Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 1. září 2009 ve 22:28® Zauwi
- Způsob lovu: Kaprařina
Tak jsem zase jednou odložil mušák a vzal do ruky děličku…já lapal ryby celkem ve slušné velikosti..70–82cm(připletl se tam jeden mrňous 65), kamarádi vše kolem 50–65 a jedna tuším 77čka… a jinak jsem chytnul i sem tam nějaku tu opici
Tento příspěvek byl editován 1.9.2009 22:30:16 uživatelem Zauwi.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. září 2009 ve 21:39® shadys
- Datum lovu: 1.9.09 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Kaprařina
dnes pouze jediny zaber ale preriz mi vlasec uz v zaberu pravdepodobne o kamen smula
tak aspon foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. září 2009 ve 21:15® plescarp
- Datum lovu: 31.8
tak vcera muj osobni rekord tolstolibik 97cm 13kg paradni boj cca pul hodunky proste bomba
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 1. září 2009 ve 12:11® Filip00
- Datum lovu: 30.8.09 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Byl to pěkný den při kterém jsem vytáhl jednu židli, která mi byla následně odcizena, dále jsem osvobodil tlouště 40 cm na utženém vlasci jiného rybáře a odměnou za to mi byla štička 50 cm na wobler Salmo.
Tento příspěvek byl editován 1.9.2009 12:12:13 uživatelem Filip00.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 ve 23:31® LojzaRybka
- Datum lovu: 31.08 | Revír: Ohře8A | Způsob lovu: Muškaření
dnešní rozlučka s potočákama byla suprová,asi věděli že končí jejich sezona,tak se přišli rozloučit
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 ve 21:54® tomashr
- Datum lovu: 29.8.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Plavaná
Učil jsem se zacházet s dlouhým bičem (9 metrů). Kromě standardních plotic (což byla v dané chvíli cílová ryba pro „testy“) příjemně překvapil i pěkný tlouštík, 33cm délka. Jinak chytání s takto dlouhým bičem je docela zajímavé a celkem mohu doporučit – má to něco do sebe, jen počítejte, že ostatní místní rybáři na vás budou zírat s otevřenou hubou jak na totálního exota
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 v 19:41® Libor
- Datum lovu: 30.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
O víkendu jsme se s kamarádem pokoušeli ve dvou vycházkách o štiky, vyrazili jsme na nová místa proti proudu. Povedlo se několik kudel cca 60cm ale viděli jsme zalovit i o dost větší krokodýly. V neděli ráno byla opravdu kosa a ochlazení mělo asi na aktivitu ryb negativní vliv. Víkend docela povedený.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 v 19:39® Libor
- Datum lovu: 30.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 31. srpna 2009 v 18:57® Rybouš
- Datum lovu: 23.7 | Revír: Tůň Podzemanova | Způsob lovu: Plavaná
dodávám pár foteček
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 v 18:18® Sander
- Datum lovu: 31. srpna 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Poslední srpnová tloušťovačka byla ve znamení menšího počtu větších ryb. Páďo padlo určitě 2×, jedna velká ryba spadla.
Zpestřením lovu byl nález vodáckého sudu plného osobních věcí, peněženky, mobily, oblečení atp. Peněženky a elektroniku jsem odevzdal na místní služebně a nabonzoval kde je ten zbytek. Snad udělám radost tomu, kdo o ty věci přišel. I když je to vodák…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 ve 14:28® inspo
- Datum lovu: 31.8.2009 | Revír: řeka i stoják | Způsob lovu: Přívlač
Budík brzy ráno byl neuprosný a vzbudil mě v 5:25, ještě cirka 20 minut jsem se válel, ale nakonec jsem se z postele vyloudal a stálo to celkem za to. Chytl jsem 5 tloušťů, 3 okouny a navrch jednu štiku 58 cm. Dokonce jsem na vteřinku uvažoval, že ji vezmu jako letos první rybu domů, ale nakonec jsem tu krasavici pustil. Byla ve skvělé kondici a já měl stěstí, že byla chycaná za kraj tlamy, jinak by tu 0,14 jistě ufikla.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 v 11:19® -zruseno
- Datum lovu: 29.8.2009 | Revír: Sázava 5 | Způsob lovu: Plavaná
Předevčírem na bič pár krásných línků, několik cejnů, samozřejmě oukleje, plotičky, karásek, okouni a nakonec na odhoz kapříka přez 40cm. Chytal jsem přímo v Centru města Sázava. Všechny ryby jsem pustil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 v 8:52® kamos007
- Datum lovu: dnes ráno | Revír: Olešná 3 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes 3× významný den za prvé je poslední den kdy se může na P vodách vláčet, za druhé je poslední den kdy se může chytat potočák a za třetí je poslední den prázdnit tudíš jsem vyrazil se rozloučit s potočákama a celkem se chytačka vydařila a pstruzi se nenechali zahambit.Vytáhl jsem cca 30 pstruhů čistě potočáků a hodně to nedobralo nebo se vypli + jeden duhák cca 27 se vypl.Nej 2 pstruzi hned v jedné důči a hned 2 hody po sobě.toho většího jsem pěkně změřil ve vodě (měl 26 cm)a potom pustil toho druhého (cca 25)jsem jen vyfotil a pustil. Všechny ryby nebyl problém pusti bez nějakých komplikací díky tomu že chytám na háčky bez protihrotu.Do příští sezóny mám na co vzpomínat.
Lovu zdar.
Tento příspěvek byl editován 31.8.2009 08:53:35 uživatelem kamos007.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 31. srpna 2009 v 7:05® mira.ll
- Datum lovu: 30.8. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Po delší době jsem si našel chvilku času a podíval se k vodě. Výsledkem byla štička 50 a dva tloušti 40+.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. srpna 2009 ve 22:12® Scanix
- Datum lovu: 30.8.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem se lehce loucil s P vodou, bo vlacka s woby a gumami ma pozitri utrum. Ryby to asi nevedely, bo se moc neloucily, ale nektere prisly…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. srpna 2009 ve 21:51® LojzaRybka
- Datum lovu: 29.08.09 | Revír: Jestřábky | Způsob lovu: Plavaná
myslim že komentář ktomu napíšou jiní
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. srpna 2009 ve 21:46® LuboO
- Datum lovu: 29.8.2009 | Revír: Jestrabice | Způsob lovu: Feeder
Jeden zo Zrazu, na feeder, forpas 0,14, pozberal popri brehu, co sa dalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. srpna 2009 v 17:15® Sander
- Datum lovu: 30. srpna 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Zajel jsem si na pískárnu na oukleje. Po asi patnácti karasech, stejném množství cejnů a perlínů, jsem se spíš začal věnovat focení a soustředěnost na splávek opadla. No a jak si tak cvakám, najednou mi žbluňkl prut do vody. Red Arc je docela těžkej, takže Dragona do 50g hravě stáhl pod vodu. Hupsnul jsem pro něj, zašmátral v bahně a našel konec rukojeti. Na druhé straně bylo něco, co mi ten prut opět chtělo vzít. Asi kapr řekl jsem si.
Tak si pěkně zdolávám, když už mě to po asi pěti minutách přestalo bavit a trošku jsem se do kapříka opřel. Byl už kousek ode mně, když v tom se na hladině vyvalil obrovský lín! Oba jsme se lekli. On asi víc, zařadil dvojku a to bylo pro brzdu navijáku a tuhý prut moc veliké zrychlení. Odjel mi se dvěma červíky v koutku. Odhad ±50, asi zapomenutej…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. srpna 2009 v 16:00® Berty
- Datum lovu: 26. - 27.8 | Revír: Berounka 8 | Způsob lovu: Klasická položená
Na chvíli útěk z velkoměsta – hrouzci, tloušti sumíček, ježdíci. Hlavně už zvykám mladýho
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 30. srpna 2009 ve 12:56® Rybouš
- Datum lovu: 29.9 | Revír: Tůň Podzemanova | Způsob lovu: Plavaná
Tak byl jsem na závodech a měl jsem opravdu velký pech ne protože jsem byl 11, to by mi až zas tak nevadilo, ale protože se na cm bodoval jenom kapr a já jsem měl 12 bodů a do to se počít amur 59cm a úhoř 49cm. kdyby se mi to počítalo tak jsem vyhrál a měl bych husu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. srpna 2009 ve 20:50® Sander
- Datum lovu: 29. srpna 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Dnešní hmyzožraní docela ušlo, brali už trochu více i lipani.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. srpna 2009 ve 20:02® filip111
- Datum lovu: 28.8.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina
Včerejší lov sumců na Labi na bojku: 3 Záběry 1 sumík na břehu 116 cm, 12,3kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. srpna 2009 v 18:53® shadys
- Datum lovu: 29.8.09 | Revír: benedikt | Způsob lovu: Feeder
rybky brali jako o zavod ale pouze mali kaprici vytahlsem jich snad dvacet
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. srpna 2009 v 17:07® kamos007
- Datum lovu: dnes odpoledne | Způsob lovu: Přívlač
odpoledne jsem se mrknul na pstruhovku.výsledkem byl 1 malej a 2 nedobraní. voda byla dosti kalná takže nic moc.
Tento příspěvek byl editován 29.8.2009 17:08:22 uživatelem kamos007.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. srpna 2009 ve 14:22profil byl smazán
- Datum lovu: 29.8.09 | Revír: Bystřice valašská | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska vláčka na jedné přehradě a totální slabota – jeden malinký candátek. Štikám se evidentně nechtělo, tak mě zachránila pstruhovka – potok vytékající z přehrady, kam jsem se přesunul a stačil rozloučit s vláčkou na pstruhovce. Podařil se mi tam krásný duhák 37cm a potočáci 30, 32 a spousta malých. Dobrá chytačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. srpna 2009 ve 12:40® kamos007
- Datum lovu: dnes ráno | Způsob lovu: Přívlač
Dneska ráno o5 vláčka vytaženi 2 candáti ztoho jeden za řítní ploutev nej cca 31–32 a 2 malí se ještě vypli, potom 3 okouni a 1 se vypl. Když to shrnu tak celkem slabota vůbec nevím kam se poděly ty štiky
.
PS: fotky nemám bo ráno pršelo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. srpna 2009 v 11:23® Holajz2
- Datum lovu: 27.+28.8.2009 | Revír: Nemilka 1A | Způsob lovu: Klasická položená
Dva večery s Bohušem a nic moc. Občas malej candátek nebo okoun, ale dost prosranejch záběrů…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 29. srpna 2009 v 10:39® -zruseno
- Datum lovu: 28.srpna | Způsob lovu: Přívlač
Včera se nám s bráchou podařilo za ulovit během 4h přez 42Ks okounů. Nebyli velcí. ale dobře jsme si zachytali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. srpna 2009 ve 13:08® Jeff
- Datum lovu: 27.8.2009 Šišma
Ahoj všichni, tak jsem včera po delší době vyrazil na oblíbený revýr 471061 Šišma (Severomoravský) a jsem docela nasranej a hlavně zklamanej. Takovej bordel kolem vody jsem ještě neviděl, všude igelitové tašky s prázdnými lahvemi, krabičky od krmení, papírky, obaly od sladkostí, opravdu humus. Navíc pro rybáře zákaz vjet autem na hráz, ale za tu dobu co jsem tam byl, tak hlavně staří rybáři po ní normálně jezdili, někdy projeli i třikrát než našli flek, to že jsem seděl pod hrází a měl uplně zaprášené pruty, hráz je prašná, mě ani tak nesralo jako když jsem jen zavrtěl hlavou a už na mě povykovali co se mi jako nelíbý!!! Ja jsem třeba kuřák, i
si sebou k vodě vemu, ale vždycky si po sobě všechno i ty vajgly seberu a nemám problém je vyhodit doma do popelnice!!! Za celou dobu co tam chodím jsem tam nepotkal RS, a ta by tam byla sakra potřeba, páč to je opravdu k pláči!! Sory že jsem se tak rozepsal, ale tohle mi opravdu vadí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. srpna 2009 ve 12:52® inspo
- Datum lovu: 28.8.2009 | Revír: Opava 2 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno na řece chyceni jen dva tloušti a dva okouni. Další tři rybky utekly, bohužel jedna i s nástrahou
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.