Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 22. srpna 2009 v 10:16® kamos007
- Datum lovu: dnes ráno | Způsob lovu: FeederTak jsem dneska vyrazil 2 karasi 1 kapr a 1 kříženec plota s cejnem.Po dlouhé době jsem něco vzal ať doma mají radost. Lovu zdar.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 21. srpna 2009 ve 21:33® hajan
- Datum lovu: 21.8.2009 | Revír: Berounka river | Způsob lovu: PřívlačChjo, já se snad do toho fouse letos netrefím. Tento příspěvek byl editován 21.8.2009 22:39:25 uživatelem hajan. ( 65–70 cm, snad někomu dalšímu udělá radost, byla krásná, ale mě
nenadchla, čekal jsem mramorovanýho bejka. ( 65–70 cm, snad někomu dalšímu udělá radost, byla krásná, ale mě
nenadchla, čekal jsem mramorovanýho bejka.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 21. srpna 2009 ve 20:53® inspo
- Datum lovu: 21.8.2009 | Revír: rybník brčálník | Způsob lovu: PřívlačTak jsem ještě navečer stihl vyrazit na chvíli k vodě. Při chuti byli jen okouni. Nej měl rovných 30, ale byl ukázkově zbarvený. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 21. srpna 2009 ve 20:30® 1Mara
-  
něco z dovolený , krmení 1m. pyskouna Tento příspěvek byl editován 21.8.2009 21:31:48 uživatelem 1Mara.    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 21. srpna 2009 ve 14:34® BlueShark
- Datum lovu: 21.8.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: PřívlačTak dneska plavaná a ryby. Pak jsem převázal na plavačák rotajdu a lítali okounci a 2 štičky za cca půl hodky  říkejte mi třeba minilapko, ale já začínám a mám z nich fakt radost říkejte mi třeba minilapko, ale já začínám a mám z nich fakt radost Nečekal jsem… Nečekal jsem…   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 21. srpna 2009 ve 13:15® inspo
- Datum lovu: 21.8.2009 | Revír: Opava 3A | Způsob lovu: PlavanáTak do třetice na stejné vodě, ale tentokrát na jiném fleku. Ryby braly výborně a i velikost byla zase lepší než v předchozích dvou dnech, ale kapřík na kterého jsem 3 dny čekal, se neukázal ani dnes. Takže zbytek sezony už asi zůstanu u přívlače. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pátek 21. srpna 2009 v 5:45® MAF
- Datum lovu: víkend | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlačněco z víkendového toulání se kolem vody..   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 18:49® Kazan
- Datum lovu: 20.8.09 | Revír: Nežárka | Způsob lovu: PřívlačTak jsem si udělal konečně taky čas na vláčku, chyceno 43 okounů 5 tloušťů, vše na vlastnoručně vyrobené rotačky a woblerky.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 11:37® inspo
- Datum lovu: 20.8.2009 | Revír: Opava 3A | Způsob lovu: PlavanáDnes na stejném fleku jako včera a ryby spolupracovaly přeci jen trochu lépe. Ale opět šlo jen o drobotinu – hlavní role se opět ujal cejn. Ryby přes 30 cm jsem se ale nedočkal. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 11:20® BlueShark
- Datum lovu: 20.8.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: PřívlačTak podruhé v životě s přívlačákem na bolenech a jeden se povedl, tak radost    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 19. srpna 2009 ve 22:58profil byl smazán
- Datum lovu: 19.8.2009 | Revír: Podlesí | Způsob lovu: PřívlačZkoušel jsem noční vláčku a pokus o sumce a skončil jsem s totálním neúspěchem bez rybky. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 19. srpna 2009 ve 21:57® Michal/
- Datum lovu: 19. 8. 2009 | Způsob lovu: PřívlačDneska jsem si jenom tak vyrazil k řece zavláčet. Výsledkem byl jen jeden tloušť cca 16 cm a hrouzek cca 10cm. Jinak spousta takovéhle drobotiny to ožužlávala, ale nedobrala. Jeden větší, zřejmě tloušť, nejsem si jistý, mi to nedobral. Mohl mít dobrých 35cm. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 19. srpna 2009 ve 20:51® Droždí
- Datum lovu: 19.8.2009 | Revír: soukromák | Způsob lovu: KaprařinaDnes pri vychazce na kapry se mi postestilo na kukurici a vysledek je candát 80cm a cca 5kg mam z nej neskutecnou radost:) Tento příspěvek byl editován 19.8.2009 21:53:49 uživatelem Droždí.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 19. srpna 2009 v 19:57® Mirus
- Datum lovu: 19.8.09 | Revír: Stařečský pot. 1 | Způsob lovu: PřívlačDnes jsem šel hlavně zkoušet vláčení s pletenkou. Nakonec to dopadlo poměrně dobře chyceny 2 štiky ta větší 60cm a okoun 27cm Tento příspěvek byl editován 19.8.2009 21:02:36 uživatelem Mirus. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 19. srpna 2009 ve 13:27® inspo
- Datum lovu: 19.8.2009 | Revír: Opava 3A | Způsob lovu: PlavanáTak jsem si ráno přivstal a pro změnu si na chvíli vyšel s plavačkou. Ryby nebraly nic moc, ven se koukla jedna ploťka, jeden karas a cirka 15 cejnů. Téměř vše velikost dlaně. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 19. srpna 2009 ve 13:03® crazykapr
- Datum lovu: Tento týden | Revír: VltavaNěco málo z tohoto týdne… Pár rybiček se spletlo Tento příspěvek byl editován 19.8.2009 14:07:40 uživatelem crazykapr. Zjistil jsem že tady jsou dost agresivní kachny… Zjistil jsem že tady jsou dost agresivní kachny…   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 19. srpna 2009 v 8:36® Vara
- Datum lovu: 18.8.2009 | Revír: Vltava 26 | Způsob lovu: PřívlačKrásné počasí, řeka plná vodáků ale i přes to tloušť přes 35 a štika 59. Příjemná koupačka Tento příspěvek byl editován 19.8.2009 09:36:56 uživatelem Vara. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 18. srpna 2009 ve 20:04® kamos007
- Datum lovu: dnes | Revír: Olešná 3Dnes večer na pstruhy myslím že letos první zero!krom malých kreteré jsem schválně nesekal ať mi to nesplaší a ještě 2 zdrbaných duháků nic.hold už tu nic není. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 18. srpna 2009 v 17:34® Sander
- Datum lovu: 18. srpna 2009 | Způsob lovu: FeederDnes jsem si odskočil zažehlit do tažného nadjezí hned pod město. Letos poprvé. Že by to tam bylo nějak akční se říct nedá, povedlo se sedm slušných cejnů, jinak ani plotička. Škoda té druhé ryby, focené samospouští. Byla už docela velká a já vsadil na jednu kartu, resp. fotku.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 18. srpna 2009 v 10:48® Klon
- Datum lovu: 14 - 16.8 2009 | Revír: Žernoseky | Způsob lovu: Kaprařinavydal jsem se na víkend na kapry,jen tak pro zábavu.Záběru bylo pomálu,protože se to tam za poslední 2 roky změnilo v závodiště lodí a člunů…Zaběry přicházeli brzo ráno mezi 4 – 7 hod.skore činí 5 kapříku do 60 cm a 1 který přišel,když už jsem bylil měřil krásných 82 cm.chycen na boilies černý pepř… Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 18. srpna 2009 v 7:17® candatek
- Datum lovu: 15.6.09 | Revír: Antošovice | Způsob lovu: Kaprařinakdyz se daři 2  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 18. srpna 2009 v 5:00® Petula
-  
Ondřejnice    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 18. srpna 2009 ve 4:59® Petula
-  
Ondřejnice    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 21:35® hecht
- Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: FeederDneska jsem vzal Sandera na mou domácí vodu, ukázat mu megakapry, jeseny atd.Nakonec jsme se museli spokojit s ploticema, podoustvema a cejny.Aktivita nebyla nijak závratná, ale aspoň že tak. Překvapení večera byla slunečnice pestrá, kterou dostal děda kousek od nás. Sander běžel na její vyfocení tak zuřivě, že nevnímal ani jámu plnou bahna  Já jsem si zase pro pobavení okolí, zvrhnul horké kafe do klína( spíš
na gule).Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Já jsem si zase pro pobavení okolí, zvrhnul horké kafe do klína( spíš
na gule).Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 20:39® Tomik
- Datum lovu: DnesFajnova prochazka  pár sivenů, par potoků žádný extra, ale
potěšili…Omlouvám se za příšerné fotky pár sivenů, par potoků žádný extra, ale
potěšili…Omlouvám se za příšerné fotky  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 20:31® Holajz2
- Datum lovu: 13. a 14.8. | Revír: Brasák | Způsob lovu: Klasická položenáMinulý týden před víkendem brali candoši slušně. Celkem uloveni 3 kousky, 3 záběry nevyužity. Na břeh se podívali mj. rybky 43 a 46 (viz foto). Tento příspěvek byl editován 17.8.2009 21:36:45 uživatelem Holajz2.  Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 17. srpna 2009 v 17:23® candatek
- Datum lovu: 16.8.2009 | Revír: Antošovice | Způsob lovu: Kaprařinajedno krasne rano jsem si přivstasl ve 3hodiny rano vyjel jsem tedy na šterkopiskovnu Antošovice vybral mistečko a nahoddil asi po 10hodine jsem mnel šponu až pod prut a vytah jsem na bile červy krasneho kapra 45cm Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 17. srpna 2009 v 15:56® inspo
- Datum lovu: 17.8.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: PřívlačTak dnes jsem napotřetí konečně ráno vstal a vydal se do pro mě neznámých míst. Musím říct, že jsem našel opravdu hezké místa, ale ryby tam buď nejsou nebo nebraly. Nakonec jsem si nakonec vymodlid aspon dva vděčné tlouště a jednoho okouna. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 13:12® pipa
- Datum lovu: dnes | Revír: labíčko | Způsob lovu: Klasická položenáDnes na rybyndu od 4.30 do asi 11.00 h.. bez rybka a malem sem odpad z toho vedra  Tak sem se šel radší zchladit a bylo hned
líp Tak sem se šel radší zchladit a bylo hned
líp   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 17. srpna 2009 v 11:22® Filip00
- Datum lovu: 15,16.8 | Revír: Berounka | Způsob lovu: PřívlačV sobotu 3 kudly každá na jiný typ wobleru vše max do 45cm, neděle 1 vydřený tloušť tak 20cm třpytka a utžený sumec do 70 cm na wobler, vlasec 0,16 a nakrátko na 3m.   Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.