Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 4. července 2009 ve 23:43® Zauwi
Zauwi
Datum lovu: 1-4.7 | Způsob lovu: Kaprařina

Tak tedka jsme se vrátili z chytačky, počasí stálo na velký ho*no, dusno, každej den minimálně 3 bouřky, na přehradě jsme zažili stoletou vodu, ryby vůbec nebraly, alkoholu bylo po málu atd.. přesto jsem ale moc spokojenej, chytnul jsem si svého životního kapříka – 95cm , 17 kg

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25129.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25130.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 4. července 2009 ve 14:54® skwor
    skwor
    Datum lovu: 4.7, | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní den mi zůstane asi dlouho v paměti. Při třetím náhozu jsem dostal ránu do velkého wobleru a pocítil na prutu neuvěřitelnou sílu. Bohužel, pocit štěstí mi vydržel jenom pár vteřin a pak se proměnil v maximální depku. Poprvé v životě jsem zažil situaci, kdy mi štika (o jejíž velikosti radši nechci přemýšlet, ale hodně nad metr) ukousla wobler i s lankem před ním. Ani čtyřicátník tloušť mi potom náladu nezlepšil. Kolega si chytil štíhle a dva okouny.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25123.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25124.jpg
      Sobota 4. července 2009 ve 13:59® kamos007
      kamos007
      Datum lovu: včera

Včera večer jsem vyrazil na fisle první hodinka jsem měl na kapra s boilí nic.Na plavačku s rybičkou 5 cm přišel záběr za 15 s zaseknuto a na první polovině rybky byly šrámy po zubech zdřejmě hodně malinkého candátka, později na položenou na rybku nic jen dědovi 10:30 jízda a vyklubal se z toho candát 52 cm.Jinač ještě před setměním byli vidět okounci do 15 cm jak mlaskali potěr a naháněli ho úplně ke břehu.Bylo celkem hlučno díky KISS MISE na protějším břehu takže to asi mělo na ty ryby vliv.jinač aspoň tam byla hudba když už nebyly záběry.

Lovu zdar.

Sobota 4. července 2009 ve 12:34® MuRRon
        MuRRon
        Datum lovu: 4.7.09 - cca8 hodin ráno | Způsob lovu: Feeder

Dnes ráno Feeder, mi zabral Bolen 73cm na mrtvou rybku neuvěřitelná rána do prutu to byla :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25120.jpg
          Sobota 4. července 2009 v 6:04® Petula
          Petula

alespoň slušný kapřík

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25117.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25118.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25119.jpg
            Pátek 3. července 2009 ve 21:59® Mirus
            Mirus
            Datum lovu: 3.7.09 | Revír: Jihlava 9

Dnes s Davishem na Jihlavě, voda zvedlá a kalná. Podařily se nějácí cejni,podoustve a mě se poštěstila parma 54cm :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25116.jpg
              Pátek 3. července 2009 v 19:46® Tycoon
              Datum lovu: 3.7.2009 | Revír: Bělá 1 | Způsob lovu: Plavaná

Na tenhle revir si stačí vzít dva pruty pikslu kukuřice a je nachytano.Fedeer dostal od angličáka 8:2 (3 kapříci 25–30 cm,5 línů 20–35 cm,2× cejn 30–35 cm).Ty liní vypadali jako když je přejolo struhadlo a měli potrhané paprsky ploutvý byli pokousani od štik. Chyceno během asi 2 hodin potom už bylo hrozný vedro a ryby začali jezdit na hladinu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25115.jpg
                Pátek 3. července 2009 v 11:51® Scanix
                Scanix
                Datum lovu: 3.7.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Kdyz uz jsem se rano vzbudil diky horku brzo, tak jsem na ty fisky vyrazil, vecer predtim jsem si tam 5 velkych ryb povodil, tak jsem doufal, ze neco prijde a prislo. Nejprve candat 50, pak asi 5kg kapr lysec za ocas, ale i sumika jsem se dockal, bylo to fajn.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25110.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25111.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25112.jpg
                  Čtvrtek 2. července 2009 ve 20:49® Zauwi
                  Zauwi

Pred chvili skoncila nejhorsi bourka jakou jsem zatim zazil,vedle stanu se z niceho objevil potok,strasne se zvedla voda,ryby nespolupracujou!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25109.jpg
                    Čtvrtek 2. července 2009 ve 20:38® BlueShark
                    BlueShark
                    Datum lovu: 1.7.2009 | Revír: Telnice | Způsob lovu: Klasická položená

Tak ryby mají dlouhou pauzu u mě a včera na houbách a našlo se za 2 hodinky. I praváčci a hlavně růžovky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25106.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25107.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25108.jpg
                      Čtvrtek 2. července 2009 v 10:44® Zauwi
                      Zauwi

Prvni den a noc na Ostrove za nama,ryby neberou akorat se zvedla asi o pul metru hladina…

Čtvrtek 2. července 2009 v 10:21® schneck
                        schneck
                        Datum lovu: 27.-28.6.2009 | Revír: revír na moravě | Způsob lovu: Přívlač

celý víkend strávený u vody, na střídačku bobkaření a přívlač přinesly krásný úlovky – ve dvou lidech: candát 79cm, štika 76cm, 73cm, štička +/- 60cm, 2 candátci 40–50cm, bolínci, minisumík na žoužel a spousta rybí drobotě na bič. K tomu se Jirkovi setřepaly po záseku dvě štičí dámy tak 70–80cm, bylo i pár neproměněných záběrů… no, po dlouhé době v rybářském ráji!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25095.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25096.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25097.jpg
                          Čtvrtek 2. července 2009 v 9:34® skwor
                          skwor
                          Datum lovu: 2.7.

První letošní sumcovláčka v ne zrovna ideálních podmínkách. Záběr jediný, úlovek potěšil. Říční mohykán 34,5cm, zatím můj druhý největší.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25093.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25094.jpg
                            Čtvrtek 2. července 2009 v 7:09® Zakin
                            Zakin
                            Datum lovu: 1.7.2009 | Revír: Mže 5A | Způsob lovu: Klasická položená

Letos poprvé jsem zkusil chytat na mrtvou rybku. Asi po 10 min krásná jízda a na břeh se podívala štika 85 cm. Já měl velkou radost, ale s polovičkou to málem kleplo. Asi nečekala, že bych mohl vůbec něco chytit a tahle krasavice byla asi o půl metru větší než moje klasický úlovky. Štika se mi odměnila totální demolicí podběráku :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25092.jpg
                              Středa 1. července 2009 ve 23:48® aless
                              Datum lovu: 1.7.09 | Revír: 1ha severní čechy | Způsob lovu: Klasická položená

Tak dnes po práci na dvě hodky na rybách na rameni.Na plavačku pár plotiček a karásků, na těžko na rybku sumeček asi tak kolem 70.Potěšil – alespoň něco.

Středa 1. července 2009 ve 23:38® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 1.7.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byl na stejnem miste jako vcera, stejny cas, jina nastraha a mensi ryba, ale aspon neco k tem narozkam prislo, ve dvou jediny zaber :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25091.jpg
                                  Středa 1. července 2009 ve 22:16® Haluz
                                  Haluz
                                  Datum lovu: 1.7.2009 | Revír: Hron č.3 | Způsob lovu: Přívlač
                                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                  foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25088.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25089.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25090.jpg
                                    Středa 1. července 2009 ve 22:14® Haluz
                                    Haluz
                                    Datum lovu: 1.7.2009 | Revír: Hron č.3 | Způsob lovu: Přívlač

Konecne som sa dostal na ryby, aj ked iba narychlo.Rici mi pozical svoju druhu privlacovku (trochu tvrdu), naviazal som napevno silon a s rotackou vel.1 som sa hral na muskarenie.dva jalce som chytil a viac malych som nezasekol.Krasna pohodicka po praci.

Středa 1. července 2009 v 7:32® salmer
                                      salmer
                                      Datum lovu: vcera | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Tak včera na řece za dvě hoďky chycen jeden kapr cca 40cm, jedna podoustev a několik tlouštíku, pěkné zachytání…

Úterý 30. června 2009 ve 23:39® Scanix
                                        Scanix
                                        Datum lovu: 30.6.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Pokus o nalezeni vhodneho lovneho mista na rozvhodnene rece se castecne povedl, pote, co jsem nasel misto, kudy k vode, kde zrovna netece nadzvukovou rychlosti se na breh podivala prvni ryba, pekny kapr za sako. Jeste predtim me potrapili boleni, ktere jsem nebyl schopen zaseknout a tak asi z 20ti zaberu jsem prizvedl jen 3 ryby, ktere stejne zahy spadly. Me snazeni a stipance od komaru mi vynahradily dva sumci, ze kterych jsem dotahl na breh jen jednoho, i tak to bylo fajn.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25071.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25072.jpg
                                          Úterý 30. června 2009 v 16:38® Dawee
                                          Dawee

Zdravim. Tak sem byl dnes na rybach, řeknu vám je to býda za pět hodin jsem vyděl akorát dva kapříky a o dravce sem ani nezavadil.8-( Asi se dam k myslivcom.

Úterý 30. června 2009 ve 12:54® skwor
                                            skwor
                                            Datum lovu: 30.6. | Způsob lovu: Přívlač

Na smáčka mezi bambilionem okounů :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25067.jpg
                                              Úterý 30. června 2009 v 8:45® jonnylord
                                              jonnylord
                                              Datum lovu: 23.6-27.6 | Revír: kozí becirk | Způsob lovu: Kaprařina

Ahoj tak byl jsem na rybach nic moc od utery do ctvrtku to bralo sami kapri do 45 jinak kamarad mel uhore 56cm

Úterý 30. června 2009 v 8:21® albin
                                                albin
                                                Datum lovu: 29.6.2009 | Revír: Mže | Způsob lovu: Přívlač

Podvečerní UL na Mži.Chycen jeden tloušť,okoun a malý potok mi po krásném předvedení několika salt spadl.Na závěr házel i kluk,ale moc mu to s mikrogumou na lehounké hlavičce nešlo.Ale začíná ho to bavit,za což jsem rád.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25062.jpg
                                                  Úterý 30. června 2009 v 8:02® skwor
                                                  skwor
                                                  Datum lovu: 29.6. | Způsob lovu: Přívlač

Řeky jsou nechytatelné, tak objíždím potoky a stojáky s UL. Potočáky jsem nechtěl trápit focením, okouni za to velikostně nestáli. Tak aspoň tloušt kolem 35cm v dobré kondici, který na tom revíru potěšil. A fotka z revíru snů.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25060.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25061.jpg
                                                    Pondělí 29. června 2009 ve 21:55® Alf
                                                    Alf
                                                    Datum lovu: 28.6.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

Zvedlá kalná voda, ale celkem to bralo. Sumík 120 a 3 boleni od 50–63cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25059.jpg
                                                      Pondělí 29. června 2009 ve 21:33@ HAFIK
                                                      Datum lovu: VÍKEND | Revír: SOUKROMÝ | Způsob lovu: Kaprařina

ZAJEL JSEM SI O VÍKENDU SKUSIT NAHODIT NA KARBANŮV RYBNÍK DO BOHDANČE U ZBRASLAVIC.NA SOUKROMÁKY MOC NECHODIM ALE TADY TO ZA TU SKOUŠKU STÁLO.KAPŘÍKŮ KOLEM 65CM. JSEM ULOVIL 5 A MENŠÍH 8.VEDLE KOLEGA VYTÁHL ŠUPINÁČE 81CM.PUJDU TAM ZNOVA TAK NAPÍŠI JAK JSEM DOPADL.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25057.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25058.jpg
                                                        Pondělí 29. června 2009 ve 20:32® Tycoon
                                                        Datum lovu: 29.06.2009 | Revír: Bělá 1 | Způsob lovu: Feeder

Já se pokoušel o štiku ale jedinej zaběr jsem nesekal,protože se kačena se ani nepotopila a jenom pomalu jezdila.Na feeder jednoho kapříka.Táta mě vycvičil s husím brčkem chytnul asi 20 ryb :-D .Potom ke konci když jsem nahazoval feeder ani sem ho nestačil dát do vidliček a vlasec mi jel na druhou stranu ale 0,14 sem přepálil jak nicku.Byl to asi ten sumčák co furt pukal pod hladinou na protějším přehu :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25056.jpg
                                                          Pondělí 29. června 2009 v 18:48® HaD
                                                          HaD
                                                          Datum lovu: 27.6.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Předevčírem jsem se pokusil o extrémní lov v extrémních podmínkách. Nakonec jsem na půl hoďky zdrhnul jinam a asi minutu po nahození přišel tenhle mrskavec. Alespoň něco…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25054.jpg
                                                            Pondělí 29. června 2009 v 7:47® mira.ll
                                                            mira.ll
                                                            Datum lovu: 28.6. | Revír: Radbuza 5/R | Způsob lovu: Klasická položená

Včera odpoledne se mi povedl nejdříve na RMV amur 69, poté na soukromém revíru kapr 45 + mnoho dalších ryb -kapříků ,karasů, cejnů,plotic. Prima rybačka :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25041.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25042.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25043.jpg