Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 3. srpna 2009 ve 12:33profil byl smazán
- Datum lovu: 2.8.09 | Revír: Bečva2 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem včera šel zavláčet na jedno ze svých míst tutovek kde jsem již dlouho nebyl a podařil se tento nádherně vybarvený krasavec (sorry za kvalitu je to mobilem)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. srpna 2009 ve 21:55® cormoran
- Datum lovu: 2. srpna 2009 | Způsob lovu: Přívlač
Zase jeden splněný rybářský sen…
Podíval jsem se z okna a právě přecházela silná bouřka. Po chvíli váhání jsem už byl přesvědčen, že až aspoň trochu přejde, půjdu. Déšť ne a ne ustat, tak jsem přes sebe hodil pláštěnku, zabalil povolenku do pytlíku, vzal do ruky prut a šel. Mezi dveřmi mě ještě napadlo, že raději vezmu aspoň pean a metr…co kdyby náhodou. Hned po pár hodech se znovu přihnala bouřka doprovázená silným větrem. Řekl jsem si, že to už je i na blázna hodně, poslední tři hody a mizím…Při druhém hodu už přemýšlím, jak si to pomažu zpátky domů, když v tom to přišlo…Rána do prutu jak z děla a okamžitý výjezd na vodu provázený silnými „kopanci“. Téměř okamžitě jsem byl přesvědčenej, že jde o sumce. Asi po 50 metrech se slitoval a řekl si, že by mi mohl dát taky šanci. Cirka 20–30 minut jsme se přetahovali a nakonec jsem ho úspěšně s dvanáctkou FL udolal…123 čísel

Strašně moc jsem si s ním přál fotku, ale neodvážil jsem si s sebou vzít foťák, ani mobil.
Jediné, co mi po něm zůstalo je razítko na palci a nezapomenutelnej zážitek na prvního uvláčenýho sumíka…
V posledních řádcích bych chtěl smeknout před klukama, kteří se jim dokáží postavit na proudný řece. Pohled na šňůru mizející s cívky je zajímavej
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 22:57:27 uživatelem cormoran.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. srpna 2009 ve 21:36® Vasili
- Datum lovu: 1.8.2009 | Revír: nechranice | Způsob lovu: Klasická položená
ahoj mému strýcovi jse povedlo výtáhnout chladič nebo co to bylo
ještě že nechytal na přívlač by chytil celé autoKomentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. srpna 2009 v 18:13® osprey
- Datum lovu: 2. 8. 2009 | Revír: Otava | Způsob lovu: Přívlač
Jak jsem tak korzoval kolem závodního pole, padla mi do oka půvabná mladá závodnice. Zabydlel jsem pár jejích snímků pořízených z dálky na kartě svého foťáku a krátce poté se jí podařilo polapit nádherného ježatce 32.5 cm (prý osobní rekord), takže jsem ji rovnou požádal o foto pro náš server.
Nezbývá než si přát víc takových rybářek i víc takových ryb.
(Vážená dámo, ještě jednou děkuji a gratuluji. Pokud zavítáte na naše stránky, napište si o fotku v plném rozlišení.)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. srpna 2009 v 17:58® osprey
Jako správný reportér jsem samozřejmě na závodech očumoval a fotil. Petr dělal rozhodčího R. Vítkovi z Č. Budějovic a podařilo se mi zdokumentovat ulovení jeho největší ryby – tlouště 38.5 cm. Na závodech už je takováhle fiška slušné terno, protože většinou je to jen o okouncích a tahle vydala za tři. Pro začátečníky doporučuji prohlédnout si přístup k vodě na novém stanovišti – nízká silueta ukrývá rybáře před zraky ryb.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. srpna 2009 v 17:43® osprey
Tak jsem dnes navštívil kamaráda Petra Filipa (Flip) soutěžícího na krajském přeboru v přívlači na Otavě v Písku.
Závodníky jsem zastihl v polední pauze, kterou jsem strávil lovem okounů. Nebyl to, pravda, cíl – spíš jsem vodil gumy cílící na zubatou anebo candáta (proto lanko), ale okounům to nevadilo a klidně dotírali i na třípalcové kopyto. Největší optimisti se bez problémů pověsili.
Co by za tohle dali závodníci chytající o nějaký ten kilometr výš…
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 19:33:55 uživatelem osprey.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. srpna 2009 v 17:18® Petrr
- Způsob lovu: Plavaná
Vydal jsem se na ryby na plavanou jen jsem nahodil a prut mě to málev vyrvalo z ruky, a přišel mě kapřík 60cm a vážil 6kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. srpna 2009 v 17:14® frenki
- Datum lovu: 1.8. 2009 | Revír: Bobřiště | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se vydal na mníky a zadařilo se.
Tento příspěvek byl editován 31.3.2010 15:36:09 administrátorem HaD.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. srpna 2009 v 17:06® Sander
- Datum lovu: 2. srpna 2009
Mezi bouřkami jsem si odskočil na jeden z top tloušťových fleků, kde si vyžehlím jednu dvě padesátky a pofrčím dom. Jenže ryby nejevily známky zájmu. Vydřel jsem tam nakonec jen jednu devětačtyřicítku. Docela mě to překvapilo.
Na pravděpodobný důvod, proč ryby nebraly, jsem přišel záhy. Rozbalil jsem vláčák a jal se prohazovat tůň. Hned při prvním náhozu pecka do prutu a už jsem si mohl pokrčen v kolenou vyslechnout libou hudbu „b z z z z .....“. Kopance do prutu jsem cítil až v ramenou a bylo jasné, že se jedná o sumce. Dvakrát se během tůrování tůní sumec otočil na hladině, jeho délku odhaduji na 110cm. Ta ryba měla hroznou sílu, prut se mi zdál na pokraji zlomení, ale ryba se ne a ne unavit.
Dopadlo to tak, že po chvíli začal drhnout vlasec o něco na dně, vzápětí se to celé dole zamotalo do vázky a mě zbyly oči pro pláč. Pětadvacítka monofil lupla jak pavučina.
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 18:06:42 uživatelem Sander.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. srpna 2009 v 16:19® Robur
- Datum lovu: včera | Revír: s4 | Způsob lovu: Přívlač
Kubas tady machruje s pstruhy a já ještě musím doplni info o včerejšku, páč chlapec vytáhl jedny železné hrábě a jedny železná řídítka. Zmagnetizované háčky jsou holt zmagnetizované háčky.
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 22:20:08 administrátorem regulus.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. srpna 2009 v 10:51® Jakub
- Datum lovu: 1.8.2009 | Revír: soukromá voda
Letos potřetí u vody,jen odpoledne od 15:30 do 19:30, a konečně povedená rybačka. 7 kaprů od 50 do 65 cm a novej osobáček, amurek 75 cm.
Tento příspěvek byl editován 2.8.2009 11:59:05 uživatelem Jakub.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. srpna 2009 v 9:46® kubas
- Datum lovu: 2.8.2009 | Revír: Svitava | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní ráno na Svitavě dopadlo nad očekávání dobře spousta potoků od cca 20–35 cm sem tam tloušť. Vše plave dál…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 2. srpna 2009 v 0:33® 1Mara
-
Filipův devadesátník

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 ve 23:54® filip111
- Datum lovu: 1.8.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina
Dnes 2 záběry na bojku z toho jeden 90cm a jeden záběr na rousnice. Příjemný večer.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 ve 21:23® osprey
- Datum lovu: 1.8. 2009 | Revír: MP řeka JČ | Způsob lovu: Feeder
Dneska mě kolegové Sander a Brčko vyvezli feederovat. Byl hic, ale rybám to nevadilo – přinejmenším těm menším. Pochytalo se jich hafo a možná ještě nějaká navíc. Nejvíc cejnů a podouství, ale po změně místa jsme tahali i kapry.
Sander objevil parketu, kde mydlil rybu za rybou a jeden čas jsme mu s Brčkem nestačili ani ve dvou.
Každý jsme vytáhli nějaké bonusovky, co druzí neměli – Sander největší kapry, Brčko lína 39 cm a já jesena a bolena (drapl červy v oblaku směsi po dopadu krmítka).
Kluci nechali focení na mě, ale byla to dřina – ostré protisvětlo a hyperaktivní ryby…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 ve 20:35® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Přívlač
dnes jsem pozval Kubase, aby se též stal okounobijcem. Vzal jsem s sebou i synka a psa. Syna jsem učil být rybářem, což celkem šlo, pes se odmítá stát rybářským psem, zato je po lovu pěkně unavený. Okounků nepočítaně + opět jeden 31 cm, je dost možné, že je to ten stejný, co jsem chytil před nedávnem.
Jo, toho macka chytil Kubas
Tento příspěvek byl editován 1.8.2009 21:45:01 administrátorem osprey.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 ve 20:33® Hony
- Datum lovu: 1.června | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem natrefil na sumčí školku, 37, 42 ,55, 72. Bylo to milé.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 v 19:49® Kosmik
- Datum lovu: 1.8. | Revír: Oslava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se mi povedlo zdolat tohoto krásného 47 cm krasavce.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 v 16:40® plescarp
-
tak vidim ze vam berou ryby jak na bezicim pase bo ja neska nic a esze sem zlomil vlacak no proste skoda mluvit tak to zajdu skusit na vecer uvidime snad konecne neco
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 v 15:14® kamos007
- Datum lovu: dnes ráno | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska ráno opět s feedrem od cca od 5: 15 do 9:45. První rybou byl okounek cca 15 cm na zrno kuku s hnojákem což jsem koukal že mu chutná i kuku ale on šel asi spíše po tom hnojákovi a kuku si nevšiml. Celkem jsem toho nalapal: 1 okoun, 1 perlín, 1 ploťa, 3 kapři. Kapři byli 1 cca necelých 30 cm,2 cca 33+ a 3 rovných 40 cm. Dneska bylo dost záseků do prázdna. Vše samo plave dál.
Lovu zdar.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 ve 13:51® Scanix
- Datum lovu: 1.8.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
S kolegou jsme vyrazili za „vetsimi“ rybami na C&R usek reky, ale ty se nekonaly, voda nam nabidla jen nekolik potocak a me k tomu dobry tucen okounku, ale vse v mensich velikostech. Prejeli jsme jinam, v nadeji, ze najdeme ryby tam, ale pro kolegu to znamenalo uz vice nic nechytit a me se podarilo par potocaku z nichz nejvetsi mel neco ke 40cm a k tomu spoustu zaberu v primem prenosu od mensich ryb videno v polarizackach…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 ve 13:12® kubas
- Revír: Dyje | Způsob lovu: Muškaření
ještě jedna podseklá kudla na mušák cca 70tka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 ve 13:07® kubas
- Datum lovu: červenec | Revír: Dyje
Další.. štika 65, amur 75 a kapr 67

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 ve 13:05® kubas
- Datum lovu: červenec | Revír: Dyje
Pár fotek z vláčky a plavané. Foceno pouze mobilem
, ale lepší než nic… okouni 33,34,36

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 ve 22:57® osprey
- Datum lovu: 31.7.2009 | Revír: há tú ou | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem navštívil kamarády trénující na závody a chytali jsme společně okouny. Brali jak kde a místy bylo třeba zjemňovat. Když jsem zjemnil až na maximum, výsledek se dostavil. Vzala mi první letošní slušná MP kudla. Neobtěžovala se ani popojet, chvilku mlela hubou a ukousla mi to. Pak jsem zůstal u vody sám a našel flek, kdy mi okouni do 25 cm brali na hod – pro zajímavost – na černé gumy krátce před soumrakem. Abych netrápil okouňata a zapřáhl nějakého seniora, postupně jsem velikost gumy zvětšoval. A výsledek se dostavil. Vzala mi druhá letošní slušná MP kudla. Neobtěžovala se ani popojet, chvilku mlela hubou a ukousla mi to. Jakobych to už někde zažil…
Dostatečně varován jsem sbalil cajk a jel za kamarády na
.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 17:41® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Přívlač
tak opět UL vláčka s okounky, asi 20 kousků, ale mezi tím jeden 22 a sepciálně pro Kubase, světe div se 32Cm cvalík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 17:39® sus1
- Datum lovu: 31.7.2009 | Revír: u nás | Způsob lovu: Feeder
Ještě že sem toho Petra poslech a vyrazil na ryby.Po nakrmení směsí Feedr -Lín šly ryby hodně slušně.Cejni,pěkní kousci,plotice,tloušti a jeden lín,kterej byl z nich nejhezčí.
Pěkný odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 16:43® Sander
- Datum lovu: 31. července 2009 | Způsob lovu: Feeder
Dnes se hezky fídrovalo. Brali cejnci, cejnci a pak ještě cejnci. Asi se mi o nich bude zdát.
Jen dvě ryby nebyly cejnkem – potěšila krásná podoustev, kterou jsem v tom úseku řeky spatřil poprvé, v polovině lovu vzal velký kapr, se kterým jsem se proběhl po břehu kam až to šlo, nicméně to bylo plat prtné a souzen mi nebyl. Osmnáctka zklamala 10cm nad háčkem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 15:31® Řízek
- Datum lovu: 29.7.09 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Vcerejsi vlacka se strycem se vydarila.Chytil jsem stiku 60cm a dve maly a bolena 57cm a mini okounka
Tento příspěvek byl editován 31.7.2009 16:33:15 uživatelem Řízek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.