Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 10. října 2009 v 18:30® Piranha
- Datum lovu: 10.10.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Dneska jsem po velice dlouhe dobe, defakto od zacatku jara vzal do ruky mušák a vyrazil na labe.Taky jsem si vyzkousel novou snuru, kterou uz mam pres rok koupenou a dycky jsem ji z lenosti asi nenamotal a chytal na DT6F.Tak ze jsem si namotal WF6S a mazal s klukama na ryby. Pocasi celkem obstojny, chladno, voda jak chcanky a pod mrakem s mirnym vetrem v zadech, tedy po proudu.Ven se ukazalo plno okounu, tloustu a dve plotice s jednim proudnikem, vse na zlatohlavy nimfy v petsrych barvach, in byly kriklava zelena a cervena. Kluci taky pochytali nejaky rybky a byl jsem velice spokojenej.
Tento příspěvek byl editován 10.10.2009 18:33:35 uživatelem Piranha.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. října 2009 v 17:02® Dejwík2504
- Datum lovu: 10.10.2009 | Revír: Dyje 3A | Způsob lovu: Kaprařina
Dneska jeden kapřík 53cm, bohužel jsem u sebe měl jenom mobil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. října 2009 v 15:32® Beer.Beda
- Datum lovu: 10.10 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes dopo při mě stálo štěstí.Chytil jsem dva kapry 44 a ten větší rovná šedesátka.Jinak do toho bušili plotice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. října 2009 v 15:13® BoBo-Falknow
- Datum lovu: 1.-4.10.09 | Revír: Dánsko - moře | Způsob lovu: Muškaření
Tak zase pár dní v Dánsku. Počasí jak v dubnu, chvilku sluníčko, pak déšť, potom kroupy a pak zase sluníčko… Rybám to moc nesvědčilo, ale vždy se nějaké nachytaly, ale hlavně byla pohoda…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. října 2009 ve 13:40® adam
-
jeste par fotek… Dunaj a muj otec. parma72cm,cejn58cm
Tento příspěvek byl editován 10.10.2009 13:47:13 uživatelem adam.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 10. října 2009 ve 13:33® adam
- Datum lovu: září 2009 | Revír: váh a dunaj | Způsob lovu: Feeder
zdravim… jak už jsem psal žiju ted v Komarne na Slovensku ktere leží na soutoku dvou největších řek slovenska Váhu a Dunaje…Paráda..krásné řeky, velké řeky…ted je malá voda a břeh Dunaje je písecná a oblásková pláž..jak u moře,krásně čistá voda a nezkutečné ryby v ní…neni lehké je chytit ale když se podaří… tak posílám par fotek mích ulovků…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. října 2009 ve 21:49® Scanix
- Datum lovu: 9.10.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Skoro po tydnu u vody, sice na chvilku a za barakem v regulovane casti reky, ale zabery tentokrat nejake byly…lapeni 3 boleni do cca 55cm a 3 candati do cca 40cm, 4 zabery z volne vody, pravdebodobne boleni, nezuzitkovany.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. října 2009 ve 20:14® cercer
- Datum lovu: 7.10.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Přívlač
Ranní vláčka na Lábku.Vcelku povedený den-okouni,štičky,tloušti a tenhle chlapák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. října 2009 ve 20:05® Libor
- Datum lovu: 10.09.2009 | Způsob lovu: Přívlač
Navečer jsem byl zkusit tahat kopyto, ale ke břehu se za ním přijel podívat jen jeden candát cca 50cm, který ho nedobral. Chladněji, ale docela hezky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. října 2009 v 19:52® sus1
- Datum lovu: 9.10.2009 | Způsob lovu: Kaprařina
Dnes podvečer – za necelé 2,5 hodiny dva kapříci 44 a 48cm.
Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 19:53:30 uživatelem sus1.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. října 2009 v 19:16® Beer.Beda
- Datum lovu: 9.10 | Revír: Vlltava | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem byl na odpolední rybačce a nějak to bylo zapeklité.Chitil jsem kapříka, plotici, cejna, bolena, okouna, ježdíka.Nevím jak to, ale od všeho jen jeden kus.Hold i takové věci se stávají.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. října 2009 v 15:24® VODA
- Datum lovu: 9.10.09 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnesni lov se docela podaril par sticek nekolik okounu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. října 2009 v 11:05® jonnylord
-
cormoran> tak dneska hnedka po SUNDÁNI SÁDŘE JSME SI virazíl na ryby bylo chyceno par kapru a malích sumců jinak gratuluji k pěkné rybě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. října 2009 v 8:31® Petula
-
něco z října
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 9. října 2009 v 8:18® cormoran
- Datum lovu: 8. 10. 2009 | Způsob lovu: Přívlač
Tak ve zkratce… Včera to bylo vostrý. Přemluvil jsem prvně v životě tolsoje na vláčku za tlamu. Po záseku jsem myslel, že je to obrovskej candát, protože měl úplně stejnej boj jako výše zmíněná ryba. Když se ale u břehu zjevila ohromná palice, rozklepaly se mi kolena a věděl jsem, že si ještě potahám. A taky že jo. Hodinu ryba jezdila kolečka na prostoru 5×5 metrů. Najednou ho to asi přestalo bavit a rozjel se podél břehu směr rákos. Když už jsem počítal s tím, že do něho zajede a já o rybu přijdu, zahlídnul jsem kousek za sebou čelovku. Byl to kamarád, kterýho mi snad seslal sv. Petr, protože bez něj bych rybu opravdu nevyndal. Ani chvíli neváhal a mazal pro prsajdy, pomocí nichž pak začal s rybou ve vodě kouzlit a vyvedl ji z nejhoršího. Finální boj trval bezmála tři a 3 a 3/4 hodiny, neuvěřitelný, ale jinak to opravdu nešlo…
Hrubým měřením na vodě 122 čísel
Tento příspěvek byl editován 9.10.2009 08:19:26 uživatelem cormoran.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. října 2009 ve 22:25® osprey
- Datum lovu: 8.10.2009 | Revír: za humny | Způsob lovu: Feeder
Krátký večerní výjezd s cílem protáhnout páteř po celodenním hrbením se za klávesnicí.
Chyceny 2 ryby, tohle je ta lepší, lehce pod 50 cm. Druhou jsem nefotil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. října 2009 ve 21:55® výča
- Datum lovu: 8.10.09 | Způsob lovu: Kaprařina
tak dneska paráda odpoledne tak ode 4.hod do8. přišlo 17 kapříku nej 48cm.krásné pochytání a bez lidí nikde nikdo až na pár zvířátek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. října 2009 ve 20:09® Sander
- Datum lovu: 8. října 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Zajel jsem si na večerní sběr, nikdo mi nic nesebral ani z auta, ani z batohu, takže dobrý
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. října 2009 v 19:31® LUKYNA
- Způsob lovu: Kaprařina
Dnes na kaprech a pouze pár 30 nespokojen
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. října 2009 v 10:04® jonnylord
-
dneska na 2h na ryby a nic jen malý karasy a okouni jinak HADe pěkné fotky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. října 2009 v 8:56® Beer.Beda
- Datum lovu: 8.10. | Revír: Vltava | Způsob lovu: Feeder
Včerejší odpolední chvilka u vody.Po necelé hodině se špička protu ohla takovým způsobem, že jsem ani nevěřil jak rychle je to možné.Jal jsem se tedy prutu a zasekl jsem.Odpor byl luxusní a já jsem jen čekal co bude dál.Ryba jak kdyby ani nevěděla že má něco v tlamě a hnala se ku protějšímu břehu.Bylo to něco úžasného.Po cca 10 minutách zdolávání vidím parník, který si to šine přímo do vlasce na kterém je můj životní úlovek.Snažil jsem se dát prut co nejvíc pod vodu, abych se vyhnul vrtuli, ale málo.Vrtule se potkala s mím vlascem a byl po rybě a i po namotané saturně na navijáku.Asi mi to svatý Petr nepřál.Dale už jsem nechytal, protože jsem byl v takovém stavu, že to ani nešlo.Škoda snad se ještě potkáme.(Pro rejpaly nemyslím s parníkem.)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. října 2009 v 7:56® HaD
- Datum lovu: 8.10.2009 | Revír: Fraser and Harison River
Posílám pozdrav z Kanady! Tuhle rybičku jsme dnes vytáhli na nástrahu zvanou „královský štingec“
A ještě pár dalších…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. října 2009 ve 22:10® osprey
- Datum lovu: 7.10.2009 | Revír: pořád ten Mekong | Způsob lovu: Muškaření
Protože sem dneska moc lidí nepřispělo, tak ještě pár fotek… Něco si ještě schovám do fotootázky a to nej na zlé časy.
Tento příspěvek byl editován 7.10.2009 22:11:51 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 7. října 2009 ve 22:09® osprey
- Datum lovu: 7.10.2009 | Revír: Mekong | Způsob lovu: Muškaření
Snažím se jak jen to jde využít pěkného počasí k získání slušných fotek. Dnes krátká podvečerní vycházka na lipany v doprovodu skvělého místního průvodce. Stačil jsem se sice pověnovat jen asi třem tůním, ale musel jsem odháčkovávat sedm vlajkonošů, dva tečkované, tlouště a tři „proutníky“. S ohledem na počas a tekutý křišťál, ve kterém jsem byl zabrozen, to byla nádhera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. října 2009 ve 20:35® Juraj
- Datum lovu: 6.10 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
osprey> Stejná zkušenost. Dnes na řece násáďáci brali v hojném počtu, ale opatrně. Páternoster s metrovým fousem se po hodinovém laborování jevil jako pravé řechové. Za 4 a 1/2 hod. 15 kapříků (měřil jsem jen největšího 48) Jinak spousta podouství, ostroretek, cejnů a plotic. Jakmile jsem přišel jak to sekat, šli prakticky na hod. Co bych za to dal v sobotním závodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 6. října 2009 ve 13:27® sus1
- Datum lovu: 6.10.09 | Způsob lovu: Rybaření na dírkách
Tak za 4,5 hodky 7 kapříků.Píšu kapříků,protože největší měl ,,jen"40cm.
Jinak vítr jako k…a policajt absolutně k ničemu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. října 2009 ve 22:52® osprey
- Datum lovu: 4.10.2009 | Revír: malej | Způsob lovu: Feeder
Zbylo mi doma trochu krmení a tak jsem se rozhodl vysypat ho do řeky. Kupodivu jsem si sedl na flek, kde bylo asi nedávno vysazeno, do krmení mi najelo hejno kapříků a docela jsem si potahal.
Překvapila mě jemnost záběrů. Snad půlku jsem jich nesekl a po nějakých spadlých rybách jsem návazec prodloužil skoro na metr. Pak už to jakž takž šlo.
Nakonec sedm ryb na břehu, tři spadly během zdolávání. Jedna z těch spadlých byl asi domorodec, protože to vzal úplně jinak a pral to dolů s proudem až jsem viděl, jak mi návin hubne před očima. Leč vypnul se… Takže maximum byla rybka na fotce dlouhá 43 cm.
Tento příspěvek byl editován 6.10.2009 00:01:22 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. října 2009 ve 20:13® Kazan
- Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Konečně trochu slušnější ryba na vláčku, šika 77cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. října 2009 ve 20:11® výča
-
tak dnes jenom jeden záběr a spadlo my to ani nevim co to bylo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 5. října 2009 ve 20:03® Char
-
V sobotu ráno jsem byl na orlíku podráždit okouny, povedlo se šest kousků na popa a gumu, tři šli se mnou domů, v neděli funělo jak svinˇ tak vůbec jsem nenahodil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.