Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 19. srpna 2009 ve 14:27® inspo
- Datum lovu: 19.8.2009 | Revír: Opava 3A | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem si ráno přivstal a pro změnu si na chvíli vyšel s plavačkou. Ryby nebraly nic moc, ven se koukla jedna ploťka, jeden karas a cirka 15 cejnů. Téměř vše velikost dlaně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. srpna 2009 ve 14:03® crazykapr
- Datum lovu: Tento týden | Revír: Vltava
Něco málo z tohoto týdne… Pár rybiček se spletlo
Tento příspěvek byl editován 19.8.2009 14:07:40 uživatelem crazykapr.Zjistil jsem že tady jsou dost agresivní kachny…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 19. srpna 2009 v 9:36® Vara
- Datum lovu: 18.8.2009 | Revír: Vltava 26 | Způsob lovu: Přívlač
Krásné počasí, řeka plná vodáků ale i přes to tloušť přes 35 a štika 59. Příjemná koupačka
Tento příspěvek byl editován 19.8.2009 09:36:56 uživatelem Vara.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. srpna 2009 ve 21:04® kamos007
- Datum lovu: dnes | Revír: Olešná 3
Dnes večer na pstruhy myslím že letos první zero!krom malých kreteré jsem schválně nesekal ať mi to nesplaší a ještě 2 zdrbaných duháků nic.hold už tu nic není.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. srpna 2009 v 18:34® Sander
- Datum lovu: 18. srpna 2009 | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem si odskočil zažehlit do tažného nadjezí hned pod město. Letos poprvé. Že by to tam bylo nějak akční se říct nedá, povedlo se sedm slušných cejnů, jinak ani plotička.
Škoda té druhé ryby, focené samospouští. Byla už docela velká a já vsadil na jednu kartu, resp. fotku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. srpna 2009 v 11:48® Klon
- Datum lovu: 14 - 16.8 2009 | Revír: Žernoseky | Způsob lovu: Kaprařina
vydal jsem se na víkend na kapry,jen tak pro zábavu.Záběru bylo pomálu,protože se to tam za poslední 2 roky změnilo v závodiště lodí a člunů…Zaběry přicházeli brzo ráno mezi 4 – 7 hod.skore činí 5 kapříku do 60 cm a 1 který přišel,když už jsem bylil měřil krásných 82 cm.chycen na boilies černý pepř…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. srpna 2009 v 8:17® candatek
- Datum lovu: 15.6.09 | Revír: Antošovice | Způsob lovu: Kaprařina
kdyz se daři 2
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. srpna 2009 v 6:00® Petula
-
Ondřejnice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 18. srpna 2009 v 5:59® Petula
-
Ondřejnice
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. srpna 2009 ve 22:35® hecht
- Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem vzal Sandera na mou domácí vodu, ukázat mu megakapry, jeseny atd.Nakonec jsme se museli spokojit s ploticema, podoustvema a cejny.Aktivita nebyla nijak závratná, ale aspoň že tak. Překvapení večera byla slunečnice pestrá, kterou dostal děda kousek od nás. Sander běžel na její vyfocení tak zuřivě, že nevnímal ani jámu plnou bahna
Já jsem si zase pro pobavení okolí, zvrhnul horké kafe do klína( spíš na gule).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. srpna 2009 ve 21:39® Tomik
- Datum lovu: Dnes
Fajnova prochazka
pár sivenů, par potoků žádný extra, ale potěšili…Omlouvám se za příšerné fotky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. srpna 2009 ve 21:31® Holajz2
- Datum lovu: 13. a 14.8. | Revír: Brasák | Způsob lovu: Klasická položená
Minulý týden před víkendem brali candoši slušně. Celkem uloveni 3 kousky, 3 záběry nevyužity. Na břeh se podívali mj. rybky 43 a 46 (viz foto).
Tento příspěvek byl editován 17.8.2009 21:36:45 uživatelem Holajz2.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. srpna 2009 v 18:23® candatek
- Datum lovu: 16.8.2009 | Revír: Antošovice | Způsob lovu: Kaprařina
jedno krasne rano jsem si přivstasl ve 3hodiny rano vyjel jsem tedy na šterkopiskovnu Antošovice vybral mistečko a nahoddil asi po 10hodine jsem mnel šponu až pod prut a vytah jsem na bile červy krasneho kapra 45cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. srpna 2009 v 16:56® inspo
- Datum lovu: 17.8.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes jsem napotřetí konečně ráno vstal a vydal se do pro mě neznámých míst. Musím říct, že jsem našel opravdu hezké místa, ale ryby tam buď nejsou nebo nebraly. Nakonec jsem si nakonec vymodlid aspon dva vděčné tlouště a jednoho okouna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. srpna 2009 ve 14:12® pipa
- Datum lovu: dnes | Revír: labíčko | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes na rybyndu od 4.30 do asi 11.00 h.. bez rybka a malem sem odpad z toho vedra
Tak sem se šel radší zchladit a bylo hned líp
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 17. srpna 2009 ve 12:22® Filip00
- Datum lovu: 15,16.8 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu 3 kudly každá na jiný typ wobleru vše max do 45cm, neděle 1 vydřený tloušť tak 20cm třpytka a utžený sumec do 70 cm na wobler, vlasec 0,16 a nakrátko na 3m.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. srpna 2009 ve 21:21® Sander
- Datum lovu: 16. srpna 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Povodeň na pstruhovce vytvořila krásná místa, dokonce i nějaká fiška se tam ukáže, sbíralo to o 106. Menší tloušti, proudníci, potočáci, lipani celkem slušní, ale buď se mi vypnuli během zdolávání, nebo šel zpravidla zásek do prázdna. Chtělo to větší mouchy, ale ty nemám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. srpna 2009 v 19:24® pipa
- Datum lovu: ze středy a pátku | Revír: labičko | Způsob lovu: Přívlač
Zakusil sem novou nastrahu od Salma Slidera a už sem bodoval..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. srpna 2009 v 0:03® hecht
- Datum lovu: 15.8.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Musel jsem dnes vyhovět dvěma věcem najednou. Rodina se chtěla koupat, já jsem si chtěl nahodit.Nakonec klaplo obojí. Pár bolínků to začalo, pak přišel padesátník, po něm šedesátník a nakonec můj osobák bolen 70 cm.Po dlouhé době jsem měl hoňky jak to dopadne s prutem ,vlascem a tím rozzuřeným býkem ve vývařišti.Jediná vada na kráse byl chybějící foťák, v nouzi je ale i mobil dobrý.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. srpna 2009 v 18:09® ART
- Datum lovu: dnes | Revír: orlík | Způsob lovu: Feeder
Dnes na orlasu jsem docela uspěl 15okounů jedna ouklej a dva cejni. Na to že bylo strašný horko ,byla i sranda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. srpna 2009 v 10:24® Libor
- Datum lovu: 15.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak se mi to konečně povedlo, utopil jsem mobil, jednou to přijít muselo. Ráno jsem byl zaposilovat svoje ruce sumcovláčkou. Kupodivu jsem nic nechtl
a ani o sumčí fous nezavadil. Hrozně se těm sumcům divím, protože Gloog Ares od Václava pracuje fakt parádně. S oblečením jsem to neodhadl a byla mi pěkná kosa. Když vylezlo sluníčko, krásně mne rozehřálo. První hřejivé paprsky ocenili i mladé kachny.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. srpna 2009 v 19:30® kubas
- Datum lovu: 14.8.2009 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač
Dneší objevení „nového“ revíru dopadl tak nějak podle očekávání chyceno ve dvou lidech asi 15 potočáků do 25cm, stejné množství okounů, nějaká štička a tloušti....... docela pěkná chytačka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. srpna 2009 v 17:58® Sander
- Datum lovu: 14. srpna 2009 | Způsob lovu: Muškaření
Odskočil jsem si na hodinu zamušit. Voda sice čistá, ale je jí moc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. srpna 2009 v 15:59® osprey
- Datum lovu: 14.8.2009 | Revír: jiný než posledně - zdá se, že lepší | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsme se ráno s Prutosem vzájemně vyhnali na ryby. Navštívili jsme flek, na který se už nějakou dobu chystám a světe zboř se, ryby braly. Včera na okounech byl Prutos pořád o hod přede mnou, vlastně jsem si tam nechytil rybu. Dnes se to obrátilo. Kolega měl jednu pětapadesátku a okouna, já jich měl pět, největší 72 cm. Fotka má upravené pozadí, protože ryba tam zůstala a flek je notoricky známý stovkám rybářů.
Chyťapusťáci jsme ale nebyli, moje poslední štika zhltla popa jak malinu, měla ho v žábrech třemi háky a její zranění jsme vyhodnotili jako neslučitelná se životem. Pokud by tam nebylo lanko, byla jasná – idealisti, poučte se.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. srpna 2009 v 15:24® inspo
- Datum lovu: 14.8.2009 | Revír: rybník brčálník | Způsob lovu: Přívlač
Ještě jsem zapoměl…po zpáteční cestě jsem se na chvilku zastavil na jeden malý stojáček a náladu mi trochu zlepšila jedna kudla lehce pod 50.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. srpna 2009 ve 14:36® Libor
- Datum lovu: 14.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Ráno ve 4.30 jsem zabouchl budíka a vrátil se do postele že chviličku ještě poležím. Zaspal jsem a k vodě dorazil poměrně pozdě. V řece se nedá pořádně vláčet, protože je plná plovoucích trav což způsobila zvedlá voda po deštích. Prozkoumat další úsek řeky jsem šel zase s popy, tentokrát 9cm kalibr. Povedly se dvě kudly, ta druhá pěkně vypasená se trefila až na třetí pokus, kdy vyskočila celá nad vodu – fakt paráda. Poté jsem si svlékl broďáky a jen tak v trenkách jsem chytal tlouště na „vlas“ na kůrku chleba. Přes 30cm jsem se ale nedostal. Jak začali jezdit vodáci vykoupal jsem se se psem a vzal nohy na ramena..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. srpna 2009 ve 12:13® Tomik
- Datum lovu: 12.8. | Revír: Robur´s river | Způsob lovu: Přívlač
Pěkná ranní chytačka. Za dvě hodiny devět ks nej 66 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 14. srpna 2009 ve 12:00® inspo
- Datum lovu: 14.8.2009 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní ranní vycházka byla letos zatím nejlepší. Vytáhl jsem 6 tloušťů do 30 cm, jeden další spadl a navíc jsem chytil i okouna, o kterých jsem si myslel, že už tu snad ani nejsou. Na jednom zajímavém fleku jsem zapřáhl vázku, která se po chvilce dala do pohybu. Ryba se první minutku souboje držela u dna a pak se ukázala. Nádherná zubatice odhadem 70 cm a možná lehce přes. Jistě královna místního úseku řeky. Nástrahu jsem neviděl, takže jsem jen čekal, kdy tu čtrnácku přepiluje. Po dalších dvou minutkách už rybě síly evidentně ubývaly a já pomalu věřil, že vyhraju. V tu chvíli však vlasec zplihl a ryba byla ta tam. Překvapením bylo, že nepřipilovala vlasec, ale uplně tahem zdeformovala karabinu. No jen doufám, že se malé třyptky zbaví a ještě se s ní nekdy potkám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 23:35® osprey
- Datum lovu: 13.8.2009 | Revír: bylo jich víc | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme se v rámci Prutosovy jihočeské mise podívali za jedním skvělým kamarádem, který nás vzal na okouny a cestou zpátky jsme provětrali kudly na kterési z místních říček.
Mě se větší okouni snaživě vyhýbali, ale Prutos si s několika potykal a dva dostal až na břeh. Na štikách jsem zabodoval celkem rychle asi u třetího očka, takže jsem dál fungoval jako průvodce a Tomáš si poveze do Valtic i fotečku jedné slušnější jihočeské zubatice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 14:19® skwor
- Způsob lovu: Přívlač
Výlet ke kamarádovi Mirkovi, kterému tímto děkuji stál za to. I když první den jsme tahali jen menší tlouště, dnes dopoledne jsme se do nich trefili. Mnoho neúspěšných záběrů od bolenů, jeden se podařil Tarnovi – 57cm. Já měl solidního tlouště 44cm, několik menších a štičku. Téměř jsem přišel i o v ČR nesehnatelný wobler, tak koupel byla nevyhnutelná
Ale zachránil jsem ho
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.