Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 12. září 2009 v 8:30® VODA
VODA
Revír: 441002 | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem vcera vytahl KOMINICKA na nas oblibenirybnicek a docela jsme si zacapali par linku karasku ,kapriku a na zaver se povedl i amur a jelikozdosli baterie pisilam jen kominovo kaprika 47

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26379.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 12. září 2009 v 8:20® cormoran
    cormoran
    Datum lovu: 12. 9. 2009 | Způsob lovu: Přívlač

Za celou dobu co chytám to byl dneska ráno asi nejkratší, jestli se to dá tak nazvat, rybolov. Na místě, kde jsem „chytal“, jsem za poslední tři roky uvláčel jednu jedinou kudlu, a proto byla montáž bez lanka jasnou volbou. Zrovna když jsem nasazoval voblera na karabinku, nedaleko ode mne se rozletěly rybky vzduchem a na hladině se objevil mohutný vír . S vidinou okamžitého záběru letěl vob do místa dění, což se posléze stalo kamenem úrazu. Po pár otočeních kličkou se lehoučce zachvěla špička a najednou jsem motal „do prázdna“…

Ještě chvíli jsem nechápavě zíral na vodu, když v tom se nad vodu vyhodila slušná štika, zatřásla hlavou a voba katapultovala odhadem dva metry vysoko. Měl jsem divný tušení, že se tam bude někde motat a jelikož jsem nechtěl přijít o dalšího voba, šel jsem s poučením pro příště dom…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26378.jpg
      Sobota 12. září 2009 v 0:22® pipa
      pipa
      Datum lovu: před tejdnem | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač

Malem bych zapoměl… opět zabodoval slider na bolenaka a novej storm na zubače pivo

Tento příspěvek byl editován 12.9.2009 00:26:23 uživatelem pipa.
      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26376.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26377.jpg
        Pátek 11. září 2009 ve 22:58® 1Mara
        1Mara

Dnes chvilku za ostroretkami :-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26374.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26375.jpg
          Pátek 11. září 2009 ve 22:31® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 11.9.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni lov ve znameni peri nebyl uplne spatny, sice jsem musel honde improvizovat, protoze vhodne nastrahy moc nemam, ale preci jen se neco povedlo…nejprve jsem lapil nekolik okounku okolo 20–25cm. Pak jsem potkal jeste nejake zapomenute duhaky, na to, ze jsem mel pomalu stikovou nastrahu nebyli az tak velci nej 33. Pote jsem si povodil peknou ostroretku za bok, jen tipuju dle supin na hacku a stinu u dna…vyrizla se, k 60ti ji jiste moc nechybelo. A kdyz jsem nechal nastrahu zapomenutou dele na dne behem hovoru mobilem, dostala se do vazky…jenze tak pak bleskurychle vyrazila po proudu…nakonec se z ni vyklubala krasna parma 61cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26367.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26368.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26369.jpg
            Pátek 11. září 2009 v 19:38® petrcech
            petrcech
            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26365.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26366.jpg
              Pátek 11. září 2009 v 19:27® petrcech
              petrcech
              Způsob lovu: Přívlač

ještě něco

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26362.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26363.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26364.jpg
                Pátek 11. září 2009 v 19:26® Prutos
                Prutos
                Datum lovu: včera | Revír: tam v mlze | Způsob lovu: Přívlač

Tak se štěstí konečně unavilo a sedlo i na vola. však to byla doba… Zábery byly dva…napřed mimčo a pak tata. Omluvte pozadí,děsná mlha :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26360.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26361.jpg
                  Pátek 11. září 2009 v 19:17® petrcech
                  petrcech

Tak jsme byli na 4 dny na dyji na vláčku , dostali jsme asi 20 candátů. Míroví byli 2. 2 nezdolaní sumci a spadená pěkná štika ±75. Nějací okoni a asi 15 bolenů. Prostě paráda.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26357.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26358.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26359.jpg
                    Pátek 11. září 2009 v 19:15® cercer
                    cercer
                    Datum lovu: 11.9.2009 | Revír: Ploučnice | Způsob lovu: Feeder

právě jsem přišel od vody..2hoďky příjemné pohody a relaxu 5 minut od baráku.Pár záběrů neseknuto,jedna fiška střední velikosti spadla a nakonec 1kapřík cca 40cm.Spokojenost.

Pátek 11. září 2009 v 18:03® Sander
                      Sander
                      Datum lovu: 11. září 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem zaznamenal letošní čtvrtou kontrolu RS. Sympatický pán se zeptal po čem jdu, řekl jsem že po tlouštích, odpověděl že jeho kamarád včera ulovil na Orlíku tlouště 78cm.

Tak tedy zasílám report z dnešní čudlařiny. Nejdelší fiška 52cm.

Tento příspěvek byl editován 11.9.2009 18:05:30 uživatelem Sander.
                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26354.jpg
                        Pátek 11. září 2009 ve 12:37® inspo
                        Datum lovu: 11.9.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vycházka nepřinesla žádnou rybu, která by stala za zmínku, ale i přesto bylo fajn po delší době být zase u vody. Ikdyž ráno už byla pěkná kosa a vítr tomu vůbec nepřidal. No hold podzim se blíží a už teď v řece plavalo hodně listí, které velmi znepříjemňova­lo lov.

Čtvrtek 10. září 2009 ve 22:47® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 10.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Naladen kolegy a jejich uspesnym lovem jsem na hodku a pul dobehl za barak, vysledkem byli 2 usmoleni candatci, 1 bolinek a spadle cosi malinko lepsiho + celkem asi 7–8 drbancu do gumy…kolega skoncil se zerem a bez kontaktu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26343.jpg
                            Čtvrtek 10. září 2009 ve 22:21® shadys
                            shadys
                            Datum lovu: 10.9.09 | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina

dnes bez zaberu a tudiz i bez ryby :-(( marfi co je to za potvoru?:-)

Tento příspěvek byl editován 10.9.2009 22:21:57 uživatelem shadys.
                              Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:25® Marfi69
                              Marfi69
                              Datum lovu: 09.09.2009 | Revír: Vltava 5 | Způsob lovu: Přívlač

Během hodinové vláčky po práci jsem se dočkal…Krásný boj!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26341.jpg
                                Čtvrtek 10. září 2009 v 11:38® cagy
                                cagy
                                Datum lovu: 9.9.09 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Kaprařina

konečně trochu štěstíčka kapřík 68

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26330.jpg
                                  Středa 9. září 2009 ve 23:24® Ficak
                                  Ficak
                                  Datum lovu: 9.9.2009 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Plavaná

Ahoj lidi, dnes jsem byl na chvilku s dcerou u vody,na plavačku se chytil duháč 33cm,5 malejch tloušťů,a malá si vytáhla okouna cca 15cm a udělal jí takovou radost :-) ,že nechtěla jít ani spát.Vše plave dál a máme zase jeden krásnej den u vody zasebou.Všem přeju PETRUV ZDAR,a hodně příjemných prožitků u vody.

Středa 9. září 2009 ve 20:55® shadys
                                    shadys
                                    Datum lovu: 9.9.09 | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina

dnes jeden zaber a jeden kapr 65cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26328.jpg
                                      Středa 9. září 2009 ve 20:53® shadys
                                      shadys
                                      Datum lovu: Fcera | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina

vcera jeden zaber a ryba zadna :-((

Středa 9. září 2009 v 18:04® kostnak
                                        kostnak
                                        Revír: vah | Způsob lovu: Přívlač

jalec 54cm. chyteny v ligovom kole na 0.08mm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26327.jpg
                                          Úterý 8. září 2009 ve 22:22® osprey
                                          osprey
                                          Datum lovu: 8.9.2009 | Revír: dokonale čistý - i co se ryb týče | Způsob lovu: Přívlač

Dnes se mi zastesklo po mělkých pláních prozářených sluncem. Vzal jsem si mikromrdkařinu (nebo UL, jak kdo chce) a vyrazil fotit. Byl dost problém najít rybu přes 15 cm a dokonce i při koupání švestky na cit se tentokrát pověsil jen jeden tlouštík kolem čtyřicítky.

Voda rezavá jak liška a skoro bez života. A já ji pamatuju nabitou rybama. Člověk se kouká, hledá, pořád je vidí, jak tam tenkrát všude stály… Nevím, jestli mám být rád, že jsem tu dobu stačil zažít anebo brečet, čeho jsem se dožil.

Příště zase návrat tam, kde ještě něco zbylo. Trápit potěr mě nebaví.

Tento příspěvek byl editován 9.9.2009 19:53:17 uživatelem osprey.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26322.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26323.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26324.jpg
                                            Úterý 8. září 2009 ve 21:55® Libor
                                            Libor
                                            Datum lovu: 08.09.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Dnes na skok u vody pro jednu zlatou kudlu. Plave dál a doufám že povyroste. Nástraha gloog od V.Fikara. Bylo krásně, jsou to krásný dny, jen škoda že už je brzo tma.

Tento příspěvek byl editován 8.9.2009 21:56:10 uživatelem Libor.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26321.jpg
                                              Úterý 8. září 2009 ve 21:36® jonnylord
                                              jonnylord
                                              Datum lovu: 8.9 | Revír: Odra-koblov | Způsob lovu: Přívlač

Dneska ve 2jko asi 100ryb 6candátu můj největší 45cm kámoš 30 pak 2štiky kámoš 35cm a ja jen 6cm to jsem viděl prvně takovou malou štiku a pak já ještě kapra 55cm ale toho jsem chyt do podběráku na mělčině a pak jen okišy dom jsem si vzal jen feederové krmitko co jsem našel

Úterý 8. září 2009 ve 21:25® František
                                                František
                                                Datum lovu: 8.9.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Po velmi dlouhé době konečně slušnej kousek.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26320.jpg
                                                  Úterý 8. září 2009 v 19:28® Kazan
                                                  Datum lovu: 8.9.09 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Odpolední vláčka na Lužnici okouni, štička + nějaké ty bílé fišle

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26318.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26319.jpg
                                                    Úterý 8. září 2009 ve 12:25® vagi
                                                    vagi
                                                    Datum lovu: sobota | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač

Sobotní smáčkovaná na Hrachách přinesla několik malých okyšů a pak jsme si docela zablbli s touto 60kou na 14ku.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26316.jpg
                                                      Pondělí 7. září 2009 ve 23:23® osprey
                                                      osprey
                                                      Datum lovu: 7.9.2009 | Revír: MP řeka JČ | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem si byl ukrátit večer v duchu hesla „s chutí do švestek“. Chytil jsem pár tlustých a něco plotic na řasy. Největší tloušťák se pral s padesátkou, ale nedosáhl…

Krásný čas strávený na rybách, bohužel příliš krátký.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26313.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26314.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26315.jpg
                                                        Pondělí 7. září 2009 ve 21:25® shadys
                                                        shadys
                                                        Datum lovu: 7.9.09 | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina

dnes uplne bez zaberu tak aspon foto naseho milacka :-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26307.jpg
                                                          Pondělí 7. září 2009 ve 21:22® shadys
                                                          shadys
                                                          Datum lovu: Fčera | Revír: zapomenuta tunka | Způsob lovu: Přívlač

vcera dve stici mladatka a jeden malej okounek

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26306.jpg
                                                            Pondělí 7. září 2009 ve 20:10® kamos007
                                                            kamos007
                                                            Datum lovu: dnes v podvečer | Způsob lovu: Muškaření

Dneska chvilka večer s mušákem cílená ryba tloušť kterých jsem v místech kde se na podzi třou potočáci což je za nedlouho tak jsem je chtěl vylouskat což jse nepovedlo protože jsem si je poplašil, ale jeden duháček se mi tam povedl 28 cm který neodmítl pozvání dom jinač pár malejch potočáku a jeden vyplej duhák, tygrovaný pstruh ( kříženec PO + SI) se mi vypl pod nohama ani jsem ho nestihl podebrat a vyfotit protože jsem ho viděl prvně tak mě to docela mrzelo :-(( , ale vím kde je a příští rok si na něj zajdu pokud tam ještě bude. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26303.jpg