Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 29. července 2005 v 10:10® rybar11
-
Ráno rybačka na Slezské Hartě. Od 4 do 9 žádný kaprový záběr, pak už se na tom slunku nedá vydržet, skoro ani ve stanu. super přehrada, ale není tam žádný strom, tudíš žádný stín.............
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 21:39® Sali
-
Kostice-461173 Dnes rybačka od 14:30 do 21:00-chytil jsem 22 cejnů a jednoho kapra,který měřil 20,5cm. Vše chyceno na feeder
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 21:32® jiris
-
revir xxxl – v prijemnem chladku, tento PO xx cm na jepici
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 21:17® Shimi
-
Revír XXL:Dnes v děsném vedru Lipan 37cm na blešivce s hřbítkem připevňovaným u hlavičky!!!!
))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:45® Hrouzek
-
chose-díky,dneska snad pojedem znovu a už konečně s lodkou :o)) Včera jsme vzali člun,že projedu pěkný místa.. a on děravej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:43® Hrouzek
-
Tak zas někdy příště…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:41® Chose
-
> Hrouzek: ty štiky jsou krásný…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:41® Hrouzek
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:39® Hrouzek
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:38® Hrouzek
-
A když vypadalo zdolávání u konce,tak na nás takhle vycenila držku
)) Jinak nechyběly daleké skoky,jako torpédo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:34® Hrouzek
-
a ryba dne 76,5cm (I.)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:32® Hrouzek
-
tahle cca60cm, ta další moja dolejš cca 50cm a ta nejníže tatkova 55cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:30® Hrouzek
-
cca 45cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:30® Hrouzek
-
cca 55cm. jedna fotka a šup do vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:28® Hrouzek
-
…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 14:27® Hrouzek
-
Konečně pěkná výpravka na Elbe
Celkem 2 candáti cca 45 a 55cm a 4 štiky cca 50,55,60 a jedna pěkná 76,5cm,která opravdu pěkně bojovkovala tak cca 10minut na jemnej vláčák s tenkou pletenkou. Nakonec tahle pěkná rybka putovala z masařskýho fleku(kde by moc dlouho nežila) na hlavní tok stejného revíru-kde ji jen tak nikdo nechytí,aby prožila ještě nějaký dobrodůžo
Jinak ještě 3 záběry. Všechno puštěno, masař od vedle,značně neklidný,tak to házel před nás…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 13:47® vlkodlak
-
Hloučela
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 ve 12:40® Folpy
-
V. Rašelina, amurek 70cm na rohlík na hladině, nářadí feeder, kmen 0,16.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 v 11:19® Ciffik
-
> obcasny_pijak: jo podobne. jen jsem nepochopil jestli je to pro tebe doopravdy zklamani nebo se mi vysmivas ( coz mi nevadi ) . pro me osobne by byl tvuj vykon na mem miste take zklamanim…30 oukleji je slabe…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 v 11:14
-
vcera reka becva. az jsem se sam divil. na miste kde obvykle taham rybku za rybkou tak jsem vcera vytahl za 2 hodiny lovu jen 30 oukleji a jednoho tlouste. ja se na to asi nikdy n. v. s. r.
Ciffik sorry, že je to tak podobné, ale mám podobný zážitek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. července 2005 v 10:47® Ciffik
-
vcera reka odra. az jsem se sam divil. na miste kde obvykle taham rybku za rybkou tak jsem dnes vytahl za 2 hodiny lovu jen 10 oukleji a jednoho karase. ja se na to asi brzy v. s. r.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. července 2005 ve 22:31® Mike
-
Ráno bezrybka, k večeru s Denygem Luž. 7 nad Dráchovem taktéž bezrybky
)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. července 2005 v 19:41® Tomik
-
Projizdka 10 km na ryby , a zpatky jsem tlacil domu protoze jsem pichnul… ale chytil jsem sticku tak 20 cm na 0 mepps a ctyry (nebo spise dve dvakrat) pekny sticky okolo 50 cisel mi spadli na twistera orka…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. července 2005 v 16:29® paccco
-
ÚN Seč Krásný večer,pouze 1 candátek cca 30 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. července 2005 ve 14:19® Kazan
-
Labe Dnes dva bolínci na rotajdu a candátek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. července 2005 v 10:18® Ciffik
-
ctyri dny stravene na hlucine. no bida. za cele ctyri dny jen 4 kapri 40+ nejaka urvana ponorka. nemohl jsem to zastavit. par plotic 30+ na matchku. a co me potesilo nejvic pri nocni plavane na hnojaka muj prvni uhor odhadem tak 30cm. nemeren. asi by to ani neslo. vracen. domu se sel podivat pouze jeden kaprik
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. července 2005 v 7:25® Vaclav
-
Včera podvečer na Skalce další příjemná vláčka. Zhruba za dvě hodiny čtyři boleny na popa (50, 50, 52 a 56 cm – toho největšího jsem si odnesl), a na mělčině candáta kolem 50–55 cm, který se mi ale vyklepal u lodi, protože byl jen mělce zaseklý. Přikládám foto toho bolena (56), kterého jsem vzal domů. Bohužel jsem byl u vody sám, takže jsem to nafotil jen takto sprostě (fotky se samospouští nebyly dobře zaostřené).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. července 2005 ve 23:27
-
ještě ten druhý. Foto bohužel v kvalitě odpovídající foťáku a mojim rukám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. července 2005 ve 23:25
-
hezký den na Bečvě. Plno malých pstruhů, míň lipanů. Mírových pstruhů jen dva. Doufám, že je chytnu znova, když už mi mamku ani taťku neposlali.
I když jeden záběr takový, že jsem se fakt lekl a upráskl jsem to i z návazcem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. července 2005 ve 23:21® Padis
-
Labe noční vláčka mezi 21.35–22.00 bezrybka jinak žádné zalovení nebylo slyšet. Voda tichá
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.