Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 26. října 2009 v 0:10® frenki
- Datum lovu: dnes | Revír: ... | Způsob lovu: Přívlač
Společná vycházka s Koudym, něco se povedlo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. října 2009 ve 22:37® osprey
- Datum lovu: 24. - 25.10. 2009 | Revír: voda za vodou | Způsob lovu: Přívlač
Víkend jsem strávil vláčkou s kamarády. Sobotu jakýmsi srandamačem, kde jsem se dopustil násilí na okounech menších a malých velikostí (nefoceno), v neděli v rámci relaxace jsem štikařil. Moc to nešlo, ryby mi nedobíraly, padaly, ukusovaly ocásky gum, ale dvě kolem 55 cm jsem nakonec zdolal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. října 2009 ve 21:44® Zoles
- Datum lovu: 25.10 | Revír: ZČ | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem dal dravcum volno a vyrazil se mrknout na svuj zimni parmovej flek. Povedlo se jich 5 od 40–58cm. Supr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. října 2009 ve 21:26® Luda
- Datum lovu: 25.10.2009 | Revír: Vltava 8 | Způsob lovu: Feeder
Po dlouhé době zase na soutoku Sázavy s Vltavou. Po zakrmení jsem čekal hromadný útok na háčky, ale nic takového se nekonalo. Za dopoledne 7 krásně velkých plotic, 2 oukleje a na finále pstruh duhový 35 cm – fešák. Vše plave samozřejmě dál.
Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 20:28:21 uživatelem Luda.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. října 2009 ve 21:09® Scanix
- Datum lovu: 35.10.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po 14dnech u vody, po vikendu prijemne stravenem v kruhu pratel na NCC 2009 jsem dnes vyrazil na misto, kde jsem nebyl pres rok a dobre jsem udelal, lapit tohle pri zavodech, tak bylo vymalovano. Behem 3h chyceno 5stik sice jen do cca 55, ale neukously to az na jednu, dale 9 bolenu do cca 60, 4 okouni tak 20–25, 4 tlouste do cca 45 a candatek. Bohuzel jsem na 0.14mm urval solidniho candose ve vetvich, fakt smolik, ani jsem ho nedokazal prizvednout ode dna a netroufam si odhadovat velikost, ale osobacek bych si jiste posunul, tak snad priste…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. října 2009 ve 20:19® Libor
- Datum lovu: 25.10.2009 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po dlouhé době na rybách. Bylo krásně a u vody celkem klid, rybářů ale docela dost. Chyceny 2 kudly na 10cm potápivé woby, jedna co vypadala slušnější u břehu nedobrala, opakovala útok až mi voda vylítla na nohy ale zase se netrefila. Po pěti minutách ji vyprovokovala změna barvy woblera a změna vedení, perfektně mi ukázala jak dokáže bleskově uchopit woblera napříč, nesekal jsem protože jsem nakonec usoudil že není velká (cca 60cm), woblera vyplivla a mazala kamsi do šera řeky. Štiky jsou čilé jak v létě, je vidět že studená voda jim zatím nevadí. Parádně jsem asi na 5m sledoval jak loví ledňáček a na řece mě zaujali mezi kachnami dvě potápky malé. Hodně jsem váznul, ale kupodivu nic neutrhl. Focením jsem ryby dnes netrápil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. října 2009 ve 20:03® inspo
- Datum lovu: 25.10.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska přesně po měsící u vody. Ráno byla kosa, ale jak vylezlo sluníčko bylo nádherně. Bohužel rybkám se to asi nelíbilo, takže jsem zůstal bezrybka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. října 2009 v 19:00® Sander
- Datum lovu: 25. října 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Úlovek z dnešní hmyzařiny. Letos asi nejdelší fišle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. října 2009 v 17:22® albin
- Datum lovu: pátek | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
V pátek odpoledne jsem měl 2 hoďky čas a tak jsem si vyrazil na jedno okouní místečko,které znám z loňska.Nejsou tam sice žádní obři,ale chtěl jsem si zkrátka pohonit ego.Picker,0.12ka a smáčci,teda spíš jen polovina mikrosmáčků.A ego se opravdu pozvedlo.
Za 1 hodinu a 48 min přesně se podívalo na břeh 50 okounků.Kdyby to takhle šlo na závodech.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. října 2009 v 16:51® ART
- Datum lovu: 24.10. | Způsob lovu: Přívlač
Ačkoli je nízký stav vody a vypadalo to že ryby nebudou spolopracovat, tak jsem dopad na výbornou. Vylepšil jsem si osobku tlouště na 50cm, spadla mi štička a našel jsem dvě okouní hejna – co hod to ryba po pěti okounech jsem dál už neházel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 25. října 2009 v 10:48® mira.ll
- Datum lovu: 24.10.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Sobotní rybačka přinesla pouze dvě štíhlata (45 a50) a candoše (42).Počasí bylo nádherný …
Tento příspěvek byl editován 25.10.2009 09:48:30 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. října 2009 ve 23:08® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem zkusil vláčet rybku a jeden záběr jsou neproměnil. Nejspíš od kudly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. října 2009 ve 22:35® BlueShark
- Datum lovu: 24.10.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska akce candáti a vyšla poměrně dobře. Mě se podařili 3, dva na vláčku a jeden na feeder. Přikládám foto. 55cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. října 2009 v 19:05® Kosmik
- Datum lovu: 24.10 | Revír: Oslava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní odpolední vláčka na tlouštích, velká voda, plno listí ale kamošovi se podařilo chytit tlouště 47 cm. Stejné místo, stejná ryba, kterou jsem chytil 1. srpna (foto na chytej tady někde bude). Opět byl puštěn zpět do vody, tak snad se s ním jěště někdy setkáme.
Tento příspěvek byl editován 24.10.2009 19:09:33 uživatelem Kosmik.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. října 2009 v 17:56® hajan
- Datum lovu: 24.10.2009
Dneska čisté zero, za tři hoďky ani ťuk, aktivita nula. Foto mobil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 24. října 2009 ve 14:02® 1Mara
-
No a dnes po výlovu jsem jel na chvilku na vláčku a tak jsem jel na rybníček co se tam poslední dobou zdržuji, protože mně tam dost včéra vyškolila zubatá , tak jsem si řekl že jí to nedaruji a jdu na ní . cca 3 nához 10m od břehu a hup prda do udice
a cívka vrčela jako pominutá a hned mi bylo jsný že je zle, no asi po půl hodině přetahování jsem vytáhnul za ocas tolstolobika a docela slušnýho , sic se tím nemůžu chlubit protože on tam asi odpočíval no a já ho vytáhnul za ocas .Měřil 104cm a odhad v kilech cca 16–22 kg.Tak doufám že mně neukamenujete . Samozřejmě že plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. října 2009 ve 22:23® frenki
- Datum lovu: dnes | Revír: domov důchodců | Způsob lovu: Přívlač
A máme tady podzim, okouni jsou tam kde minule:P . Povedl se jeden děda v důchodu 43, plave dál, jako jeho soukmenovci.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. října 2009 v 18:44® Sander
- Datum lovu: 23. října 2009 | Způsob lovu: Feeder
Občas je třeba se vmísit s feederem mezi igelitkáře, aby měli po zbytek dne o čem dumat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. října 2009 v 17:54® prajza
- Datum lovu: 23.11.2009 | Způsob lovu: Přívlač
dnes akorát jedna štika 75cm 3.5 kg… krásně těžká… nádherný boj
Tento příspěvek byl editován 23.10.2009 17:54:41 uživatelem prajza.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. října 2009 ve 13:21® 1Mara
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 23. října 2009 v 11:44® albin
- Datum lovu: středa | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač
Dopolední vláčka s kamarády na přehradě přinesla asi 20 okyšů mezi 20a 30cm.Fotky nebyly nic moc tak je sem nedávám.Kdy už se kurňa dostanu na ty čtyřicítky?Snad v neděli.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 23. října 2009 v 0:40® 1Mara
-
Robur> To samé , jen to že záběr nic , a do tmy jsem to vzdal a šel na pivko . Jinak dnes nula bodou , sic dva záběry slušný , ale to tu nebudu razvádět páááč by si mně určitý lidi rozebýrali
) jako třeba Sus
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. října 2009 ve 20:09® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Plavaná
tak jsem vyběhl s mrtvýma rybkama před dům, do 5 minut chcalo, ale hodinku jsem to vydržel, na splávek nic, na položenou nic, chytal jsem až za tmy. A pěkně se oteplilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. října 2009 ve 14:20® sus1
- Datum lovu: 22.10.2009 | Revír: Hnačov u Plánice
Výlov – Hnačov u Plánice.
Tento příspěvek byl editován 22.10.2009 14:20:41 uživatelem sus1.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. října 2009 ve 22:15® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: tajné místo | Způsob lovu: Přívlač
noap: Tak dnes taky nic. Lov 17:30 – 18:30 a ani ťuk. Jo vlastně, na poslední nához pořádná vázka a upálený kopýtko…
Jako by se ta změna počasí candátům nelíbila.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. října 2009 v 19:06® Kazan
- Datum lovu: 21.10.09 | Způsob lovu: Přívlač
Testík nového home made erháčka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. října 2009 ve 14:45® 1Mara
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 21. října 2009 v 7:36® Zoles
- Datum lovu: 20.10. | Revír: ZČ | Způsob lovu: Feeder
Tak vcera letos prvni pokus o mnika. Nevysel. Tady na západe jich asy moc nemame. Dnes to zkusim na jihu a pak az na Dunaji. Tam je jich mraky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 21. října 2009 v 0:43® osprey
- Datum lovu: 20.10.2009 | Revír: voda (studená) | Způsob lovu: Přívlač
Chvilka přívlače asi od 16 do 18 h. Z nedostatku sebedůvěry v zoufalé snaze sáhnout si na rybu loveno na pidinástrahy. Cíl splněn. Sáhl jsem si na asi 10 okounů (na fotkách ti lepší) a jednoho whitefishe, jehož bližší identifikaci ponechám na ctěném publiku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. října 2009 ve 23:42® 1Mara
- Datum lovu: dnes | Revír: tajné | Způsob lovu: Klasická položená
dnes jen jeden 56 a plave si opět dál , jako vše ostatní
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.