Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. září 2009 v 0:07® osprey
osprey
Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: betálné vasr s fišlema jak noha | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem dnes narval do batohu feedrařinu a heavy přívlač. Napřed jsem pár hodin feedroval a k večeru vyprášil multík.

Feedrovačka byla ucházející, něco podouství kolem 35 cm, jedna trochu větší, kapříci, plotice, tlouštík.

Vláčka s nejmenším wobblerem kolem 15 cm byla jen s kontaktem, o který se postarala třicítka kudla. Ono se to dalo čekat. Hezky jsem si ale zaházel a dvakrát i zaplaval pro nástrahu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26277.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26278.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26279.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 6. září 2009 ve 23:13® Libor
    Libor
    Datum lovu: 06.09.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

O víkendu jsem se dal na plavanou a feeder. V sobotu ryby braly ale hodně opatrně, navíc v tom silném a studeném větru jsem jejich ťukance špatně rozeznával.Docela jsem vyfičel:-) . Matchka opět zvítězila nad feederem. Tahal jsem pěkné plotice, tlouště, jeseny, malé cejny a nádherné bojovné podoustve. Nutno dodat že jsem nechytil ani jednu ouklej. Když pak na sklonku dne přišel na řadu feeder, uchystal mi překvapení – poprvé v životě jsem chytil ostroretku!, měl jsem z toho fakt radost. Z desetiminutové přívlače jsem viděl jen jednu kudlu co se přijela podívat na woblera. Wobler má asi lákavé barvy, neboť přilákal i babočku. Pes si vyzkoušel moje nové polarizační brejle, fotil jsem kachny a celkově bylo fajn.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26274.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26275.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26276.jpg
      Neděle 6. září 2009 ve 23:12® Libor
      Libor
      Datum lovu: 6.09.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26271.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26272.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26273.jpg
        Neděle 6. září 2009 ve 22:15® joba
        Datum lovu: srpen | Revír: berounka

Při vláčce jsem zakopl o utopenej kajak a po jeho vylovení nastalo překvápko, bydlel něm fousatej…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26268.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26269.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26270.jpg
          Neděle 6. září 2009 ve 21:49® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledne jsem se s dcerkou zachytal na mistnich tocich, ale rybky moc nespolupracovaly. Krome par drbancu a dvou utrzenych wobleru se povedl jen mensi potocak. Vecer jsem vyrazil sam podivat se jiz s prsackami na misto, kde jsem nechal jeden z wobleru, ten jsem nenasel, zato jsem nasel 1 bolinka, 3 candatky a jednoho o neco vetsiho, ktery moooc potesil…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26265.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26266.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26267.jpg
            Neděle 6. září 2009 ve 21:36® kety.vydra
            kety.vydra
            Datum lovu: 6.9.09 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes po hodině a půl násilně ukončená vycházka-zlomil jsem prut.Letos už druhý…

Neděle 6. září 2009 ve 21:05® Holajz2
              Datum lovu: včera | Revír: Morava 20 A | Způsob lovu: Kaprařina

Jo a našel sem janka a podívejte, co z něj za jednu noc udělali slimáci… :-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26263.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26264.jpg
                Neděle 6. září 2009 ve 20:56® Holajz2
                Datum lovu: včera | Revír: Morava 20 A | Způsob lovu: Kaprařina

Včera odpoledne parádní chytání – kapři 50, 50 a 55cm. Plus k tomu celkem za 3 hodiny 6 malých a cejna. Prostě paráda.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26260.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26261.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26262.jpg
                  Neděle 6. září 2009 ve 20:50® lejdula
                  Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: Dyje 7 | Způsob lovu: Feeder

Dnes na Dyji u Drnholce akorát ouklejky na masňáčky.Nic moc ale zábava byla.

Neděle 6. září 2009 v 19:10® 1Mara
                    1Mara
                    Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: na Ústeckém 2 velkosrazu . | Způsob lovu: Plavaná

Na 2 Ústeckém Chytejáckém velkosrazu . Prášek vyhrál no a pak malej Lucio kapříka 71 cm , a já pár ryb , a jednoho krasavce Lín47 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26255.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26256.jpg
                      Neděle 6. září 2009 v 19:07® kubas
                      kubas
                      Datum lovu: 6.9.2009 | Revír: okouní stezka | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčka dopadla dle předpokladů pár okounů, nový osobák 39cm :-D , jen ta štička se bohužel nekonala. To už mě ale nepřekvapuje :-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26252.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26253.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26254.jpg
                        Neděle 6. září 2009 v 18:59® Robur
                        Robur
                        Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder

tak jsem škádlil fídrem ploťky a cejny, nabíjel jsem i kuku, ale kapřík se jako obvykle nekonal. Nejvíc mne štvalo, že boční prut na položenou na pípáku jsem nahodil celkem 5×, pokažde jinam a 3* jsem urval komplet olovo a dva háčky. A mám nového kamoša, nějakýho potkyša.

Neděle 6. září 2009 v 18:57® Beer.Beda
                          Beer.Beda
                          Datum lovu: 6.9 | Revír: vltava | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem dnes pokoušel štěstí.Počasí super a ryby spolupracovai jako snad nikdy.Za 4 hodiny chyceno 9 kaprů 40–65, cca 25 cejnů a 2 plotice.Samoz­řejmě foťák zůstal doma.

Sobota 5. září 2009 ve 23:25® Scanix
                            Scanix
                            Datum lovu: 5.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vecer se spletlo 5 candatku, pote jsem prezbrojil na tezsi kalibr a vydrzel do 21:30 bez kontaktu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26233.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26232.jpg
                              Sobota 5. září 2009 ve 21:28profil byl smazán
                              Datum lovu: 5.9.2009 | Revír: Bečva | Způsob lovu: Přívlač

Zdar, tak dnes vláčka a pokus o štiku na dolním toku řeky. Nakonec ulovku moc nebylo, ale kolega si trhnul osobacek – potocak 50cm brutalne vypaseny a minimalne 1,5 kg. Bylo to v useku reky uz hodne v parmovem pasmu.. Obrovske prekvapeni!

Sobota 5. září 2009 ve 13:14® Beer.Beda
                                Beer.Beda
                                Datum lovu: 5.9 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem dnes ráno vyrazil a vodě.Záměrně neříkám na ryby, protože o rybách to ani moc nebylo.Chyceni 3 cejni nej 32.Slabota.

Sobota 5. září 2009 v 10:58® Robur
                                  Robur
                                  Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem opět vydoloval cca 6 okounků, ale přes 10 cm jsem se nedostal. Zkoušel jsem i nějakého vrtuláče na bolena, ale 1 nához na strom a pak přijeli vodáci, asi 20 lodí. No kabaret. Laždej měl na to našem oleji helmu /asi aby mu na hlavu nehodili rohlík z mostu/, loď do proudu a když přenášeli splav, který se na vysvětlenou nejezdí nikdy, páč před ním stojí voda a když teče, tak padá 2m kolmo, tk si to 3* obhlíželi. Ale zase mně kluci vodáčtí vytáhlí woba ze stromu.:-D

Tento příspěvek byl editován 5.9.2009 11:04:17 uživatelem Robur.
                                    Pátek 4. září 2009 ve 22:26® hecht
                                    hecht
                                    Datum lovu: 4.9.2009 | Revír: říčka | Způsob lovu: Přívlač

Cestou z porady na firmě jsem se stavil na jedné říčce. Bohužel to místo není už pouze můj oblíbený flek, jak bylo patrno z vyšlapaných míst.Připadalo mi to jak když tu vodu někdo otrávil, dvě hoďky bez záběru.Pak se ustrnul před odchodem jeden okounek a štička.Plánoval jsem si tu podzimní probírku, ale po tomhle se tam ani nechci vracet.

Pátek 4. září 2009 v 16:12® Robur
                                      Robur

poslední kousek

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26219.jpg
                                        Pátek 4. září 2009 v 16:11® Robur
                                        Robur
                                        Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Kaprařina
                                        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26217.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26218.jpg
                                          Pátek 4. září 2009 v 16:01® Robur
                                          Robur
                                          Revír: jestrabice | Způsob lovu: Kaprařina

malá vzpomínka

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26214.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26215.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26216.jpg
                                            Pátek 4. září 2009 ve 12:46® sus1
                                            Datum lovu: 2.9.2009 | Revír: KT - Lázně | Způsob lovu: Feeder

Na danou lokalitu asi zázrak.:-) 49 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26209.jpg
                                              Pátek 4. září 2009 ve 12:31® cormaxx
                                              cormaxx
                                              Datum lovu: 4.9.2009 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si skočil vyzkoušet co zvládne novej proutek za nástrahy a dokonce jsem si i sáhnul na rybu.Povedly se 3 štičky nej.62 a 2 okouni lehce přes 30.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26208.jpg
                                                Čtvrtek 3. září 2009 ve 23:10® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 3.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dalsi pokus o sumika vysel tentokrat kolegovi, ja skoncil s bolenem a se dvemi nepromenenymi zabery. Kolega po candatkovi v samem zaveru lovu pridel jednoho sumika cca 85.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26200.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26201.jpg
                                                  Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:28® Sander
                                                  Sander
                                                  Datum lovu: 3. září 2009

Hezkej večer věstil hezký ryby, začalo to dvěma candáty, skončilo sumcem.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26197.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26198.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26199.jpg
                                                    Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:12® LojzaRybka
                                                    LojzaRybka
                                                    Datum lovu: 3.9 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač

dnes ve znamení přívlače,ryby vůbec nešli,nikde ani zalovení,ale musim pochválit gomze,jeho woblery pěkně šlapou

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26195.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26196.jpg
                                                      Čtvrtek 3. září 2009 ve 21:37® shadys
                                                      shadys
                                                      Datum lovu: vcera,dnes.......... | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina

vcera 58 a 65 dnes 70cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26192.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26193.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26194.jpg
                                                        Čtvrtek 3. září 2009 ve 13:10® HaD
                                                        HaD
                                                        Datum lovu: 2.9.2009 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

Když je čas, odběhnu si k vodě i na půl hoďky. Včera jsem byl zkoušet novou nástrahu a pár tlouštíků se na břeh podívalo. Tradiční rotajda makala taky spolehlivě :-)

Fotil Osprey

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26178.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26179.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26180.jpg
                                                          Úterý 1. září 2009 ve 22:29® Zauwi
                                                          Zauwi
                                                          :-)
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26165.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26166.jpg
                                                            Úterý 1. září 2009 ve 22:28® Zauwi
                                                            Zauwi

a další foto

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26162.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26163.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26164.jpg