Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 5. srpna 2005 v 10:58® Vaclav
-
HaD: Dost dobré fotky. Je vidět, že ti něco říká kompozice snímku, a také že D70 halt umí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 v 10:29® Tomik
-
Krásnej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 v 10:18® HaD
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 v 10:18® HaD
-
ahoj někdy příště
-
pusinku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 v 10:17® HaD
-
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. srpna 2005 v 10:17® HaD
-
.
-
.
-
L: Zdenda, šéfkuchař Chytej. cz, všechny pozdravuje. Dnes nad ránem se mu povedl osobáček, který jsme před hodinou zvážili a nafotili – 149 cm, 25 kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 20:10® Hrouzek
-
Doubrava,S plavačkou dobrá chytačka drobotě do 25cm,okouni,plotice,oukleje,a proudák jeden a taky jeden minitlouštík
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. srpna 2005 ve 20:00® Stavba
-
3 hodky vlaceni s rotackou, 3 okounci, 1 kudla cca 50cm a jedna mi spadla cca 60cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. srpna 2005 v 17:08® Tomik
-
Dneska testováni novýho UL proutku a vysledkem jsou 3 sticky do 20 cm a dve vetsi(±45) mi spadli. kamos BEZrybka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. srpna 2005 v 11:51® HaD
-
L: Tak jsem dnes opět pokračoval v experimentech a vyhledávání nových míst. Já osobně jsem opět nic nechytl, ale Evža vyndal pěkně baculatou rybu okolo 15 kg. Ani jsme ji nevyfotili a už si zase plave. Dneska jsem si uvědomil, že jsem letos ještě ani jednou nelovil na osvědčených a mě dobře známých místech – stále chytám letos někde poprvé
) sice jsou úspěchy minimální, ale rozšířil se mi převelice obzor
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. srpna 2005 v 11:35® Kazan
-
Běla
S vláčákem, rotajdou na hoďku a půl se psem ven, skvělá chytačka, tloušťáci, jeseni pár ouklejek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. srpna 2005 ve 22:10® Toncek
-
Mno jo je to čím dál tím stejný
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. srpna 2005 ve 21:27® paccco
-
ÚN Seč Pěkné odpoledne na rybách,0 bodou(poslední dobou nic nového pod sluncem).....
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. srpna 2005 v 18:06
-
výlet na Bečvy, podstav vody, na Dolní byli oukleje, tloušti a sem tam mini lipánci (potěšili). Výš to bylo veselejší. Tedy PO, PD, ale ve velikostech max 24cm. Ráno na sucho, v poledne na golda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. srpna 2005 v 16:11® Toncek
-
Tady mám zase nějakou fotečku PSTROUŽKA žádná sláva ale potěšil…(vše na mouchy vl. výroby)..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. srpna 2005 v 16:08® Toncek
-
tady mam zase nějakou fotečku pstrouška žádná slava ale potěšil…( vše na mouchy vl. výroby)..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. srpna 2005 v 16:06® Toncek
-
Zdolávání pstruha…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. srpna 2005 v 16:03® Toncek
-
Toto je muj nejmenší duhák
je to letosní výsada tak už se na ně těším až vyrostou…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. srpna 2005 v 16:01® Toncek
-
Tak takové ryby jsem moc na tomto reviru XXX vážně nečekal. podoustev zabrala na suchou mouchu vl . výroby..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. srpna 2005 v 6:15® hajan
-
Včera Berounka 3, 18,00–23,00hod. Super počasí, dusno, teplo, bezvětří, zrcadlo, vody tak akorát. Jeden záběr – sumíš ±35, 3 krásné záběry (přelety) od lítajících ušatejch myšek. Feeder, mrtvá rybka. Nějak mi to poslední dobou nejde.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. srpna 2005 ve 21:58® paccco
-
Ún Seč Dnešní odpoledne na rybách,slabota ,pouze jeden kapřík. co dodat?!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. srpna 2005 ve 14:06® jake
-
Tak tady je ta moje včerejší štika 66 cm. musel jsem kvůli tomu volat kámoše s foťákem, protože já, coby chudý rybář, foťáku nemaje jsem závislý v tomto směru pouze na svých kamarádech. Tududum tum
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. srpna 2005 v 9:11® jake
-
51-tka je na exurzii bielej techniky
Tak toto mně fakt dostalo
)))))))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. srpna 2005 ve 22:30® ywan
-
dnes vyrovnávačka, zubáče už trošku vyhladli(ale stále je to slabééé), chnapol som 8ks + 2spadli + jednej ponorke nesadol zásek, na gumy – zelená, biela.4 som nemeral, ďalšie 44, 46,47, 51cm…51-tka je na exurzii bielej techniky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. srpna 2005 ve 22:27® CeP
-
. bozicku. sem zapomnel na tu rybu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. srpna 2005 ve 22:27® CeP
-
OTAVA 3 takze tento tyden o kuriozni ulovky neni nouze. stejne misto jako vcera, tentokrat plotice se dvemi tlamkami. podivna hricka prirody, nebo pozustatek nesetrneho ataku krmitkare?? pravdou je ze v techto mistech neni nouze o ulovky ryb s utrzenou ci jinak deformovanou hubou
(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. srpna 2005 ve 20:09® Tomik
-
dneska kamenice a dva kapri (45,48) a jeden mi upad pak jeste jednoho lina a upadla mi dvakrat stika…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.