Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 5. října 2009 ve 13:12® Petula
Petula

štika

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27024.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27025.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27026.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 5. října 2009 ve 13:11® Petula
    Petula

je dravcovo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27021.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27022.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27023.jpg
      Neděle 4. října 2009 ve 23:11® mira.ll
      mira.ll
      Datum lovu: 2.- 4. 10.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tenhle víkend jsem hledal nové fleky. Vypotil jen dvě kudly a jedna mi spadla,ale o to víc jsem toho urval ve vázkách :-(( .

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27016.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27017.jpg
        Neděle 4. října 2009 ve 21:48® hecht
        hecht
        Datum lovu: 4.10.2009 | Revír: Sander river | Způsob lovu: Muškaření

Tak jak už to profláknul Sander, ryba docela šla.Konečně i já jsem měl prvně ze sebe lepší pocit. To znamená že mušky se většinou dostali na hladinu a ne k veverkám :-) Nakonec těch fešáků bylo asi 15 ks.Když odešel Sander papat, přišel i nějaký ten lepší. Je to jasný, mají před ním trému, když je osobně sleduje :-))

Tento příspěvek byl editován 4.10.2009 21:49:40 uživatelem hecht.
        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27014.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27015.jpg
          Neděle 4. října 2009 ve 21:44® výča

tak dneska na hodinku zavláčet a dopadlo to následovně tatka 4 štičky nej 51cm. a já sem bezrybka jedna kolem pádesáti my spadla

Neděle 4. října 2009 ve 21:28® 1Mara
            1Mara
            Datum lovu: 4.10.2009 | Revír: Ohře :-) | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes jsem si chtěl zlepšit letošní rekord, ale nějak to nešlo , ty větší prostě se nedali přemluvit :-)

Tento příspěvek byl editován 4.10.2009 21:29:06 uživatelem 1Mara.
            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27011.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27012.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27013.jpg
              Neděle 4. října 2009 ve 20:34® albin
              albin
              Datum lovu: minulý týden | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem tento týden dvakrát vyrazil uvláčet větší rybu,neboť těch malých gumiček a rotaček mám až po krk.Na úseku řeky,kde snad nikdy nikdo nevláčel mi tloušti kolem 40ti skákaly na megakopyta a vždy je sluply jak malinu.Dnes odpoledne pro změnu okouni braly na snad všechno co člověk hodil do vody,nejdůležitější bylo,aby to bylo pokud možno co největší.Takže spousta neproměněných záběrů,ale nějaké jsem lapl.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27005.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27006.jpg
                Neděle 4. října 2009 ve 20:08® Sander
                Sander
                Datum lovu: 4. října 2009 | Způsob lovu: Muškaření

Fota z dnešní hmyzařiny s hechtem.

Ryb tak akorát, ale co je nejdůležitější, Pája si zaslouží mou pochvalu, bo jsem ho dneska nepoznával a žehlil o 106 :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27003.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27004.jpg
                  Neděle 4. října 2009 ve 20:00® Ftmči
                  Ftmči
                  Datum lovu: 4.10.2009 | Revír: Malše 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dnaska to docela šlo. Chytil jsem 3 štičky (nej cca 55cm), pět okounků a jednoho tlouště (odhadem 40cm). Většina ryb se nechala přesvědčit na ,,domácí" woblery. V závěru jsem bohužel toho nejúspěšnějšího utrhl, nepomohla ani Fireline. Taky jsem obdržel první záběr na doma vyrobeného Slidera 7cm, zůstalo však pouze u záběru.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27000.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27001.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img27002.jpg
                    Neděle 4. října 2009 v 17:54® Robur
                    Robur
                    Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder

tak dnes likvidace staršího krmení, masňáků, rohlíku a kukuřice + zkouška nového fleku. Výsledek furt tam nic nebere, už tam nepudu. 2* jsem urval a vyloudil za 2 hodiny cca 4 nesmělé drby z čehož jsem proměnil 1 cejna 25cm. Ale máme kyblík kaďanů a doma pořádek.

Neděle 4. října 2009 v 17:40® Leonardo
                      Leonardo
                      Datum lovu: 3.10.2009 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Klasická položená

Zase se jednou zadařilo, dva candáti za 2 noci, záběry přišly hned po nahození kolem 7 hodiny. Největší měl 75cm a ten druhý 58cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26998.jpg
                        Neděle 4. října 2009 ve 14:15® Padis
                        Padis
                        Datum lovu: 3.10.09 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera odpoledne chvilková vycházka na řeku.Chyceno několik okounů,jeseni,tlou­šť a jedno štíhle.

Neděle 4. října 2009 ve 12:26® Prutos
                          Prutos
                          Datum lovu: 4.10.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Ráno na chvilku u vody s mikromrdkama. Na fotce první dnešní ryba…pěkně vypasej jelec. Pak ještě pár okounů a menších tloušťů,ale nic co by stálo za fotku.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26983.jpg
                            Neděle 4. října 2009 v 9:52® Dejwík2504
                            Dejwík2504
                            Datum lovu: 3.10.2009 | Způsob lovu: Přívlač

A tady je úlovek z noční vláčky

Tento příspěvek byl editován 4.10.2009 09:52:40 uživatelem Dejwík2504.
                            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26978.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26979.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26980.jpg
                              Neděle 4. října 2009 v 9:48® Dejwík2504
                              Dejwík2504
                              Datum lovu: 3.10.2009 | Způsob lovu: Kaprařina

Přidávám slibované fotky z výpravy na kapry :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26977.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26975.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26976.jpg
                                Neděle 4. října 2009 v 9:31® spike
                                spike

Přidávám fotky…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26972.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26973.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26974.jpg
                                  Neděle 4. října 2009 v 8:13® spike
                                  spike
                                  Datum lovu: 3.9.09 | Způsob lovu: Kaprařina

Včera pěkná kaprařina od rána do 15:00. Já jsem chytl kapra 45cm a jeden mě to dopoledne utrhl. Navštívily nás místní 2 labutě, jedna z nich mě později vyřadila jede prut a tak jsem chytal jen na jeden. Večer jsme šli s Dejwíkem na přívlač na štiku o které jsme věděli. Mě se nepovedla ale Dejwík ji chytil.

Sobota 3. října 2009 ve 23:22® čabi
                                    čabi
                                    Datum lovu: 3.10. | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Dnes na závodech v Třebíči na Podzimním košíčku.1. kolo jednička v sektoru A na pozici A6,nachytal jsem 3480g(ježdík,o­koun,ostroret­ka,podoustev,plo­tice,ouklej.Dru­hý kolo jsem si vylosoval B5,takže zase prostředek a udělal jsem 1,5 s 2340g.Chytal jsem s návazcem 140–160cm dlouhým a forpas 0,10 a 0,08.Nejvíce jsem nachytal ostroretek a podouství.

Sobota 3. října 2009 ve 22:43® frenki
                                      frenki
                                      Datum lovu: včera | Revír: u perníkové chaloupky | Způsob lovu: Přívlač

A zase se štěstí unavilo a na hlupáka sedlo!! (PS: díky Libore)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26969.jpg
                                        Sobota 3. října 2009 ve 22:03® hering
                                        hering
                                        Datum lovu: 2.10.2009 | Způsob lovu: Feeder

Test dvou nových feederů dopadl výborně.Povedli se tři tresky od 40 – 50cm.Omlouvám se za kvalitu.Foceno mobilním tel.Ryby sice ponechány,ale sežraný nebudou.Poslouží jako příspěvek do generačního hejna na jednom vhodném rybníku.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26966.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26967.jpg
                                          Sobota 3. října 2009 ve 21:53® BigMike
                                          Datum lovu: Včera | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Osprey: aby ti to nebylo líto, tahle má 63cm a na fotce (fotil Kazan) v mých rukách vypadá sotva na mírovou:(( O candátkovi 49 už ani nemluvě:)))

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26964.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26965.jpg
                                            Sobota 3. října 2009 ve 21:14® osprey
                                            osprey
                                            Datum lovu: 3.10.2009 | Revír: v zatáčce u křoví | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem se dnes pokusil zodpovědně věnovat tloušťům a podařilo se. Mezi několika slušnými se vyloupl jeden 56 cm. Fotky nic moc, bo ta rybka byla nad obyčej čilá, sjela mi za keř a já ji nemohl dostat k sobě. Takže jsem tam musel vlézt, olámat větve, vyhnat rybu na volnou vodu a následně zdolat. No jak tak ze mě crčelo a ryba se na sluníčku mrskala, moc jsem tomu focení nedal. Ani na té fotce na tu míru nevypadá.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26960.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26961.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26962.jpg
                                              Sobota 3. října 2009 ve 20:47® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 3.10.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledni vychazka na spraveni chute po nezdaru na P se tentokrat na MP povedla. Na druhy hod tloust rovnych 50cm na me oblibene SSR9 a i pak to docela kousalo. Lapeno bezpocet mensich okounku, 7 sticek (z toho jedna dvakrat po sobe, po pusteni jsem nahodil a okamzite ji lapl znou) a 3 candatci. Rybu dne jsem ovsem podelal, zubata letmo pres 80cm mi vzala kopytko na okouny bez lanka, po opatrne pretahovane jsem si ji navedl ke brehu a kdyz jsem ji chtel vzit, tak to prasklo, asi jsem bral moc za vlasec, no zustala chvili stat, ale kdyz jsem se ji dotkl vyrazila i s gumou v koutku tlamy pryc…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26957.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26958.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26959.jpg
                                                Sobota 3. října 2009 ve 20:46® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 3.10.2009 | Revír: pstruhovka JČ

Dnes rano jsem vyrazil s kolegou na P, mel jsem radeji zustat v pelechu, i kdyz tam bylo krasne, ja lapil jedinou rybu viz foto a kolega nic…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26954.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26955.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26956.jpg
                                                  Sobota 3. října 2009 ve 20:45® výča
                                                  Datum lovu: 3.10.2009 | Způsob lovu: Kaprařina

tak dneska opět na rybách krásné posezení u vody chytil jsem 2 kapříci nej.52. a pár karů kolem 20.

Sobota 3. října 2009 ve 12:37® BlueShark
                                                    BlueShark
                                                    Datum lovu: 3.9.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska něco málo z lovu :-) PS: okouny jsem dnes nezvěčňoval :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26951.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26952.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26953.jpg
                                                      Sobota 3. října 2009 v 10:46® 1Mara
                                                      1Mara

Opět na torpédech a jen jeden se dal přemluvit :-) 65cm. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26946.jpg
                                                        Sobota 3. října 2009 v 7:34® Kazan
                                                        Datum lovu: 2.10.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Přívlač s Big Mikem na Lužnici, dopoledne jedna podseklá štička, odpoledne už to bylo lepší, BM 1× šika 63, candát téměř 50, další mu spadl při zdolávání, já 2× štička. Nějaké záběry jsme naproměnili.

Pátek 2. října 2009 ve 20:55® tomashr
                                                          Datum lovu: 2.10.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

No a já jsem si vytáhl pěkného kapříka :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26941.jpg
                                                            Pátek 2. října 2009 ve 20:49® tomashr
                                                            Datum lovu: 2.10.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Plavaná

Docela zajímavý úlovek kluka – tloušť něco přes 30cm, ovšem na krátký 3m bič…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26939.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26940.jpg