Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.429 příspěvků, z toho 18429 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 2. července 2009 v 6:09® Zakin
Zakin
Datum lovu: 1.7.2009 | Revír: Mže 5A | Způsob lovu: Klasická položená

Letos poprvé jsem zkusil chytat na mrtvou rybku. Asi po 10 min krásná jízda a na břeh se podívala štika 85 cm. Já měl velkou radost, ale s polovičkou to málem kleplo. Asi nečekala, že bych mohl vůbec něco chytit a tahle krasavice byla asi o půl metru větší než moje klasický úlovky. Štika se mi odměnila totální demolicí podběráku :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25092.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 1. července 2009 ve 22:48® aless
    Datum lovu: 1.7.09 | Revír: 1ha severní čechy | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dnes po práci na dvě hodky na rybách na rameni.Na plavačku pár plotiček a karásků, na těžko na rybku sumeček asi tak kolem 70.Potěšil – alespoň něco.

Středa 1. července 2009 ve 22:38® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 1.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byl na stejnem miste jako vcera, stejny cas, jina nastraha a mensi ryba, ale aspon neco k tem narozkam prislo, ve dvou jediny zaber :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25091.jpg
        Středa 1. července 2009 ve 21:16® Haluz
        Haluz
        Datum lovu: 1.7.2009 | Revír: Hron č.3 | Způsob lovu: Přívlač
        Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25088.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25089.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25090.jpg
          Středa 1. července 2009 ve 21:14® Haluz
          Haluz
          Datum lovu: 1.7.2009 | Revír: Hron č.3 | Způsob lovu: Přívlač

Konecne som sa dostal na ryby, aj ked iba narychlo.Rici mi pozical svoju druhu privlacovku (trochu tvrdu), naviazal som napevno silon a s rotackou vel.1 som sa hral na muskarenie.dva jalce som chytil a viac malych som nezasekol.Krasna pohodicka po praci.

Středa 1. července 2009 v 6:32® salmer
            salmer
            Datum lovu: vcera | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Tak včera na řece za dvě hoďky chycen jeden kapr cca 40cm, jedna podoustev a několik tlouštíku, pěkné zachytání…

Úterý 30. června 2009 ve 22:39® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 30.6.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Pokus o nalezeni vhodneho lovneho mista na rozvhodnene rece se castecne povedl, pote, co jsem nasel misto, kudy k vode, kde zrovna netece nadzvukovou rychlosti se na breh podivala prvni ryba, pekny kapr za sako. Jeste predtim me potrapili boleni, ktere jsem nebyl schopen zaseknout a tak asi z 20ti zaberu jsem prizvedl jen 3 ryby, ktere stejne zahy spadly. Me snazeni a stipance od komaru mi vynahradily dva sumci, ze kterych jsem dotahl na breh jen jednoho, i tak to bylo fajn.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25071.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25072.jpg
                Úterý 30. června 2009 v 15:38® Dawee
                Dawee

Zdravim. Tak sem byl dnes na rybach, řeknu vám je to býda za pět hodin jsem vyděl akorát dva kapříky a o dravce sem ani nezavadil.8-( Asi se dam k myslivcom.

Úterý 30. června 2009 v 11:54® skwor
                  skwor
                  Datum lovu: 30.6. | Způsob lovu: Přívlač

Na smáčka mezi bambilionem okounů :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25067.jpg
                    Úterý 30. června 2009 v 7:45® jonnylord
                    jonnylord
                    Datum lovu: 23.6-27.6 | Revír: kozí becirk | Způsob lovu: Kaprařina

Ahoj tak byl jsem na rybach nic moc od utery do ctvrtku to bralo sami kapri do 45 jinak kamarad mel uhore 56cm

Úterý 30. června 2009 v 7:21® albin
                      albin
                      Datum lovu: 29.6.2009 | Revír: Mže | Způsob lovu: Přívlač

Podvečerní UL na Mži.Chycen jeden tloušť,okoun a malý potok mi po krásném předvedení několika salt spadl.Na závěr házel i kluk,ale moc mu to s mikrogumou na lehounké hlavičce nešlo.Ale začíná ho to bavit,za což jsem rád.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25062.jpg
                        Úterý 30. června 2009 v 7:02® skwor
                        skwor
                        Datum lovu: 29.6. | Způsob lovu: Přívlač

Řeky jsou nechytatelné, tak objíždím potoky a stojáky s UL. Potočáky jsem nechtěl trápit focením, okouni za to velikostně nestáli. Tak aspoň tloušt kolem 35cm v dobré kondici, který na tom revíru potěšil. A fotka z revíru snů.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25060.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25061.jpg
                          Pondělí 29. června 2009 ve 20:55® Alf
                          Alf
                          Datum lovu: 28.6.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Zvedlá kalná voda, ale celkem to bralo. Sumík 120 a 3 boleni od 50–63cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25059.jpg
                            Pondělí 29. června 2009 ve 20:33@ HAFIK
                            Datum lovu: VÍKEND | Revír: SOUKROMÝ | Způsob lovu: Kaprařina

ZAJEL JSEM SI O VÍKENDU SKUSIT NAHODIT NA KARBANŮV RYBNÍK DO BOHDANČE U ZBRASLAVIC.NA SOUKROMÁKY MOC NECHODIM ALE TADY TO ZA TU SKOUŠKU STÁLO.KAPŘÍKŮ KOLEM 65CM. JSEM ULOVIL 5 A MENŠÍH 8.VEDLE KOLEGA VYTÁHL ŠUPINÁČE 81CM.PUJDU TAM ZNOVA TAK NAPÍŠI JAK JSEM DOPADL.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25057.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25058.jpg
                              Pondělí 29. června 2009 v 19:32® Tycoon
                              Datum lovu: 29.06.2009 | Revír: Bělá 1 | Způsob lovu: Feeder

Já se pokoušel o štiku ale jedinej zaběr jsem nesekal,protože se kačena se ani nepotopila a jenom pomalu jezdila.Na feeder jednoho kapříka.Táta mě vycvičil s husím brčkem chytnul asi 20 ryb :-D .Potom ke konci když jsem nahazoval feeder ani sem ho nestačil dát do vidliček a vlasec mi jel na druhou stranu ale 0,14 sem přepálil jak nicku.Byl to asi ten sumčák co furt pukal pod hladinou na protějším přehu :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25056.jpg
                                Pondělí 29. června 2009 v 17:48® HaD
                                HaD
                                Datum lovu: 27.6.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Předevčírem jsem se pokusil o extrémní lov v extrémních podmínkách. Nakonec jsem na půl hoďky zdrhnul jinam a asi minutu po nahození přišel tenhle mrskavec. Alespoň něco…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25054.jpg
                                  Pondělí 29. června 2009 v 6:47® mira.ll
                                  mira.ll
                                  Datum lovu: 28.6. | Revír: Radbuza 5/R | Způsob lovu: Klasická položená

Včera odpoledne se mi povedl nejdříve na RMV amur 69, poté na soukromém revíru kapr 45 + mnoho dalších ryb -kapříků ,karasů, cejnů,plotic. Prima rybačka :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25043.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25041.jpg
                                    Pondělí 29. června 2009 v 6:28® Vara
                                    Datum lovu: 28.6.2009 | Revír: Lipno | Způsob lovu: Přívlač

Včera první vláčka z lodě v životě a zadařilo se. Každý jednoho candátka těsně pod míru a já pak zapřáhl asi ponorku po tom co obkroužila loď a dvakrát jí podjela jsem blbec přidržel cívku a bzunk a byla pryč. Velké ryby prostě chtat neumím.

Tento příspěvek byl editován 29.6.2009 07:29:25 uživatelem Vara.
                                    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25040.jpg
                                      Neděle 28. června 2009 v 19:01® František
                                      František
                                      Datum lovu: 28.6.2009 | Revír: Dírenský potok | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem byl se synem chvilku u potoka a na rozdíl od něho jsem skončil jako bezrybka. Martin bodoval se dvěma boleny 47 a 60 cm a mě nezbylo než tiše závidět.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25032.jpg
                                        Neděle 28. června 2009 v 18:02® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 28.6.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Reky jsou nechytatelne a tak jsem se pokusil o dravecka na stojacich, bohuzel se mnou nemluvili a az na 2 ataky od mensich stik jsem zadneho nevidel. Ale kaprici byli vstricnejsi, dva kousky 46 a 51 si pochutnalo na kopytku :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25031.jpg
                                          Neděle 28. června 2009 v 17:11® Kubajs
                                          Kubajs
                                          Datum lovu: 25-28.6-2009 | Revír: Ohře 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Víkend na ohři kromě dvou vypnutých cejnů hodně k 60cm jsem se s rybama nesetkal

Neděle 28. června 2009 v 16:54® Robur
                                            Robur
                                            Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder

tak jse se dnes rozhodl porazit déšť, nakonec jsem cca v 16:00 nasadil pláštěnku do ruky vzal vidličky fídra a matchku a šel na ně, na prvním fleku tekly z kanálu sračky, takže jsem 3× nahodil nad kanálem, ale out, tak jsem se přesunul na druhý břeh, kde začaly drbat salátovky, tak dobrý, přestalo pršet, tak jsem šel zkusit 3. flek, ušel jsem 50 metrů a opět se rozpršelo. Tak jsem tam vydržel půl hoďky a bez drbu. Bralo to jen na fídr. Chyceno asi 5 plotic a cejnů.

Neděle 28. června 2009 v 16:45® Jax
                                              Jax
                                              Datum lovu: 27.6. | Revír: Mohelnice | Způsob lovu: Sumcařina

Tak se na mě včera svatej Petr usmál.První fousáč nad metr.128 cm,11kg­.Nástraha okoun 28cm.

Sobota 27. června 2009 v 17:41® Scanix
                                                Scanix
                                                Datum lovu: 27.6.2009 | Revír: ÚN Lipno | Způsob lovu: Přívlač

Dnes paradni chytacka s kolegou na Lipne, prinesla spoustu candatu, ja sice jen sekundoval hlavnimu lovci, ale zaberu bylo dost. Chytano od 11h a ryby braly porad. Velikostne sice nic moc, ale to na Lipne je jiz par let pravidlo…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24999.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25000.jpg
                                                  Pátek 26. června 2009 ve 23:11® Prutos
                                                  Prutos
                                                  Datum lovu: 26.6.09 | Způsob lovu: Přívlač

Správní cvoci vláčejí i v noci…ale někdy se zadaří ještě za světla. To se zas jednou štěstí unavilo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24996.jpg
                                                    Pátek 26. června 2009 ve 22:39® knedlik
                                                    knedlik

Palov sumik 156 a moja hlavatka 103 s pred tyzdna

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24994.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24995.jpg
                                                      Pátek 26. června 2009 ve 20:48® pichy
                                                      pichy
                                                      Datum lovu: 26.6.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Ještě podvečerní chvilková zastávka na pstruhovce, opět se smáčkem a opět funkční pouze červená barva, a nejen to, i stejný typ:-) . Chyceno pár malých potočáků.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24992.jpg
                                                        Pátek 26. června 2009 ve 20:45® pichy
                                                        pichy
                                                        Datum lovu: 26.6.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní smáčkování zaměřené na okouny nezklamalo:-) Všichni tygříci chyceni na červeného smáčka, jiná barva byla bez úspěšná:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24989.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24990.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24991.jpg
                                                          Pátek 26. června 2009 ve 13:54® HaD
                                                          HaD
                                                          Datum lovu: 25.6.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Včera jsem byl s kamarádem zkusit večer sumce na přívlač. Letošek je celkem úspěšnej a celkem jich máme asi 12ks. Když jsme přišli k vodě, Tom měl navázáno a hned nahodil. Než jsem vyndal z kapsy wobler, dostal záběr a ve zvedlé vodě si pěkně zabojoval. Sumeček měl asi 80 cm. Já jsem šel o kousek výš a záběru se taky dočkal. Bohužel mě o rybu o délce 110–130 cm připravila má fatální chyba – nedal jsem z lenosti návazec ze silnější šňůry a sumec, kterej 15 cm wobler šluknul celýho, o kartáče pletenku přebrousil. Zase se mi tak potvrdilo, že dělat návazec smysl má.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24985.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24986.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24987.jpg
                                                            Pátek 26. června 2009 v 6:59® Vara
                                                            Datum lovu: 25.6.2009 | Revír: Vltava 26B | Způsob lovu: Přívlač

Mírně vyšší a přikalená voda, maximálně tak o půl metru. Za dvě hodinky ve dvou jen já candátka a tlouště 42cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24978.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24979.jpg