Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 15. července 2009 v 7:03® Petula
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Úterý 14. července 2009 ve 22:44® Scanix
- Datum lovu: 14.7.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem prozmenu zkusil P, no vody je tam pozehnane, netroufnul jsem si do toho vlezt, nicmene behem cca hodky lovu jsem pochytal 3 duhaky, 3 okyse a 1 tloustika a k tomu asi tak 10 zaberu, ktere nevedly k rybe. Fakt to bylo fajn, zvlast, kdyz presne na druhy hod prisel hned pekny, dorostly, skoro domorody duhon 44
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. července 2009 ve 21:15® Mirus
- Datum lovu: 14.7.09 | Revír: Stařečský Potok 1 | Způsob lovu: Přívlač
Tak dnes zkouška nových woblerů dopadla docela ok
Na tu chvilku co jsem tam byl tak jsem překecal 2 kudlyčky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. července 2009 v 11:00® osprey
- Datum lovu: 13.7. | Revír: mimopstruhovka JĆ | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší lov byl trošku trápenim, dvě menší kudly byly slabou odměnou mého snaženi, ani dvacetinásobná změna místa nevedla k velkému zlepšené, přidal jsem okouna sardinkové velikosti a zpestrenim bylo jen to, že jsem tam asi dvakrát spadl (bahno je svinstvo).
Tímto děkuji Scanixovi za to, že jsem, nacházeje se ve stavu duševního útlumu, okopíroval jádro jeho textu.
Zároveň mě mrzí, že jsem nepotkal hechta. Vyměnil bych těch pár čudlí za další bonitní pokec a navíc bych nemusel courat tak daleko
Tento příspěvek byl editován 14.7.2009 11:00:56 uživatelem osprey.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. července 2009 v 10:41® Scanix
- Datum lovu: 13.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vcerejsi lov byl trosku trapenim, nekolik mensich bolinku bylo slabou odmenou meho snazeni, ani zmena mista nevedla k velkemu zlepseni, pridal jsem par candatku sardinkove velikosti a tak zpestrenim byli jen 2 kaprici 50+ z porudu za hrbet
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. července 2009 v 10:18® inspo
- Datum lovu: 14.7.2009 | Revír: Opava 3 | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší úspěch mě nabudil a tak jsem dnes vstanul už před půl pátou. Bohužel to stalo za … Absolutní bezrybka a ještě jsem přišel o tři nástrahy a tak litr krve
Tento příspěvek byl editován 14.7.2009 10:18:47 uživatelem inspo.. Že jsem raději nespal
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. července 2009 v 10:08® inspo
- Datum lovu: 13.7.2009 | Revír: Opava 2 | Způsob lovu: Přívlač
Na moje poměry super chytačka. Ven se podívalo 7 tlouštíků mezi 20 a 30 cm, dvě rybky spadly a nějaké další to nedobraly. Bohužel jsem jednoho tlouštíka okoval – nedovedu si vysvětlik proč, ale selhala karabinka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 14. července 2009 v 7:31® Padis
- Datum lovu: 13.7.09 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač
Včera na chvilku vyzkoušet nový proutek.Přijemné chytání chyceni tloušti,okouni,štička a PD.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. července 2009 v 19:33® Sander
- Datum lovu: 13. července 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Ještě je na plavanou moc vody, moc komárů a hloupých vodáků, najít klidné místo není prča. Dvě taková místa se mi v závěru podařilo najít a vytěžit z nich asi patnáct tloušťů. Některé ryby byly slušné.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. července 2009 v 19:20® skwor
- Datum lovu: 13.7. | Způsob lovu: Feeder
9 kaprů, 2 karasi. V jednu chvíli nebylo daleko a mohl jsem se shánět po novém feederu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. července 2009 v 16:15® osprey
- Datum lovu: 12.7.2009 | Revír: voda 009 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se vrátil od moře a jel si obhlédnout polnosti. Všude bahno, mokro a špína, nejlepší fleky dávno rozšlapané anebo zasedlé pohotovějšími kolegy. Veškerá rybí aktivita bídná. Vytažena jedna kudla pod 50 cm.
V závěru jsem potkal jakéhosi chlapa, který na mě narozdíl od ostatních nevrhal nevraživé pohledy, kouknu pořádně a on to hecht. Tak jsme aspoň probrali, jak to na světě chodí (od deseti k pěti, jak jinak)(
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. července 2009 v 9:11® mira.ll
- Datum lovu: 12.7. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Neděle byla trochu slabší, ale tři candátci taky potěšili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. července 2009 v 8:27® mira.ll
- Datum lovu: 11.7. | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Voda se začíná čistit a rybky začínají žrát
– 5 štiček 30–60 a candátek 38. Nic velkéko, ale pěkné pochytáníčko…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. července 2009 v 8:00® Procházka
- Datum lovu: 12.7.2009 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
Včerejší vláčka se vydařila,duhák 46cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 13. července 2009 ve 2:03® hecht
- Datum lovu: 12.7.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Tak voda sice klesla, ale aktivita ryb bídná. Jediná vytažená ryba tloušť 45 na woba. Jeden asi candátek spadnul. Aspoň jsem potkal jednoho vláčkaře co měl ještě okolo sebe mořský vánek
Tento příspěvek byl editován 13.7.2009 02:04:19 uživatelem hecht.Tož jsem s Ospreyem aspoň pokecal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. července 2009 ve 23:26® Alf
- Datum lovu: 12.7.09 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač
Sumíc lehce přes 160 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. července 2009 ve 22:24® Scanix
- Datum lovu: 12.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Pekne pocasi vytahlo k vode hodne lidi a tak jsem misto k lovu musel dlouho hledat, nebylo idealni, ale pak candatku, bolinku a letos prvni kudlu z MP jsem si chytil, takze spokojenost, jen ta velikost nejak pokulhava
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. července 2009 ve 22:19® Filip00
- Datum lovu: 11.7.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač
štika 62 cm, jinak nic.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. července 2009 ve 21:42® Fugas
- Datum lovu: 11.7 | Revír: Motol
Tak konečně pořádný úlovek!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. července 2009 v 17:01® skwor
- Datum lovu: 12.7.
Vláčka s kolegou na rybníku. Bylo to o okounech, slušný tloušť mi netrefil woblera. Potěšilo aspoň náhodné setkání se dvěma známými, kteří taky zkoušeli štěstí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 12. července 2009 ve 13:15® Prutos
- Datum lovu: 12,07,2009
Bez půl kila dvacetikilový pašík. Způsob lovu bych nazval nejspíš „na čekanou“
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. července 2009 ve 23:04® Scanix
- Datum lovu: 11.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni den byl ve znameni bolenu, sice mensich, ale zato temer co hod to ryba, lapeno tak 30+ kousku, pak mensich candatku a nez jsem zacal lapat na Salmo Thrill bolinky, podarila se hned na prvni hod pekna ryba 4.6kg…no neveril jsem, ale letos uz par kapriku na privlac mam, asi jsou letos nejaky ostry
Tento příspěvek byl editován 11.7.2009 23:04:53 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. července 2009 ve 22:53® sulda135
- Datum lovu: 11.7.09 | Způsob lovu: Přívlač
Dneska cca 5 hodin na rybach,táta na kapry a já nejdřív na přívlač.Na tu sem chitil leda klacky:)a pak také na položenou,ale bez záberu,až na tátu ten mněl naky plotičky a placky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. července 2009 ve 22:33® BigMike
- Revír: Lužnice
Dnes pod oblíbeným jezem sumík asi 60 cm, jeden bolen vypnul, další mi to utrhl a posledním hodem candátek 43 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. července 2009 ve 21:29® shadys
- Datum lovu: 11.7. | Revír: 441005 | Způsob lovu: Kaprařina
dnes bez jedineho zaberu tak aspon foto kacenek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. července 2009 v 19:48® skwor
-
Přidávám ještě fotku kolegy s rybou. Kvalita je horší, zapomněl jsem nabít foťák. Musel stačit mobil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. července 2009 v 19:30® skwor
- Datum lovu: 11.7.
Projeli jsme několik jezů, prochytali snad všechny úspěšné fleky a celkem zdolali ve dvou lidech tři boleny. Nej ryba ani ne 55cm, znatelně větší mi skoro pod nohama netrefil nástrahu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. července 2009 v 17:16® Sander
- Datum lovu: 11. července 2009 | Způsob lovu: Přívlač
62cm.
Zklamal tím, že vůbec nebojoval, přestože jsem ho zdolával v proudu. Jo a to bílý dole je Thrill, dokonale zamotán oběma trojháky v podběráku. Docela porod to z něj dostat.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 11. července 2009 ve 13:12® Sander
- Datum lovu: 10. července 2009
Včerejší večer jsem obdržel 11 záběrů na velké mrtvé oukleje. Ven šli dva candáti ještě za světla, po setmění dvě štiky, ta delší 60+, v závěru tloušť okolo půl metru. Až na první rybu, kterou jsem vyfotil, vše puštěno ve vodě.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 10. července 2009 ve 14:13® moezzz
- Datum lovu: 09.07.2009 | Revír: Lubina | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem byl zkusit letos poprvé vláčku na Lubině. Byl jsem ale celkem zklamaný. Spletlo se jen pár tloušťů střední velikosti. O jiný druh ryby jsem ani nezavadil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.