Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 12. srpna 2009 ve 21:08profil byl smazán
- Datum lovu: 12.8.2009 | Revír: Bečva | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem zaběhl na chvilku k vodě se odreagovat a bylo z toho několik tloušťů. K mému překvapení jsem uprostřed řeky potkal mimo ryb také srnku
Nechtěla mi mrška ale na woblera zabrat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. srpna 2009 v 15:25® jájá
- Datum lovu: 11.8.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Plavaná s mrtvou rybičkou pod jezem. Záběrů bylo mnoho, vytažené dvě štičky a jeden sumeček. Krásné odpoledne plné záběrů. Všechny rybky opět brázdí vodu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. srpna 2009 ve 14:54® Libor
- Datum lovu: 12.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Feeder
Při včerejší ranní vláčce jsem obeznal místo kde jsou parmy. Cílem lovu se tedy stala tato ryba. Odpoledne přijel kamarád a vyrazili jsme na ně. Já se nejdřív věnoval plavačce, kdy jsem vytáhl hodně podouství (některé fakt slušné kousky) dále plotice, tlouštíky, okouna. Kamarád zatím vyPOPoval dvě štiky a vyPROPoval jednoho bolínka – dle mých rad
. Večerní feeder se pak nesl hlavně ve znamení podouství. Cílové ryby jsem se nakonec dočkal já až po setmění. Můj medium pod bojovnicí pružil statečně (55cm), pak už jsem chytil jen úhoře dorostence. Ráno jsme vyrazili v 5hod a parmy se tentokrát dočkal kamarád, který předtím pochytal pár pruhovaných loupežníků na vláčku. Dnešní den je taky můj první den chycené ryby bez náčiní. Do klína mi doslova vlítnul malej tlouštík po famózním bolením útoku, kamarád při tom málem leknutím spadl ze židličky. Když potom kolega odjel, vzpoměl jsem si na chlapecký léta a zkoušel tlouště na mlaskačku s kulovým plovátkem, chytil jsem dva, pak mi došel chleba. Namísto chleba jsem navázal pidi woblírka LOVEC a snažil se imitovat hmyz či rybičku, z toho se vyklubalo několik záběrů, ale ani jednou to tloušťák řádně nedobral. Podle Ospreye dávám fotku kamaráda s rybou a jednu dynamickou. Nová informace je ta že mi teče do broďáků
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. srpna 2009 ve 14:51® Libor
- Datum lovu: 12.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 12. srpna 2009 ve 12:13® sus1
- Datum lovu: 12.8.2009 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska dopoledne na chvilku u vody,ne na rybach.
Tento příspěvek byl editován 12.8.2009 12:14:02 uživatelem sus1.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. srpna 2009 v 8:08® Petula
-
Moravice- Hrázka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. srpna 2009 v 8:05® Petula
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 12. srpna 2009 v 8:04® Petula
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 12. srpna 2009 v 0:52® osprey
- Datum lovu: 11.8.2009 | Revír: takyvoda 02 | Způsob lovu: Přívlač
Protože fotek je povícero, vložím sem ještě jednu trojici rybek nezatíženou přítomností lidské bytosti na snímku.
Po předchozích Liborových fotkách to bude vypadat, že celý svět chytá na popy, ale není to tak slavné
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. srpna 2009 v 0:49® osprey
- Datum lovu: 11.8.2009 | Revír: takyvoda | Způsob lovu: Přívlač
Dík návštěvě kolegy Prutose jsem se vytrhl z letargie a poněkud jsme na chudou obsádku okolních revírů přitlačili. Evidentně je vidět moje specializace na lov kudel, protože vesměs obstarávám zubaté ryby, zatímco Prutos lape to ostatní. Pár úlovků stojících za zmínku přikládám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. srpna 2009 v 19:35® Sander
- Datum lovu: 11. srpna 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Voda se opět zakalila a zvětšila svůj průtok, přesto tloušti docela fungovali. Nejdelší fiška 51cm, jedna velká mě zastihla nepřipraveného a vlasec z narychlo odklopené cívky mi pěkně spálil ukazovák. Poté se vypnula, jako každá větší kterou seknu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. srpna 2009 ve 13:59® Libor
- Datum lovu: 11.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem zase venčil svůj speed master, šel jsem objevovat nová místa. Popoval jsem okouny, ale oni to nedobírali nebo se jen přijeli podívat a nástrahu nesebrali. Možná je zradilo lanko v čisté vodě, ale přítomnost štik mě nutí ho používat. Nakonec jsem chytil okouna a i tu kudlu, která mi všechny okouny svým bojem vypalšila. Než jsem odešel vyvrtuloval jsem jednoho bolena, který mi předvedl famózní útok na mojí nástrahu. Terén v místě kde jsem lovil mi dovolil focení u hladiny a tak jsem si zase namočil objektiv, naštěstí po rychlém zatřepání a otření do košile funguje. Dnes ráno bylo zase krásně, prostě tak akorát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. srpna 2009 ve 13:55® Libor
- Datum lovu: 11.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 11. srpna 2009 v 10:36® inspo
- Datum lovu: 10.8.2009 | Revír: rybník brčálník | Způsob lovu: Přívlač
Na to jak rybky lovily, tak to byla bída. Na háček jsem dostal 3 ryby, ale všechny bohužel spadly
Tento příspěvek byl editován 11.8.2009 10:37:09 uživatelem inspo..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. srpna 2009 v 1:27® Scanix
- Datum lovu: 10.8.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vecerni lov se oproti vcerejsimu zeru na stejnem miste vydaril. Nejprve se povedl pekny bolen 67cm, ke kteremu jsem pozdeji pridal jeste jednoho vypaseneho 55+, 3 candatky a jako bonus byl nadherny sumik 130cm. Kolega lapil 5 mensich bolenu, tez 3 sotky a 1 sumci mimco.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. srpna 2009 v 0:00® Leník
- Datum lovu: To už je dávno | Revír: Mimopstruhovka | Způsob lovu: FeederUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 22:44® Libor
- Datum lovu: 10.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní štikování dovršila pozdně večerní bojovná osmdesátka která si dala jedenácticentimetrové cédéčko od Rapaly. Pršelo ale bylo hezky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. srpna 2009 ve 21:39® Filip00
- Datum lovu: 9.8 a 10.8 | Revír: Voda | Způsob lovu: Přívlač
povedený víkend
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. srpna 2009 v 19:53® skwor
- Datum lovu: 10.8.
Po čase opět s plavanou na řece. I bloncka minula byla přítomna
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. srpna 2009 v 19:30® M.michael
-
ctl sem pstruchy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. srpna 2009 v 17:28® Libor
- Datum lovu: 10.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem se pokoušel vyfedererovat o parmu a té jsem se nedočkal. Na rousnici mi to vzal tloušť cca 40cm a po jeho boji jsem si uvědomil co by v tom proudu asi předvedla ta parma. Ráno jsem vyrazil popovat okouny – nebyl jsem sám kdo je loví, no a tak podle pravidla že kdo loví může být i uloven jsem z vody na tom místě vypopoval 5 štik, nevětší z nich už pěkně ohnula můj speed-master 10–30g- měla 64cm. Jedna štika mi spadla a asi dvě se netrefili. V proudu jsem pak ještě vyndal tlouště do 30cm na woblera z dílny fa Lovec. Okouna jsem nechytil žádného. U vody jsem zase pozoroval užovku podplamatou, volavku, srnčí a žlutého konipase horského.
Tento příspěvek byl editován 10.8.2009 17:29:59 uživatelem Libor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. srpna 2009 v 17:22® Libor
- Datum lovu: 10.08.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 13:06® Leník
- Datum lovu: 8.8.2009 | Revír: Brandýs nad Labem
Napsala jsem blbě – způsob lovu: Feeder. Samozřejmě sumec a sumík na feeder nebyli, přišli no bojku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. srpna 2009 ve 13:03® Leník
- Datum lovu: 8.8.2009 | Revír: Brandýs nad Labem | Způsob lovu: Feeder
S přítelem jsme vyrazili do nových, nám neznámých vod. Na feeder to byl masakr. Spousta plotic, ouklejí, cejnů 40–50 cm, podoustve jak polena, největší měla 45 cm. Sumeček americký 30 cm a v noci na bojku přišel sumík 90 cm. Největším překvapením a pro mě nej potěšením se stal úhoř 70 cm. Přišel v pravé poledne. Zabral mi v 11:59 h. na feeder s nastraženým kolínkem a červíkem. To byl mazec.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. srpna 2009 v 10:45® petrcech
-
Na křetínce šli dobře štiky a okouni
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. srpna 2009 v 10:38® petrcech
- Datum lovu: 7.8-9.8 | Způsob lovu: Přívlač
byli jsme na kretince.parada, darili se stiky a okouni,byli jsme tam poprve a velce se nam tam libilo.Byl jsme celkem vzrusen, kdyz za mou rotackou prijel osmdesatka bolen, bohuzel ji nevzal. Tento rybolov jsme brali spise jako pruzkum paradni chytacka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. srpna 2009 v 9:33® honza775
- Datum lovu: 7.8. 2009 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Plavaná
V pátek jsem vyrazil poprvé na řeku, jelikož jsem si udělal rybařský lístek. Před tím jsem chodil na soukromý rybník, kde jsem chytal 3 roky. Když jsem vyrazil tedy na lov( bylo něco kolem půl šestý ) vzpomněl jsem si že jsem si doma zapomněl lístek, povolenku a členský list. Když jsem se vracel zpátky k řece bylo pár minut před šestou. Po doražení k řece jsem si našel vhodné místo, kde jsem si poprvé na řece nahodil. Připravil jsem si výborné těsto, do kterého bohužel nic ani nedrklo. Tak jsem to zkusil s žížalou. Dlouhou dobu nic nezabralo. Už jsem chtěl navíjet vlasec a podívat se, jestli je žížala stále na háčku. Ale vtom okamžiku se splávek mírně pohoupnul. Ve mně se vtom okamžiku vyvolal pocit radosti a vzrušení, že bych mohl snad něco chytit. Splávek se stále pohupoval, ale vtom okamžiku se rázně potopil. Okamžitě jsem seknul a cítil jsem jak vlasec škubá. Chytil jsem rybu říkal jsem si. Ale vtom se vlasec napnul a já nevěděl co se děje. Zkoušel jsem ho navinout, ale ono nic. Nešlo to. Myslel jsem si, že se někde šprajcnul háček, ale jak by se mohl šprajcnout háček o něco, když je na něm ryba? Už jsem myslel že budu muset ušmiknout vlasec, ale on se vrázu uvolnil a já jsem začal návíjet. Měl jsem takovou radost. Nakonec se začala na hladině třpitit nějaká rybka. Až po chvíli jsem zjistil že jsem chytil 24 cm okouna. Byl jsem opravdu rád. Moje první ryba na řece- okoun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. srpna 2009 ve 21:33® Sander
- Datum lovu: 9. srpna 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Fišky do 51cm, hezký to bylo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.