Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, všechny máte přečteny.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 5. září 2009 ve 22:25® Scanix
- Datum lovu: 5.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes vecer se spletlo 5 candatku, pote jsem prezbrojil na tezsi kalibr a vydrzel do 21:30 bez kontaktu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. září 2009 ve 20:28profil byl smazán
- Datum lovu: 5.9.2009 | Revír: Bečva | Způsob lovu: Přívlač
Zdar, tak dnes vláčka a pokus o štiku na dolním toku řeky. Nakonec ulovku moc nebylo, ale kolega si trhnul osobacek – potocak 50cm brutalne vypaseny a minimalne 1,5 kg. Bylo to v useku reky uz hodne v parmovem pasmu.. Obrovske prekvapeni!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. září 2009 ve 12:14® Beer.Beda
- Datum lovu: 5.9 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Klasická položená
Tak jsem dnes ráno vyrazil a vodě.Záměrně neříkám na ryby, protože o rybách to ani moc nebylo.Chyceni 3 cejni nej 32.Slabota.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. září 2009 v 9:58® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem opět vydoloval cca 6 okounků, ale přes 10 cm jsem se nedostal. Zkoušel jsem i nějakého vrtuláče na bolena, ale 1 nához na strom a pak přijeli vodáci, asi 20 lodí. No kabaret. Laždej měl na to našem oleji helmu /asi aby mu na hlavu nehodili rohlík z mostu/, loď do proudu a když přenášeli splav, který se na vysvětlenou nejezdí nikdy, páč před ním stojí voda a když teče, tak padá 2m kolmo, tk si to 3* obhlíželi. Ale zase mně kluci vodáčtí vytáhlí woba ze stromu.
Tento příspěvek byl editován 5.9.2009 11:04:17 uživatelem Robur.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. září 2009 ve 21:26® hecht
- Datum lovu: 4.9.2009 | Revír: říčka | Způsob lovu: Přívlač
Cestou z porady na firmě jsem se stavil na jedné říčce. Bohužel to místo není už pouze můj oblíbený flek, jak bylo patrno z vyšlapaných míst.Připadalo mi to jak když tu vodu někdo otrávil, dvě hoďky bez záběru.Pak se ustrnul před odchodem jeden okounek a štička.Plánoval jsem si tu podzimní probírku, ale po tomhle se tam ani nechci vracet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. září 2009 v 15:12® Robur
-
poslední kousek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. září 2009 v 15:11® Robur
- Revír: Jestřabice | Způsob lovu: KaprařinaUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. září 2009 v 15:01® Robur
- Revír: jestrabice | Způsob lovu: Kaprařina
malá vzpomínka

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. září 2009 v 11:46® sus1
- Datum lovu: 2.9.2009 | Revír: KT - Lázně | Způsob lovu: Feeder
Na danou lokalitu asi zázrak.
49 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 4. září 2009 v 11:31® cormaxx
- Datum lovu: 4.9.2009 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si skočil vyzkoušet co zvládne novej proutek za nástrahy a dokonce jsem si i sáhnul na rybu.Povedly se 3 štičky nej.62 a 2 okouni lehce přes 30.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:10® Scanix
- Datum lovu: 3.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dalsi pokus o sumika vysel tentokrat kolegovi, ja skoncil s bolenem a se dvemi nepromenenymi zabery. Kolega po candatkovi v samem zaveru lovu pridel jednoho sumika cca 85.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. září 2009 ve 21:28® Sander
- Datum lovu: 3. září 2009
Hezkej večer věstil hezký ryby, začalo to dvěma candáty, skončilo sumcem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. září 2009 ve 21:12® LojzaRybka
- Datum lovu: 3.9 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač
dnes ve znamení přívlače,ryby vůbec nešli,nikde ani zalovení,ale musim pochválit gomze,jeho woblery pěkně šlapou

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. září 2009 ve 20:37® shadys
- Datum lovu: vcera,dnes.......... | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina
vcera 58 a 65 dnes 70cm

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 3. září 2009 ve 12:10® HaD
- Datum lovu: 2.9.2009 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač
Když je čas, odběhnu si k vodě i na půl hoďky. Včera jsem byl zkoušet novou nástrahu a pár tlouštíků se na břeh podívalo. Tradiční rotajda makala taky spolehlivě

Fotil Osprey

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. září 2009 ve 21:29® Zauwi
-

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. září 2009 ve 21:28® Zauwi
-
a další foto

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. září 2009 ve 21:28® Zauwi
- Způsob lovu: Kaprařina
Tak jsem zase jednou odložil mušák a vzal do ruky děličku…já lapal ryby celkem ve slušné velikosti..70–82cm(připletl se tam jeden mrňous 65), kamarádi vše kolem 50–65 a jedna tuším 77čka… a jinak jsem chytnul i sem tam nějaku tu opici
Tento příspěvek byl editován 1.9.2009 22:30:16 uživatelem Zauwi.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. září 2009 ve 20:39® shadys
- Datum lovu: 1.9.09 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Kaprařina
dnes pouze jediny zaber ale preriz mi vlasec uz v zaberu pravdepodobne o kamen smula
tak aspon foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. září 2009 ve 20:15® plescarp
- Datum lovu: 31.8
tak vcera muj osobni rekord tolstolibik 97cm 13kg paradni boj cca pul hodunky proste bomba
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. září 2009 v 11:11® Filip00
- Datum lovu: 30.8.09 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Byl to pěkný den při kterém jsem vytáhl jednu židli, která mi byla následně odcizena, dále jsem osvobodil tlouště 40 cm na utženém vlasci jiného rybáře a odměnou za to mi byla štička 50 cm na wobler Salmo.
Tento příspěvek byl editován 1.9.2009 12:12:13 uživatelem Filip00.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 ve 22:31® LojzaRybka
- Datum lovu: 31.08 | Revír: Ohře8A | Způsob lovu: Muškaření
dnešní rozlučka s potočákama byla suprová,asi věděli že končí jejich sezona,tak se přišli rozloučit

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 ve 20:54® tomashr
- Datum lovu: 29.8.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Plavaná
Učil jsem se zacházet s dlouhým bičem (9 metrů). Kromě standardních plotic (což byla v dané chvíli cílová ryba pro „testy“) příjemně překvapil i pěkný tlouštík, 33cm délka. Jinak chytání s takto dlouhým bičem je docela zajímavé a celkem mohu doporučit – má to něco do sebe, jen počítejte, že ostatní místní rybáři na vás budou zírat s otevřenou hubou jak na totálního exota

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 v 18:41® Libor
- Datum lovu: 30.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu jsme se s kamarádem pokoušeli ve dvou vycházkách o štiky, vyrazili jsme na nová místa proti proudu. Povedlo se několik kudel cca 60cm ale viděli jsme zalovit i o dost větší krokodýly. V neděli ráno byla opravdu kosa a ochlazení mělo asi na aktivitu ryb negativní vliv. Víkend docela povedený.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 v 18:39® Libor
- Datum lovu: 30.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 v 17:57® Rybouš
- Datum lovu: 23.7 | Revír: Tůň Podzemanova | Způsob lovu: Plavaná
dodávám pár foteček

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 v 17:18® Sander
- Datum lovu: 31. srpna 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Poslední srpnová tloušťovačka byla ve znamení menšího počtu větších ryb. Páďo padlo určitě 2×, jedna velká ryba spadla.
Zpestřením lovu byl nález vodáckého sudu plného osobních věcí, peněženky, mobily, oblečení atp. Peněženky a elektroniku jsem odevzdal na místní služebně a nabonzoval kde je ten zbytek. Snad udělám radost tomu, kdo o ty věci přišel. I když je to vodák…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 ve 13:28® inspo
- Datum lovu: 31.8.2009 | Revír: řeka i stoják | Způsob lovu: Přívlač
Budík brzy ráno byl neuprosný a vzbudil mě v 5:25, ještě cirka 20 minut jsem se válel, ale nakonec jsem se z postele vyloudal a stálo to celkem za to. Chytl jsem 5 tloušťů, 3 okouny a navrch jednu štiku 58 cm. Dokonce jsem na vteřinku uvažoval, že ji vezmu jako letos první rybu domů, ale nakonec jsem tu krasavici pustil. Byla ve skvělé kondici a já měl stěstí, že byla chycaná za kraj tlamy, jinak by tu 0,14 jistě ufikla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 v 10:19® -zruseno
- Datum lovu: 29.8.2009 | Revír: Sázava 5 | Způsob lovu: Plavaná
Předevčírem na bič pár krásných línků, několik cejnů, samozřejmě oukleje, plotičky, karásek, okouni a nakonec na odhoz kapříka přez 40cm. Chytal jsem přímo v Centru města Sázava. Všechny ryby jsem pustil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 v 7:52® kamos007
- Datum lovu: dnes ráno | Revír: Olešná 3 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes 3× významný den za prvé je poslední den kdy se může na P vodách vláčet, za druhé je poslední den kdy se může chytat potočák a za třetí je poslední den prázdnit tudíš jsem vyrazil se rozloučit s potočákama a celkem se chytačka vydařila a pstruzi se nenechali zahambit.Vytáhl jsem cca 30 pstruhů čistě potočáků a hodně to nedobralo nebo se vypli + jeden duhák cca 27 se vypl.Nej 2 pstruzi hned v jedné důči a hned 2 hody po sobě.toho většího jsem pěkně změřil ve vodě (měl 26 cm)a potom pustil toho druhého (cca 25)jsem jen vyfotil a pustil. Všechny ryby nebyl problém pusti bez nějakých komplikací díky tomu že chytám na háčky bez protihrotu.Do příští sezóny mám na co vzpomínat.
Lovu zdar.
Tento příspěvek byl editován 31.8.2009 08:53:35 uživatelem kamos007.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.