Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.431 příspěvků, z toho 18431 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 31. července 2009 v 15:28® Rybouš
- Datum lovu: 23.7 | Revír: Orlická přehrada | Způsob lovu: Feeder
Tak 23.7 jsem se vrátil z výpravy na orlické přehradě (Byl jsem tam týden). Já jsem na mé poměry by celkem úspěšný, ale strejdové nic nechytli oni totiž bobkařily a házeli to do středu zátoky(ne že by to byl důvod proč nic nechytli). Já jsem hned první 3 dny vytáhl v těsném sledu: 2 lýny 42(muj rekord)a 40cm, několik asi 10 35 cm plotic, dva kapry 40 cm a spoustu cejnů, pak 4 den se voda pohla stoupla asi o metr a začlo strašně pařit slunce ryby byly vidět, ale nebraly. Až později poslední den jsem zmeškal záběr od candáta. Ještě jsem chytil malou štičku poslední den jsem si sebou náhodou vzal prut na kačenu a vona tam lovila tak jsem jí to tam hodil a ona to hned vzala. Jinak vše jsem chytil na kukuřici.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 ve 14:42® albin
- Datum lovu: 30.7.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač
Včera asi tři hoďky na řece.Tři štiky se mi přijely podívat až pod nohy,do voblera každá jen drcla a propadla se ke dnu.Změny nástrah k ničemu nevedly.Nakonec mi od hovnochyta pomohl candátek a malá kudla.Dneska jedu na své oblíbené potůčky a moooc se těším.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 10:59® SimBlack
-
Tak dneska sem přijel po 3 dnech z ryb a žádná sláva. nic velkýho nepřišlo chytil sem jen štičku 55 cm. Je pravda že sme si zachytali nějaký tlouště a karase ale jinak nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2009 v 6:14® mira.ll
- Datum lovu: 30.7. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera celkem vydařená vláčka i když ryby byly malé. 6 štiček 40–50cm a dalších 5 jich spadlo a jeden „super“ okoun nasál ocásek kopyta
.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 23:43® Prutos
- Datum lovu: 30.7.2009 | Způsob lovu: Přívlač
Po opadnutí odpoledního vedra jsme se s kolegou vrhly vstříc hordám krvežíznivých komárů. Se setměním se z fleku vytratili poslední vláčkaři a během hoďky přišli dva boleni kolem šedesáti a sumík k devadesáti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 21:44® Scanix
- Datum lovu: 30.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o stiku na MP opet skoncil nezdarem, nicmene jsem zavadil o mensi hejno pruhatych krasavcu a krome par kousku kolem 30 a pak vetsinu 20–25 se povedl i jeden 40+, u nas na rece dost nevidana velikost, ktery me hooodne potesil, zvlast pri krasnem ataku na popper, ktery nabiral 3×

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 21:31® Hony
-
Robur – náš se tuhle vyválel u vody v nějaké chcíplotině, nešlo to umýt a smrdělo to hrozně a ještě se chtěl o to s námi podělit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 20:37® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Přívlač
tož dneska cílený lov candáta a okouna. Candát byl dnes lepší než já a ignoroval mě. Okoun se podařil letošní maximum, odhadem pěkných 18 možná i 20Cm
. Pod Pryglem se dějí věci, fachá tam nějakej
bagr a kolem toho stálo asi 7 vláčkařů, ale zero. Já dal tak 10 okyšů.
Jinak jestli cítíte nějakej smrad, tak náš pes sežral jakejsi mrtvej rybí
skelet, u nás to smrdí za všechny rohy, já snad v tom parnu bud spát
s peřinou na xichtě.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 20:30profil byl smazán
- Datum lovu: 30.7.2009 | Revír: Bečva | Způsob lovu: Přívlač
Tak dneska jsem skočil na hodku vláčet a výsledkem bylo několik větších tloušťů. Krásná obrovská ostroretka se mi stačila setřepat u břehu. Ryby začínají být opět aktivní mi připadá..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 20:03® Hony
- Datum lovu: 30.červenec | Revír: Vltava v Praze | Způsob lovu: Přívlač
Dnes se mi podařil letošní první sumík 120 cm, nevážen na vláčku na plandu. Zkoučel jsem woblery a nic a naplandu na třetí hod se zadařilo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 v 16:41® Sander
- Datum lovu: 30. července 2009
Chtěl jsem uvláčet bolena a pokřtít tak nový prut, ale díky absolutnímu nezájmu ze strany šupinatejch jsem to brzy vzdal.
Vláčku vystřídal feeder a zde už byla situace o něco lepší. Brali kapři (do 53cm), plotice, cejnci a dva cejni velcí.
PS: tedy absolutně nevím, co si to dnes odpoledne nacvičoval ten uragán, každou chvíli kousek ode mne spadla velká větev a voda jich byla za chvíli plná.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 12:50® HaD
- Datum lovu: 30.7.2009 | Revír: Jezero | Způsob lovu: Přívlač
TR mi před chvílí hlásil úlovek candáta na bílou sandru. Candát skutečně impozatní – 95 cm a přes 8 kg.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 30. července 2009 ve 12:46® -zruseno
- Datum lovu: Včera | Způsob lovu: Přívlač
Včera pár tloušťů na měděnou meppsku long.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 ve 23:00® Scanix
- Datum lovu: 29.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o candata vysel dnes dobre, na konte bolenu:0 candatu:6 sumcu:1 a k tomu par nepromenenych zaberu. Nej candos mel kolem 50cm a sumecek tak 60cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 ve 20:37® Mirus
- Datum lovu: 29.7.09 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Tak pokus o parmy dopadl poměrně dobře, až na moment kdy mi před feedrem plaval pes
. Ven se podívala 1 parma, nějáký ostroretky a
podoustve
, sice o parmu míň než minule ale nevadí 
Omlouvám se za špatná fota
bohůžel jsem si koupil mobil
s foťákem bez stabilizátoru pak to takhle dopadá, všechno je
rozmazaný
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 v 19:33® wenaX
-
omlouvám se zatolik stejných vzkazů nějak se my to seklo candat 70cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 v 19:29® wenaX
- Datum lovu: 27.7. | Revír: kníže, cidlina 6 | Způsob lovu: Přívlač
dlouho očekávaný ůlovek zatim můj největší uvláčený candát na žlutý relax banjo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 v 16:36® Sander
- Datum lovu: 29. července 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnešní žehlírnu tloušťů beru jako podařenou, i když byly chvíle, kdy bych to nejradši zabalil. Za hodinu a půl šlo z vody okolo 20 ryb, z toho dobrá polovina od 45–52. Hezké dlouhé zdolávačky v silném proudu. Kdybych si vzal prsačky, šance na větší rybu by byla o mnoho vyšší.
PS1: byl jsem letos už potřetí kontrolován RS. Je dobře, že tu občas fungují, i když to může být náhoda.
PS2: dám měsíční plat tomu, kdo si stoupne na jez a týden nepustí po proudu jediného vodáka. Jezdili téměř neustále, jejich řeči fakt člověka otráví…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 ve 12:53® Leonardo
- Datum lovu: 28.7.2009 | Způsob lovu: Sumcařina
Tak včera večer přišla štika místo sumce na bojku. měla 72cm a zabrala na cejna 35cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 v 10:00® kamos007
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem ráno vyrazil začínal jsem něco málo po půl 6 a první záběry na sebe nenechaly dlouho čekat první rybou kterou jsem na feeder zdolal byl ne moc velký cejn.Celkem jsem dolal 6 cejnů nejmenší cca 13–14 cm a nej cca 30 cm dále 1 karase (svého prvého vživotě) velkého cca 23–25 cm a ještě 2 perlíny cca 23 cm.Záběry byly do 7 hodin potom dlouho nic až v 8 mi kapr málem stáhl feeder do vody ale kupodivu při záseku se nepíchl potom zase klid do 8:45 kdy trochu začalo foukat a byly menší vlny tak jsem něco ještě lapl.9:40 jsem dnešní lov ukončil.Nejlepší nástrahou bylo zrno kuku s hnojákem na háku.
Lovu zdar.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2009 v 7:26® Zoles
-
Omlouvam se za dlouhodobou neucast ale blesk mi spalil modem a cas proste neni.
V nedeli cas byl tak jsem vzal slapky,kratasy a vlacak a vlezl jsem do jedne nejmenovane,krasne,male,zapadoceske reky a vydoloval 10 okounu 3 tlouste a 7 stik od 50–68cm. Parada,skoda jen ze candat neprisel ani jeden. Lovu zdar. Az si vybavim modem dodam foto.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. července 2009 ve 20:45® Scanix
- Datum lovu: 28.7.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Prvnim hodem a to doslova se povedl pekny duhak 43cm, pak nasledovalo uz jen par mensich sivenu, tloustiku a okounku, ale i tak u vody bylo fajn i pres krveziznive a vsudypritomne komary

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. července 2009 v 18:26® Robur
jsem šel rovnou na ten okouní a co nához to okoun. Přesedlal jsem na mikrosmáka s mikro jigem a lapal, až mne to přestalo bavit, páč fakt co nához to ryba. Samozřejmě mikrookouny, vše velkost 8, někteří měli i pekných 10 cm. Dnes jsem se posunul i na hranici 12 možná 15 cm. Voda klesá, tak bya menší úprava taktiky, ale prostě jsem pořád dobrej
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. července 2009 ve 13:46® skwor
- Datum lovu: 28.7.
Jedna ranní.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. července 2009 ve 22:59® Libor
- Datum lovu: 25.07.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
V sobotu odpoledne jsem zaběhl na hoďku k řece zkusit nové popy od Salma. Počasí bylo jak na houpačce a i pěkně jsem promokl. Na popa se mi podařilo pěkně vyprovokovat štiku, ale ani napodruhé se netrefila. Poté mi ono místo docela brutálně profrčeli vodáci a bylo po útocích. Skončil jsem jako bezrybka. Voda je stále ještě zvedlá a není to ono, proto jsem večer místo ryb zasvětil pozorování srnčí říje v lese, což je podívaná která nemá chybu. Jinak Salmo popy v poho, jen chtějí trošku jiné vedení než Rapala.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. července 2009 ve 20:55® Mirus
- Datum lovu: 27.7.09 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Dnes pokus o parmu dopadl poměrně úspěšně
Tento příspěvek byl editován 27.7.2009 21:56:24 uživatelem Mirus.
. Chyceny 2 parmy do 47cm… žádní obří, ale bránily se statečně
, s jednou z nich jsem se bal o návazec,když vjela
bleskurychle do proudu
, ale naštěstí jsem měl dostatečně
povolenou brzdu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. července 2009 ve 20:08® Robur
tak se opět vraťme do reality, prošel jsem 3 candátové fleky a nic, tak jsem šel na ten okouní a co nához to okoun. Přesedlal jsem na mikrosmáka s mikro jigem a lapal, až mne to přestalo bavit, páč fakt co nához to ryba. Samozřejmě mikrookouny, vše velkost 8, někteří měli i pekných 10 cm. Oslizlou mám jen ruku. Aspoň jsem trochu jak Havlíček
Tento příspěvek byl editován 27.7.2009 21:14:50 uživatelem Robur.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. července 2009 v 17:00® Sander
- Datum lovu: 27. července 2009
Asi nejsou na rybolov ty správné erekce na Slunci.
Za zmínku stojí jen včerejší pokus o dravce, kdy se proletěl vzduchem tloušť jak poleno a pod nohy jsem si doheveroval candáta přes 60. Ale abych navázal na úvodní větu – obě ryby se vypnuly.
Aby byla dušička spokojena, dotáhnu si občas fotku něčeho bez šupin.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. července 2009 ve 13:58® HaD
- Datum lovu: 26.8.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
No a do třetice všeho dobrého, by se dalo říct. Včera mi to nedalo a s Tomem Krejčou jsme opět vyrazili. Každý den na prutu sumec, to vám prostě nedá. K vodě jsme se dostali okolo deváté hodiny. Zhruba desátý hod hlásí Tom záběr, ale sumec wobler jen olízne. Netrvá to ani pět minut a dostávám pořádný kopanec a už ječí brzda. Paráda. Sumce vedu asi 15 metrů a tuším, že bude mít přes metr. Supr a najednou „vátá šňůra“ a … prázdný wobler na konci. Vypl se. Sakruju a prohlížím háček. Masivní trojhák na velkém wobleru je ohnutý. Rovnám ho kleštěmi a praská. Nadchází výměna a hážeme dál. BUM! A dál nic. Další nezdařený útok, jen trocha slizu na šňůře potvrzuje sumíka. Hážeme dál a půl hodiny se nic neděje. Potom má mírné drcnutí do woblera, jednu dvě vteřiny nic a prásk. Tři sumčí kopance a jízda. Ale jaká jízda. Ryba letí řekou a silný proud jí pomáhá. Běžím za ní, ale nestíhám a sumec odjíždí dobře 100 daleko. Opatrně běžím vodou za ním jak to jen jde a Tom mi pomáhá. Jediná šance je se dostat k velké tišině a do ní ho dostat a tam zdolat. Pokud sjede po proudu dolů, je finíto. V tišině se ryba zdrží a já jí jdu naproti. Přítomné rybáře informuji o tom, že tahám sumce, který bude mít určitě 150cm+. Odpor pomalu slábne a mě vysychá v krku. Takovej adrenalin. Paráda. Nervózně očekávám jak se na hladině objeví hlava a jak ho plácnu a jak se rozjede do proudu a začne to znovu a nesmí mi sjet dolů po proudu a … na hladině se cosi zamrská. Nevěřícně TO přitahuju a koukám jako tele na nový vrata: BOLEN LEHCE PŘES PŮL METRU má narvanej koncovej trojhák z 13 cm jednodílného woblera na návazci ze šňůry 0,40 mm v koutku tlamy a druhej trojhák má zaseklej asi 3 cm za skřelema v boku – dokonalá plachetnice. Ruce se mi třepou jak stébla ve větru, v krku sucho, propocenej jak kdybych vylezl ze sprchy a tohle. Opravdu znechuceně bolena vyháknu a za posměšných poznámek okolních rybářů se vracím na původní flek. Tam si zapálím a Tom mi povídá: „A takhle vznikaj historky o giga sumcích, který rybář utrhl.“. Usmívám se jdu chytat dál. Dávka záběrů pro dnešní den již ale byla vyčerpána a tak jdeme domů. A to ještě netuším, co mě čeká. Druhý den už si ze mě známí dělají legraci. Historka o tom, jak Havlíček běžel třista metrů řekou s půlmetrovým bolenem, se holt mezi kamarády nese rychle a každý se rád na můj účet pobaví. A nakonec proč ne. Zážitek to byl opravdu velký a rád budu vzpomínat. A i ponaučení přinesl. Sice ne nové, ale oprášil jej: dokud rybu nevyndáme, nemůžeme si být nikdy jisti. Já byl o sumci nad 150 cm včera skálopevně přesvědčen…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 27. července 2009 ve 13:11® HaD
- Datum lovu: 25.8. 2009 | Revír: Svratka | Způsob lovu: Přívlač
Po nočním lovu sumců jsme se vydali druhý den pstruhy. Voda byla kalná a zvýšená. Přesto jsme si zachytali báječně desítky potočáků, několik duháků a lipana. Velice dobře mi fungovala předělaná rotačka mepps aglia zatížená oranžovým tungstenem a odpoledne jsem hodně ryb nachytal na woblírka Illex v 5cm. Dobré na něm bylo, že fungoval selektivně a brali ho spíše lepší pstroužci a miminka ho nechávali v klidu.
Zajeli jsme se podívat i na mistrovství světa v mušce, kde češi opět vyhráli…
Tento příspěvek byl editován 27.7.2009 14:58:43 uživatelem HaD.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.