Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 23. července 2009 ve 20:53® inspo
- Datum lovu: 23.7.2009 | Revír: Opava 2 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem dnes pro jistotu vyrazil rano i na večer. Ráno to na místním náhonu celkem šlo – ven se podívali 2 okouni a 2 tloušti a jeden další tloušt se sklepal. Večer jen na cca hodku, déle to nešlo už vydržel
a navíc jsem nevytáh ani šupinku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 23. července 2009 v 11:25® Scanix
- Datum lovu: 23.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Pokus o candata brzy rano se moc nezadaril, na wobler se prijel podivat pouze jeden maly dorostenec, je fakt, ze jsem si moc neprivstal. Ale boleni celkem radili a ackoliv nebylo videt jedine zaloveni. Hned prvni ryba mela ±65 na po chvili pohrbeny SSR9 SH, ktery jsem uz oplakal. Ti dalsi sli posleze temer na hod na gumy v poctu cca 20ks. Jedna kudla ±70 mi to pri podebiracim manevru ukousla, snad se toho zbavi, mela gumu celkem hluboko.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. července 2009 ve 23:45® hecht
- Datum lovu: 22.7.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná
Využil jsem služební cestu k večerní plavačce. Popis lovu by zněl – masakr. Co hod to ryba, jen ta velikost byla mizerná. Bambilion proudníků a plotic pár tlouštíků a jedna podoustev. Foto snad zítra, foťák je v autě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. července 2009 v 19:53® SimBlack
-
No to byl dneska den byl sem na přívlač dneska sem tam ztrávil zkoro 5 hodin a chytil sem asi jen 2 tlouště na malou rotačku. jinak se to ani nehlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. července 2009 v 17:02® laskut
- Datum lovu: 18.7.09 | Revír: někde na moravě | Způsob lovu: Sumcařina
206cm 65kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. července 2009 ve 12:15® Jeff
- Datum lovu: 20.7.2009 | Revír: Šišma | Způsob lovu: Klasická položená
Vše mezi 5 a 7h ráno, jinak tam snad ani neberou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. července 2009 v 10:13® HaD
- Datum lovu: 21.7.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Po dlouhé době jsem se vydal k Lužnici, která je už skoro měsíc rozjetá jak nákladní vlak. K normálu, což je cca 7 kubíků má se současnými padesáti ještě hodně daleko, ale sto už to taky není
Odměnou za odvahu mi byl bolen odhadem 55 cm. Úspěšnou nástrahu mi poté ťala štika (fakt jsem ji tam nečekal) a protože jsem vyběhl „jen tak na půl hoďky“, musel jsem nabít to, co jsem v baťůžku s dokladama našel. Woblírek se zalíbil tlouťovi a pak se mě přestalo líbit, jak na mě hodují komáři a takový ty malý mrchy, tak jsem valil domů.
Celkem dobrá „půlhoďka“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 22. července 2009 v 0:47® Scanix
- Datum lovu: 20.-21.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Oba dny ve znameni bolenu a candatu. Prvni den se nam darilo s dcerkou neco okolo 20ti kusu bolenu do 50ti a par candatku. Vecer kolega candata 56 a sumika okolo 60ti. Dnes pri navsteve Sandera a Ospreye, kteri na feeder zehlili fisku za fiskou jsem lapil okolo 10ti bolenu (nej cca 65), 4 candaty (nej 50+) a 1 kudlu. Odpoledne s kolegou neskutecne bolenove hody, tak 20 ryb jsem udelal v rade na 20 hodu, pak to slo hure, ale 30+ jich byt mohlo, i kolega jich vcelku dost nalapal. Vecerni sumcove tazeni prineslo monstrum v podobe tak 30cm dlouheho albina, i tak udelal velkou radost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. července 2009 ve 23:25® osprey
- Datum lovu: 21.7.2009 | Revír: Braunkaltwasser | Způsob lovu: Feeder
Bestiální feedrovačka se Sanderem. Konečně mi to letos šlo.
Chyceno co jen mělo ploutve, i když velikostně nic extra. Cejn, cejnek, plotice, podoustev asi tak po 7 – 9 kusech, k tomu dva boleni, ostroretka, jesen, tloušť, nádherný lín, téměř zdolaný kapr se mi sklepal, kudlu jsem přitáhl z půlky řeku a u břehu mi to ukousla.
Sander byl na tom podobně, jenom kapra narozdíl ode mě vytáhl, boleny si chytil na přívlač a neměl takové ty unikátní kousky (tím nás trápil minule)
Skončili jsme právě včas, dál už by to bylo jen trápení neviňátek. Focení dnes bylo na mě, ale nějak mi to moc nešlo. Ryby čilé, světlo ze špatné strany, takže jen tak pro ilustraci.
Tento příspěvek byl editován 21.7.2009 23:25:35 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. července 2009 v 11:17® Kubajs
- Datum lovu: 20.7.2009 | Revír: 441 005 | Způsob lovu: Feeder
Včera s feederem a krásná chytačka tak 25kapříků od 25–48cm krásné soubojepřed odchodem jsem objevil v krabičce starýho husky jerka v barvě duháka tak jsem ho zkusil objetovat ale nepodařilo se,milé překvapení byla štička 51cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. července 2009 v 11:06® kety.vydra
- Datum lovu: 21.7.09 | Revír: Žermanice | Způsob lovu: Přívlač
Ráno v 8 h na druhý nához bolen 73cm,měl jsem čas jen půl hodiny-a oplatilo se…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. července 2009 v 7:26® mira.ll
- Datum lovu: 20.7. | Revír: soukr. rybník | Způsob lovu: Přívlač
Tentokrát jsem vyrazil na stoják (i tady to bylo dosti kalné)a během hoďky se podařili štičky 60 a 55 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 21. července 2009 v 5:53® Petula
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 20. července 2009 v 10:02® Alf
- Datum lovu: 19.7.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
V neděli ranní a dopoledení vláčka na sumčím fleku. 1 konktakt, buhužel se po chvíli vypnul. Ryby o sobě nedávaly vůbec vědět. Dál už jen užovka zvěčněná při svačině. V odpoledních hodinách se připojil parťák, přejeli jsme na další revír. Bohužel tam bylo víc rybářů než vody, takže další přesun s cílem zachytat alespoň nějaké tlouště. Až na jednu parmu za břicho z toho byla čistá nula.
Tento příspěvek byl editován 20.7.2009 10:03:17 uživatelem Alf.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. července 2009 ve 23:26® Scanix
- Datum lovu: 19.7.2009 | Revír: mimpstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Po prijemnem lovu na P jsem si vecer zajel potrapit candaty a vcelku se zadarilo, jen ryby do 50, ale dohnali to poctem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. července 2009 ve 22:20® knedlik
- Datum lovu: 17.7.2009. | Revír: Vah | Způsob lovu: Přívlač
v piatok som si spravil privlac. osobacik 179 cm na flou kopyto
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. července 2009 v 17:28® Scanix
- Datum lovu: 19.7.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Reka malinko opadla a pres velke mnozstvi vodaku jsem si pekne zachytal. Lapeno bezpocet mensich sivenu, duhaku, okounku a tloustu. Jedna lepsi ryba se mi urizla o kamen, tipoval bych na parmu. Nakonec jsem si zabrodil do ne zrovna melke vody a musel si vzit raftacke taxi, takze jsem byl za vodaky i rad
Tento příspěvek byl editován 19.7.2009 17:33:11 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. července 2009 v 16:01® mira.ll
- Datum lovu: 17.a 18.7. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Při pátečním lovu jsem vytáhl jen 2 candoše 38 a 42cm. V sobotu na rotačku 14 okounů kolem 20cm a jednu kudlu asi tak 35cm. Jinak už je to zase kalné jak kafe.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. července 2009 ve 14:00® Řízek
- Datum lovu: 18.7.09 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Sumcařina
Opet na mem fleku,kde jsem chytil dalsiho sumika 1m
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. července 2009 v 0:33® Scanix
- Datum lovu: 18.7.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vecerni lov na P vcelku prijemny, vody porad hodne, po duhacich ani pamatky, ale chyceno cca 10 okysu 20–25cm, 4 tlousti 25–45cm a 1 potocmen cca 30cm. Pote presun na MP a pokus o sumika, 4 zabery, zadna ryba na brehu, jen jeden cca 40cm pritazen a prizvednut, pote spadnul, tak snad priste.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. července 2009 ve 20:52@ chmelino
- Datum lovu: 14.7.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina
Zdar,šloušci,moje prvni vetši ryba,145cm,vahu jsem neměl,nastraha byl cejn 25cm,doba zdolavani asi 20 min. Ještě,že jsem tam měl zdatneho rybaře a pomocnika,meho 12leteho syna Pepu.Ryba vracena vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. července 2009 v 18:23® Alf
- Datum lovu: 18.7.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vláčka s Filipem00 se vydařila. Mně se povedl sumík 110, pak jeden mini vousáček a dál pár bolínků a okýš. Slušně jsme promokli.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 18. července 2009 v 8:00® Řízek
- Datum lovu: 17.7.09 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Sumcařina
Tak jsem vcera vyrazil na sumiky pred bourkou a podaril se mi jeden metrovy kousek
Tento příspěvek byl editován 18.7.2009 08:01:30 uživatelem Řízek.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 17. července 2009 v 7:16® mira.ll
- Datum lovu: 16.7. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší vláčka se vydařila . Štiky 75 a 72 cm na kopyto.
Tento příspěvek byl editován 17.7.2009 07:17:34 uživatelem mira.ll.Obě z jednoho fleku asi 3m od sebe.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. července 2009 ve 20:39® Sander
- Datum lovu: 16. července 2009
Pokus o bolena na stojáku jsem asi po stovce hodů vzdal. Ti kanci se za voblerem ani neotočili, vobler fungoval spíše jako dobrá plašička. Kam jsem ho začal házet, tam zmizely z hladiny skorem všechny fišky.
Po tomto neúspěchu jsem zkusil kapry z hladiny, rohlík zafungoval a prut se občas slušně ohnul. Vzal mi i šedesátník amur, ale ten se díky uspěchanému záseku vypnul.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 16. července 2009 v 1:40® Scanix
- Datum lovu: 15.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Zacalo to kolegovym mimcem 50+, od zera me delil jen podsekly amur cca 50, ale pak to prislo, zivotni ryba po velkem souboji ztracena, lanko na 15kg se pretrhlo. Naplasti mi byl jeste mensi bracha 117cm. Dalsiho zaberu jsem se ja ani kolega uz nedockali…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. července 2009 ve 23:15® vasekmaj
- Datum lovu: 15.7.09 | Způsob lovu: Muškaření
Dnes odpoledne jsem virazyl k vodě muškařit.Uloveno 6 plotic,4 tloušti a na konec kapr 51cm na návazec 0,12
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 15. července 2009 v 11:01® merysek007
- Datum lovu: 1.7 2009 | Revír: Sázava 19 | Způsob lovu: Klasická položenáUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Středa 15. července 2009 v 8:31® mira.ll
- Datum lovu: 14.7. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Půlhoďka vláčky přinesla jen jednoho okyše 30cm.Pak jsem ve vodě koupal do 23:00 rybičky -bez záběru
. Candátům se asi nechtělo…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.