Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.414 příspěvků, z toho 18414 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 7. září 2009 ve 21:22® shadys
- Datum lovu: Fčera | Revír: zapomenuta tunka | Způsob lovu: Přívlač
vcera dve stici mladatka a jeden malej okounek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. září 2009 ve 20:10® kamos007
- Datum lovu: dnes v podvečer | Způsob lovu: Muškaření
Dneska chvilka večer s mušákem cílená ryba tloušť kterých jsem v místech kde se na podzi třou potočáci což je za nedlouho tak jsem je chtěl vylouskat což jse nepovedlo protože jsem si je poplašil, ale jeden duháček se mi tam povedl 28 cm který neodmítl pozvání dom jinač pár malejch potočáku a jeden vyplej duhák, tygrovaný pstruh ( kříženec PO + SI) se mi vypl pod nohama ani jsem ho nestihl podebrat a vyfotit protože jsem ho viděl prvně tak mě to docela mrzelo
, ale vím kde je a příští rok si na něj zajdu pokud tam ještě bude.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 7. září 2009 v 0:07® osprey
- Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: betálné vasr s fišlema jak noha | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem dnes narval do batohu feedrařinu a heavy přívlač. Napřed jsem pár hodin feedroval a k večeru vyprášil multík.
Feedrovačka byla ucházející, něco podouství kolem 35 cm, jedna trochu větší, kapříci, plotice, tlouštík.
Vláčka s nejmenším wobblerem kolem 15 cm byla jen s kontaktem, o který se postarala třicítka kudla. Ono se to dalo čekat. Hezky jsem si ale zaházel a dvakrát i zaplaval pro nástrahu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. září 2009 ve 23:13® Libor
- Datum lovu: 06.09.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
O víkendu jsem se dal na plavanou a feeder. V sobotu ryby braly ale hodně opatrně, navíc v tom silném a studeném větru jsem jejich ťukance špatně rozeznával.Docela jsem vyfičel
. Matchka opět zvítězila nad feederem. Tahal jsem pěkné plotice, tlouště, jeseny, malé cejny a nádherné bojovné podoustve. Nutno dodat že jsem nechytil ani jednu ouklej. Když pak na sklonku dne přišel na řadu feeder, uchystal mi překvapení – poprvé v životě jsem chytil ostroretku!, měl jsem z toho fakt radost. Z desetiminutové přívlače jsem viděl jen jednu kudlu co se přijela podívat na woblera. Wobler má asi lákavé barvy, neboť přilákal i babočku. Pes si vyzkoušel moje nové polarizační brejle, fotil jsem kachny a celkově bylo fajn.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. září 2009 ve 23:12® Libor
- Datum lovu: 6.09.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: PlavanáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 6. září 2009 ve 22:15® joba
- Datum lovu: srpen | Revír: berounka
Při vláčce jsem zakopl o utopenej kajak a po jeho vylovení nastalo překvápko, bydlel něm fousatej…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. září 2009 ve 21:49® Scanix
- Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Odpoledne jsem se s dcerkou zachytal na mistnich tocich, ale rybky moc nespolupracovaly. Krome par drbancu a dvou utrzenych wobleru se povedl jen mensi potocak. Vecer jsem vyrazil sam podivat se jiz s prsackami na misto, kde jsem nechal jeden z wobleru, ten jsem nenasel, zato jsem nasel 1 bolinka, 3 candatky a jednoho o neco vetsiho, ktery moooc potesil…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. září 2009 ve 21:36® kety.vydra
- Datum lovu: 6.9.09 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes po hodině a půl násilně ukončená vycházka-zlomil jsem prut.Letos už druhý…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. září 2009 ve 21:05® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Morava 20 A | Způsob lovu: Kaprařina
Jo a našel sem janka a podívejte, co z něj za jednu noc udělali slimáci…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. září 2009 ve 20:56® Holajz2
- Datum lovu: včera | Revír: Morava 20 A | Způsob lovu: Kaprařina
Včera odpoledne parádní chytání – kapři 50, 50 a 55cm. Plus k tomu celkem za 3 hodiny 6 malých a cejna. Prostě paráda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. září 2009 ve 20:50® lejdula
- Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: Dyje 7 | Způsob lovu: Feeder
Dnes na Dyji u Drnholce akorát ouklejky na masňáčky.Nic moc ale zábava byla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. září 2009 v 19:10® 1Mara
- Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: na Ústeckém 2 velkosrazu . | Způsob lovu: Plavaná
Na 2 Ústeckém Chytejáckém velkosrazu . Prášek vyhrál no a pak malej Lucio kapříka 71 cm , a já pár ryb , a jednoho krasavce Lín47 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. září 2009 v 19:07® kubas
- Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: okouní stezka | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vláčka dopadla dle předpokladů pár okounů, nový osobák 39cm
, jen ta štička se bohužel nekonala. To už mě ale nepřekvapuje
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. září 2009 v 18:59® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder
tak jsem škádlil fídrem ploťky a cejny, nabíjel jsem i kuku, ale kapřík se jako obvykle nekonal. Nejvíc mne štvalo, že boční prut na položenou na pípáku jsem nahodil celkem 5×, pokažde jinam a 3* jsem urval komplet olovo a dva háčky. A mám nového kamoša, nějakýho potkyša.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 6. září 2009 v 18:57® Beer.Beda
- Datum lovu: 6.9 | Revír: vltava | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsem dnes pokoušel štěstí.Počasí super a ryby spolupracovai jako snad nikdy.Za 4 hodiny chyceno 9 kaprů 40–65, cca 25 cejnů a 2 plotice.Samozřejmě foťák zůstal doma.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. září 2009 ve 23:25® Scanix
- Datum lovu: 5.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vecer se spletlo 5 candatku, pote jsem prezbrojil na tezsi kalibr a vydrzel do 21:30 bez kontaktu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. září 2009 ve 21:28profil byl smazán
- Datum lovu: 5.9.2009 | Revír: Bečva | Způsob lovu: Přívlač
Zdar, tak dnes vláčka a pokus o štiku na dolním toku řeky. Nakonec ulovku moc nebylo, ale kolega si trhnul osobacek – potocak 50cm brutalne vypaseny a minimalne 1,5 kg. Bylo to v useku reky uz hodne v parmovem pasmu.. Obrovske prekvapeni!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. září 2009 ve 13:14® Beer.Beda
- Datum lovu: 5.9 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsem dnes ráno vyrazil a vodě.Záměrně neříkám na ryby, protože o rybách to ani moc nebylo.Chyceni 3 cejni nej 32.Slabota.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. září 2009 v 10:58® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem opět vydoloval cca 6 okounků, ale přes 10 cm jsem se nedostal. Zkoušel jsem i nějakého vrtuláče na bolena, ale 1 nához na strom a pak přijeli vodáci, asi 20 lodí. No kabaret. Laždej měl na to našem oleji helmu /asi aby mu na hlavu nehodili rohlík z mostu/, loď do proudu a když přenášeli splav, který se na vysvětlenou nejezdí nikdy, páč před ním stojí voda a když teče, tak padá 2m kolmo, tk si to 3* obhlíželi. Ale zase mně kluci vodáčtí vytáhlí woba ze stromu.
Tento příspěvek byl editován 5.9.2009 11:04:17 uživatelem Robur.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. září 2009 ve 22:26® hecht
- Datum lovu: 4.9.2009 | Revír: říčka | Způsob lovu: Přívlač
Cestou z porady na firmě jsem se stavil na jedné říčce. Bohužel to místo není už pouze můj oblíbený flek, jak bylo patrno z vyšlapaných míst.Připadalo mi to jak když tu vodu někdo otrávil, dvě hoďky bez záběru.Pak se ustrnul před odchodem jeden okounek a štička.Plánoval jsem si tu podzimní probírku, ale po tomhle se tam ani nechci vracet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. září 2009 v 16:12® Robur
-
poslední kousek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. září 2009 v 16:11® Robur
- Revír: Jestřabice | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 4. září 2009 v 16:01® Robur
- Revír: jestrabice | Způsob lovu: Kaprařina
malá vzpomínka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. září 2009 ve 12:46® sus1
- Datum lovu: 2.9.2009 | Revír: KT - Lázně | Způsob lovu: Feeder
Na danou lokalitu asi zázrak.
49 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. září 2009 ve 12:31® cormaxx
- Datum lovu: 4.9.2009 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si skočil vyzkoušet co zvládne novej proutek za nástrahy a dokonce jsem si i sáhnul na rybu.Povedly se 3 štičky nej.62 a 2 okouni lehce přes 30.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:10® Scanix
- Datum lovu: 3.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dalsi pokus o sumika vysel tentokrat kolegovi, ja skoncil s bolenem a se dvemi nepromenenymi zabery. Kolega po candatkovi v samem zaveru lovu pridel jednoho sumika cca 85.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:28® Sander
- Datum lovu: 3. září 2009
Hezkej večer věstil hezký ryby, začalo to dvěma candáty, skončilo sumcem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:12® LojzaRybka
- Datum lovu: 3.9 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač
dnes ve znamení přívlače,ryby vůbec nešli,nikde ani zalovení,ale musim pochválit gomze,jeho woblery pěkně šlapou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. září 2009 ve 21:37® shadys
- Datum lovu: vcera,dnes.......... | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina
vcera 58 a 65 dnes 70cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. září 2009 ve 13:10® HaD
- Datum lovu: 2.9.2009 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Když je čas, odběhnu si k vodě i na půl hoďky. Včera jsem byl zkoušet novou nástrahu a pár tlouštíků se na břeh podívalo. Tradiční rotajda makala taky spolehlivě
Fotil Osprey
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.