Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, všechny máte přečteny.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 5. září 2009 ve 22:25® Scanix
Scanix
Datum lovu: 5.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes vecer se spletlo 5 candatku, pote jsem prezbrojil na tezsi kalibr a vydrzel do 21:30 bez kontaktu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26232.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26233.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 5. září 2009 ve 20:28profil byl smazán
    Datum lovu: 5.9.2009 | Revír: Bečva | Způsob lovu: Přívlač

Zdar, tak dnes vláčka a pokus o štiku na dolním toku řeky. Nakonec ulovku moc nebylo, ale kolega si trhnul osobacek – potocak 50cm brutalne vypaseny a minimalne 1,5 kg. Bylo to v useku reky uz hodne v parmovem pasmu.. Obrovske prekvapeni!

Sobota 5. září 2009 ve 12:14® Beer.Beda
      Beer.Beda
      Datum lovu: 5.9 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsem dnes ráno vyrazil a vodě.Záměrně neříkám na ryby, protože o rybách to ani moc nebylo.Chyceni 3 cejni nej 32.Slabota.

Sobota 5. září 2009 v 9:58® Robur
        Robur
        Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem opět vydoloval cca 6 okounků, ale přes 10 cm jsem se nedostal. Zkoušel jsem i nějakého vrtuláče na bolena, ale 1 nához na strom a pak přijeli vodáci, asi 20 lodí. No kabaret. Laždej měl na to našem oleji helmu /asi aby mu na hlavu nehodili rohlík z mostu/, loď do proudu a když přenášeli splav, který se na vysvětlenou nejezdí nikdy, páč před ním stojí voda a když teče, tak padá 2m kolmo, tk si to 3* obhlíželi. Ale zase mně kluci vodáčtí vytáhlí woba ze stromu.:-D

Tento příspěvek byl editován 5.9.2009 11:04:17 uživatelem Robur.
          Pátek 4. září 2009 ve 21:26® hecht
          hecht
          Datum lovu: 4.9.2009 | Revír: říčka | Způsob lovu: Přívlač

Cestou z porady na firmě jsem se stavil na jedné říčce. Bohužel to místo není už pouze můj oblíbený flek, jak bylo patrno z vyšlapaných míst.Připadalo mi to jak když tu vodu někdo otrávil, dvě hoďky bez záběru.Pak se ustrnul před odchodem jeden okounek a štička.Plánoval jsem si tu podzimní probírku, ale po tomhle se tam ani nechci vracet.

Pátek 4. září 2009 v 15:12® Robur
            Robur

poslední kousek

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26219.jpg
              Pátek 4. září 2009 v 15:11® Robur
              Robur
              Revír: Jestřabice | Způsob lovu: Kaprařina
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26217.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26218.jpg
                Pátek 4. září 2009 v 15:01® Robur
                Robur
                Revír: jestrabice | Způsob lovu: Kaprařina

malá vzpomínka

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26214.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26215.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26216.jpg
                  Pátek 4. září 2009 v 11:46® sus1
                  Datum lovu: 2.9.2009 | Revír: KT - Lázně | Způsob lovu: Feeder

Na danou lokalitu asi zázrak.:-) 49 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26209.jpg
                    Pátek 4. září 2009 v 11:31® cormaxx
                    cormaxx
                    Datum lovu: 4.9.2009 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si skočil vyzkoušet co zvládne novej proutek za nástrahy a dokonce jsem si i sáhnul na rybu.Povedly se 3 štičky nej.62 a 2 okouni lehce přes 30.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26208.jpg
                      Čtvrtek 3. září 2009 ve 22:10® Scanix
                      Scanix
                      Datum lovu: 3.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dalsi pokus o sumika vysel tentokrat kolegovi, ja skoncil s bolenem a se dvemi nepromenenymi zabery. Kolega po candatkovi v samem zaveru lovu pridel jednoho sumika cca 85.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26200.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26201.jpg
                        Čtvrtek 3. září 2009 ve 21:28® Sander
                        Sander
                        Datum lovu: 3. září 2009

Hezkej večer věstil hezký ryby, začalo to dvěma candáty, skončilo sumcem.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26197.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26198.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26199.jpg
                          Čtvrtek 3. září 2009 ve 21:12® LojzaRybka
                          LojzaRybka
                          Datum lovu: 3.9 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač

dnes ve znamení přívlače,ryby vůbec nešli,nikde ani zalovení,ale musim pochválit gomze,jeho woblery pěkně šlapou

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26195.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26196.jpg
                            Čtvrtek 3. září 2009 ve 20:37® shadys
                            shadys
                            Datum lovu: vcera,dnes.......... | Revír: matylda | Způsob lovu: Kaprařina

vcera 58 a 65 dnes 70cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26192.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26193.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26194.jpg
                              Čtvrtek 3. září 2009 ve 12:10® HaD
                              HaD
                              Datum lovu: 2.9.2009 | Revír: Lužnice 4 | Způsob lovu: Přívlač

Když je čas, odběhnu si k vodě i na půl hoďky. Včera jsem byl zkoušet novou nástrahu a pár tlouštíků se na břeh podívalo. Tradiční rotajda makala taky spolehlivě :-)

Fotil Osprey

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26178.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26179.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26180.jpg
                                Úterý 1. září 2009 ve 21:29® Zauwi
                                Zauwi
                                :-)
                                foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26165.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26166.jpg
                                  Úterý 1. září 2009 ve 21:28® Zauwi
                                  Zauwi

a další foto

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26162.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26163.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26164.jpg
                                    Úterý 1. září 2009 ve 21:28® Zauwi
                                    Zauwi
                                    Způsob lovu: Kaprařina

Tak jsem zase jednou odložil mušák a vzal do ruky děličku…já lapal ryby celkem ve slušné velikosti..70–82cm(připletl se tam jeden mrňous 65), kamarádi vše kolem 50–65 a jedna tuším 77čka… a jinak jsem chytnul i sem tam nějaku tu opici;-)

Tento příspěvek byl editován 1.9.2009 22:30:16 uživatelem Zauwi.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26159.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26160.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26161.jpg
                                      Úterý 1. září 2009 ve 20:39® shadys
                                      shadys
                                      Datum lovu: 1.9.09 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Kaprařina

dnes pouze jediny zaber ale preriz mi vlasec uz v zaberu pravdepodobne o kamen smula :-(( tak aspon foto

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26157.jpg
                                        Úterý 1. září 2009 ve 20:15® plescarp
                                        Datum lovu: 31.8

tak vcera muj osobni rekord tolstolibik 97cm 13kg paradni boj cca pul hodunky proste bomba

Úterý 1. září 2009 v 11:11® Filip00
                                          Filip00
                                          Datum lovu: 30.8.09 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Byl to pěkný den při kterém jsem vytáhl jednu židli, která mi byla následně odcizena, dále jsem osvobodil tlouště 40 cm na utženém vlasci jiného rybáře a odměnou za to mi byla štička 50 cm na wobler Salmo.

Tento příspěvek byl editován 1.9.2009 12:12:13 uživatelem Filip00.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26152.jpg
                                            Pondělí 31. srpna 2009 ve 22:31® LojzaRybka
                                            LojzaRybka
                                            Datum lovu: 31.08 | Revír: Ohře8A | Způsob lovu: Muškaření

dnešní rozlučka s potočákama byla suprová,asi věděli že končí jejich sezona,tak se přišli rozloučit :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26149.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26150.jpg
                                              Pondělí 31. srpna 2009 ve 20:54® tomashr
                                              Datum lovu: 29.8.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Plavaná

Učil jsem se zacházet s dlouhým bičem (9 metrů). Kromě standardních plotic (což byla v dané chvíli cílová ryba pro „testy“) příjemně překvapil i pěkný tlouštík, 33cm délka. Jinak chytání s takto dlouhým bičem je docela zajímavé a celkem mohu doporučit – má to něco do sebe, jen počítejte, že ostatní místní rybáři na vás budou zírat s otevřenou hubou jak na totálního exota :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26147.jpg
                                                Pondělí 31. srpna 2009 v 18:41® Libor
                                                Libor
                                                Datum lovu: 30.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

O víkendu jsme se s kamarádem pokoušeli ve dvou vycházkách o štiky, vyrazili jsme na nová místa proti proudu. Povedlo se několik kudel cca 60cm ale viděli jsme zalovit i o dost větší krokodýly. V neděli ráno byla opravdu kosa a ochlazení mělo asi na aktivitu ryb negativní vliv. Víkend docela povedený.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26143.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26144.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26145.jpg
                                                  Pondělí 31. srpna 2009 v 18:39® Libor
                                                  Libor
                                                  Datum lovu: 30.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
                                                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26141.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26142.jpg
                                                    Pondělí 31. srpna 2009 v 17:57® Rybouš
                                                    Rybouš
                                                    Datum lovu: 23.7 | Revír: Tůň Podzemanova | Způsob lovu: Plavaná

dodávám pár foteček

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26138.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26139.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26140.jpg
                                                      Pondělí 31. srpna 2009 v 17:18® Sander
                                                      Sander
                                                      Datum lovu: 31. srpna 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Poslední srpnová tloušťovačka byla ve znamení menšího počtu větších ryb. Páďo padlo určitě 2×, jedna velká ryba spadla.

Zpestřením lovu byl nález vodáckého sudu plného osobních věcí, peněženky, mobily, oblečení atp. Peněženky a elektroniku jsem odevzdal na místní služebně a nabonzoval kde je ten zbytek. Snad udělám radost tomu, kdo o ty věci přišel. I když je to vodák…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26135.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26136.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26137.jpg
                                                        Pondělí 31. srpna 2009 ve 13:28® inspo
                                                        Datum lovu: 31.8.2009 | Revír: řeka i stoják | Způsob lovu: Přívlač

Budík brzy ráno byl neuprosný a vzbudil mě v 5:25, ještě cirka 20 minut jsem se válel, ale nakonec jsem se z postele vyloudal a stálo to celkem za to. Chytl jsem 5 tloušťů, 3 okouny a navrch jednu štiku 58 cm. Dokonce jsem na vteřinku uvažoval, že ji vezmu jako letos první rybu domů, ale nakonec jsem tu krasavici pustil. Byla ve skvělé kondici a já měl stěstí, že byla chycaná za kraj tlamy, jinak by tu 0,14 jistě ufikla.

Pondělí 31. srpna 2009 v 10:19® -zruseno
                                                          Datum lovu: 29.8.2009 | Revír: Sázava 5 | Způsob lovu: Plavaná

Předevčírem na bič pár krásných línků, několik cejnů, samozřejmě oukleje, plotičky, karásek, okouni a nakonec na odhoz kapříka přez 40cm. Chytal jsem přímo v Centru města Sázava. Všechny ryby jsem pustil.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26131.jpg
                                                            Pondělí 31. srpna 2009 v 7:52® kamos007
                                                            kamos007
                                                            Datum lovu: dnes ráno | Revír: Olešná 3 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes 3× významný den za prvé je poslední den kdy se může na P vodách vláčet, za druhé je poslední den kdy se může chytat potočák a za třetí je poslední den prázdnit tudíš jsem vyrazil se rozloučit s potočákama a celkem se chytačka vydařila a pstruzi se nenechali zahambit.Vytáhl jsem cca 30 pstruhů čistě potočáků a hodně to nedobralo nebo se vypli + jeden duhák cca 27 se vypl.Nej 2 pstruzi hned v jedné důči a hned 2 hody po sobě.toho většího jsem pěkně změřil ve vodě (měl 26 cm)a potom pustil toho druhého (cca 25)jsem jen vyfotil a pustil. Všechny ryby nebyl problém pusti bez nějakých komplikací díky tomu že chytám na háčky bez protihrotu.Do příští sezóny mám na co vzpomínat.

Lovu zdar.

Tento příspěvek byl editován 31.8.2009 08:53:35 uživatelem kamos007.
                                                            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26128.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26129.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img26130.jpg