Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 20. září 2009 v 11:22® VODA
VODA
Datum lovu: 19.9.09 | Revír: 441002 | Způsob lovu: Plavaná

tak vcera opet u vody s Kominikem a Komarem spousta ryb krasnej den pivo pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26579.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26580.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26581.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 19. září 2009 ve 21:54profil byl smazán
    Revír: zapomenutý revír | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska jsem objevil resp. jsem si vzpomněl na jeden zapomenutý zarostlý revír. No bylo z toho 11 štik :-)) To už se mi dlouho nepodařilo – super chytačka, všechny plavou zpátky a doufám, že tam ještě dlouho budou a stačí dorůst. Ta největší cca 70 – 80 se mi samozřejmě setřepala.

Sobota 19. září 2009 ve 21:22® standas
      standas
      Datum lovu: 19.9.2009 | Revír: vltava | Způsob lovu: Feeder

Urban fishing na naší nejdelší řece proběhl ve znamení pěkného lovu:plotice,cejni kapříka a podoustve+hafo záběrů-spokojenost

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26567.jpg
        Sobota 19. září 2009 ve 20:01® LuboO
        LuboO
        Datum lovu: 17.9.2009 | Revír: Hron | Způsob lovu: Klasická položená

Bol som trochu skusit na Hrone, len klasicky na dno, a za hodku a pol 6 mrien (pariem), tri nosale (podoustve) a jeden jalec (tloust). Tie mreny potesili, lebo boli male, od 15 do 30 cm, to znamena, ze sa tam mnozia, lebo ich nik nevysadza. Pekna kratka rybacka.

Sobota 19. září 2009 v 18:20® Beer.Beda
          Beer.Beda
          Datum lovu: 19.9 | Revír: Vltava

Tak jsem dnes zkoušel nachytat co nejvíce druhů ryb a docela se zadařilo.Cca 3 hod. u vody a lapil jsem okouny, cejna, cajnka, podoustev, plotici, perlína, karase, kapříka a nakonec mi to nedalo šmátl jsem po vláčáku a byla z toho štička.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26562.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26563.jpg
            Sobota 19. září 2009 v 17:30® Robur
            Robur
            Datum lovu: dnes | Revír: na Vysočině

tak dnes přívlač na štikovém rybasu, 2,. nához štika 55, 4. nához upadla nějaká mezi 50 – 70, tipuji 6o cm, pak možná nějaké 3 kontakty s rybou, ale slabé, pak upadla zase štika cca 55. Soused mezitím také měl kontakt se štikou 55 a pak si udělal osobák 70 cm. Pak jsme bobkařili ale zero. Tak jsem ještě jedno vytáh vláčak a prošel 4 fleky a byl z toho candát cca 40 cm. Pak jsem přejeli bobkařit na řeku. Tam jsme lapli 3 kapry, největší tak 40 cm. Dva upadli, podoustev a soused se jal vláčet a dostal okouna 30 cm.

Tento příspěvek byl editován 19.9.2009 17:31:52 uživatelem Robur.
              Sobota 19. září 2009 ve 13:53® Jak.novi
              Jak.novi
              Datum lovu: 19.9 2009 | Revír: Někde v Plzni | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes jsem vyrazil tak na pět hodinek k vodě a chyceny tuny okounů. Všech rúzných velikostí od 10 cm do 30 cm. Chytáno s předšpičkovým poldou. Vše vráceno vodě

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26554.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26555.jpg
                Sobota 19. září 2009 v 10:20® Sander
                Sander
                Datum lovu: 19. září 2009 | Způsob lovu: Feeder

56 kilometrů, dvě a čtvrt tuny. Jsem si přivstal.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26550.jpg
                  Sobota 19. září 2009 v 9:09® 1Mara
                  1Mara

Po dlouhé době brzká ranní vláčka a chytil jsem jen jedno foto :-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26547.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26548.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26549.jpg
                    Sobota 19. září 2009 v 7:58® spike
                    spike
                    Datum lovu: 19.9 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder

Včera jsem s feederem na moravě chytil cejnka malého(22cm), cejna velkého(30cm) A potom kapra 50cm.

Tento příspěvek byl editován 19.9.2009 08:00:44 uživatelem spike.
                      Sobota 19. září 2009 v 7:58® spike
                      spike
                      Datum lovu: 19.9 | Revír: Morava | Způsob lovu: Feeder

Včera jsem s feederem na moravě chytil cejnka malého(22cm), cejna velkého(30cm) A potom kapra 50cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26539.jpg
                        Pátek 18. září 2009 ve 20:24® mira.ll
                        mira.ll
                        Datum lovu: 18.9.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes byly ryby nějaké opatrné.Za hoďku a půl jsem měl 10 záběrů. Buďto jsem nezasekl a když jo ryba se po chvilce vypnula. Nakonec se mi podařila zdolat jedna šedesátka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26537.jpg
                          Pátek 18. září 2009 v 19:42® BlueShark
                          BlueShark
                          Datum lovu: 18.9.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes pokřtění Dragounka. Dokonalost a můj osobáček ve vláčení. 7 štik, bolen 57cm, jeden tloušť, tři štikáči ukously, jedna pěkná a 14 okyšů. Vše na banja, takže ryby v pořádku :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26535.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26536.jpg
                            Čtvrtek 17. září 2009 ve 21:46® Sander
                            Sander
                            Datum lovu: 17. září 2009 | Způsob lovu: Feeder

Je to krása zdolávat těžkého tlouště v proudu, který se pere jako vlk a nedá se s ním hnout…

58cm.

Fotky jsou nepodařené, jen dokumentační, nebylo kde rybu vyfotit ani čím podebrat. Holt se to někdy takhle sejde.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26526.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26527.jpg
                              Čtvrtek 17. září 2009 ve 21:39® osprey
                              osprey
                              Datum lovu: 17.9.2009 | Revír: voda 009 | Způsob lovu: Feeder

Pokus o parmy na nové neznámé vodě. Ale tento rok mi nejsou dány. Dnešní počasí udělalo z řeky mrtvou vodu, kde aktivovali snad jen hrouzci a tlouštíci do 15 cm. Jinak se nic nehnulo, neprojevilo, nepomohly změny místa ani čekání, že snad k polednímu, odpoledne nebo večer bude líp.

Po celodenní dřině nakonec něco pidirybek, dva okouni lehce přes 20 cm a zachraňovala to slušná podoustev lehce přes 40 cm.

Děkuju kolegovi, co mě tam vzal, opticky je to hezká voda a věřím, že ty ryby tam jsou.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26525.jpg
                                Čtvrtek 17. září 2009 ve 20:27® tomashr
                                Datum lovu: 13.9.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Tloušť, nic kapitálního (cca 35cm), ale potěšil

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26524.jpg
                                  Čtvrtek 17. září 2009 v 16:55® olda
                                  olda
                                  Datum lovu: 17.9 2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

S kolegou na okounech něco se povedlo a toho nej přes 30cm jsem nefotil protože než jsem se ohnul tak mně utekl potvora.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26517.jpg
                                    Čtvrtek 17. září 2009 v 11:57® Petula
                                    Petula

i malá ryba je hezká ryba

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26502.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26503.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26504.jpg
                                      Čtvrtek 17. září 2009 v 11:56® Petula
                                      Petula

sumec 122 cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26499.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26500.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26501.jpg
                                        Středa 16. září 2009 ve 21:16® Řízek
                                        Řízek
                                        Datum lovu: 16.9.09 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Plavaná

Po dlouhe dobe se mi dneska podarila chytit tahle stika 68cm

Tento příspěvek byl editován 16.9.2009 21:17:10 uživatelem Řízek.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26498.jpg
                                          Středa 16. září 2009 ve 21:13® Řízek
                                          Řízek
                                          Datum lovu: 31.8.09 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Kaprařina

Dva kaprici na kukurici:)Oba 54cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26496.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26497.jpg
                                            Středa 16. září 2009 ve 21:04® Scanix
                                            Scanix
                                            Datum lovu: 16.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Hodinka u vody prinesla 4 drbance a z toho jeden poctivej zaber a tento candatek ±50 a k tomu celkem slusny pocet utrhanych gum :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26495.jpg
                                              Středa 16. září 2009 ve 20:52® mekvak
                                              mekvak
                                              Datum lovu: 16.9.2009 | Revír: Blanice Vodňanská 3 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní odpolední UL vláčka přinesla několik okounků a první moji ostroretku(ko­lem 40cm).

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26494.jpg
                                                Středa 16. září 2009 ve 20:52® mira.ll
                                                mira.ll
                                                Datum lovu: 16.9.2009 | Revír: rybník | Způsob lovu: Přívlač

Dneska ráno jsem vyrazil na stoják , kde bylo doslova přelidněno- samej rybičkář a kapraři :-(( . Přemluvil jsem (na gumy) jen tři candátky ,nej. měl 44cm a nakonec se mi jedna trošku větší ryba vypla tři metry od břehu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26491.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26492.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26493.jpg
                                                  Středa 16. září 2009 ve 20:49® filip111
                                                  filip111
                                                  Datum lovu: 16.9.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na Labi na plavanou 6 Tloušťů, 2 Cejni. Chytal jsem cca 2 hodinky, takže vcelku úspěšnej lov.

Středa 16. září 2009 ve 20:28® klarus
                                                    klarus
                                                    Datum lovu: neděle | Revír: nahon | Způsob lovu: Klasická položená

puvodně nastraženo na jinou rybu

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26490.jpg
                                                      Středa 16. září 2009 v 7:08® Padis
                                                      Padis
                                                      Datum lovu: 15.9.09 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer pokus o ulovení nějakého dravce.Ryba žádná,jen tři nástrahy zůstali někde pod hladinou.

Úterý 15. září 2009 ve 23:48profil byl smazán
                                                        Datum lovu: 15.9.2009 | Revír: Bečva | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska jsem si vypopoval bolenní osobáček (73cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26476.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26477.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26478.jpg
                                                          Úterý 15. září 2009 ve 23:43® Prutos
                                                          Prutos
                                                          Datum lovu: 15.9.2009 | Revír: tam za mlhou... | Způsob lovu: Přívlač

Nějak stále nemám slov…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26475.jpg
                                                            Úterý 15. září 2009 ve 20:55® Sander
                                                            Sander
                                                            Datum lovu: 15. září 2009 | Způsob lovu: Přívlač

Po práci jsem popadl Skelouše a naivně s ním zkusil vyžehlit malého candátka. Rádi tu berou pomaleji tažené věci, takže jsem aj poddimenzoval hmotnost hlavičky, abych nemusel tahat tak rychle. Psí zuby se ale samozřejmě nekonaly. O překvapení se postarala dnes jediná uvláčená fiška – tloušť, ale naprosto dokonalý. Šestnáctka Stroft skřípala ve slabinách, ryba to byla překvapivě bojovná, ve vynikající kondici. Míra ryby 56cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26473.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26474.jpg