Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 28. srpna 2009 v 9:12® ART
-
Včera chilka na rybníčku. Výsledek pár kaprů, teda spíše kapříčků. Nějak nemůžu dostat ty větší
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. srpna 2009 ve 21:36® Scanix
- Datum lovu: 27.9.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme s kolegou zavitali do dzungle plne krveziznivych komaru ve snaze najit rybohojny flek. To se tak uplne nepodarilo, za zminku stoji jen kolegy trosku lepsi okoun, ktery si nabral 8cm okounka od STORMu fakt dobre…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. srpna 2009 v 19:31® Planos
- Revír: vltava 20 | Způsob lovu: Přívlač
dneska se mi povedlo po dlouhej době chytnout hezčího krokouše
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. srpna 2009 v 18:32® 1Mara
- Datum lovu: 27.8.2009 | Revír: tajný :-) | Způsob lovu: Plavaná
Pár ryb se dneska přišlo podívat na břeh u kamaráda Patlaloše
, nejmenší kapřík cca. 50 cm a bylo jich celkem 7 a dva líni a pár plotiček
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. srpna 2009 ve 13:51® diutrius
- Datum lovu: 24-27 srpen 2009 | Revír: tam u vody | Způsob lovu: Kaprařina
tak letos slabota na srpen,pár kaprů menších pár cejnů a nej tento kapr
Tento příspěvek byl editován 27.8.2009 13:53:41 uživatelem diutrius.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. srpna 2009 ve 13:31® BlueShark
- Datum lovu: 27.8.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes na chvilku na přívlaci na bolenech s kámošem. Každý jeden kus. Já 53cm viz foto. Pak feeder a samej cejn…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. srpna 2009 v 9:06profil byl smazán
- Datum lovu: 26.8.2009 | Revír: přehrada | Způsob lovu: Přívlač
V noci se mi podařili po delsi dobe 2 candatci (tata s ogarem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 27. srpna 2009 v 7:47® kamos007
- Datum lovu: dnes ráno | Způsob lovu: Přívlač
Dneska ráno vláčka 2 candáti do 40 cm a 2 okouni do 26 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. srpna 2009 ve 23:42® Scanix
- Datum lovu: 26.8.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po 14ti dnech na rybach, zajeli jsme s kolegou na P, pro me tak trochu uzavirka sezony, protoze nemoucharim. Za cca 2h jsem mel 10 kontaktu s rybou z toho vytahl 7 okounu, nej cca 35cm. Kolega na suchou tloustika a ouklej, proste rybacka na typickem P reviru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. srpna 2009 ve 21:15® tomashr
- Datum lovu: 26.8.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Pěkný kapřík 47cm délka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. srpna 2009 v 19:23® Kazan
- Datum lovu: 26.8.2009 | Revír: Lužnice - Fišlovka | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se byl na chvilku vyvětrat v Táboře na Lužnici na Fišlovce. Chyceno 13 okounů, 1 štička, 1 tlouštík a 1 ouklejka, vše na home made nástrahy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. srpna 2009 v 10:01® Libor
- Datum lovu: 26.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem vystřelil z práce rovnou na ryby. Bylo krásně, až moc teplo, ale v 18hod jsem byl už u vody. V jednom místě jsem potkal svojí starou známou štiku co mě potrápila před dvěma týdny. Dokázal jsem ji znovu vyprovokovat k záběrům, dokonce jsem ji měl chvilku na prutě, ale nástrahy se zbavila, jen na ni přibily další šrámy. Po takovém počtu neseklých záběrů jsem ji dal přezdívku PLECHOVÁ HUBA a začínám to s ní vnímat jako osobní souboj. Jen je na ní vidět jak je opatrnější. Poté už jsem jen sedl na břeh a pozoroval malé tlouštíky jak rejdí ve vodě. Zpátky jsem to měl kus cesty a vrátil se až za tmy. Ráno jsem vyvláčel 3 kudly, přičemž poslední na popa už docela v proudu zabojovala a předvedla dvě parádní salta. U vody pozorován Ťuhýk obecný, ledňáček, kachny, bažantí slepice s kuřaty a dvě veverky. V 7:30 už jsem mazal zase do práce
jo a přikládám dvě fotky pro Tommyho
Tento příspěvek byl editován 26.8.2009 10:04:38 uživatelem Libor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. srpna 2009 v 9:24® macino ambrossiny
- Datum lovu: 25.8.2009 | Způsob lovu: Přívlač
Zdravím opět jsem navštívil můj oblíbený revír a parádně si s kamarádem zachytal mimochodem: dva candátci, hafo okounků, štika, bolínci a podařilo se mi i první sumčí miminko 50 cm…mamku neposlal
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 26. srpna 2009 v 7:59® osprey
- Datum lovu: 24. a 25.8. 2009 | Revír: svazový MP | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem navštívil kolegu ve snaze nafotit nějaké pěknější rybky. Bohužel, nějak se nezadařilo. Kamarádovi se cosi velkého vypnulo a jinak jsme se museli spokojit se štičkami a malými okouny – a to i při noční přívlači v hluboké tmě. Když jsem dostal někdy v půl jedenácté pod nohama ránu do prutu, doufal jsem, že se konečně podívám na candáta. Pendrek. Ve světle blesku se objevila další kudla…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. srpna 2009 ve 22:16® Kubah
- Datum lovu: 25.8.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Dneska šly ven 2 podoustve s cejnkem a povedl se i tenhle 50cm. Fotka je ořízlá, protože by byl poznat flek. Vše na rohlík
Tento příspěvek byl editován 26.8.2009 07:53:07 administrátorem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. srpna 2009 ve 20:58® Sander
- Datum lovu: 25. srpna 2009 | Způsob lovu: Feeder
Původně jsem šel po tlouštích, ale po dvou ulovených čtyřicítkách jsem to vzdal. Zkusil jsem červíky, vyndal cejnka a tři kapříky.
Na tom fleku jsem asi měsíc nebyl. Už zdálky bylo vidět, že je tam okolí zdupané jak od slona, na samotném místě bordel po rybařících svazozmrdech, vidličky z větví, kolem ještě zabalené doutníky, igelity, krabičky, salámy a láhev od piva. Bylo toho na půl kyblíku…ach jo. (na fotce není zdaleka všechno)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. srpna 2009 ve 14:19® Petula
-
štěrkáč u Ostravy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. srpna 2009 ve 12:21® macino ambrossiny
- Datum lovu: 18.8.2009 | Způsob lovu: Přívlač
Perfektní chytačka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 25. srpna 2009 v 10:14® kamos007
- Datum lovu: dnes ráno | Způsob lovu: Feeder
Dneska ráno s feederem ryby vůbec nebraly kvůli horka, ale něco jsem vytáhl 1 plotku a nádherného lína 28 cm. (můj prvý v životě)na to jak je unás línů málo pěkné překvapení.Samo že plave dál.
Lovu zdar.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:14® Sander
- Datum lovu: 24. srpna 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Něco z dnešní hmyzařiny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. srpna 2009 ve 21:03® hraji
- Datum lovu: 24.8.2009 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Plavaná
Krátká tréninková vycházka pro ověření funkčnosti připravených sestav na závody. Uloveny všechny běžné druhy bílých ryb, nejvíc podouství, ale i dvě velmi pěkné ostroretky, které pořádně protáhly amortizér.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. srpna 2009 v 18:41® tomashr
- Datum lovu: 22.8.2009 | Revír: Otava | Způsob lovu: Feeder
Ještě jeden doplněk k diskusi o fotografování ryb a víkendu na toto téma u Ospreye – kapr chycený Sanderem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. srpna 2009 v 18:37® tomashr
- Datum lovu: 21.8.2009 | Revír: Blanice | Způsob lovu: Přívlač
Štička na rotačku
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. srpna 2009 v 10:33® BlueShark
- Datum lovu: 23.8.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač
A tady je Milanův (milantuta) Candát 73cm ze včera z Labe 4–5, krásná ryba. Jinak drabali pěkně a nezůstali jsme jen u této
Tento příspěvek byl editován 24.8.2009 10:34:05 uživatelem BlueShark.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. srpna 2009 v 9:12® albin
- Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Dlouho jsem tu nebyl tak alespoň jedno foto cejna jež se povedl synkovi na plavku.Na vláčku v poslední době krom dvou 60tek štik na mikro nástrahy se zaměřuji spíše na kvantitu než na kvalitu a okouny kolem 20 nemá cenu fotit.Dnes odjíždím na tři dny na Lužnici vyvláčet nějakého sumíka tak mi držte palce a foto později dodám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. srpna 2009 v 9:02® macino ambrossiny
- Datum lovu: 23.8.2009 | Revír: Dyje 3A Břeclav | Způsob lovu: Přívlač
Ahoj kluci tak včera zase perfektní chytačka jak jinak než na tom samém místě jako minule. Za hodinku a půl jsem nachytal asi 20 okounů do 20 cm. Potom přišel jeden malý bolínek a šťička. Nakonec se mi podařil asi 10 cm candátek kterého jsem ještě nikdy nechytil tak jsem měl radost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. srpna 2009 v 5:50® Petula
-
na řece
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. srpna 2009 v 5:49® Petula
-
antošovice......bez záběru
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. srpna 2009 v 0:53® mako
-
Ahoj, Na Orlíku stále ve znamení kaprů z Jihočeských rybníků. Kategorie 35 až 40 cm a potom 45 a 50. Průměrně 2 za hodinu, takže slušné zpestření lovu nástražek na sumce …
Tento příspěvek byl editován 24.8.2009 00:53:59 uživatelem mako.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 23. srpna 2009 ve 22:41® tomashr
- Datum lovu: 22.8.2009 | Způsob lovu: Feeder
Lína chytil sander, já ho jen fotil a on na mě plival (lín, ne sander)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.