Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 1. srpna 2009 v 16:14® kamos007
- Datum lovu: dnes ráno | Způsob lovu: Feeder
Tak dneska ráno opět s feedrem od cca od 5: 15 do 9:45. První rybou byl okounek cca 15 cm na zrno kuku s hnojákem což jsem koukal že mu chutná i kuku ale on šel asi spíše po tom hnojákovi a kuku si nevšiml. Celkem jsem toho nalapal: 1 okoun, 1 perlín, 1 ploťa, 3 kapři. Kapři byli 1 cca necelých 30 cm,2 cca 33+ a 3 rovných 40 cm. Dneska bylo dost záseků do prázdna. Vše samo plave dál.
Lovu zdar.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 ve 14:51® Scanix
- Datum lovu: 1.8.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
S kolegou jsme vyrazili za „vetsimi“ rybami na C&R usek reky, ale ty se nekonaly, voda nam nabidla jen nekolik potocak a me k tomu dobry tucen okounku, ale vse v mensich velikostech. Prejeli jsme jinam, v nadeji, ze najdeme ryby tam, ale pro kolegu to znamenalo uz vice nic nechytit a me se podarilo par potocaku z nichz nejvetsi mel neco ke 40cm a k tomu spoustu zaberu v primem prenosu od mensich ryb videno v polarizackach…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 ve 14:12® kubas
- Revír: Dyje | Způsob lovu: Muškaření
ještě jedna podseklá kudla na mušák cca 70tka
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 ve 14:07® kubas
- Datum lovu: červenec | Revír: Dyje
Další.. štika 65, amur 75 a kapr 67
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 1. srpna 2009 ve 14:05® kubas
- Datum lovu: červenec | Revír: Dyje
Pár fotek z vláčky a plavané. Foceno pouze mobilem
, ale lepší než nic… okouni 33,34,36
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 ve 23:57® osprey
- Datum lovu: 31.7.2009 | Revír: há tú ou | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem navštívil kamarády trénující na závody a chytali jsme společně okouny. Brali jak kde a místy bylo třeba zjemňovat. Když jsem zjemnil až na maximum, výsledek se dostavil. Vzala mi první letošní slušná MP kudla. Neobtěžovala se ani popojet, chvilku mlela hubou a ukousla mi to. Pak jsem zůstal u vody sám a našel flek, kdy mi okouni do 25 cm brali na hod – pro zajímavost – na černé gumy krátce před soumrakem. Abych netrápil okouňata a zapřáhl nějakého seniora, postupně jsem velikost gumy zvětšoval. A výsledek se dostavil. Vzala mi druhá letošní slušná MP kudla. Neobtěžovala se ani popojet, chvilku mlela hubou a ukousla mi to. Jakobych to už někde zažil…
Dostatečně varován jsem sbalil cajk a jel za kamarády na
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 18:41® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Přívlač
tak opět UL vláčka s okounky, asi 20 kousků, ale mezi tím jeden 22 a sepciálně pro Kubase, světe div se 32Cm cvalík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 18:39® sus1
- Datum lovu: 31.7.2009 | Revír: u nás | Způsob lovu: Feeder
Ještě že sem toho Petra poslech a vyrazil na ryby.Po nakrmení směsí Feedr -Lín šly ryby hodně slušně.Cejni,pěkní kousci,plotice,tloušti a jeden lín,kterej byl z nich nejhezčí.
Pěkný odpoledne.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 17:43® Sander
- Datum lovu: 31. července 2009 | Způsob lovu: Feeder
Dnes se hezky fídrovalo. Brali cejnci, cejnci a pak ještě cejnci. Asi se mi o nich bude zdát.
Jen dvě ryby nebyly cejnkem – potěšila krásná podoustev, kterou jsem v tom úseku řeky spatřil poprvé, v polovině lovu vzal velký kapr, se kterým jsem se proběhl po břehu kam až to šlo, nicméně to bylo plat prtné a souzen mi nebyl. Osmnáctka zklamala 10cm nad háčkem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 16:31® Řízek
- Datum lovu: 29.7.09 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
Vcerejsi vlacka se strycem se vydarila.Chytil jsem stiku 60cm a dve maly a bolena 57cm a mini okounka
Tento příspěvek byl editován 31.7.2009 16:33:15 uživatelem Řízek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 16:28® Rybouš
- Datum lovu: 23.7 | Revír: Orlická přehrada | Způsob lovu: Feeder
Tak 23.7 jsem se vrátil z výpravy na orlické přehradě (Byl jsem tam týden). Já jsem na mé poměry by celkem úspěšný, ale strejdové nic nechytli oni totiž bobkařily a házeli to do středu zátoky(ne že by to byl důvod proč nic nechytli). Já jsem hned první 3 dny vytáhl v těsném sledu: 2 lýny 42(muj rekord)a 40cm, několik asi 10 35 cm plotic, dva kapry 40 cm a spoustu cejnů, pak 4 den se voda pohla stoupla asi o metr a začlo strašně pařit slunce ryby byly vidět, ale nebraly. Až později poslední den jsem zmeškal záběr od candáta. Ještě jsem chytil malou štičku poslední den jsem si sebou náhodou vzal prut na kačenu a vona tam lovila tak jsem jí to tam hodil a ona to hned vzala. Jinak vše jsem chytil na kukuřici.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 15:42® albin
- Datum lovu: 30.7.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Včera asi tři hoďky na řece.Tři štiky se mi přijely podívat až pod nohy,do voblera každá jen drcla a propadla se ke dnu.Změny nástrah k ničemu nevedly.Nakonec mi od hovnochyta pomohl candátek a malá kudla.Dneska jedu na své oblíbené potůčky a moooc se těším.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 11:59® SimBlack
-
Tak dneska sem přijel po 3 dnech z ryb a žádná sláva. nic velkýho nepřišlo chytil sem jen štičku 55 cm. Je pravda že sme si zachytali nějaký tlouště a karase ale jinak nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 7:14® mira.ll
- Datum lovu: 30.7. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera celkem vydařená vláčka i když ryby byly malé. 6 štiček 40–50cm a dalších 5 jich spadlo a jeden „super“ okoun nasál ocásek kopyta
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 0:43® Prutos
- Datum lovu: 30.7.2009 | Způsob lovu: Přívlač
Po opadnutí odpoledního vedra jsme se s kolegou vrhly vstříc hordám krvežíznivých komárů. Se setměním se z fleku vytratili poslední vláčkaři a během hoďky přišli dva boleni kolem šedesáti a sumík k devadesáti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 22:44® Scanix
- Datum lovu: 30.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o stiku na MP opet skoncil nezdarem, nicmene jsem zavadil o mensi hejno pruhatych krasavcu a krome par kousku kolem 30 a pak vetsinu 20–25 se povedl i jeden 40+, u nas na rece dost nevidana velikost, ktery me hooodne potesil, zvlast pri krasnem ataku na popper, ktery nabiral 3×
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 22:31® Hony
-
Robur – náš se tuhle vyválel u vody v nějaké chcíplotině, nešlo to umýt a smrdělo to hrozně a ještě se chtěl o to s námi podělit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 21:37® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Přívlač
tož dneska cílený lov candáta a okouna. Candát byl dnes lepší než já a ignoroval mě. Okoun se podařil letošní maximum, odhadem pěkných 18 možná i 20Cm
. Pod Pryglem se dějí věci, fachá tam nějakej bagr a kolem toho stálo asi 7 vláčkařů, ale zero. Já dal tak 10 okyšů. Jinak jestli cítíte nějakej smrad, tak náš pes sežral jakejsi mrtvej rybí skelet, u nás to smrdí za všechny rohy, já snad v tom parnu bud spát s peřinou na xichtě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 21:30profil byl smazán
- Datum lovu: 30.7.2009 | Revír: Bečva | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska jsem skočil na hodku vláčet a výsledkem bylo několik větších tloušťů. Krásná obrovská ostroretka se mi stačila setřepat u břehu. Ryby začínají být opět aktivní mi připadá..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 21:03® Hony
- Datum lovu: 30.červenec | Revír: Vltava v Praze | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se mi podařil letošní první sumík 120 cm, nevážen na vláčku na plandu. Zkoučel jsem woblery a nic a naplandu na třetí hod se zadařilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 v 17:41® Sander
- Datum lovu: 30. července 2009
Chtěl jsem uvláčet bolena a pokřtít tak nový prut, ale díky absolutnímu nezájmu ze strany šupinatejch jsem to brzy vzdal.
Vláčku vystřídal feeder a zde už byla situace o něco lepší. Brali kapři (do 53cm), plotice, cejnci a dva cejni velcí.
PS: tedy absolutně nevím, co si to dnes odpoledne nacvičoval ten uragán, každou chvíli kousek ode mne spadla velká větev a voda jich byla za chvíli plná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 13:50® HaD
- Datum lovu: 30.7.2009 | Revír: Jezero | Způsob lovu: Přívlač
TR mi před chvílí hlásil úlovek candáta na bílou sandru. Candát skutečně impozatní – 95 cm a přes 8 kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 13:46® -zruseno
- Datum lovu: Včera | Způsob lovu: Přívlač
Včera pár tloušťů na měděnou meppsku long.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 v 0:00® Scanix
- Datum lovu: 29.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o candata vysel dnes dobre, na konte bolenu:0 candatu:6 sumcu:1 a k tomu par nepromenenych zaberu. Nej candos mel kolem 50cm a sumecek tak 60cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 ve 21:37® Mirus
- Datum lovu: 29.7.09 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Tak pokus o parmy dopadl poměrně dobře, až na moment kdy mi před feedrem plaval pes
. Ven se podívala 1 parma, nějáký ostroretky a podoustve
, sice o parmu míň než minule ale nevadí
Omlouvám se za špatná fota
bohůžel jsem si koupil mobil s foťákem bez stabilizátoru pak to takhle dopadá, všechno je rozmazaný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 ve 20:33® wenaX
-
omlouvám se zatolik stejných vzkazů nějak se my to seklo candat 70cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 ve 20:29® wenaX
- Datum lovu: 27.7. | Revír: kníže, cidlina 6 | Způsob lovu: Přívlač
dlouho očekávaný ůlovek zatim můj největší uvláčený candát na žlutý relax banjo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 v 17:36® Sander
- Datum lovu: 29. července 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní žehlírnu tloušťů beru jako podařenou, i když byly chvíle, kdy bych to nejradši zabalil. Za hodinu a půl šlo z vody okolo 20 ryb, z toho dobrá polovina od 45–52. Hezké dlouhé zdolávačky v silném proudu. Kdybych si vzal prsačky, šance na větší rybu by byla o mnoho vyšší.
PS1: byl jsem letos už potřetí kontrolován RS. Je dobře, že tu občas fungují, i když to může být náhoda.
PS2: dám měsíční plat tomu, kdo si stoupne na jez a týden nepustí po proudu jediného vodáka. Jezdili téměř neustále, jejich řeči fakt člověka otráví…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 ve 13:53® Leonardo
- Datum lovu: 28.7.2009 | Způsob lovu: Sumcařina
Tak včera večer přišla štika místo sumce na bojku. měla 72cm a zabrala na cejna 35cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.