Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 24. září 2009 ve 21:12® cormaxx
- Datum lovu: 24.9.09 | Revír: Elbe river | Způsob lovu: Přívlač
Dneska s BlueSharkem na Elbe river.Nic slušnýho jsme nedostali.Jen nějaký okounky,tloušťě a já nanobolena.Největší radost mi udělaly záběry na vlastního woblírka a popa.Na popa jsem měl dva útoky,ale vždycky jsem udělal…no prostě jsem to po*ral
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. září 2009 v 19:22® spike
- Datum lovu: 23.4.2009 | Způsob lovu: Feeder
Tak tady jsou 2 nejkrásnější ryby, které jsem včera chytl na feeder. Ostroretka 43cm a malá parma 27cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. září 2009 v 17:54® Tomik
-
Leze na mě asi angina, ale šel jsem se projit na chvili k vodě a povedly se dva candici..45 a 48…:)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. září 2009 v 17:16® výča
- Datum lovu: 24.9. | Způsob lovu: Přívlač
dnes to bila bída ale přece se tři potočáci ukázali nej 37.cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. září 2009 ve 14:17® sus1
- Datum lovu: 24.9.2009 | Revír: nic neřeknu | Způsob lovu: Feeder
Dneska na …jsem si docela dobře zachytal.Dost cejnů,ploti a i mistr se přijel podívat.
Revír neuvádim,protože osprey začal jezdit po republice,tak aby tam náhodou nebyl,až tam zase pudu já.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 24. září 2009 v 6:34® Petula
-
dravcovo období
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. září 2009 ve 12:04® olda
- Datum lovu: 23.9 2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Až na zlomenou špici u feedru jsem si hezky zalapal,dnes dietu nedržely.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. září 2009 v 10:33® výča
-
včera sme si byli nachvíli zachitat a bez záberu tolstolobici škrtali o vlasce no prostě i bez záberu paráda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. září 2009 ve 23:06® BlueShark
- Datum lovu: 22.9.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes bída, cca 10 okyšů pidi, jeden tloušť kolem třicítky a bolen 40cm, bída…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. září 2009 ve 22:53® osprey
- Datum lovu: 17.9.2009 | Revír: ejdž tú ou | Způsob lovu: Feeder
A něco tlouštíků z ovocných lovů…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. září 2009 ve 22:50® osprey
- Datum lovu: 16. - 21. 9. 2009 | Revír: bylo jich víc | Způsob lovu: Přívlač
Tak se pochlubím pár fotečkami z posledních lovů. Napřed ty přívlačové a muškařské. Úlovky nestály za mnoho, ale snad aspoň vypadají pohledně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. září 2009 v 15:15® albin
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 22. září 2009 v 15:14® albin
- Datum lovu: srpen,září | Revír: ZČ a JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dlouho jsem sem nic nedával tak tady něco co stálo alespoň trochu za focení a hlavně měl jsem s sebou foťák.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. září 2009 v 15:06® diutrius
- Datum lovu: 20-22 září | Revír: tam u vody | Způsob lovu: Kaprařina
48 hodinová chytačka přinesla 9 záběrů s toho 4 proměnené v kapra, 45,60,66,68 nic moc, snad příště,ten lysáček mi ale udělal velkou radost na řeku krásné
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. září 2009 ve 12:08® výča
-
ovíkendu jsme pořádali vesnické závody u nás na rybníku a na velké množství ryb se nechytila ani jeden kapr.ale za tu srandu to stálo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 22. září 2009 ve 12:01® olda
- Datum lovu: 22.9 2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní plodné dopoledne,druhá ryba v životě ulovena na gumu nějak to s gumama neumím,spíš mi to trochu jde s rotačkou.Pár menších okounů a tlouštíků.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. září 2009 ve 23:07® Libor
- Datum lovu: 21.09.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Krásný prodložený víkend jedním dnem dovolené. Počasí bylo skvělé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. září 2009 ve 23:05® Libor
- Datum lovu: 21.09.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 21. září 2009 ve 21:16® Scanix
- Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na hodku a pul pred setmenim se strymry na me oblibene vode. Ulovil jsem tak tucet duhaku v panvickove velikosti 30–35 a 2 okounky tak 20–25. Dokonce jsem potkal i RS, ktery byl zprvu dost neduverivy a ptal se me, jestli vim, jaky je datum. Ukazal jsem mu na co chytam a prohodili par vet, vyklubal se z nej pohodovy chlapik a chvili jsme spolecne zachytali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. září 2009 v 18:53® kubas
- Datum lovu: 19.9.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Zase se jednou štěstí unavilo, snad po pěti letech mírovej candát a hned osobák 58cm
Tento příspěvek byl editován 21.9.2009 18:54:00 uživatelem kubas., foto ilustrační, foceno mobilem za tmy, takže kvalita odpovídá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 21. září 2009 v 8:21® Boleslav
- Datum lovu: 19.-20. září | Revír: Ounasjoki | Způsob lovu: Přívlač
Přes urputnou snahu a krásu revíru jsem lapil jen tři okouny. Chyba byla v tom, že nevlastním (zatím) loď a na hloubku jsem se nemohl přes mělčiny u břehu dostat. Nepomohly ani meditace nad výběrem nástrahy. Ale do zámrzu ještě tak měsíc zbývá…Alespoň jsem naučil nahazovat svou milou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. září 2009 ve 22:20® Filip00
- Datum lovu: 19.9.09 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Krásný zero ani jsem si neškrt.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. září 2009 ve 21:30® Holajz2
- Datum lovu: 20.9.2009 | Revír: Morava 20 A | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes se strýcem v Mohel. Překvapivě jsem zvítězil 17 : 1, ikdyž většina ryb byli cejni. Poustěl jsem kapříka 48 a 45. Na fotce jediný strécův bodík…
Tento příspěvek byl editován 20.9.2009 21:31:16 uživatelem Holajz2.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. září 2009 ve 21:00® Scanix
- Datum lovu: 20.9.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem si zastrymoval na rece a lovilo se mi hezky, jen jsem nechapal, proc se na P reviry vysazuje velke mnozstvi duhaku, kdyz se ted maji ochranovat potocaci a muskari preci ryby pousti. Ulovil jsem velke mnozstvi duhaku v panvickove velikosti do 35cm, zadneho potocaka, ti jen skakali do jednoho jizku ve znaze se dostat na trdliste. Par okounku a jedna vypla sticka. V zaveru lovu jsem si zdolal 52cm kapra, regulerne za hubu a v neskutecnem proudu, i jsem se za nim 200m probehl
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. září 2009 ve 20:14® spike
- Datum lovu: 20.9.09 | Způsob lovu: Feeder
Dnes celkem dobrá rybačka, chytil jsem moji první parmu 58cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. září 2009 v 18:00® tomashr
- Datum lovu: 20.9.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Běžné víkendové chytání na Sázavě, nakonec ale s určitým překvapením – hezký cejn velký, délka 47cm. Překvapení je to proto, že jsem už byl přesvědčen,že na úseku, kde chytám , cejni vůbec nejsou, chytal jsem tam řadu cejnků malých mimochodem na svůj druh někdy i velmi nadprůměrných, cejna velkého jsem tam ale nechytil dosud žádného. Ale zjevně tam nějací přeci jen jsou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. září 2009 v 17:38® inspo
- Datum lovu: 20.9.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Ráno byla pěkná kosa, ale i přesto jsem vyrazil. Chytl jsem tři okouny a dva tlouště. Velikostně to stálo za prd, ale pro mě to byla super vycházka jelikož to bylo teprve po druhé, kdy jsem nachytal ryby na twistr. Přece jen v té gumě nějaký potenciál je.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. září 2009 ve 14:52® mira.ll
- Datum lovu: 20.9.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem začal na stojáku a po téměř dvou hodinách ani drbanec. Odjel jsem na řeku ,kde jsem polapil pět štiček (další tři spadly) a jednoho okyše.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. září 2009 ve 13:26® 1Mara
-
Dnes zlatoperlínek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 20. září 2009 v 11:22® VODA
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.