Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 9. srpna 2009 v 15:42® standas
standas
Datum lovu: 8.8.2009 | Revír: Berunka 1 | Způsob lovu: Plavaná

Včerejší pohodička u vody se v celku vydařila:Ploti­ce,jesn,cejni a kapr 55cm na 12ku docela vzrůšo.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25677.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 9. srpna 2009 ve 13:20® Raf
    Raf
    Datum lovu: 9.8.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Sumcařina

Kromě přívlače jsem se poslední dva víkendy věnoval lovu sumců. Minulý víkend jsme na Labi s bráchou Milanem lapli tři kousky (z toho jednoho na vábničku). Tento víkend došlo ke strategickému přesunu na Berounku. Tomáš s Michalem nádherně zachytali kapry (na koule cca 15 kusů) a na bójku vytáhli sumce lehce pod metr. I mě se povedlo zaskórovat sumcem 127 cm. Potěšil – většího jsem na Berounce totiž nikdy nevytáhl..

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25673.jpg
      Neděle 9. srpna 2009 v 0:42® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 8.8.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Vcera jsem zacapal na pstruhovce s kolegou, ktery bohuzel na musak nemel kontakt s rybou. Me se povedlo 7 okounku do 25cm a 3 tloustici okolo 30cm. Jednu rybu jsem utrhl pri zaseku diky narusenemu vlasci. Dnes jsem vyrazil sam a cilovou rybou mel byt sumik, kratce po prichodu k vode jsem lapil jednoho bolinka a pozdeji za tmy jeste jednoho. Pozde v noci jsem jeden zaber od slusneho sumce vyloudil, bohuzel se po par metrech vypnul. Dalsiho zaberu jsem se uz nedockal.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25663.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25664.jpg
        Sobota 8. srpna 2009 ve 23:59® Sander
        Sander
        Datum lovu: 8. srpna 2009

Něco z dneška.

Odpoledne jsem pokřtil vláčák candátem, vyfeederoval 3 tlouště do 50cm, několik kaprů a běloby, no a večer jsem prodrbal ve společnosti nějakého rybáře, který se uskromnil a pustil mě vedle sebe. Bo tam bylo stejně jako včera vše totálně obsazené. Menší fišky spolupracovaly.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25660.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25661.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25662.jpg
          Sobota 8. srpna 2009 ve 22:37® MuRRon
          MuRRon
          Datum lovu: 7.8.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina

Moje druhá výprava. Zdravím 4 dny strávené na sumíkách u Pardubic-Labe 3 dny ani ťuk.. a okolo 11hodiny večerní se rozcinkali fest rolničky, tudíš jsem mu tam poslal odezvu a po zdolání krásný Sumík 127cm/14kg, viz fotoalba ovšem až mě to půjde:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25659.jpg
            Sobota 8. srpna 2009 ve 21:32® plescarp

vypada to ze se ryby obudili ja vcera kapra 48 tak mi to edalo a vzal sem ho ale byl super :-) a vyjmecne sem vzal i tu 42 :P

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25658.jpg
              Sobota 8. srpna 2009 v 15:54® skwor
              skwor
              Datum lovu: 8.8. | Způsob lovu: Přívlač

Pohodová vláčka v krásném počasí s kolegou Shimanem. Chyceno poměrně dost tloušťů, největší 42cm se podařil kolegovi. Mě se podařila první parma v životě, odhadem 55cm. Krásné to zvíře.

Sobota 8. srpna 2009 v 10:29® tomashr
                Datum lovu: 8.8.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Když už jsem nakousl otravující oukleje, tak ještě dva snímky…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25650.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25651.jpg
                  Sobota 8. srpna 2009 ve 2:36® 1Mara
                  1Mara
                  Datum lovu: 7.8.2009 | Revír: Labíčko :-) | Způsob lovu: Sumcařina

Tak jeden se dnes na mně přijel podívat :-) 83cm .

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25648.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25649.jpg
                    Pátek 7. srpna 2009 ve 22:22® Hony
                    Datum lovu: ,8.8.2009 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač

Po úmorném a dlouhém házení podařil se sumík 130 cm. Snad se mi to vrací za dřívější roky, kdy jsem byl většinou bezrybka a dopracoval jsem se maximálně do 70 cm.

Pátek 7. srpna 2009 ve 21:15® tomashr
                      Datum lovu: 7.8.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Pokud si někdo myslí, že se použitím většího háčku a větších nástrah (zde rohlíkové boilies) zbaví ouklejí, tak je optimista – viz foto :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25641.jpg
                        Pátek 7. srpna 2009 ve 12:35® albin
                        albin
                        Datum lovu: 6.8.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Včera na UL s kamarádem,po­dařili se nějací tlouštíci z Úslavy.Dnes ráno na Radbuze,a že si chytim nějakého okyše.Nějak se mi letos s nima nedaří.Nasadím rotnu 00 a co čert nechtěl zase štika.Naštěstí všude dost místa a sekla v koutku.Vyndám foťák,zapnu a blik baterie vybitá.Nicméňě měla 61 a plave tam spokojeně dál.Příště už jdu na okouny se štikovákem a to by bylo,abych nějakého nelapnul. :-D

Pátek 7. srpna 2009 v 10:08® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 6.8.2009 | Revír: v JČ lese

Prut jsem vymenil za kosik a nuz a vyrazil s rodinkou do lesa, nasli jsme hub celkem dost, nejake hriby (smrkove, kovare), modraky, kremenace, hodne lisek, ale nejvic me potesilo par syrovinek, to byla mnamka na masle a kmine :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25630.jpg
                            Pátek 7. srpna 2009 v 7:47® thundarr
                            thundarr
                            Datum lovu: 13.7.2009 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Kaprařina

tyden na rybach … zaden zazrak … nej ryby kolem 60cm …

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25629.jpg
                              Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 22:09® ORIMP
                              ORIMP
                              Způsob lovu: Přívlač

A je tam…! :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25628.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25626.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25627.jpg
                                Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 21:16® BigMike
                                Datum lovu: 4.-6.8. | Revír: Dyje 4 B | Způsob lovu: Přívlač

3 dny na Dyji u Nových Mlýnů – moc rybářů, bolen 55 cm, 40 cm a viděl jsem jak chytili na rybku candátka 48 cm. Víc nic, ale třeba něco někdo chytil, když jsem tam nebyl! Navrch ještě prima extempore se „systémem“ a jedním hejhulou, prý od RS (odznak neměl:))pod jezem v Bulharech. Už připravuji článek – lidská blbost kvete všude a v každé době!:))))

Čtvrtek 6. srpna 2009 v 18:15® skwor
                                  skwor
                                  Datum lovu: 6.7.

Samotný lov byl bída, ale přesto jsme si prut já i kolega prohnuli. Kamarádovi se na wobler pověsila parma, mě vzal gumu sumík. Na břeh se bohužel nedostala ani jedna z ryb. Potěšilo alespoň náhodné setkání s kolegou Reznikem76. Foto: Krásy letní Berounky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25624.jpg
                                    Čtvrtek 6. srpna 2009 v 15:54® petrcech
                                    petrcech
                                    Datum lovu: 6.8 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem si šel jen tak nahodiť, poťukávám s novým hornetem a skočil mi po něm karas, bohužel jsem neměl foťák, ale večer jeden na okouny a candoe a foťák beru sebou, zítra dám foto

Čtvrtek 6. srpna 2009 ve 12:31® Riverperch
                                      Riverperch
                                      Datum lovu: 5. 8. 2009 | Revír: Ohře 18 | Způsob lovu: Přívlač

Bolen 69 cm z včerejší vláčky na Ohři. Úspěšná nástraha wobler NIKE 10 cm v barvě R od firmy GLOOG.

Tento příspěvek byl editován 6.8.2009 13:32:11 administrátorem osprey.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25623.jpg
                                        Čtvrtek 6. srpna 2009 v 10:33® petrcech
                                        petrcech
                                        Datum lovu: 4.8 | Způsob lovu: Přívlač

V úterý to šlo dobře,brali okouni a jak se začalo ztmívat tak šlo hodně candátů, sice menší délky, ale hodně jsme si zachytali.

Čtvrtek 6. srpna 2009 v 8:10® Padis
                                          Padis
                                          Datum lovu: 5.8.09 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera večer na chvilku u vody.Na smáčky chyceno několik okounů a dva PD.

Čtvrtek 6. srpna 2009 v 1:07® Scanix
                                            Scanix
                                            Datum lovu: 5.8.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes s kolegy az do pulnoci, ryby braly az fakt hodne pozde a i kdyz jsem ulovil 2 pindy okolo 70cm uz okolo 21h, tak vetsi prisel az pred pulnoci, i kolega pak zaznamenal hetrik, kdyz predtim vyndal agresivniho kapra za bok :-) Druhy kolega jednoho pindu. Pekny lov, jen jsem opet krvacel s nastrahama, tentokrat od kameny…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25620.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25621.jpg
                                              Středa 5. srpna 2009 ve 23:38® jonnylord
                                              jonnylord
                                              Datum lovu: 2.8-5.8 | Revír: Odra-koblov | Způsob lovu: Kaprařina

Ahoj tak byli jsme s kámošem na rybách výprava na kapry a zabral uhoř 65cm kapr 46,45cm a sumci do 68cm bylo jich asi 5

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25617.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25618.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25619.jpg
                                                Středa 5. srpna 2009 ve 22:34® LojzaRybka
                                                LojzaRybka
                                                Datum lovu: 5.8 | Revír: ohře7 | Způsob lovu: Muškaření

tak dnes ve vodě až do deseti,pstruzi bláznili po chrostíkách,ale vše bylo jen do 30cm,ale bylo jich požehnaně

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25615.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25616.jpg
                                                  Středa 5. srpna 2009 ve 20:26® tomashr
                                                  Datum lovu: 5.8.2009 | Revír: Sázava | Způsob lovu: Feeder

Dneska na Sázavě pěkně braly podoustve, některé i v docela slušných velikostech, maximum cca 40cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25614.jpg
                                                    Středa 5. srpna 2009 ve 20:04® kamos007
                                                    kamos007
                                                    Datum lovu: včera v podvečer | Způsob lovu: Přívlač

krásný osobáček 35 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25613.jpg
                                                      Středa 5. srpna 2009 ve 20:00® osprey
                                                      osprey
                                                      Datum lovu: 5.8. 2009 | Revír: touň | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem si dneska chytil ryby, které už se dnes moc nevidí – slunky a karase obecné. Potřeboval jsem nějakou fotku a navštívil zapomenutou lokalitu z mého dětství. Jsou tam pořád a to je dobře. Při lovu mi dělala komplice užovka, ale rozepíšu se o tom časem, až zpracuju fotky.

Středa 5. srpna 2009 v 15:58® sus1
                                                        Datum lovu: 5.8.2009 | Způsob lovu: Kaprařina

Bohužel,dnes šel jeden ,,obr" za druhým.:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25610.jpg
                                                          Středa 5. srpna 2009 v 9:18® tomasektom
                                                          Datum lovu: 4.8.2009 | Revír: Dřevnice 1 | Způsob lovu: Přívlač

to já byl včera na řece a uplně mrtvo ani potach od čudli tak jsem byl trochu zklamanej ale to se nedá každý den není posvícení.

Středa 5. srpna 2009 v 0:35® Scanix
                                                            Scanix
                                                            Datum lovu: 4.8.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Oproti vcerejsku dnes rybky mnohem vice spolupracovaly, i kdyz se na breh nepodivaly zdaleka vsechny zdolavane, bylo to o moc lepsi nez vcerejsi vyprava za sumikama, kdy ja lapil 2 boleny cca 55 a kolega zero. Zacalo to brutalni jizdou, kdy jsem posleze o rybu prisel diky natazene karabine na 35kg. Kolega hlasi mezitim candatka a me se povedl mega kapr viz foto…pote mi u brehu spadl sumik cca 90 a posleze jsem prisel o dalsi rybu v potopenem stromu. Aby se to nepletlo utrhl sumika i kolega a me pak udelal radost nocni bolda cca 70cm. Pote jsem zaznamenal uz jen 3 drbance, vytahl maleho candatka a to bylo vse.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25606.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25607.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25608.jpg