Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 15. října 2009 v 11:45® Ficak
Ficak
Datum lovu: 14.10.2009 | Revír: Ohře

Ahoj lidi, včera jsem byl s malou na chvilku máčet rybky,a výsledkem bylo ledové ,ale hezké odpoledne u vody. Nebralo to,ale opečenej salám bodnul :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27197.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27196.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 14. října 2009 v 17:50® HaD
    HaD
    Datum lovu: 14.10.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Přívlač na malinkém rybníčku byla spíše zkouškou otrlosti – ledový vichr, chvílemi vánice… Ale byl jsem odměněn jedním okounem lehce přes 30 cm. Zaslouženě :-)

Středa 14. října 2009 ve 12:30® BigMike
      Revír: Lužnice

Dnes zoufalá předobědová dvouhodinka u vody. Řeka lehce klesla, moře listí, vítr, sníh – ryby také stávkovaly:)

Úterý 13. října 2009 ve 20:36® BigMike
        Revír: Lužnice

Dnes zoufalá podvečerní hodinka u vody. Řeka se zvedla, moře listí, déšť – ryby také stávkovaly.

Úterý 13. října 2009 v 17:14® výča

dne opět zima a kapři vůbec nereagovaly na krmení nevim co se snima děje.asi to neumim.

Úterý 13. října 2009 ve 14:51profil byl smazán
            Datum lovu: 13.10.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes vydařená vláčka,pár bolenů menší velikosti,dva okouni a nakonec mě překvapil bolen 66 (šel zpátky) :-) ,takže radost..Ale zima je pěkná..

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27190.jpg
              Úterý 13. října 2009 ve 14:25® albin
              albin
              Datum lovu: 13.10.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Po mnou totálně zbabraných závodech o víkendu jsem si dnes šel jen tak zaházet na řeku.Povedly se dvě kudly cca 50,jeden okoun a tenhle krasavec 70,kterého jsem pozval k nám na vánoce.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27189.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27188.jpg
                Úterý 13. října 2009 ve 12:39® golden carp

vcera sem chytl karase 42.38.39cm

Pondělí 12. října 2009 v 16:46® výča

tak dneska na pytel neproměněný záber a pěkná kosa snad zítra.

Pondělí 12. října 2009 v 16:32® BlueShark
                    BlueShark
                    Datum lovu: 12.10.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnešní sychravý den a nové místo. Během necelé hodiny se na břeh podívali 3 okouni (nej 28cm, ten se fotit nechtěl a před stisknutím prchnul do řeky). Jeden bolen 39cm a dvě zubatky (38 a 40cm).

Veká spokojenost, i přesto, že 5 záběrů jsem neproměnil. Jeden vypadl a jako vždy to pěkně jelo, větší ryba.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27182.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27181.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27180.jpg
                      Pondělí 12. října 2009 v 11:12® jirka28
                      jirka28
                      Datum lovu: 11.10 | Revír: Karvina Darkov pritok | Způsob lovu: Přívlač

No nic moc šel jsem jen na candáta ale přesto přišly dve štičky 38 a 43 cm ale puštene do vodí

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27173.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27172.jpg
                        Neděle 11. října 2009 ve 21:05® Zoles
                        Zoles
                        Datum lovu: Dnes | Revír: Minireka | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na skok na potoce. Docela to slo . Za dve hodky asi 30 ryb ztoho 10 tloustu pres 45 ale pres 50 jsem se nedostal-asi jich tu moc nebude. Prekvapilo me ale par slusnejch plotic.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27171.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27170.jpg
                          Neděle 11. října 2009 ve 21:01® proutnik
                          proutnik

omlouvam se za kvalitu foceno mobilem sice jako normalne ale dneska se me moc nedarilo mam to rozmazle

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27169.jpg
                            Neděle 11. října 2009 ve 21:00® proutnik
                            proutnik
                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27168.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27167.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27166.jpg
                              Neděle 11. října 2009 ve 20:59® proutnik
                              proutnik

dneska vlacka asi 10 tloustu nej 43–45nevim nemeril jsem ho 1 mala parma a urval jsem sveho nej woba lovec rapy humpy barva pp letos uplna spica na tlouste

Neděle 11. října 2009 ve 20:46® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 11.10.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem si pekne zacapal; s kolegou jsme lapli bezpocet okounu, par sticek, hodne jich amputovalo nastrahu…kolega pridal jeste jednoho candataka pro druhovou pestrost. Tlousti zadni, rybky mensi, kazdemu se povedlo par lepsich okysu, ale nic monstrozniho…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27163.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27164.jpg
                                  Neděle 11. října 2009 ve 20:42® aless
                                  Datum lovu: dnes k večeru | Revír: 441005 | Způsob lovu: Kaprařina

Dnes pokus o kapry a čistá nula.Potom jsem přejel na řeku, výsledek 5 okounů a jeden tloušť ±50.Tak alespoň něco.

Neděle 11. října 2009 ve 20:23profil byl smazán
                                    Datum lovu: 11.10.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska na jednom menším rybníčku jsem šel z rána na 2h vláčku a docela hezká vycházka (i přes to počasí). Bylo z toho 5 štik, největší rovných 50cm. Vše plave zpátky.

Neděle 11. října 2009 ve 20:03® výča

tak dneska zase neůspěšná vláčka neco my spadlo to je vše.

Neděle 11. října 2009 v 19:14® Barynka
                                        Datum lovu: 11.10.2009 | Revír: Morava 16 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska další vláčka. Odpoledne jsem zkoušela na Moravě do proudu tři červy a něco mi to vzalo a jelo s tím proti proudu ale poté se ryba vypnula. Zajímalo by mě co to mohlo být. Asi ostrá. Jinak na přívlač dva okounky a štiku 63 cm, kterou jsem pustila zpátky do vody. Sajdák je tam jen protože jsem čekala na kámoše, než doveze foťák.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27158.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27159.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27160.jpg
                                          Neděle 11. října 2009 v 17:57® Ftmči
                                          Ftmči
                                          Datum lovu: 11.10.2009 | Způsob lovu: Muškaření

Dnešní pokus o vysušení nějakého lipana dopadl neúspěšně. Voda vytékající z vypouštěného rybníka vodu totálně zakalila a uzavřela tak lipaní tlamky. Zjevně se mi nepodařilo najít nic, co by je dokázalo otevřít, takže smůla. Vedlejším produktem mého snažení bylo 7 potočáků (nej cca 40cm) a jeden tlouštík.

Tento příspěvek byl editován 11.10.2009 17:57:50 uživatelem Ftmči.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27157.jpg
                                            Neděle 11. října 2009 v 17:30® Ficak
                                            Ficak
                                            Datum lovu: 9.10.2009 | Revír: Havraň | Způsob lovu: Kaprařina
                                            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27156.jpg
                                              Neděle 11. října 2009 v 17:27® Ficak
                                              Ficak
                                              Datum lovu: 9.10.2009 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Kaprařina

Krásné odpoledne.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27153.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27154.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27155.jpg
                                                Neděle 11. října 2009 v 17:27® Ficak
                                                Ficak
                                                Datum lovu: 9.10.2009 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Kaprařina

Tento příspěvek byl editován 11.10.2009 17:29:14 uživatelem Ficak.
                                                  Neděle 11. října 2009 v 11:40® Beer.Beda
                                                  Beer.Beda
                                                  Datum lovu: 11.10 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem byl na fiších a celkem 4 pěkné záběry od kaprů a podařil se mi vytáhnou kousek 49 byl to pěkný baculáč.Jó kdo krmí ten taky chytá.:-))

Sobota 10. října 2009 ve 20:20® výča

dnes na chvíly zavláčet hned na drudý hod štika 59cm a asi po půl hodině další 65cm.des spokojen.

Sobota 10. října 2009 ve 20:17® sgt.mooody

Tak dnes akorát jeden pěkný ale neproměněný záběr na rybku a jinak nic.

Sobota 10. října 2009 ve 20:03® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 10. října 2009 | Způsob lovu: Feeder

Po obědě jsem skočil na hodinku na tlouště. Nej ryba 56 a 50cm. Přišla se za mnou mrknout i srna, jak mi to jde.

Teď večer jsem se pokusil o mníka. Výsledkem jsou dva duháci a jedna spadlá ryba. A k tomu vše docela solidně promočené, hned po mém příjezdu začlo lejt.

Tento příspěvek byl editován 10.10.2009 20:04:04 uživatelem Sander.
                                                        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27131.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27133.jpg
                                                          Sobota 10. října 2009 v 19:51® Kazan
                                                          Datum lovu: 10.10.09 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Podvečerní rychlovláčka s Big Mikem, každý jednu štičku.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27129.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27130.jpg
                                                            Sobota 10. října 2009 v 19:27® Barynka
                                                            Datum lovu: 10.10.2009 | Revír: Morava 16 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčka byla ve znamení okounů a jedné štičky. Okounů jsem chytila asi šest na twistera a mepps Black Fury černá/oranžová velikost 2. A Štiku asi 40 cm taky na tuto meppsku. Všechny ryby jsem pustila. Počasí nepřálo, ráno jsem hodně promokla, odpoledne jen mžilo.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27125.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27126.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27127.jpg