Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 17. září 2009 ve 20:46® Sander
- Datum lovu: 17. září 2009 | Způsob lovu: Feeder
Je to krása zdolávat těžkého tlouště v proudu, který se pere jako vlk a nedá se s ním hnout…
58cm.
Fotky jsou nepodařené, jen dokumentační, nebylo kde rybu vyfotit ani čím podebrat. Holt se to někdy takhle sejde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. září 2009 ve 20:39® osprey
- Datum lovu: 17.9.2009 | Revír: voda 009 | Způsob lovu: Feeder
Pokus o parmy na nové neznámé vodě. Ale tento rok mi nejsou dány. Dnešní počasí udělalo z řeky mrtvou vodu, kde aktivovali snad jen hrouzci a tlouštíci do 15 cm. Jinak se nic nehnulo, neprojevilo, nepomohly změny místa ani čekání, že snad k polednímu, odpoledne nebo večer bude líp.
Po celodenní dřině nakonec něco pidirybek, dva okouni lehce přes 20 cm a zachraňovala to slušná podoustev lehce přes 40 cm.
Děkuju kolegovi, co mě tam vzal, opticky je to hezká voda a věřím, že ty ryby tam jsou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. září 2009 v 19:27® tomashr
- Datum lovu: 13.9.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Tloušť, nic kapitálního (cca 35cm), ale potěšil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. září 2009 v 15:55® olda
- Datum lovu: 17.9 2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
S kolegou na okounech něco se povedlo a toho nej přes 30cm jsem nefotil protože než jsem se ohnul tak mně utekl potvora.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. září 2009 v 10:57® Petula
-
i malá ryba je hezká ryba

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 17. září 2009 v 10:56® Petula
-
sumec 122 cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. září 2009 ve 20:16® Řízek
- Datum lovu: 16.9.09 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná
Po dlouhe dobe se mi dneska podarila chytit tahle stika 68cm
Tento příspěvek byl editován 16.9.2009 21:17:10 uživatelem Řízek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. září 2009 ve 20:13® Řízek
- Datum lovu: 31.8.09 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Kaprařina
Dva kaprici na kukurici:)Oba 54cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. září 2009 ve 20:04® Scanix
- Datum lovu: 16.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Hodinka u vody prinesla 4 drbance a z toho jeden poctivej zaber a tento candatek ±50 a k tomu celkem slusny pocet utrhanych gum

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. září 2009 v 19:52® mekvak
- Datum lovu: 16.9.2009 | Revír: Blanice Vodňanská 3 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní odpolední UL vláčka přinesla několik okounků a první moji ostroretku(kolem 40cm).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. září 2009 v 19:52® mira.ll
- Datum lovu: 16.9.2009 | Revír: rybník | Způsob lovu: Přívlač
Dneska ráno jsem vyrazil na stoják , kde bylo doslova přelidněno- samej rybičkář a kapraři
. Přemluvil jsem (na gumy) jen tři
candátky ,nej. měl 44cm a nakonec se mi jedna trošku větší ryba vypla tři
metry od břehu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. září 2009 v 19:49® filip111
- Datum lovu: 16.9.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes na Labi na plavanou 6 Tloušťů, 2 Cejni. Chytal jsem cca 2 hodinky, takže vcelku úspěšnej lov.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. září 2009 v 19:28® klarus
- Datum lovu: neděle | Revír: nahon | Způsob lovu: Klasická položená
puvodně nastraženo na jinou rybu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. září 2009 v 6:08® Padis
- Datum lovu: 15.9.09 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera večer pokus o ulovení nějakého dravce.Ryba žádná,jen tři nástrahy zůstali někde pod hladinou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. září 2009 ve 22:48profil byl smazán
- Datum lovu: 15.9.2009 | Revír: Bečva | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska jsem si vypopoval bolenní osobáček (73cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. září 2009 ve 22:43® Prutos
- Datum lovu: 15.9.2009 | Revír: tam za mlhou... | Způsob lovu: Přívlač
Nějak stále nemám slov…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. září 2009 v 19:55® Sander
- Datum lovu: 15. září 2009 | Způsob lovu: Přívlač
Po práci jsem popadl Skelouše a naivně s ním zkusil vyžehlit malého candátka. Rádi tu berou pomaleji tažené věci, takže jsem aj poddimenzoval hmotnost hlavičky, abych nemusel tahat tak rychle. Psí zuby se ale samozřejmě nekonaly. O překvapení se postarala dnes jediná uvláčená fiška – tloušť, ale naprosto dokonalý. Šestnáctka Stroft skřípala ve slabinách, ryba to byla překvapivě bojovná, ve vynikající kondici. Míra ryby 56cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. září 2009 v 19:36® Scanix
- Datum lovu: 15.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni chvilkova rybacka s kolegou prinesla obema nekolik okounu 20–25 a me jednoho trosku lepsiho 35+
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 15. září 2009 v 17:20® spike
- Datum lovu: 15.9 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder
Parádně jsem si zachytal, 1 vypnutá parma jinak podoustev 27cm a nový osobáček u cejna 43cm.
Tento příspěvek byl editován 15.9.2009 18:21:41 uživatelem spike.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. září 2009 ve 22:21® Filip00
- Datum lovu: 13.09.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
V neděli se povedl, 1 okoun, 3 tloušť, 1 fousek a 1 kapřík, ale zase za první parsek při stahování po proudu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. září 2009 v 19:52® osprey
- Datum lovu: 13.9.2009 | Revír: tam byla taková tma, že můžu jen hádat | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem včera konečně dostál svému slibu, že dám noční přívlač v total divočině. Candáti poslední dobou jdou (povídal Prutos), fronta na obzoru dávala naději, že ryby trošku postrčí k aktivitě a tak jsem se vypravil.
Se západem slunce jsem stál v divočině. Woboval jsem, popal a mezitím se stmívalo. Když byla tma jak v řiti, soustředil jsem své úsilí na mělčinu, kde se v ulynulém století již několik pěkných candátů vytáhlo.
Lov měl atmosféru. Řeka se leskla, hvězdy blikaly a kolem se slézala různá havěť. Když je člověk pekelně soustředěn na záběr, jsou všechny ty skřeky, praskot a šustění vysloveně pro zlost. Ani má tradiční magická formule: „Huš, hajzle!“ na některé tvory nezabrala. Jeden nahluchlý ježek mi tam dělal čurbes až do konce.
Rybu jsem nechytil, dvakrát jsem lezl po solár do vody (mezitím změna fleku – když smočím nohy, ryby ztrácejí na 14 dní chuť k jídlu). Nechat v září dvakrát po sobě dvě kila tři metry od břehu se mi nechtělo.
Návrat velkolepý, bez čelovky bych se asi zabil. Ale mám splněno. Byl jsem TAM.
A v těch chvílích, kdy mám hvězdy nad hlavou, prut v ruce a nástrahu ve vodě, mám pocit, že pořád ještě žiju.
Tento příspěvek byl editován 14.9.2009 22:34:36 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. září 2009 v 18:16® Sander
- Datum lovu: 14. září 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Abych neměl pstruhovou povolenku úplně bez ryby, zajel jsem požehlit duháky. Mám je strašně rád, proto jsem dva z těch lepších pozval na véču.
Stihl jsem i vysušit pár lipanů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 14. září 2009 v 8:07® Alf
- Datum lovu: 13.září | Revír: jižní Morava | Způsob lovu: Přívlač
Nedělní výprava mi přinesla 6 candátů menších velikostí. Dva boleny s tím, že jeden lehce nad 70 se mi vypnul pod nohama, když jsem se snažil o hezkou fotku
Potom ještě několik okýšů a kamarádovi ráno
hned na první hod s novým prutem přišla štika. Dařilo se pouze na Dyji,
která měla hráškově zelenou vodu. Naopak na čisté Moravě jsem zůstal
bez záběru.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. září 2009 ve 22:21® dedacek
- Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní výsledek mého snažení: Jeden utržený wobler vlastní produkce – na první nához tloušť 45. Taky ztracený pean. Jinak krásné odpoledne.
Tento příspěvek byl editován 13.9.2009 23:22:27 uživatelem dedacek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. září 2009 ve 20:43® jonnylord
-
Char> o muškaření mi ani nemluv protože nás jeden z mušakém přechytal vytáhl 6 jelcu 50–68cm candáta 68cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. září 2009 ve 20:26® Char
-
hecht> gratuliji k prvním muškařským úspěchům, kolik máš dírek na náušnice od mušek?
Na orlasu za dvě hodky jeden okyš 33 na
popa, jinak nic.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. září 2009 ve 20:16® jonnylord
- Datum lovu: dnes | Revír: Odra-koblov | Způsob lovu: Přívlač
dneska ve 2jko 3candáti já 30,40 kámoš 55 cm vše vraceno vodě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. září 2009 ve 20:10® petrcech
- Způsob lovu: Přívlač
Dnes na vláčku na Moravě jeden mini bolen jinak nic. Učil jsem se popat se skitter popem a konečně jsem se naučil udělat sumčí pukání, ale ve slabší verzi.
Tento příspěvek byl editován 13.9.2009 21:11:49 uživatelem petrcech.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. září 2009 v 19:36® Padis
- Datum lovu: 13.9.2009 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes odpoledne na chvilenku u vody.Chytáno jen na smáčky.Uloveny 2 štičky,jesen a tloušt.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 13. září 2009 v 19:17® Scanix
- Datum lovu: 13.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni lov byl v mistech, kam moc lidi nezajde byl spise ve znameni mensich ryb, povdl se potocak, spousty okounku a 6 kudlicek. Pote jsem se presunul na vetsi revir a tam si zachytal pekne okouny od 25 do 36, cca 12ks a na zaver se mi na malou gumku povesila kudla 70+ a po chvilkovem souboji to ukousla a tak jsem sel vymrzly, ale spokojen domu

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.