Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 10. července 2009 v 0:10® EDYS
-
Neco za poslední týden..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. července 2009 ve 21:52® Sander
- Datum lovu: 9. července 2009
Podlehl jsem a šel po práci na fišku.
Nejprve podráždit tlouštíky na pstruhovku, kde navzdory kalné vodě brali jako o život. Co nához to tloušť, dokud mě to nepřestalo bavit. Velkého nic.
Večer jsem chtěl chvilku posedět, vzal si s sebou tři velké mrtvé oukleje v domnění, že nepřijde jediný záběr a ještě je povezu domů. To jsem však po deseti minutách lovu zamítl a jal se zdolávat velkou rybu. Zřejmě sumec, kopance do prutu, přes metr oslizlého vlasce a zábava na deset minut – než se ryba vypnula, sekám brzy…
Další záběr byl plynulý, zásek si sednul a zapózoval mi candát cca 50cm, který je zde na řece vidět jen vzácně. Když jsem ho pouštěl, začal vyjíždět polda i na druhém klacku, zásek šel ale do prázdna.
No a dál už jsem neměl na co žehlit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 9. července 2009 ve 21:08® Bert
- Datum lovu: 8.7.2009 | Revír: Džbán | Způsob lovu: Klasická položená
V odpoledních hodinách jsem si i přes nepřízeň počasí zašel zachytat na Džbán,Lov se vydařil.Úlovky lín 27 cm a úhoř 70 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. července 2009 ve 23:18® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Sumcařina
Dnes jsem šel s kamošem na sumce, páč 5letka se chýlí ke konci a sumec z naší vody furt nikde. Mile jsem byl překvapen, že jsme ani na 3 pruty nedostali záběr. Příště holt nasadíme 4.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. července 2009 ve 23:07® Scanix
- Datum lovu: 8.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dneska jsem s kolegou byl v roli statisty od 20 cca 1.5h a nevytahl jsem ani supinu, sice mi gumku pocumlali nejspis 3 candosi, ale to bylo vse, teda jeste jsem o vetev nad sebou urazil wobler Rapala DT16. Kolega candatka a tohodle pasika za hrbetni ploutev 85cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. července 2009 ve 20:31® Řízek
- Datum lovu: 6.7.09 | Revír: Berounka 3
Sel jsem se podivat s rybickou na moje oblibene misto a podarila se krasna stika 70cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. července 2009 ve 20:28® Řízek
- Datum lovu: 20.6.09 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Sumcařina
Tak jsem byl zkouset sumiky a nakonec zabral tento dorostenec.Malej ale potesil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. července 2009 ve 20:06® angína18
- Datum lovu: 8.7 | Revír: dřevnice.1 | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes jsem šel na parmy ale překvapil mne mník 22cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. července 2009 v 15:46® pichy
- Datum lovu: 7.7. | Způsob lovu: Přívlač
Výprava na pstruhovku celkem úspěšná. Několik obecňáků menších velikostí, tloušťů a okounů. Chytáno na smáčky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. července 2009 v 15:43® pichy
- Datum lovu: 6.7.
Z důvodů zakalené řeky jsme vyrazili na nedaleké rybníky Velkou Pinku a nádrž V Podhájí. Pinka přinesla dva kapry a strašné množství cejnů. Naprosto obležená nádrž V Podhájí vydala pár karasů a několik kaprů. Voda poměrně zelená. Chytáno na feeder.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. července 2009 v 15:39® pichy
- Datum lovu: 5.7. | Způsob lovu: Přívlač
Řeka pořád hodně zkalená a trošku zvedlá, dá se říct nechytatelná. U přítoků se povedlo celkem dost okounů a tloušťů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. července 2009 v 15:17® jájá
- Datum lovu: 7.7.-8.7. | Revír: 411001 | Způsob lovu: Sumcařina
Voda byla kalná a asi jen o 5 čísel nahoře. Drobné rybky braly dobře. Dravci bezrybka. Jen ti boleni, to jsou rány do hladiny celý den i noc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. července 2009 v 9:27® mira.ll
- Datum lovu: 5.7. | Revír: řeka | Způsob lovu: Klasická položená
V neděli to bylo ještě slabší
Tento příspěvek byl editován 8.7.2009 09:29:47 uživatelem mira.ll.. Vytáhl jsem jen několik ježdíků a plotic . Hadík (mini) to vzal jen jeden .
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. července 2009 v 8:21® tomasektom
- Datum lovu: 7.7.2009 | Revír: Dřevnice 1 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem byl vláčet řeka byla zkalená kolem břehu zkákaly rybyčky tak jsme tam protahoval třpitku i voblera tak se mi podařilo akorád potseknout cejníka a chytnot menšího jelečka.Sice chytačka nic moc ale odpočinek byl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. července 2009 v 8:00® mira.ll
- Datum lovu: 4.7. | Revír: řeka | Způsob lovu: Klasická položená
V sobotu večer jsem vyrazil na hady. Brali dost,ale nešlo to seknout,kromě dvou okolo 60 cm. Po navázání menšího háčku jsem začal chytat háďata tak 25–30cm. Na závěr zabral kapřík 43cm. Voda kalná jak kafe
Tento příspěvek byl editován 8.7.2009 08:00:53 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 8. července 2009 v 6:11@ matx
- Datum lovu: 5.7.09 | Revír: jordán | Způsob lovu: Plavaná
zdravim všechny. tak se mi v neděli povedl konečně osobák štiky.měla krásných 85cm.byla to nádherná ryba a ani mě nenapadlo abych si ji vzal.udělal jsem pár fotek a šla zpátky do svého králoství.když jsem se pochlubil kamarádům a v práci tak mě mají akorát za absolutního vola,že jsem takovou rybu nevzal a nesežral!!!!! tak doufám, že aspoň vy to oceníte.zdarec a ať berou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. července 2009 ve 21:44® inspo
- Datum lovu: 7.7.2009 | Revír: Opava 2 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes to bylo o trochu lepší. 4 tloušti a jeden okoun.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. července 2009 ve 22:06® skwor
- Datum lovu: 6.7.
Těžká vláčka ve dvou lidech nepřinesla sebemenší úspěch, ani okounek se nepřijel mrknout za woblerem. A to kolem lovili ne zrovna malí boleni. Nakonec se nade mnou smiloval kolega plavan, který mi zapůjčil feeder a já si pár ryb chytil. PS: Ten Red arc mě už začíná vytáčet neskutečně…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. července 2009 ve 21:56® Tycoon
- Datum lovu: 06.07. | Revír: Jizera 4 | Způsob lovu: Přívlač
Jizera je jak kafe trochu přizvedlá tak sem nasadil bílého twistříka a vytáhnul jsem asi 10 okounku a 6 dalšich mi jich spadlo a našel jsem jeden 1,5g splávek.Zatím moje nejlepší rybačka na přivlač v tomto roku.
Tento příspěvek byl editován 6.7.2009 21:57:04 uživatelem Tycoon.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. července 2009 ve 21:53® inspo
- Datum lovu: 6.7.2009 | Revír: Opava 2 | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem se dnes po více než dvou týdnech dostal na dvě hodky k vodě. Bohužel voda je stále dost zvedlá a přikalená. Na prut jsem dostal jen dva tlouště kolem 30 cm a bohužel ten první odplul i s rotačkou
.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. července 2009 ve 21:30® Scanix
- Datum lovu: 6.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem slavil uspech i neuspech, na druhy hod bolen 69cm, pak kolega lapil candose ±50cm. Pote jsem okoval po kratkem vypadu prvni rybu, nasledovala dalsi sance s vice jak 20min bojem, ktery opet skoncil utrzenim ryby. Do tretice jsem mel stesti, ale musel jsem rybu pronasledovat 400m podel brehu, vysledkem byl macaty sumik 114cm, na jemnou vybavu v proudu celkem mazec. Ovsem lov skoncil o chvili pozdeji po dalsi dlouhem boji a utrzenim ryby mirici si to k protejsimu brehu. Skoda tech okovanych ryb, jinak pekne potahani, holt jsme v poledne tohle necekal.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. července 2009 ve 12:59® HaD
- Datum lovu: 5.7.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač
Včera jsem po namáhavém víkendu, kdy to u nás doma vypadalo jako u cikánů (nové podlahy a stěhování dětiček do nového pokoje – netušil sem, kolik mají za ty roky krámů) jsem večer zdrhnul na sumce. Lužnice je ale pořád mimořádně vysoká (zhruba na dvacetinásobku normálního letního průtoku). Ani záběr, ani náznak. Takže jen posilovna s 20 cm dvoudílným woblerem. Už aby to kleslo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. července 2009 v 11:54® Scanix
- Datum lovu: 5.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vcerejsi pokus o sumika nevysel, co naplat, voda klesa a vraci se k normalu a bezoblacna noc s hvezdami a mesicem jim take moc nepreje…ale kapri brali porad, ale vsichni za ocas a podobne. Obcas to spestril nejaky nakoureny tolstoj 20kg+, to je hrozny, co udela za vlny, ta ryba je naprosto nezastavitelna a pri te vaze se pokazde vyrizne
Tento příspěvek byl editován 6.7.2009 11:57:43 uživatelem Scanix.No ale par pravych zaberu bylo, potesili alespon mensi candati…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. července 2009 v 10:15® Sander
- Datum lovu: 5. července 2009
Po dlouhé době jsem zkusil hady, jeden klacek na rousnice, druhý na rybku. Arsenál asi dvaceti kusů žížal byl vyžehlen ještě za světla díky nenchavým ploticím a cejnkům, a jednomu úhoři okolo 60cm. Chvíli po setmění jsem zaznamenal lehký potah na rybku, na nic jsem nečekal a výsledkem byl trošku lepší pulec.
Voda stále hnědá a hodně vysoká.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 6. července 2009 v 7:13® jirka28
- Datum lovu: 1.7. | Revír: Karvina Darkov pritok | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 5. července 2009 ve 23:24® Tycoon
- Datum lovu: 05.07. | Revír: Bělá 1 | Způsob lovu: Plavaná
Zase pěkná rybačka s anglánem.Povedlo se mi vytahnout štiku na kukuřici.Byla podseknutá ale zaběr mi uděla poctivej asi se přijela podivat na plotˇky co tam zobali kuku.Jinak pár kapřiků,hafo línu,jedna plotˇa.Něco sem taky netrefil.Nevim co se děje ale feeder se ani nehnul.Na feederu mám navazec 0,12 měl jsem samý nesekatelný zaběry a na plavačce mám navazec 0,22 !! a vytahnul jsem na to všechny ryby co jsou uvedený nahoře.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. července 2009 ve 22:31® kopkas
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie. Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Neděle 5. července 2009 ve 22:31® kopkas
- Datum lovu: 4. 7. 2009 | Revír: nejlepší | Způsob lovu: Feeder
Sobotní rybačka dopadla moc dobře. Chyceno moře cejnů (já 3 šedesatky) a 3 kapři. Radost za tchána, pokřtil nové feedry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. července 2009 ve 13:57® sgt.mooody
-
Ještě tu štičku a kandoše..
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 5. července 2009 ve 13:56® sgt.mooody
-
Přez týden se taky něco podařilo:D Dva úhořici 60cm a 50cm,candátek 45cm,a štička 64cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.