Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. září 2009 ve 21:25® shadys
shadys
Datum lovu: 7.9.09 | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina

dnes uplne bez zaberu tak aspon foto naseho milacka :-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26307.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 7. září 2009 ve 21:22® shadys
    shadys
    Datum lovu: Fčera | Revír: zapomenuta tunka | Způsob lovu: Přívlač

vcera dve stici mladatka a jeden malej okounek

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26306.jpg
      Pondělí 7. září 2009 ve 20:10® kamos007
      kamos007
      Datum lovu: dnes v podvečer | Způsob lovu: Muškaření

Dneska chvilka večer s mušákem cílená ryba tloušť kterých jsem v místech kde se na podzi třou potočáci což je za nedlouho tak jsem je chtěl vylouskat což jse nepovedlo protože jsem si je poplašil, ale jeden duháček se mi tam povedl 28 cm který neodmítl pozvání dom jinač pár malejch potočáku a jeden vyplej duhák, tygrovaný pstruh ( kříženec PO + SI) se mi vypl pod nohama ani jsem ho nestihl podebrat a vyfotit protože jsem ho viděl prvně tak mě to docela mrzelo :-(( , ale vím kde je a příští rok si na něj zajdu pokud tam ještě bude. :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26303.jpg
        Pondělí 7. září 2009 v 0:07® osprey
        osprey
        Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: betálné vasr s fišlema jak noha | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem dnes narval do batohu feedrařinu a heavy přívlač. Napřed jsem pár hodin feedroval a k večeru vyprášil multík.

Feedrovačka byla ucházející, něco podouství kolem 35 cm, jedna trochu větší, kapříci, plotice, tlouštík.

Vláčka s nejmenším wobblerem kolem 15 cm byla jen s kontaktem, o který se postarala třicítka kudla. Ono se to dalo čekat. Hezky jsem si ale zaházel a dvakrát i zaplaval pro nástrahu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26277.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26278.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26279.jpg
          Neděle 6. září 2009 ve 23:13® Libor
          Libor
          Datum lovu: 06.09.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

O víkendu jsem se dal na plavanou a feeder. V sobotu ryby braly ale hodně opatrně, navíc v tom silném a studeném větru jsem jejich ťukance špatně rozeznával.Docela jsem vyfičel:-) . Matchka opět zvítězila nad feederem. Tahal jsem pěkné plotice, tlouště, jeseny, malé cejny a nádherné bojovné podoustve. Nutno dodat že jsem nechytil ani jednu ouklej. Když pak na sklonku dne přišel na řadu feeder, uchystal mi překvapení – poprvé v životě jsem chytil ostroretku!, měl jsem z toho fakt radost. Z desetiminutové přívlače jsem viděl jen jednu kudlu co se přijela podívat na woblera. Wobler má asi lákavé barvy, neboť přilákal i babočku. Pes si vyzkoušel moje nové polarizační brejle, fotil jsem kachny a celkově bylo fajn.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26274.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26275.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26276.jpg
            Neděle 6. září 2009 ve 23:12® Libor
            Libor
            Datum lovu: 6.09.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
            Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26271.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26272.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26273.jpg
              Neděle 6. září 2009 ve 22:15® joba
              Datum lovu: srpen | Revír: berounka

Při vláčce jsem zakopl o utopenej kajak a po jeho vylovení nastalo překvápko, bydlel něm fousatej…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26268.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26269.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26270.jpg
                Neděle 6. září 2009 ve 21:49® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledne jsem se s dcerkou zachytal na mistnich tocich, ale rybky moc nespolupracovaly. Krome par drbancu a dvou utrzenych wobleru se povedl jen mensi potocak. Vecer jsem vyrazil sam podivat se jiz s prsackami na misto, kde jsem nechal jeden z wobleru, ten jsem nenasel, zato jsem nasel 1 bolinka, 3 candatky a jednoho o neco vetsiho, ktery moooc potesil…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26265.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26266.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26267.jpg
                  Neděle 6. září 2009 ve 21:36® kety.vydra
                  kety.vydra
                  Datum lovu: 6.9.09 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po hodině a půl násilně ukončená vycházka-zlomil jsem prut.Letos už druhý…

Neděle 6. září 2009 ve 21:05® Holajz2
                    Datum lovu: včera | Revír: Morava 20 A | Způsob lovu: Kaprařina

Jo a našel sem janka a podívejte, co z něj za jednu noc udělali slimáci… :-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26263.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26264.jpg
                      Neděle 6. září 2009 ve 20:56® Holajz2
                      Datum lovu: včera | Revír: Morava 20 A | Způsob lovu: Kaprařina

Včera odpoledne parádní chytání – kapři 50, 50 a 55cm. Plus k tomu celkem za 3 hodiny 6 malých a cejna. Prostě paráda.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26260.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26261.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26262.jpg
                        Neděle 6. září 2009 ve 20:50® lejdula
                        Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: Dyje 7 | Způsob lovu: Feeder

Dnes na Dyji u Drnholce akorát ouklejky na masňáčky.Nic moc ale zábava byla.

Neděle 6. září 2009 v 19:10® 1Mara
                          1Mara
                          Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: na Ústeckém 2 velkosrazu . | Způsob lovu: Plavaná

Na 2 Ústeckém Chytejáckém velkosrazu . Prášek vyhrál no a pak malej Lucio kapříka 71 cm , a já pár ryb , a jednoho krasavce Lín47 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26256.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26255.jpg
                            Neděle 6. září 2009 v 19:07® kubas
                            kubas
                            Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: okouní stezka | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčka dopadla dle předpokladů pár okounů, nový osobák 39cm :-D , jen ta štička se bohužel nekonala. To už mě ale nepřekvapuje :-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26253.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26254.jpg
                              Neděle 6. září 2009 v 18:59® Robur
                              Robur
                              Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder

tak jsem škádlil fídrem ploťky a cejny, nabíjel jsem i kuku, ale kapřík se jako obvykle nekonal. Nejvíc mne štvalo, že boční prut na položenou na pípáku jsem nahodil celkem 5×, pokažde jinam a 3* jsem urval komplet olovo a dva háčky. A mám nového kamoša, nějakýho potkyša.

Neděle 6. září 2009 v 18:57® Beer.Beda
                                Beer.Beda
                                Datum lovu: 6.9 | Revír: vltava | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem dnes pokoušel štěstí.Počasí super a ryby spolupracovai jako snad nikdy.Za 4 hodiny chyceno 9 kaprů 40–65, cca 25 cejnů a 2 plotice.Samoz­řejmě foťák zůstal doma.

Sobota 5. září 2009 ve 23:25® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 5.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vecer se spletlo 5 candatku, pote jsem prezbrojil na tezsi kalibr a vydrzel do 21:30 bez kontaktu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26232.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26233.jpg
                                    Sobota 5. září 2009 ve 21:28profil byl smazán
                                    Datum lovu: 5.9.2009 | Revír: Bečva | Způsob lovu: Přívlač

Zdar, tak dnes vláčka a pokus o štiku na dolním toku řeky. Nakonec ulovku moc nebylo, ale kolega si trhnul osobacek – potocak 50cm brutalne vypaseny a minimalne 1,5 kg. Bylo to v useku reky uz hodne v parmovem pasmu.. Obrovske prekvapeni!

Sobota 5. září 2009 ve 13:14® Beer.Beda
                                      Beer.Beda
                                      Datum lovu: 5.9 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem dnes ráno vyrazil a vodě.Záměrně neříkám na ryby, protože o rybách to ani moc nebylo.Chyceni 3 cejni nej 32.Slabota.

Sobota 5. září 2009 v 10:58® Robur
                                        Robur
                                        Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem opět vydoloval cca 6 okounků, ale přes 10 cm jsem se nedostal. Zkoušel jsem i nějakého vrtuláče na bolena, ale 1 nához na strom a pak přijeli vodáci, asi 20 lodí. No kabaret. Laždej měl na to našem oleji helmu /asi aby mu na hlavu nehodili rohlík z mostu/, loď do proudu a když přenášeli splav, který se na vysvětlenou nejezdí nikdy, páč před ním stojí voda a když teče, tak padá 2m kolmo, tk si to 3* obhlíželi. Ale zase mně kluci vodáčtí vytáhlí woba ze stromu.:-D

Tento příspěvek byl editován 5.9.2009 11:04:17 uživatelem Robur.
                                          Pátek 4. září 2009 ve 22:26® hecht
                                          hecht
                                          Datum lovu: 4.9.2009 | Revír: říčka | Způsob lovu: Přívlač

Cestou z porady na firmě jsem se stavil na jedné říčce. Bohužel to místo není už pouze můj oblíbený flek, jak bylo patrno z vyšlapaných míst.Připadalo mi to jak když tu vodu někdo otrávil, dvě hoďky bez záběru.Pak se ustrnul před odchodem jeden okounek a štička.Plánoval jsem si tu podzimní probírku, ale po tomhle se tam ani nechci vracet.

Pátek 4. září 2009 v 16:12® Robur
                                            Robur

poslední kousek

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26219.jpg
                                              Pátek 4. září 2009 v 16:11® Robur
                                              Robur
                                              Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Kaprařina
                                              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26217.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26218.jpg
                                                Pátek 4. září 2009 v 16:01® Robur
                                                Robur
                                                Revír: jestrabice | Způsob lovu: Kaprařina

malá vzpomínka

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26214.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26215.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26216.jpg
                                                  Pátek 4. září 2009 ve 12:46® sus1
                                                  Datum lovu: 2.9.2009 | Revír: KT - Lázně | Způsob lovu: Feeder

Na danou lokalitu asi zázrak.:-) 49 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26209.jpg
                                                    Pátek 4. září 2009 ve 12:31® cormaxx
                                                    cormaxx
                                                    Datum lovu: 4.9.2009 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si skočil vyzkoušet co zvládne novej proutek za nástrahy a dokonce jsem si i sáhnul na rybu.Povedly se 3 štičky nej.62 a 2 okouni lehce přes 30.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26208.jpg
                                                      Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:10® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 3.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dalsi pokus o sumika vysel tentokrat kolegovi, ja skoncil s bolenem a se dvemi nepromenenymi zabery. Kolega po candatkovi v samem zaveru lovu pridel jednoho sumika cca 85.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26200.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26201.jpg
                                                        Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:28® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 3. září 2009

Hezkej večer věstil hezký ryby, začalo to dvěma candáty, skončilo sumcem.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26197.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26198.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26199.jpg
                                                          Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:12® LojzaRybka
                                                          LojzaRybka
                                                          Datum lovu: 3.9 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač

dnes ve znamení přívlače,ryby vůbec nešli,nikde ani zalovení,ale musim pochválit gomze,jeho woblery pěkně šlapou

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26195.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26196.jpg
                                                            Čtvrtek 3. září 2009 ve 21:37® shadys
                                                            shadys
                                                            Datum lovu: vcera,dnes.......... | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina

vcera 58 a 65 dnes 70cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26192.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26193.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26194.jpg