Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 12. září 2009 v 8:30® VODA
- Revír: 441002 | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem vcera vytahl KOMINICKA na nas oblibenirybnicek a docela jsme si zacapali par linku karasku ,kapriku a na zaver se povedl i amur a jelikozdosli baterie pisilam jen kominovo kaprika 47
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. září 2009 v 8:20® cormoran
- Datum lovu: 12. 9. 2009 | Způsob lovu: Přívlač
Za celou dobu co chytám to byl dneska ráno asi nejkratší, jestli se to dá tak nazvat, rybolov. Na místě, kde jsem „chytal“, jsem za poslední tři roky uvláčel jednu jedinou kudlu, a proto byla montáž bez lanka jasnou volbou. Zrovna když jsem nasazoval voblera na karabinku, nedaleko ode mne se rozletěly rybky vzduchem a na hladině se objevil mohutný vír . S vidinou okamžitého záběru letěl vob do místa dění, což se posléze stalo kamenem úrazu. Po pár otočeních kličkou se lehoučce zachvěla špička a najednou jsem motal „do prázdna“…
Ještě chvíli jsem nechápavě zíral na vodu, když v tom se nad vodu vyhodila slušná štika, zatřásla hlavou a voba katapultovala odhadem dva metry vysoko. Měl jsem divný tušení, že se tam bude někde motat a jelikož jsem nechtěl přijít o dalšího voba, šel jsem s poučením pro příště dom…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. září 2009 v 0:22® pipa
- Datum lovu: před tejdnem | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač
Malem bych zapoměl… opět zabodoval slider na bolenaka a novej storm na zubače
Tento příspěvek byl editován 12.9.2009 00:26:23 uživatelem pipa.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. září 2009 ve 22:58® 1Mara
-
Dnes chvilku za ostroretkami
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. září 2009 ve 22:31® Scanix
- Datum lovu: 11.9.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni lov ve znameni peri nebyl uplne spatny, sice jsem musel honde improvizovat, protoze vhodne nastrahy moc nemam, ale preci jen se neco povedlo…nejprve jsem lapil nekolik okounku okolo 20–25cm. Pak jsem potkal jeste nejake zapomenute duhaky, na to, ze jsem mel pomalu stikovou nastrahu nebyli az tak velci nej 33. Pote jsem si povodil peknou ostroretku za bok, jen tipuju dle supin na hacku a stinu u dna…vyrizla se, k 60ti ji jiste moc nechybelo. A kdyz jsem nechal nastrahu zapomenutou dele na dne behem hovoru mobilem, dostala se do vazky…jenze tak pak bleskurychle vyrazila po proudu…nakonec se z ni vyklubala krasna parma 61cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. září 2009 v 19:38® petrcech
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 11. září 2009 v 19:27® petrcech
- Způsob lovu: Přívlač
ještě něco
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. září 2009 v 19:26® Prutos
- Datum lovu: včera | Revír: tam v mlze | Způsob lovu: Přívlač
Tak se štěstí konečně unavilo a sedlo i na vola. však to byla doba… Zábery byly dva…napřed mimčo a pak tata. Omluvte pozadí,děsná mlha
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. září 2009 v 19:17® petrcech
-
Tak jsme byli na 4 dny na dyji na vláčku , dostali jsme asi 20 candátů. Míroví byli 2. 2 nezdolaní sumci a spadená pěkná štika ±75. Nějací okoni a asi 15 bolenů. Prostě paráda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. září 2009 v 19:15® cercer
- Datum lovu: 11.9.2009 | Revír: Ploučnice | Způsob lovu: Feeder
právě jsem přišel od vody..2hoďky příjemné pohody a relaxu 5 minut od baráku.Pár záběrů neseknuto,jedna fiška střední velikosti spadla a nakonec 1kapřík cca 40cm.Spokojenost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. září 2009 v 18:03® Sander
- Datum lovu: 11. září 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem zaznamenal letošní čtvrtou kontrolu RS. Sympatický pán se zeptal po čem jdu, řekl jsem že po tlouštích, odpověděl že jeho kamarád včera ulovil na Orlíku tlouště 78cm.
Tak tedy zasílám report z dnešní čudlařiny. Nejdelší fiška 52cm.
Tento příspěvek byl editován 11.9.2009 18:05:30 uživatelem Sander.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 11. září 2009 ve 12:37® inspo
- Datum lovu: 11.9.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vycházka nepřinesla žádnou rybu, která by stala za zmínku, ale i přesto bylo fajn po delší době být zase u vody. Ikdyž ráno už byla pěkná kosa a vítr tomu vůbec nepřidal. No hold podzim se blíží a už teď v řece plavalo hodně listí, které velmi znepříjemňovalo lov.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. září 2009 ve 22:47® Scanix
- Datum lovu: 10.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Naladen kolegy a jejich uspesnym lovem jsem na hodku a pul dobehl za barak, vysledkem byli 2 usmoleni candatci, 1 bolinek a spadle cosi malinko lepsiho + celkem asi 7–8 drbancu do gumy…kolega skoncil se zerem a bez kontaktu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. září 2009 ve 22:21® shadys
- Datum lovu: 10.9.09 | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina
dnes bez zaberu a tudiz i bez ryby
Tento příspěvek byl editován 10.9.2009 22:21:57 uživatelem shadys.marfi co je to za potvoru?
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:25® Marfi69
- Datum lovu: 09.09.2009 | Revír: Vltava 5 | Způsob lovu: Přívlač
Během hodinové vláčky po práci jsem se dočkal…Krásný boj!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 10. září 2009 v 11:38® cagy
- Datum lovu: 9.9.09 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Kaprařina
konečně trochu štěstíčka kapřík 68
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. září 2009 ve 23:24® Ficak
- Datum lovu: 9.9.2009 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Plavaná
Ahoj lidi, dnes jsem byl na chvilku s dcerou u vody,na plavačku se chytil duháč 33cm,5 malejch tloušťů,a malá si vytáhla okouna cca 15cm a udělal jí takovou radost
,že nechtěla jít ani spát.Vše plave dál a máme zase jeden krásnej den u vody zasebou.Všem přeju PETRUV ZDAR,a hodně příjemných prožitků u vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. září 2009 ve 20:55® shadys
- Datum lovu: 9.9.09 | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina
dnes jeden zaber a jeden kapr 65cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. září 2009 ve 20:53® shadys
- Datum lovu: Fcera | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina
vcera jeden zaber a ryba zadna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. září 2009 v 18:04® kostnak
- Revír: vah | Způsob lovu: Přívlač
jalec 54cm. chyteny v ligovom kole na 0.08mm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. září 2009 ve 22:22® osprey
- Datum lovu: 8.9.2009 | Revír: dokonale čistý - i co se ryb týče | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se mi zastesklo po mělkých pláních prozářených sluncem. Vzal jsem si mikromrdkařinu (nebo UL, jak kdo chce) a vyrazil fotit. Byl dost problém najít rybu přes 15 cm a dokonce i při koupání švestky na cit se tentokrát pověsil jen jeden tlouštík kolem čtyřicítky.
Voda rezavá jak liška a skoro bez života. A já ji pamatuju nabitou rybama. Člověk se kouká, hledá, pořád je vidí, jak tam tenkrát všude stály… Nevím, jestli mám být rád, že jsem tu dobu stačil zažít anebo brečet, čeho jsem se dožil.
Příště zase návrat tam, kde ještě něco zbylo. Trápit potěr mě nebaví.
Tento příspěvek byl editován 9.9.2009 19:53:17 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. září 2009 ve 21:55® Libor
- Datum lovu: 08.09.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes na skok u vody pro jednu zlatou kudlu. Plave dál a doufám že povyroste. Nástraha gloog od V.Fikara. Bylo krásně, jsou to krásný dny, jen škoda že už je brzo tma.
Tento příspěvek byl editován 8.9.2009 21:56:10 uživatelem Libor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. září 2009 ve 21:36® jonnylord
- Datum lovu: 8.9 | Revír: Odra-koblov | Způsob lovu: Přívlač
Dneska ve 2jko asi 100ryb 6candátu můj největší 45cm kámoš 30 pak 2štiky kámoš 35cm a ja jen 6cm to jsem viděl prvně takovou malou štiku a pak já ještě kapra 55cm ale toho jsem chyt do podběráku na mělčině a pak jen okišy dom jsem si vzal jen feederové krmitko co jsem našel
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. září 2009 ve 21:25® František
- Datum lovu: 8.9.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Po velmi dlouhé době konečně slušnej kousek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. září 2009 v 19:28® Kazan
- Datum lovu: 8.9.09 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Odpolední vláčka na Lužnici okouni, štička + nějaké ty bílé fišle
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 8. září 2009 ve 12:25® vagi
- Datum lovu: sobota | Revír: Hrachy | Způsob lovu: Přívlač
Sobotní smáčkovaná na Hrachách přinesla několik malých okyšů a pak jsme si docela zablbli s touto 60kou na 14ku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. září 2009 ve 23:23® osprey
- Datum lovu: 7.9.2009 | Revír: MP řeka JČ | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem si byl ukrátit večer v duchu hesla „s chutí do švestek“. Chytil jsem pár tlustých a něco plotic na řasy. Největší tloušťák se pral s padesátkou, ale nedosáhl…
Krásný čas strávený na rybách, bohužel příliš krátký.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. září 2009 ve 21:25® shadys
- Datum lovu: 7.9.09 | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina
dnes uplne bez zaberu tak aspon foto naseho milacka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. září 2009 ve 21:22® shadys
- Datum lovu: Fčera | Revír: zapomenuta tunka | Způsob lovu: Přívlač
vcera dve stici mladatka a jeden malej okounek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. září 2009 ve 20:10® kamos007
- Datum lovu: dnes v podvečer | Způsob lovu: Muškaření
Dneska chvilka večer s mušákem cílená ryba tloušť kterých jsem v místech kde se na podzi třou potočáci což je za nedlouho tak jsem je chtěl vylouskat což jse nepovedlo protože jsem si je poplašil, ale jeden duháček se mi tam povedl 28 cm který neodmítl pozvání dom jinač pár malejch potočáku a jeden vyplej duhák, tygrovaný pstruh ( kříženec PO + SI) se mi vypl pod nohama ani jsem ho nestihl podebrat a vyfotit protože jsem ho viděl prvně tak mě to docela mrzelo
, ale vím kde je a příští rok si na něj zajdu pokud tam ještě bude.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.