Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 20. října 2009 ve 21:16® adam
- Datum lovu: 20102009 | Revír: vah1 | Způsob lovu: Feeder
i sem poslu tu potvoru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. října 2009 ve 20:03® Sander
- Datum lovu: 20. října 2009
Škoda že jsem o většího přišel, takhle jsem mohl cvaknout jen dvě tresky zdejšího standardu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. října 2009 v 19:41® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: tajné místo | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes ani ťuk. Dvouhodinová vláčka ve dvou a bez kontaktu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. října 2009 v 18:24® proutnik
-
dnesni vlacka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. října 2009 ve 13:39® 1Mara
- Způsob lovu: Plavaná
Něco z výkendu a dnešní ranní vláčky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. října 2009 v 8:25® Petula
-
říjen
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. října 2009 v 8:25® Petula
-
říjen
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. října 2009 v 19:58® Holajz2
Dnes jen candátek 46cm…plave dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 19. října 2009 ve 13:37® jirstav
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 19. října 2009 ve 13:03® jirstav
- Datum lovu: 18.10.2009 | Revír: okolí Duchcova | Způsob lovu: Přívlač
Vlasec 0,18 zdolaná za zhruba 10min Štika 110 cm 15 kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. října 2009 ve 20:31® Holajz2
- Datum lovu: dnes | Revír: Lupěné | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes jsme tomu nasadili s Bohušem korunu…Já jsem zůstal u svých „makrel“, kolega se vyznamenal – slabých osmdesát!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. října 2009 ve 20:02® Sander
- Datum lovu: 18. října 2009
No konečně.
Zatím jen taková viržínka, ale nemůžu chtít napoprvé trhat rekordy
. Mníci vzali tři, v závěru duhák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. října 2009 v 18:29® mekvak
- Datum lovu: 18.10.2009 | Revír: Blanice3 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem si byl s Ulkem zavláčet na Blanici. Na břeh se podívalo sice jen 8 okounů, ale vzhledem k počasí jsem celkem spokojenej.Co to tak sleduji, tak je tady solidní tlak na ty dravce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. října 2009 ve 14:21® monaster
- Datum lovu: 18.10.09 | Revír: ohře | Způsob lovu: Přívlač
a nic
Tento příspěvek byl editován 18.10.2009 14:21:42 uživatelem monaster.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. října 2009 ve 14:07® výča
-
a já opět nic doufám že aspon tatulda něco lapne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 18. října 2009 ve 12:42® Kosmik
- Datum lovu: 17.10 | Revír: Jihlava 7-8 | Způsob lovu: Přívlač
Nevěřil jsem, že říjen je čas velkých dravců až do včerejška. Pár hodů woblerem a vyklubala se z toho takováhle krasavice. Měřila 111 cm a 9 kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. října 2009 ve 21:07® Holajz2
Šel jsem se odpoledne provětrat na chvilku k vodě a byl to velký zážitek. Měl jsem s sebou jen jedinou mrtvou rybku, na tu jsem ulovil candátka cca 40cm. Pak jsem musel převázat na gumu a světe div se, já na ni chytnul candáta 51! Hned je svět krásnější… a zítřejší oběd bude mooooc dobrej!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. října 2009 ve 20:57® Holajz2
- Datum lovu: celý rok | Revír: šumpersko | Způsob lovu: Klasická položená
Celoroční snaha se vyplatila…
Tento příspěvek byl editován 17.10.2009 21:01:56 uživatelem Holajz2.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. října 2009 v 19:12® pipa
- Datum lovu: dnes | Revír: na touživím | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dnes sem byl hodit rybindu na plavačku a přemluvil sem dvě kudličky a dva okyše a pak velka jizda přes brzdu a ja hnup sem to podělal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. října 2009 v 18:11® albin
- Datum lovu: 17.10.2009 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač
Podzimní okouní pahorek mi trochu zklamal.Byly tam jen dva a ještě žádní obři.Ono je ještě asi brzy a voda docela teplá,takže se tam ještě nestáhly.Jinak až na počasí rybačka super.Ukončil jsem na 15ti okounech a jednej kudle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. října 2009 v 17:42® Malovec
- Datum lovu: 17.10.2009 | Revír: tajné | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes jsem s kámošem vyrazil zkusit nový vláčák , kámoš cHytil dvě štičky na svůj prut a když jsem si šel odskočit tak jsem mu půjčil na vyzkoušení můj novej vláčák asi na třetí hod chytil tolstolobika 112cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. října 2009 v 15:04® Kubah
- Datum lovu: 17.10.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní pooběodová vláčka se v množství vydařila, ve velikosti už ne. Chyceno 5 okounů, 2 tlouštíci a 1 štička. Od vody mně vyhnal liják, doufám že to do večera přestane, chci zkusit mníky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. října 2009 ve 14:46® Beer.Beda
- Způsob lovu: Přívlač
má vycházka na dopoledne.Dva okouni a ten samý počet tloušťů.Zítra jdu na kapříky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. října 2009 ve 14:29® peta128
- Datum lovu: 17.10. | Revír: jordán | Způsob lovu: Přívlač
2 hodiny deště a větru povedli se akorát 2okouni 36,34 jinak ani drb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. října 2009 ve 14:17® Sander
- Datum lovu: 17. října 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Opět super lov.
Po příjezdu k vodě jsem se divil, že tam bylo nějak živo, vrchní egohonič mi po optání hrdě sdělil, že je řeka hájená kvůli závodům. Tak jsem se projel výš. Lipani se v děšti samozřejmě nezvedali, na mokrou vzali tři potočáci na tři hody a neměl jsem zapotřebí píchat ryby připravující se ke tření. Dost na tom, že jich dnes pro své body popíchají egohoniči až až.
A pohádky byl konec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. října 2009 ve 12:24® olda
- Datum lovu: 17.10 | Revír: Labe4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešek, jeden bolen jinak ani drb,ale zase jsem aspoň vymrz a zmokl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. října 2009 ve 21:33® albin
- Datum lovu: 16.10.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Tak s avizované okounovláčky zbyla čirka půlhoďka u vody.Dostal jsem ven jednu akvarijní kudlu a vodě zanechal asi 6 ropných produktů.K tomu vítr sníh a déšť.To bylo ku..v.Ale zítra…zítra jedu na Hrachy jsou už prý vypuštěný a tím dohodím ze břehu na podzimní okouní pahorek a to by bylo aby nebylo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. října 2009 v 19:59® Robur
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Klasická položená
tak dnes jsem se vykopal na akci mník, počasí hnus fialovej, na fídr ostroretku, ale pak tam letěly rybičky na položenou, s tmou se to zatřepalo a sona opět prohovořila, mníček se podařil
Tento příspěvek byl editován 16.10.2009 21:25:22 uživatelem Robur.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 16. října 2009 v 18:57® Barynka
- Datum lovu: 16.10.2009 | Revír: Morava 16 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska vláčka ve velké zimě a dešti a podařila se mi na druhý nához na bílé kopyto jedna štička tak 40 cm. Vrácena vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. října 2009 ve 20:54® Zoles
- Datum lovu: 14.10 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem vcera jel za kseftama a vecer spal v Brandejse n. L.Nedalo mi to a i pres supr pocasi vyrazil za rybkama. Svete div se oni brali. Light feeder jsem hodil na cerva-vysledkem cca 3O ryb ve slozeni karas,cejn,plotna. Heavy feeder jsem hodil na mrtvou a povedl se canat 68
. Musim se priznat take jsem ho pozval na vanoce
. Na foto jsem fakt nemel naladu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.