlouhé době sem dávám příspěvěk :-) , byl jsem si zhruba po měsíci nechytání zavláčet na řece a dopadlo to celkem vydařeně, až na 2 utrhlé mepsky :-D , na měděnou kterou sem později utrh sem stačil lapit 3 bolínky z nichž největší měl 46cm a vyháčkoval se mi jeden candát. Byl se mnou i Mirus, ten nachytal nějaké tlouště.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27461.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27462.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27460.jpg
                                  Středa 28. října 2009 v 18:54® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 28.10.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem vyrazil po obede na 2h, rybkam se moc nechtelo, ale dvema kudlama a bolinkem jsem zazehnal hrozici zero…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27458.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27459.jpg
                                    Středa 28. října 2009 ve 13:48® Piranha
                                    Piranha
                                    Datum lovu: 28.10.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska ranni chytacka na Labi s Lojzourybkou a kamosema.Nejdriv to vypadalo blbe, lidi vsude jak kdyby se davaly ryby zadarmo, ale nakonec jsem nasel celkem schopnej flek kde nikdo nesedel.Brali celkem slusni cejni a povedl se mi i jeden kaprik.Druhyho jsem vyrizl.Vse na cervy a kmeni Lorpio ,,modra,, plotice.

Tento příspěvek byl editován 28.10.2009 12:48:29 uživatelem Piranha.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27453.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27454.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27455.jpg
                                      Středa 28. října 2009 v 11:35® mira.ll
                                      mira.ll
                                      Datum lovu: 28.9.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes jsem tak 2 hoďky koupal rybičky, druhé 2h. vláčel a ani ťuk. :-(( U vody nebyla ani noha ,kromě jednoho vláčkaře ,který byl taky be záběru.

Úterý 27. října 2009 ve 21:19® mira.ll
                                        mira.ll
                                        Datum lovu: 27.10.2009 | Revír: soukromý rybník

Dnes odpoledne při chytání nástražních rybek do čeřínku , jsem vytáhl tuhle krasavici – 71cm :-) . Slíbil jsem jí , že se na ni přijdu někdy podívat s vláčákem. :-D

Tento příspěvek byl editován 27.10.2009 20:20:15 uživatelem mira.ll.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27447.jpg
                                          Úterý 27. října 2009 ve 20:54® Dejwík2504
                                          Dejwík2504
                                          Datum lovu: 27.10.2009

Dneska to bylo super. Opravdu to je zapomenutá voda a dá se říct, že i ,,království línů´´. Jeden záběr jsem proměnil, víc jich bohužel nepřišlo. Ale to se spikem napravíme v pátek.

Tento příspěvek byl editován 27.10.2009 19:54:39 uživatelem Dejwík2504.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27441.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27442.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27443.jpg
                                            Úterý 27. října 2009 ve 20:43® LuboO
                                            LuboO
                                            Datum lovu: 27.10.2009 | Revír: Dobra Niva | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes som lapil zombika, u nas su tie ryby tak hladne, ze zeru aj po smrti… Regulerna tlama. Co si o tom mysliet? Okrem neho este jeden zivy 28 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27440.jpg
                                              Úterý 27. října 2009 ve 20:12® spike
                                              spike
                                              Datum lovu: 27.10.09 | Revír: Království línů 2 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes s Dejwík2504 na dalekém revíru, je to těžká voda s množstvím vázek a řas. Navíc je pověstná tím že ryby neberou vůbec. Toto rčení jsme mohl vyvrátit měl jsem nějaké ťukání a jeden krásný záběr, který jsem pokazil. Jinak voda je sice 10km daleko, je to zapomenutý revír a to krásné ticho. Čili shrnuto najel jsem 20km, sice bez ryby ale krásná chytačka, víc doplní Dejwík2504 ten má nějaký ten úlovek.

Úterý 27. října 2009 v 18:18® Sander
                                                Sander
                                                Datum lovu: 27. října 2009 | Způsob lovu: Muškaření

Dnes jsem přišel na dvě věci – mám nejpomalejší foťák na světě a ta druhá je, že bagr je svině. Opět jsme zde díky regulaci přišli o pěkný a bohatý úsek.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27438.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27439.jpg
                                                  Pondělí 26. října 2009 ve 22:35® dawe4
                                                  dawe4
                                                  Datum lovu: 21.10.2009 | Revír: Pád | Způsob lovu: Kaprařina

když už se tady tak roztahuju, tak přidám fotku největšího kapra, kterého jsem chytl na Pádu – 77cm a 7kg

Tento příspěvek byl editován 26.10.2009 21:36:46 uživatelem dawe4.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27431.jpg
                                                    Pondělí 26. října 2009 ve 22:09® dawe4
                                                    dawe4
                                                    Datum lovu: 25.října 2009 | Revír: Rakovec 2 | Způsob lovu: Feeder

na feeder parádní chytačka žluťounkých kapříků menších velikostí, ale zato brali pravidleně a poctivě

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27430.jpg
                                                      Pondělí 26. října 2009 ve 22:00® dawe4
                                                      dawe4
                                                      Datum lovu: 25.října 2009 | Revír: Rakovec 2

při položené s rybičkou na candáta se spletl okoun, potěšil protože u nás jich moc není a na téhle vodě jsem ještě pruhovatce nechytl

Tento příspěvek byl editován 26.10.2009 21:04:51 uživatelem dawe4.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27429.jpg
                                                        Pondělí 26. října 2009 v 19:48® standas
                                                        standas
                                                        Datum lovu: 26.10.2009 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder

Dnešní rybačka mně dala hodně pohody,chytil jsem asi 12.Línů ve vel 20–30 cm,po dvou Cejnech a Plotic,1×Kapřík cca40cm,perlín a oukleje, počasí super a knedlíkáři zase hov..:-D maj holt přezbrojit že?9-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27425.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27426.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27427.jpg
                                                          Pondělí 26. října 2009 v 18:05® albin
                                                          albin
                                                          Datum lovu: 26.10.2009 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Nedá mi ta moje milovaná UN spát.:-D Dnes jen 5 takovýchpru­hatců.Focen jen jeden ostatní sundavám ve vodě.Jen počkej ty vysněná 40ko však já tě tam někdy dostanu.:-) Jo ta druhá fotka je focená proti sluníčku jenom sem já blbec zapoměl vypnout blesk a pak už jsem ho nechtěl trápit.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27421.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27422.jpg
                                                            Pondělí 26. října 2009 v 17:49® 1Mara
                                                            1Mara

Tak dnes po rachotě páááč jsme už tam skoro hotový tak jsme utekli dřív jsem si vzal vláčák a jel na tu štiku co mně školí :-) , no dorazím tam na to místo a bylo vidět že tam někdo od rána chytal , bordel u vody , a čerstvý žrádlo pro kapříky , takže nějakej dědula masařka :-)) ). No nic začnu to nahazovat do stejného místa jako minule pod větev a soustředím se jestli se mi zase vysmněje jako minule , najednou po třetím náhoze opět prda do prutu a už vidím její ocas jak si to šine do hloubky tak rychle přisekávám a jede asi ještě 5 m a prd a vypnula se potvora :-(( začal jsem si nadávat jakej jsem magor že už po čtvrtý jsem jí mněl na klacku a zase je ten tam) . Naštvanej jsem popošel kousek dál a zkoušel pruhatý :-) jestli tam jsou a nezlepšili by mně náladu , ale už se nic nestalo , tak to zabalím a asi po pul hodině jsem dojel na jinej rybníček u nás co mám cestou domů. Tak jsem tam zastavil a říkám , tady musejí ty zubatky taky být ? :-O tak jsem koukal po volném flíčku a jediný místo bylo v malé zátoce jinak samej dědula na kapříka. Vzal jsem si broďáky ( holiny) a obešel jsem všecky ty rybáře a došel jsem na konec místa kde se ještě dalo chytat , první nához a BUM do prutu a ouvej co to jé ? no a opět mi přešel mráz po zádech když jsem daleko od břehu spatřil podobnou hřbetní ploutev jako jsem chytil před pár dny na jiném rybníku . No Tolstolobik jako prase po cca 35. min.jsem ho dostal ke břehu a zavolal na jiného rybáře co na proti chytal jestli by mně ho nemohl podebrat . Podebral a dodal , ty vole to jsem ještě nikdy nechytil a ani neviděl že tady můžou být vůbec tak veliký ryby .No pro ty co by ho rádi vyděli na talíři narovinu říkám ! Můj kamarád má ryby rád a letos si vzal skoro stejně velikého do udírny a můžu dát ruku do ohně že ho nesněd páááč se to nedalo, byl samý sádlo a maso jako bahno :-(( Takže skončil v popelnici :-(( no ale ten můj chycenej za bok byl 117 cm. a okolo 20kilo :-) .Skoro mi to přijde ži mi to sv. Petr dělá naschvál , pááááč nikdy jsem tolstolobika nechitil a ted během týdne hned dva , asi bude článek na CHytej jak jsem vláčel tolstolobiky :-)) ). No řekněte je to normální ? :-O

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27418.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27419.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27420.jpg