Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 15. července 2009 v 7:03® Petula
Petula
Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25260.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25259.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 14. července 2009 ve 22:44® Scanix
    Scanix
    Datum lovu: 14.7.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem prozmenu zkusil P, no vody je tam pozehnane, netroufnul jsem si do toho vlezt, nicmene behem cca hodky lovu jsem pochytal 3 duhaky, 3 okyse a 1 tloustika a k tomu asi tak 10 zaberu, ktere nevedly k rybe. Fakt to bylo fajn, zvlast, kdyz presne na druhy hod prisel hned pekny, dorostly, skoro domorody duhon 44 ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25258.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25257.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25256.jpg
      Úterý 14. července 2009 ve 21:15® Mirus
      Mirus
      Datum lovu: 14.7.09 | Revír: Stařečský Potok 1 | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes zkouška nových woblerů dopadla docela ok :-) Na tu chvilku co jsem tam byl tak jsem překecal 2 kudlyčky

Úterý 14. července 2009 v 11:00® osprey
        osprey
        Datum lovu: 13.7. | Revír: mimopstruhovka JĆ | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší lov byl trošku trápenim, dvě menší kudly byly slabou odměnou mého snaženi, ani dvacetinásobná změna místa nevedla k velkému zlepšené, přidal jsem okouna sardinkové velikosti a zpestrenim bylo jen to, že jsem tam asi dvakrát spadl (bahno je svinstvo).

Tímto děkuji Scanixovi za to, že jsem, nacházeje se ve stavu duševního útlumu, okopíroval jádro jeho textu.

Zároveň mě mrzí, že jsem nepotkal hechta. Vyměnil bych těch pár čudlí za další bonitní pokec a navíc bych nemusel courat tak daleko:-))

Tento příspěvek byl editován 14.7.2009 11:00:56 uživatelem osprey.
          Úterý 14. července 2009 v 10:41® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 13.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Vcerejsi lov byl trosku trapenim, nekolik mensich bolinku bylo slabou odmenou meho snazeni, ani zmena mista nevedla k velkemu zlepseni, pridal jsem par candatku sardinkove velikosti a tak zpestrenim byli jen 2 kaprici 50+ z porudu za hrbet :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25251.jpg
            Úterý 14. července 2009 v 10:18® inspo
            Datum lovu: 14.7.2009 | Revír: Opava 3 | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší úspěch mě nabudil a tak jsem dnes vstanul už před půl pátou. Bohužel to stalo za … Absolutní bezrybka a ještě jsem přišel o tři nástrahy a tak litr krve :-(( . Že jsem raději nespal :-) .

Tento příspěvek byl editován 14.7.2009 10:18:47 uživatelem inspo.
              Úterý 14. července 2009 v 10:08® inspo
              Datum lovu: 13.7.2009 | Revír: Opava 2 | Způsob lovu: Přívlač

Na moje poměry super chytačka. Ven se podívalo 7 tlouštíků mezi 20 a 30 cm, dvě rybky spadly a nějaké další to nedobraly. Bohužel jsem jednoho tlouštíka okoval – nedovedu si vysvětlik proč, ale selhala karabinka.

Úterý 14. července 2009 v 7:31® Padis
                Padis
                Datum lovu: 13.7.09 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera na chvilku vyzkoušet nový proutek.Přijemné chytání chyceni tloušti,okouni,štič­ka a PD.

Pondělí 13. července 2009 v 19:33® Sander
                  Sander
                  Datum lovu: 13. července 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Ještě je na plavanou moc vody, moc komárů a hloupých vodáků, najít klidné místo není prča. Dvě taková místa se mi v závěru podařilo najít a vytěžit z nich asi patnáct tloušťů. Některé ryby byly slušné.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25249.jpg
                    Pondělí 13. července 2009 v 19:20® skwor
                    skwor
                    Datum lovu: 13.7. | Způsob lovu: Feeder

9 kaprů, 2 karasi. V jednu chvíli nebylo daleko a mohl jsem se shánět po novém feederu :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25248.jpg
                      Pondělí 13. července 2009 v 16:15® osprey
                      osprey
                      Datum lovu: 12.7.2009 | Revír: voda 009 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem se vrátil od moře a jel si obhlédnout polnosti. Všude bahno, mokro a špína, nejlepší fleky dávno rozšlapané anebo zasedlé pohotovějšími kolegy. Veškerá rybí aktivita bídná. Vytažena jedna kudla pod 50 cm.

V závěru jsem potkal jakéhosi chlapa, který na mě narozdíl od ostatních nevrhal nevraživé pohledy, kouknu pořádně a on to hecht. Tak jsme aspoň probrali, jak to na světě chodí (od deseti k pěti, jak jinak)(:-))

Pondělí 13. července 2009 v 9:11® mira.ll
                        mira.ll
                        Datum lovu: 12.7. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Neděle byla trochu slabší, ale tři candátci taky potěšili :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25245.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25244.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25243.jpg
                          Pondělí 13. července 2009 v 8:27® mira.ll
                          mira.ll
                          Datum lovu: 11.7. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Voda se začíná čistit a rybky začínají žrát :-) – 5 štiček 30–60 a candátek 38. Nic velkéko, ale pěkné pochytáníčko…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25242.jpg
                            Pondělí 13. července 2009 v 8:00® Procházka
                            Procházka
                            Datum lovu: 12.7.2009 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší vláčka se vydařila,duhák 46cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25241.jpg
                              Pondělí 13. července 2009 ve 2:03® hecht
                              hecht
                              Datum lovu: 12.7.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak voda sice klesla, ale aktivita ryb bídná. Jediná vytažená ryba tloušť 45 na woba. Jeden asi candátek spadnul. Aspoň jsem potkal jednoho vláčkaře co měl ještě okolo sebe mořský vánek :-)) Tož jsem s Ospreyem aspoň pokecal.

Tento příspěvek byl editován 13.7.2009 02:04:19 uživatelem hecht.
                              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25240.jpg
                                Neděle 12. července 2009 ve 23:26® Alf
                                Alf
                                Datum lovu: 12.7.09 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Sumíc lehce přes 160 cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25239.jpg
                                  Neděle 12. července 2009 ve 22:24® Scanix
                                  Scanix
                                  Datum lovu: 12.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Pekne pocasi vytahlo k vode hodne lidi a tak jsem misto k lovu musel dlouho hledat, nebylo idealni, ale pak candatku, bolinku a letos prvni kudlu z MP jsem si chytil, takze spokojenost, jen ta velikost nejak pokulhava ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25238.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25237.jpg
                                    Neděle 12. července 2009 ve 22:19® Filip00
                                    Filip00
                                    Datum lovu: 11.7.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

štika 62 cm, jinak nic.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25236.jpg
                                      Neděle 12. července 2009 ve 21:42® Fugas
                                      Datum lovu: 11.7 | Revír: Motol

Tak konečně pořádný úlovek!:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25235.jpg
                                        Neděle 12. července 2009 v 17:01® skwor
                                        skwor
                                        Datum lovu: 12.7.

Vláčka s kolegou na rybníku. Bylo to o okounech, slušný tloušť mi netrefil woblera. Potěšilo aspoň náhodné setkání se dvěma známými, kteří taky zkoušeli štěstí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25232.jpg
                                          Neděle 12. července 2009 ve 13:15® Prutos
                                          Prutos
                                          Datum lovu: 12,07,2009

Bez půl kila dvacetikilový pašík. Způsob lovu bych nazval nejspíš „na čekanou“ :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25230.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25229.jpg
                                            Sobota 11. července 2009 ve 23:04® Scanix
                                            Scanix
                                            Datum lovu: 11.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni den byl ve znameni bolenu, sice mensich, ale zato temer co hod to ryba, lapeno tak 30+ kousku, pak mensich candatku a nez jsem zacal lapat na Salmo Thrill bolinky, podarila se hned na prvni hod pekna ryba 4.6kg…no neveril jsem, ale letos uz par kapriku na privlac mam, asi jsou letos nejaky ostry :-)

Tento příspěvek byl editován 11.7.2009 23:04:53 uživatelem Scanix.
                                            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25227.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25226.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25225.jpg
                                              Sobota 11. července 2009 ve 22:53® sulda135
                                              sulda135
                                              Datum lovu: 11.7.09 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska cca 5 hodin na rybach,táta na kapry a já nejdřív na přívlač.Na tu sem chitil leda klacky:)a pak také na položenou,ale bez záberu,až na tátu ten mněl naky plotičky a placky.

Sobota 11. července 2009 ve 22:33® BigMike
                                                Revír: Lužnice

Dnes pod oblíbeným jezem sumík asi 60 cm, jeden bolen vypnul, další mi to utrhl a posledním hodem candátek 43 cm.

Sobota 11. července 2009 ve 21:29® shadys
                                                  shadys
                                                  Datum lovu: 11.7. | Revír: 441005 | Způsob lovu: Kaprařina

dnes bez jedineho zaberu tak aspon foto kacenek

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25219.jpg
                                                    Sobota 11. července 2009 v 19:48® skwor
                                                    skwor

Přidávám ještě fotku kolegy s rybou. Kvalita je horší, zapomněl jsem nabít foťák. Musel stačit mobil.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25218.jpg
                                                      Sobota 11. července 2009 v 19:30® skwor
                                                      skwor
                                                      Datum lovu: 11.7.

Projeli jsme několik jezů, prochytali snad všechny úspěšné fleky a celkem zdolali ve dvou lidech tři boleny. Nej ryba ani ne 55cm, znatelně větší mi skoro pod nohama netrefil nástrahu.

Sobota 11. července 2009 v 17:16® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 11. července 2009 | Způsob lovu: Přívlač

62cm.

Zklamal tím, že vůbec nebojoval, přestože jsem ho zdolával v proudu. Jo a to bílý dole je Thrill, dokonale zamotán oběma trojháky v podběráku. Docela porod to z něj dostat.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25216.jpg
                                                          Sobota 11. července 2009 ve 13:12® Sander
                                                          Sander
                                                          Datum lovu: 10. července 2009

Včerejší večer jsem obdržel 11 záběrů na velké mrtvé oukleje. Ven šli dva candáti ještě za světla, po setmění dvě štiky, ta delší 60+, v závěru tloušť okolo půl metru. Až na první rybu, kterou jsem vyfotil, vše puštěno ve vodě.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25213.jpg
                                                            Pátek 10. července 2009 ve 14:13® moezzz
                                                            moezzz
                                                            Datum lovu: 09.07.2009 | Revír: Lubina | Způsob lovu: Přívlač

Včera jsem byl zkusit letos poprvé vláčku na Lubině. Byl jsem ale celkem zklamaný. Spletlo se jen pár tloušťů střední velikosti. O jiný druh ryby jsem ani nezavadil.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25211.jpg