Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.415 příspěvků, z toho 18415 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. srpna 2009 v 10:38® petrcech
- Datum lovu: 7.8-9.8 | Způsob lovu: Přívlač
byli jsme na kretince.parada, darili se stiky a okouni,byli jsme tam poprve a velce se nam tam libilo.Byl jsme celkem vzrusen, kdyz za mou rotackou prijel osmdesatka bolen, bohuzel ji nevzal. Tento rybolov jsme brali spise jako pruzkum paradni chytacka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 10. srpna 2009 v 9:33® honza775
- Datum lovu: 7.8. 2009 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Plavaná
V pátek jsem vyrazil poprvé na řeku, jelikož jsem si udělal rybařský lístek. Před tím jsem chodil na soukromý rybník, kde jsem chytal 3 roky. Když jsem vyrazil tedy na lov( bylo něco kolem půl šestý ) vzpomněl jsem si že jsem si doma zapomněl lístek, povolenku a členský list. Když jsem se vracel zpátky k řece bylo pár minut před šestou. Po doražení k řece jsem si našel vhodné místo, kde jsem si poprvé na řece nahodil. Připravil jsem si výborné těsto, do kterého bohužel nic ani nedrklo. Tak jsem to zkusil s žížalou. Dlouhou dobu nic nezabralo. Už jsem chtěl navíjet vlasec a podívat se, jestli je žížala stále na háčku. Ale vtom okamžiku se splávek mírně pohoupnul. Ve mně se vtom okamžiku vyvolal pocit radosti a vzrušení, že bych mohl snad něco chytit. Splávek se stále pohupoval, ale vtom okamžiku se rázně potopil. Okamžitě jsem seknul a cítil jsem jak vlasec škubá. Chytil jsem rybu říkal jsem si. Ale vtom se vlasec napnul a já nevěděl co se děje. Zkoušel jsem ho navinout, ale ono nic. Nešlo to. Myslel jsem si, že se někde šprajcnul háček, ale jak by se mohl šprajcnout háček o něco, když je na něm ryba? Už jsem myslel že budu muset ušmiknout vlasec, ale on se vrázu uvolnil a já jsem začal návíjet. Měl jsem takovou radost. Nakonec se začala na hladině třpitit nějaká rybka. Až po chvíli jsem zjistil že jsem chytil 24 cm okouna. Byl jsem opravdu rád. Moje první ryba na řece- okoun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. srpna 2009 ve 21:33® Sander
- Datum lovu: 9. srpna 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Fišky do 51cm, hezký to bylo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. srpna 2009 v 15:42® standas
- Datum lovu: 8.8.2009 | Revír: Berunka 1 | Způsob lovu: Plavaná
Včerejší pohodička u vody se v celku vydařila:Plotice,jesn,cejni a kapr 55cm na 12ku docela vzrůšo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. srpna 2009 ve 13:20® Raf
- Datum lovu: 9.8.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Sumcařina
Kromě přívlače jsem se poslední dva víkendy věnoval lovu sumců. Minulý víkend jsme na Labi s bráchou Milanem lapli tři kousky (z toho jednoho na vábničku). Tento víkend došlo ke strategickému přesunu na Berounku. Tomáš s Michalem nádherně zachytali kapry (na koule cca 15 kusů) a na bójku vytáhli sumce lehce pod metr. I mě se povedlo zaskórovat sumcem 127 cm. Potěšil – většího jsem na Berounce totiž nikdy nevytáhl..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. srpna 2009 v 0:42® Scanix
- Datum lovu: 8.8.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vcera jsem zacapal na pstruhovce s kolegou, ktery bohuzel na musak nemel kontakt s rybou. Me se povedlo 7 okounku do 25cm a 3 tloustici okolo 30cm. Jednu rybu jsem utrhl pri zaseku diky narusenemu vlasci. Dnes jsem vyrazil sam a cilovou rybou mel byt sumik, kratce po prichodu k vode jsem lapil jednoho bolinka a pozdeji za tmy jeste jednoho. Pozde v noci jsem jeden zaber od slusneho sumce vyloudil, bohuzel se po par metrech vypnul. Dalsiho zaberu jsem se uz nedockal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. srpna 2009 ve 23:59® Sander
- Datum lovu: 8. srpna 2009
Něco z dneška.
Odpoledne jsem pokřtil vláčák candátem, vyfeederoval 3 tlouště do 50cm, několik kaprů a běloby, no a večer jsem prodrbal ve společnosti nějakého rybáře, který se uskromnil a pustil mě vedle sebe. Bo tam bylo stejně jako včera vše totálně obsazené. Menší fišky spolupracovaly.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. srpna 2009 ve 22:37® MuRRon
- Datum lovu: 7.8.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina
Moje druhá výprava. Zdravím 4 dny strávené na sumíkách u Pardubic-Labe 3 dny ani ťuk.. a okolo 11hodiny večerní se rozcinkali fest rolničky, tudíš jsem mu tam poslal odezvu a po zdolání krásný Sumík 127cm/14kg, viz fotoalba ovšem až mě to půjde
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. srpna 2009 ve 21:32® plescarp
-
vypada to ze se ryby obudili ja vcera kapra 48 tak mi to edalo a vzal sem ho ale byl super
a vyjmecne sem vzal i tu 42 :P
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. srpna 2009 v 15:54® skwor
- Datum lovu: 8.8. | Způsob lovu: Přívlač
Pohodová vláčka v krásném počasí s kolegou Shimanem. Chyceno poměrně dost tloušťů, největší 42cm se podařil kolegovi. Mě se podařila první parma v životě, odhadem 55cm. Krásné to zvíře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. srpna 2009 v 10:29® tomashr
- Datum lovu: 8.8.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Když už jsem nakousl otravující oukleje, tak ještě dva snímky…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. srpna 2009 ve 2:36® 1Mara
- Datum lovu: 7.8.2009 | Revír: Labíčko :-) | Způsob lovu: Sumcařina
Tak jeden se dnes na mně přijel podívat
83cm .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. srpna 2009 ve 22:22® Hony
- Datum lovu: ,8.8.2009 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Po úmorném a dlouhém házení podařil se sumík 130 cm. Snad se mi to vrací za dřívější roky, kdy jsem byl většinou bezrybka a dopracoval jsem se maximálně do 70 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. srpna 2009 ve 21:15® tomashr
- Datum lovu: 7.8.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Pokud si někdo myslí, že se použitím většího háčku a větších nástrah (zde rohlíkové boilies) zbaví ouklejí, tak je optimista – viz foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. srpna 2009 ve 12:35® albin
- Datum lovu: 6.8.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Včera na UL s kamarádem,podařili se nějací tlouštíci z Úslavy.Dnes ráno na Radbuze,a že si chytim nějakého okyše.Nějak se mi letos s nima nedaří.Nasadím rotnu 00 a co čert nechtěl zase štika.Naštěstí všude dost místa a sekla v koutku.Vyndám foťák,zapnu a blik baterie vybitá.Nicméňě měla 61 a plave tam spokojeně dál.Příště už jdu na okouny se štikovákem a to by bylo,abych nějakého nelapnul.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. srpna 2009 v 10:08® Scanix
- Datum lovu: 6.8.2009 | Revír: v JČ lese
Prut jsem vymenil za kosik a nuz a vyrazil s rodinkou do lesa, nasli jsme hub celkem dost, nejake hriby (smrkove, kovare), modraky, kremenace, hodne lisek, ale nejvic me potesilo par syrovinek, to byla mnamka na masle a kmine
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. srpna 2009 v 7:47® thundarr
- Datum lovu: 13.7.2009 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Kaprařina
tyden na rybach … zaden zazrak … nej ryby kolem 60cm …
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 22:09® ORIMP
- Způsob lovu: Přívlač
A je tam…!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 21:16® BigMike
- Datum lovu: 4.-6.8. | Revír: Dyje 4 B | Způsob lovu: Přívlač
3 dny na Dyji u Nových Mlýnů – moc rybářů, bolen 55 cm, 40 cm a viděl jsem jak chytili na rybku candátka 48 cm. Víc nic, ale třeba něco někdo chytil, když jsem tam nebyl! Navrch ještě prima extempore se „systémem“ a jedním hejhulou, prý od RS (odznak neměl:))pod jezem v Bulharech. Už připravuji článek – lidská blbost kvete všude a v každé době!:))))
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 18:15® skwor
- Datum lovu: 6.7.
Samotný lov byl bída, ale přesto jsme si prut já i kolega prohnuli. Kamarádovi se na wobler pověsila parma, mě vzal gumu sumík. Na břeh se bohužel nedostala ani jedna z ryb. Potěšilo alespoň náhodné setkání s kolegou Reznikem76. Foto: Krásy letní Berounky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 15:54® petrcech
- Datum lovu: 6.8 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem si šel jen tak nahodiť, poťukávám s novým hornetem a skočil mi po něm karas, bohužel jsem neměl foťák, ale večer jeden na okouny a candoe a foťák beru sebou, zítra dám foto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 12:31® Riverperch
- Datum lovu: 5. 8. 2009 | Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Přívlač
Bolen 69 cm z včerejší vláčky na Ohři. Úspěšná nástraha wobler NIKE 10 cm v barvě R od firmy GLOOG.
Tento příspěvek byl editován 6.8.2009 13:32:11 administrátorem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 10:33® petrcech
- Datum lovu: 4.8 | Způsob lovu: Přívlač
V úterý to šlo dobře,brali okouni a jak se začalo ztmívat tak šlo hodně candátů, sice menší délky, ale hodně jsme si zachytali.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 8:10® Padis
- Datum lovu: 5.8.09 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera večer na chvilku u vody.Na smáčky chyceno několik okounů a dva PD.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 1:07® Scanix
- Datum lovu: 5.8.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kolegy az do pulnoci, ryby braly az fakt hodne pozde a i kdyz jsem ulovil 2 pindy okolo 70cm uz okolo 21h, tak vetsi prisel az pred pulnoci, i kolega pak zaznamenal hetrik, kdyz predtim vyndal agresivniho kapra za bok
Druhy kolega jednoho pindu. Pekny lov, jen jsem opet krvacel s nastrahama, tentokrat od kameny…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. srpna 2009 ve 23:38® jonnylord
- Datum lovu: 2.8-5.8 | Revír: Odra-koblov | Způsob lovu: Kaprařina
Ahoj tak byli jsme s kámošem na rybách výprava na kapry a zabral uhoř 65cm kapr 46,45cm a sumci do 68cm bylo jich asi 5
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. srpna 2009 ve 22:34® LojzaRybka
- Datum lovu: 5.8 | Revír: ohře7 | Způsob lovu: Muškaření
tak dnes ve vodě až do deseti,pstruzi bláznili po chrostíkách,ale vše bylo jen do 30cm,ale bylo jich požehnaně
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. srpna 2009 ve 20:26® tomashr
- Datum lovu: 5.8.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder
Dneska na Sázavě pěkně braly podoustve, některé i v docela slušných velikostech, maximum cca 40cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. srpna 2009 ve 20:04® kamos007
- Datum lovu: včera v podvečer | Způsob lovu: Přívlač
krásný osobáček 35 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. srpna 2009 ve 20:00® osprey
- Datum lovu: 5.8. 2009 | Revír: touň | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem si dneska chytil ryby, které už se dnes moc nevidí – slunky a karase obecné. Potřeboval jsem nějakou fotku a navštívil zapomenutou lokalitu z mého dětství. Jsou tam pořád a to je dobře. Při lovu mi dělala komplice užovka, ale rozepíšu se o tom časem, až zpracuju fotky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.