Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 22. srpna 2009 v 10:16® kamos007
kamos007
Datum lovu: dnes ráno | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem dneska vyrazil 2 karasi 1 kapr a 1 kříženec plota s cejnem.Po dlouhé době jsem něco vzal ať doma mají radost.

Lovu zdar.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25942.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 21. srpna 2009 ve 21:33® hajan
    Datum lovu: 21.8.2009 | Revír: Berounka river | Způsob lovu: Přívlač

Chjo, já se snad do toho fouse letos netrefím. :-( ( 65–70 cm, snad někomu dalšímu udělá radost, byla krásná, ale mě nenadchla, čekal jsem mramorovanýho bej­ka.

Tento příspěvek byl editován 21.8.2009 22:39:25 uživatelem hajan.
    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25939.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25940.jpg
      Pátek 21. srpna 2009 ve 20:53® inspo
      Datum lovu: 21.8.2009 | Revír: rybník brčálník | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem ještě navečer stihl vyrazit na chvíli k vodě. Při chuti byli jen okouni. Nej měl rovných 30, ale byl ukázkově zbarvený.

Pátek 21. srpna 2009 ve 20:30® 1Mara
        1Mara

něco z dovolený , krmení 1m. pyskouna :-)

Tento příspěvek byl editován 21.8.2009 21:31:48 uživatelem 1Mara.
        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25936.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25937.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25938.jpg
          Pátek 21. srpna 2009 ve 14:34® BlueShark
          BlueShark
          Datum lovu: 21.8.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dneska plavaná a ryby. Pak jsem převázal na plavačák rotajdu a lítali okounci a 2 štičky za cca půl hodky :-) říkejte mi třeba minilapko, ale já začínám a mám z nich fakt radost :-D Nečekal jsem…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25916.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25917.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25918.jpg
            Pátek 21. srpna 2009 ve 13:15® inspo
            Datum lovu: 21.8.2009 | Revír: Opava 3A | Způsob lovu: Plavaná

Tak do třetice na stejné vodě, ale tentokrát na jiném fleku. Ryby braly výborně a i velikost byla zase lepší než v předchozích dvou dnech, ale kapřík na kterého jsem 3 dny čekal, se neukázal ani dnes. Takže zbytek sezony už asi zůstanu u přívlače.

Pátek 21. srpna 2009 v 5:45® MAF
              MAF
              Datum lovu: víkend | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

něco z víkendového toulání se kolem vody..

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25906.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25907.jpg
                Čtvrtek 20. srpna 2009 v 18:49® Kazan
                Datum lovu: 20.8.09 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si udělal konečně taky čas na vláčku, chyceno 43 okounů 5 tloušťů, vše na vlastnoručně vyrobené rotačky a woblerky.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25897.jpg
                  Čtvrtek 20. srpna 2009 v 11:37® inspo
                  Datum lovu: 20.8.2009 | Revír: Opava 3A | Způsob lovu: Plavaná

Dnes na stejném fleku jako včera a ryby spolupracovaly přeci jen trochu lépe. Ale opět šlo jen o drobotinu – hlavní role se opět ujal cejn. Ryby přes 30 cm jsem se ale nedočkal.

Čtvrtek 20. srpna 2009 v 11:20® BlueShark
                    BlueShark
                    Datum lovu: 20.8.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Přívlač

Tak podruhé v životě s přívlačákem na bolenech a jeden se povedl, tak radost :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25889.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25890.jpg
                      Středa 19. srpna 2009 ve 22:58profil byl smazán
                      Datum lovu: 19.8.2009 | Revír: Podlesí | Způsob lovu: Přívlač

Zkoušel jsem noční vláčku a pokus o sumce a skončil jsem s totálním neúspěchem bez rybky.

Středa 19. srpna 2009 ve 21:57® Michal/
                        Michal/
                        Datum lovu: 19. 8. 2009 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem si jenom tak vyrazil k řece zavláčet. Výsledkem byl jen jeden tloušť cca 16 cm a hrouzek cca 10cm. Jinak spousta takovéhle drobotiny to ožužlávala, ale nedobrala. Jeden větší, zřejmě tloušť, nejsem si jistý, mi to nedobral. Mohl mít dobrých 35cm.

Středa 19. srpna 2009 ve 20:51® Droždí
                          Droždí
                          Datum lovu: 19.8.2009 | Revír: soukromák | Způsob lovu: Kaprařina

Dnes pri vychazce na kapry se mi postestilo na kukurici a vysledek je candát 80cm a cca 5kg mam z nej neskutecnou radost:)

Tento příspěvek byl editován 19.8.2009 21:53:49 uživatelem Droždí.
                            Středa 19. srpna 2009 v 19:57® Mirus
                            Mirus
                            Datum lovu: 19.8.09 | Revír: Stařečský pot. 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem šel hlavně zkoušet vláčení s pletenkou. Nakonec to dopadlo poměrně dobře chyceny 2 štiky ta větší 60cm a okoun 27cm :-)

Tento příspěvek byl editován 19.8.2009 21:02:36 uživatelem Mirus.
                              Středa 19. srpna 2009 ve 13:27® inspo
                              Datum lovu: 19.8.2009 | Revír: Opava 3A | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem si ráno přivstal a pro změnu si na chvíli vyšel s plavačkou. Ryby nebraly nic moc, ven se koukla jedna ploťka, jeden karas a cirka 15 cejnů. Téměř vše velikost dlaně.

Středa 19. srpna 2009 ve 13:03® crazykapr
                                crazykapr
                                Datum lovu: Tento týden | Revír: Vltava

Něco málo z tohoto týdne… Pár rybiček se spletlo :-) Zjistil jsem že tady jsou dost agresivní kachny…

Tento příspěvek byl editován 19.8.2009 14:07:40 uživatelem crazykapr.
                                foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25876.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25877.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25878.jpg
                                  Středa 19. srpna 2009 v 8:36® Vara
                                  Datum lovu: 18.8.2009 | Revír: Vltava 26 | Způsob lovu: Přívlač

Krásné počasí, řeka plná vodáků ale i přes to tloušť přes 35 a štika 59. Příjemná koupačka

Tento příspěvek byl editován 19.8.2009 09:36:56 uživatelem Vara.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25875.jpg
                                    Úterý 18. srpna 2009 ve 20:04® kamos007
                                    kamos007
                                    Datum lovu: dnes | Revír: Olešná 3

Dnes večer na pstruhy myslím že letos první zero!krom malých kreteré jsem schválně nesekal ať mi to nesplaší a ještě 2 zdrbaných duháků nic.hold už tu nic není.

Úterý 18. srpna 2009 v 17:34® Sander
                                      Sander
                                      Datum lovu: 18. srpna 2009 | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem si odskočil zažehlit do tažného nadjezí hned pod město. Letos poprvé. Že by to tam bylo nějak akční se říct nedá, povedlo se sedm slušných cejnů, jinak ani plotička.

Škoda té druhé ryby, focené samospouští. Byla už docela velká a já vsadil na jednu kartu, resp. fotku.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25870.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25871.jpg
                                        Úterý 18. srpna 2009 v 10:48® Klon
                                        Klon
                                        Datum lovu: 14 - 16.8 2009 | Revír: Žernoseky | Způsob lovu: Kaprařina

vydal jsem se na víkend na kapry,jen tak pro zábavu.Záběru bylo pomálu,protože se to tam za poslední 2 roky změnilo v závodiště lodí a člunů…Zaběry přicházeli brzo ráno mezi 4 – 7 hod.skore činí 5 kapříku do 60 cm a 1 který přišel,když už jsem bylil měřil krásných 82 cm.chycen na boilies černý pepř…

Úterý 18. srpna 2009 v 7:17® candatek
                                          candatek
                                          Datum lovu: 15.6.09 | Revír: Antošovice | Způsob lovu: Kaprařina

kdyz se daři 2

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25868.jpg
                                            Úterý 18. srpna 2009 v 5:00® Petula
                                            Petula

Ondřejnice

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25865.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25866.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25867.jpg
                                              Úterý 18. srpna 2009 ve 4:59® Petula
                                              Petula

Ondřejnice

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25862.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25863.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25864.jpg
                                                Pondělí 17. srpna 2009 ve 21:35® hecht
                                                hecht
                                                Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem vzal Sandera na mou domácí vodu, ukázat mu megakapry, jeseny atd.Nakonec jsme se museli spokojit s ploticema, podoustvema a cejny.Aktivita nebyla nijak závratná, ale aspoň že tak. Překvapení večera byla slunečnice pestrá, kterou dostal děda kousek od nás. Sander běžel na její vyfocení tak zuřivě, že nevnímal ani jámu plnou bahna :-)) Já jsem si zase pro pobavení okolí, zvrhnul horké kafe do klína( spíš na gule).

Pondělí 17. srpna 2009 ve 20:39® Tomik
                                                  Tomik
                                                  Datum lovu: Dnes

Fajnova prochazka:-) pár sivenů, par potoků žádný extra, ale potěšili…Omlouvám se za příšerné fotky

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25858.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25859.jpg
                                                    Pondělí 17. srpna 2009 ve 20:31® Holajz2
                                                    Datum lovu: 13. a 14.8. | Revír: Brasák | Způsob lovu: Klasická položená

Minulý týden před víkendem brali candoši slušně. Celkem uloveni 3 kousky, 3 záběry nevyužity. Na břeh se podívali mj. rybky 43 a 46 (viz foto).

Tento příspěvek byl editován 17.8.2009 21:36:45 uživatelem Holajz2.
                                                    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25856.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25857.jpg
                                                      Pondělí 17. srpna 2009 v 17:23® candatek
                                                      candatek
                                                      Datum lovu: 16.8.2009 | Revír: Antošovice | Způsob lovu: Kaprařina

jedno krasne rano jsem si přivstasl ve 3hodiny rano vyjel jsem tedy na šterkopiskovnu Antošovice vybral mistečko a nahoddil asi po 10hodine jsem mnel šponu až pod prut a vytah jsem na bile červy krasneho kapra 45cm

Pondělí 17. srpna 2009 v 15:56® inspo
                                                        Datum lovu: 17.8.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes jsem napotřetí konečně ráno vstal a vydal se do pro mě neznámých míst. Musím říct, že jsem našel opravdu hezké místa, ale ryby tam buď nejsou nebo nebraly. Nakonec jsem si nakonec vymodlid aspon dva vděčné tlouště a jednoho okouna.

Pondělí 17. srpna 2009 ve 13:12® pipa
                                                          pipa
                                                          Datum lovu: dnes | Revír: labíčko | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes na rybyndu od 4.30 do asi 11.00 h.. bez rybka a malem sem odpad z toho vedra :-D Tak sem se šel radší zchladit a bylo hned líp :->

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25851.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25852.jpg
                                                            Pondělí 17. srpna 2009 v 11:22® Filip00
                                                            Filip00
                                                            Datum lovu: 15,16.8 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

V sobotu 3 kudly každá na jiný typ wobleru vše max do 45cm, neděle 1 vydřený tloušť tak 20cm třpytka a utžený sumec do 70 cm na wobler, vlasec 0,16 a nakrátko na 3m.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25846.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25847.jpg