Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 17. září 2009 ve 20:46® Sander
Sander
Datum lovu: 17. září 2009 | Způsob lovu: Feeder

Je to krása zdolávat těžkého tlouště v proudu, který se pere jako vlk a nedá se s ním hnout…

58cm.

Fotky jsou nepodařené, jen dokumentační, nebylo kde rybu vyfotit ani čím podebrat. Holt se to někdy takhle sejde.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26526.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26527.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 17. září 2009 ve 20:39® osprey
    osprey
    Datum lovu: 17.9.2009 | Revír: voda 009 | Způsob lovu: Feeder

Pokus o parmy na nové neznámé vodě. Ale tento rok mi nejsou dány. Dnešní počasí udělalo z řeky mrtvou vodu, kde aktivovali snad jen hrouzci a tlouštíci do 15 cm. Jinak se nic nehnulo, neprojevilo, nepomohly změny místa ani čekání, že snad k polednímu, odpoledne nebo večer bude líp.

Po celodenní dřině nakonec něco pidirybek, dva okouni lehce přes 20 cm a zachraňovala to slušná podoustev lehce přes 40 cm.

Děkuju kolegovi, co mě tam vzal, opticky je to hezká voda a věřím, že ty ryby tam jsou.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26525.jpg
      Čtvrtek 17. září 2009 v 19:27® tomashr
      Datum lovu: 13.9.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Tloušť, nic kapitálního (cca 35cm), ale potěšil

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26524.jpg
        Čtvrtek 17. září 2009 v 15:55® olda
        olda
        Datum lovu: 17.9 2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

S kolegou na okounech něco se povedlo a toho nej přes 30cm jsem nefotil protože než jsem se ohnul tak mně utekl potvora.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26517.jpg
          Čtvrtek 17. září 2009 v 10:57® Petula
          Petula

i malá ryba je hezká ryba

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26502.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26503.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26504.jpg
            Čtvrtek 17. září 2009 v 10:56® Petula
            Petula

sumec 122 cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26499.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26500.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26501.jpg
              Středa 16. září 2009 ve 20:16® Řízek
              Řízek
              Datum lovu: 16.9.09 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Po dlouhe dobe se mi dneska podarila chytit tahle stika 68cm

Tento příspěvek byl editován 16.9.2009 21:17:10 uživatelem Řízek.
              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26498.jpg
                Středa 16. září 2009 ve 20:13® Řízek
                Řízek
                Datum lovu: 31.8.09 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Kaprařina

Dva kaprici na kukurici:)Oba 54cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26496.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26497.jpg
                  Středa 16. září 2009 ve 20:04® Scanix
                  Scanix
                  Datum lovu: 16.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Hodinka u vody prinesla 4 drbance a z toho jeden poctivej zaber a tento candatek ±50 a k tomu celkem slusny pocet utrhanych gum :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26495.jpg
                    Středa 16. září 2009 v 19:52® mekvak
                    mekvak
                    Datum lovu: 16.9.2009 | Revír: Blanice Vodňanská 3 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní odpolední UL vláčka přinesla několik okounků a první moji ostroretku(ko­lem 40cm).

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26494.jpg
                      Středa 16. září 2009 v 19:52® mira.ll
                      mira.ll
                      Datum lovu: 16.9.2009 | Revír: rybník | Způsob lovu: Přívlač

Dneska ráno jsem vyrazil na stoják , kde bylo doslova přelidněno- samej rybičkář a kapraři :-(( . Přemluvil jsem (na gumy) jen tři candátky ,nej. měl 44cm a nakonec se mi jedna trošku větší ryba vypla tři metry od břehu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26491.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26492.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26493.jpg
                        Středa 16. září 2009 v 19:49® filip111
                        filip111
                        Datum lovu: 16.9.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na Labi na plavanou 6 Tloušťů, 2 Cejni. Chytal jsem cca 2 hodinky, takže vcelku úspěšnej lov.

Středa 16. září 2009 v 19:28® klarus
                          klarus
                          Datum lovu: neděle | Revír: nahon | Způsob lovu: Klasická položená

puvodně nastraženo na jinou rybu

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26490.jpg
                            Středa 16. září 2009 v 6:08® Padis
                            Padis
                            Datum lovu: 15.9.09 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer pokus o ulovení nějakého dravce.Ryba žádná,jen tři nástrahy zůstali někde pod hladinou.

Úterý 15. září 2009 ve 22:48profil byl smazán
                              Datum lovu: 15.9.2009 | Revír: Bečva | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska jsem si vypopoval bolenní osobáček (73cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26476.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26477.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26478.jpg
                                Úterý 15. září 2009 ve 22:43® Prutos
                                Prutos
                                Datum lovu: 15.9.2009 | Revír: tam za mlhou... | Způsob lovu: Přívlač

Nějak stále nemám slov…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26475.jpg
                                  Úterý 15. září 2009 v 19:55® Sander
                                  Sander
                                  Datum lovu: 15. září 2009 | Způsob lovu: Přívlač

Po práci jsem popadl Skelouše a naivně s ním zkusil vyžehlit malého candátka. Rádi tu berou pomaleji tažené věci, takže jsem aj poddimenzoval hmotnost hlavičky, abych nemusel tahat tak rychle. Psí zuby se ale samozřejmě nekonaly. O překvapení se postarala dnes jediná uvláčená fiška – tloušť, ale naprosto dokonalý. Šestnáctka Stroft skřípala ve slabinách, ryba to byla překvapivě bojovná, ve vynikající kondici. Míra ryby 56cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26473.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26474.jpg
                                    Úterý 15. září 2009 v 19:36® Scanix
                                    Scanix
                                    Datum lovu: 15.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni chvilkova rybacka s kolegou prinesla obema nekolik okounu 20–25 a me jednoho trosku lepsiho 35+

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26472.jpg
                                      Úterý 15. září 2009 v 17:20® spike
                                      spike
                                      Datum lovu: 15.9 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder

Parádně jsem si zachytal, 1 vypnutá parma jinak podoustev 27cm a nový osobáček u cejna 43cm.

Tento příspěvek byl editován 15.9.2009 18:21:41 uživatelem spike.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26470.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26471.jpg
                                        Pondělí 14. září 2009 ve 22:21® Filip00
                                        Filip00
                                        Datum lovu: 13.09.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

V neděli se povedl, 1 okoun, 3 tloušť, 1 fousek a 1 kapřík, ale zase za první parsek při stahování po proudu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26458.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26459.jpg
                                          Pondělí 14. září 2009 v 19:52® osprey
                                          osprey
                                          Datum lovu: 13.9.2009 | Revír: tam byla taková tma, že můžu jen hádat | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem včera konečně dostál svému slibu, že dám noční přívlač v total divočině. Candáti poslední dobou jdou (povídal Prutos), fronta na obzoru dávala naději, že ryby trošku postrčí k aktivitě a tak jsem se vypravil.

Se západem slunce jsem stál v divočině. Woboval jsem, popal a mezitím se stmívalo. Když byla tma jak v řiti, soustředil jsem své úsilí na mělčinu, kde se v ulynulém století již několik pěkných candátů vytáhlo.

Lov měl atmosféru. Řeka se leskla, hvězdy blikaly a kolem se slézala různá havěť. Když je člověk pekelně soustředěn na záběr, jsou všechny ty skřeky, praskot a šustění vysloveně pro zlost. Ani má tradiční magická formule: „Huš, hajzle!“ na některé tvory nezabrala. Jeden nahluchlý ježek mi tam dělal čurbes až do konce.

Rybu jsem nechytil, dvakrát jsem lezl po solár do vody (mezitím změna fleku – když smočím nohy, ryby ztrácejí na 14 dní chuť k jídlu). Nechat v září dvakrát po sobě dvě kila tři metry od břehu se mi nechtělo.

Návrat velkolepý, bez čelovky bych se asi zabil. Ale mám splněno. Byl jsem TAM.

A v těch chvílích, kdy mám hvězdy nad hlavou, prut v ruce a nástrahu ve vodě, mám pocit, že pořád ještě žiju.

Tento příspěvek byl editován 14.9.2009 22:34:36 uživatelem osprey.
                                            Pondělí 14. září 2009 v 18:16® Sander
                                            Sander
                                            Datum lovu: 14. září 2009 | Způsob lovu: Muškaření

Abych neměl pstruhovou povolenku úplně bez ryby, zajel jsem požehlit duháky. Mám je strašně rád, proto jsem dva z těch lepších pozval na véču.

Stihl jsem i vysušit pár lipanů.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26446.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26447.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26448.jpg
                                              Pondělí 14. září 2009 v 8:07® Alf
                                              Alf
                                              Datum lovu: 13.září | Revír: jižní Morava | Způsob lovu: Přívlač

Nedělní výprava mi přinesla 6 candátů menších velikostí. Dva boleny s tím, že jeden lehce nad 70 se mi vypnul pod nohama, když jsem se snažil o hezkou fotku :-(( Potom ještě několik okýšů a kamarádovi ráno hned na první hod s novým prutem přišla štika. Dařilo se pouze na Dyji, která měla hráškově zelenou vodu. Naopak na čisté Moravě jsem zůstal bez záběru.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26444.jpg
                                                Neděle 13. září 2009 ve 22:21® dedacek
                                                Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní výsledek mého snažení: Jeden utržený wobler vlastní produkce – na první nához tloušť 45. Taky ztracený pean. Jinak krásné odpoledne.

Tento příspěvek byl editován 13.9.2009 23:22:27 uživatelem dedacek.
                                                  Neděle 13. září 2009 ve 20:43® jonnylord
                                                  jonnylord

Char> o muškaření mi ani nemluv protože nás jeden z mušakém přechytal vytáhl 6 jelcu 50–68cm candáta 68cm

Neděle 13. září 2009 ve 20:26® Char
                                                    Char

hecht> gratuliji k prvním muškařským úspěchům, kolik máš dírek na náušnice od mušek? :-)) Na orlasu za dvě hodky jeden okyš 33 na popa, jinak nic.

Neděle 13. září 2009 ve 20:16® jonnylord
                                                      jonnylord
                                                      Datum lovu: dnes | Revír: Odra-koblov | Způsob lovu: Přívlač

dneska ve 2jko 3candáti já 30,40 kámoš 55 cm vše vraceno vodě

Neděle 13. září 2009 ve 20:10® petrcech
                                                        petrcech
                                                        Způsob lovu: Přívlač

Dnes na vláčku na Moravě jeden mini bolen jinak nic. Učil jsem se popat se skitter popem a konečně jsem se naučil udělat sumčí pukání, ale ve slabší verzi.

Tento příspěvek byl editován 13.9.2009 21:11:49 uživatelem petrcech.
                                                          Neděle 13. září 2009 v 19:36® Padis
                                                          Padis
                                                          Datum lovu: 13.9.2009 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes odpoledne na chvilenku u vody.Chytáno jen na smáčky.Uloveny 2 štičky,jesen a tloušt.

Neděle 13. září 2009 v 19:17® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 13.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni lov byl v mistech, kam moc lidi nezajde byl spise ve znameni mensich ryb, povdl se potocak, spousty okounku a 6 kudlicek. Pote jsem se presunul na vetsi revir a tam si zachytal pekne okouny od 25 do 36, cca 12ks a na zaver se mi na malou gumku povesila kudla 70+ a po chvilkovem souboji to ukousla a tak jsem sel vymrzly, ale spokojen domu ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26433.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26434.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26435.jpg