Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, všechny máte přečteny.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 1. října 2009 v 10:28® olda
- Datum lovu: 1.10 2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Trochu feedrování,cejni,karas, jeseni, plotice dobré to bylo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. října 2009 v 6:25® Petula
-
podzim

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. října 2009 v 6:24® Petula
-
podzim

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 1. října 2009 v 0:00® osprey
- Datum lovu: 30.9.2009 | Revír: ehm... no...ten... tamten | Způsob lovu: Přívlač
Potřeboval jsem u vody nafotit nějaké věci, tak jsem vzal i prut.
Aktivita ryb zoufalá, několik okounků, kudlička a bolen 50+ byli chyceni spíš omylem.
Foceno kompaktem. nějak jsem mu odvykl. Připadá mi strašně pooomaaalllýýýýýýýýýýýýý…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. září 2009 ve 21:49® 1Mara
- Datum lovu: dnes | Revír: Tajný :-) | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes jen jeden průzkumník
55cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. září 2009 ve 20:08® Scanix
- Datum lovu: 30.9.2009 | Revír: pstruhovka JČ
Dnes s kolegou moucharem na P vode, videno asi 7 mucholovcu, co jsem zahledl, tak nikdo nic, ve vode bylo uz celkem zima…kolega lapil 1 tlouste a 2 duhaky panvickove velikosti, ja se dlouho trapil, spadly mi 4 ryby, asi ty zamackle protihroty jsou znat
Jeden spadly duhak mel odhadem tak 45cm,
pote jsem lapil 2 kousky 30+ a pekneho okouna. Na samotny zaver lovu se povedla
krasna parma 65cm, perfektni boj v silnem proudu, ja tyhle ryby proste
miluju…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. září 2009 v 19:16® denyg
- Datum lovu: 28.9.2009 | Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Přívlač
O weekendu jsem byl poprvé v Jestřabicích … Pstruzi a siveni se nekonali, za to na „štičím rybníčku“ sem se vyřádil … Na zlatou vaškovku vel. 1, jednoháček bez protihrotu … 85cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. září 2009 v 16:17® sus1
- Datum lovu: 30.9.2009
Tak dneska feedr a položená.Za 6,5 hodiny chytání 3 x záběr.Hrůza??!,radši ani nebudu psát ,kde sem byl.Nakonec se teda jeden úlovek podařil.48 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. září 2009 v 10:53® krcka
-
Včera jsme byli chytat a chytli jsme štiku 55 a kapra 60
Jsem ti opravil ty hrubky
Tento příspěvek byl editován 30.9.2009 16:15:24 administrátorem regulus.
) ADMINKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. září 2009 ve 21:56® Ficak
- Datum lovu: 24.9.2009 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Kaprařina
Moc to nebralo,ale suprovej večer u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. září 2009 v 17:04® stopař
- Datum lovu: 29.10. | Revír: Jistá P voda | Způsob lovu: MuškařeníUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. září 2009 ve 13:58® Dejwík2504
- Datum lovu: 27.9 2009 | Revír: Dyje 3A | Způsob lovu: Kaprařina
Tento lov se celkem dal, byl sem na Včelínu se pokusit o nějakého kapříka, jednoho jsem vyhákl a pak jsem chytil jednoho dorostence Cejna velkého…takže se to celkem dalo, příště se chystám na Štěrkoviště

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. září 2009 v 7:42® Padis
- Datum lovu: 27.9 | Revír: VČ říčka | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem v něděli prošel kolem vody s mušákem.Vody v říčce málo a navíc strašně čistá.Takže mě od bezrybky zachránila plotice.Nějaké ryby jsem viděl byli to vesměs tloušti.Po pstruzích,sivenech ani památky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. září 2009 v 6:38® BlueShark
- Datum lovu: 28.9.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Tak včera okouni, bolen a první můj candátek na banjo

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. září 2009 v 5:53® Petula
-
a ještě

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 29. září 2009 v 5:53® Petula
-
podzim je nádherný

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2009 ve 23:08® hecht
- Datum lovu: 27. - 28.9.2009 | Revír: různé to řeky, povětšinou lakomé
Tak mám za sebou dva dny ,,lovu'' s Charem. Ač jsem se snažil vybrat vodu kde je něco zubatého, byla to bída s nouzí.Jediné spestření bylo to, když jsme v honbě za duháky prý vysazenými, našli pořádné hejno kaprů v malé lagunce.Jediné co jsme jim jakožto ten den ortodoxní vláčkaři mohli poskytnout, byla marmyška. Dva jsem vytáhl, ten na fotce byl sežrán.Vzhledem k použitému ultralajtu, to byla docela sranda.
Tento příspěvek byl editován 29.9.2009 00:09:28 uživatelem hecht.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2009 ve 22:01® standas
- Datum lovu: 28.9.2009 | Revír: vltava | Způsob lovu: Plavaná
Plavačka na špičce ostrova byla velmi obtížná,chytil asi 12.kousků s vypětím všech sil

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2009 ve 20:13® pipa
- Datum lovu: dnes | Revír: labe | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes na plavačku na rybindu a opět smula.Dva zaběry promarněné
j aspon dodam dvě kudličky z mynuliho tejdne na vlačku..

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2009 v 19:29® mira.ll
- Datum lovu: 28.9.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes nádherné chytáníčko. Na mimopstruhovce na rotačky něco přes třicet potočáků (nej.30cm),tři lipany (nej.30cm),dva okounky a jelečka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2009 v 19:11® Piranha
- Datum lovu: 28.9.09 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder
Dneska feeder v nadjezi na Ohri.4 plotice vsechny 37 cm a par tloustu okolo 40cm. Zase jsem videl dalsi kousek neceho novyho co mi tece kousek od domova
Tento příspěvek byl editován 28.9.2009 20:12:11 uživatelem Piranha.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2009 v 18:49® Robur
- Datum lovu: žďárná | Způsob lovu: Feeder
feedr a přívlač – na vláčku jsem vymodli jednoho okyše cca 5 cm, co se týče feedru, tak když se na fotku budete dívat 90 minut, tak zažijete celý můj lov
. tedy až na jedno či dvě zachvění díky
padajícímu listí, takže jeden z těch listů na fotce můžete vidět.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2009 v 18:38® Scanix
- Datum lovu: 29.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
I dnes jsem mel malou s sebou u vody, je pravda, ze se ji uz dnes moc nechtelo, ale nechala se jeste premluvit v pohode…nakonec jsme si kazdy povodili peknejsi rybu (vetsi bolen), ja k tomu 2 boleny okolo 50cm, ale celkem bojovali…na 0,14mm predvedla i mala dobrou praci v proudu, ale po 5minutach nerozhodneho boje se ryba vypla, ta ma o neco drive, kdy proste z nicehonic praskl vlasec tak 2m od nastrahy, tak daleko ho uz nekontroluju pri prevazu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2009 ve 14:37® 1Mara
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2009 ve 14:36® 1Mara
-
Tak 4 dni na Chatě na Otavě dolní tok a krásná rybačka , jsem byl móóc spokojenej

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2009 v 11:57® jonnylord
-
Ahoj tak dneska se zase mužů pochlubit jedním fousatým měl 130 cm a byl puštěn vodě a pak 3 candáti do 81cm a jedna štika 59cm dal bych foto ale clověk si myslí že za 1h toho moc nechytne jinak vše plave dál
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2009 v 11:25® výča
-
dnes ráno na rybkách ale jenom malí kapříci do 40 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2009 v 11:01® olda
- Datum lovu: 28.9 2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes pro někoho možná slabota ,ale já s mojím umněním, moc dobrý ,Bolen 64 cm,okouni prckové,štička prcek,asi 3 tloušti nej 40cm já za sebe spokojenej.Oldo jen tak dál jseš jak víno, čím starší tím lepší.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 28. září 2009 v 8:00® spike
- Datum lovu: 27.9 | Způsob lovu: Feeder
Víked byl celkem slabota, 6úlovků ale z toho 1malá parma.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 27. září 2009 ve 22:51® cercer
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.