Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 29. června 2009 v 7:28® Vara
Datum lovu: 28.6.2009 | Revír: Lipno | Způsob lovu: Přívlač

Včera první vláčka z lodě v životě a zadařilo se. Každý jednoho candátka těsně pod míru a já pak zapřáhl asi ponorku po tom co obkroužila loď a dvakrát jí podjela jsem blbec přidržel cívku a bzunk a byla pryč. Velké ryby prostě chtat neumím.

Tento příspěvek byl editován 29.6.2009 07:29:25 uživatelem Vara.
foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25040.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 28. června 2009 ve 20:01® František
    František
    Datum lovu: 28.6.2009 | Revír: Dírenský potok | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem byl se synem chvilku u potoka a na rozdíl od něho jsem skončil jako bezrybka. Martin bodoval se dvěma boleny 47 a 60 cm a mě nezbylo než tiše závidět.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25032.jpg
      Neděle 28. června 2009 v 19:02® Scanix
      Scanix
      Datum lovu: 28.6.2009 | Revír: mimopstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Reky jsou nechytatelne a tak jsem se pokusil o dravecka na stojacich, bohuzel se mnou nemluvili a az na 2 ataky od mensich stik jsem zadneho nevidel. Ale kaprici byli vstricnejsi, dva kousky 46 a 51 si pochutnalo na kopytku :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25031.jpg
        Neděle 28. června 2009 v 18:11® Kubajs
        Kubajs
        Datum lovu: 25-28.6-2009 | Revír: Ohře 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Víkend na ohři kromě dvou vypnutých cejnů hodně k 60cm jsem se s rybama nesetkal

Neděle 28. června 2009 v 17:54® Robur
          Robur
          Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder

tak jse se dnes rozhodl porazit déšť, nakonec jsem cca v 16:00 nasadil pláštěnku do ruky vzal vidličky fídra a matchku a šel na ně, na prvním fleku tekly z kanálu sračky, takže jsem 3× nahodil nad kanálem, ale out, tak jsem se přesunul na druhý břeh, kde začaly drbat salátovky, tak dobrý, přestalo pršet, tak jsem šel zkusit 3. flek, ušel jsem 50 metrů a opět se rozpršelo. Tak jsem tam vydržel půl hoďky a bez drbu. Bralo to jen na fídr. Chyceno asi 5 plotic a cejnů.

Neděle 28. června 2009 v 17:45® Jax
            Jax
            Datum lovu: 27.6. | Revír: Mohelnice | Způsob lovu: Sumcařina

Tak se na mě včera svatej Petr usmál.První fousáč nad metr.128 cm,11kg­.Nástraha okoun 28cm.

Sobota 27. června 2009 v 18:41® Scanix
              Scanix
              Datum lovu: 27.6.2009 | Revír: ÚN Lipno | Způsob lovu: Přívlač

Dnes paradni chytacka s kolegou na Lipne, prinesla spoustu candatu, ja sice jen sekundoval hlavnimu lovci, ale zaberu bylo dost. Chytano od 11h a ryby braly porad. Velikostne sice nic moc, ale to na Lipne je jiz par let pravidlo…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24999.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img25000.jpg
                Sobota 27. června 2009 v 0:11® Prutos
                Prutos
                Datum lovu: 26.6.09 | Způsob lovu: Přívlač

Správní cvoci vláčejí i v noci…ale někdy se zadaří ještě za světla. To se zas jednou štěstí unavilo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24996.jpg
                  Pátek 26. června 2009 ve 23:39® knedlik
                  knedlik

Palov sumik 156 a moja hlavatka 103 s pred tyzdna

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24994.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24995.jpg
                    Pátek 26. června 2009 ve 21:48® pichy
                    pichy
                    Datum lovu: 26.6.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Ještě podvečerní chvilková zastávka na pstruhovce, opět se smáčkem a opět funkční pouze červená barva, a nejen to, i stejný typ:-) . Chyceno pár malých potočáků.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24992.jpg
                      Pátek 26. června 2009 ve 21:45® pichy
                      pichy
                      Datum lovu: 26.6.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní smáčkování zaměřené na okouny nezklamalo:-) Všichni tygříci chyceni na červeného smáčka, jiná barva byla bez úspěšná:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24989.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24990.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24991.jpg
                        Pátek 26. června 2009 ve 14:54® HaD
                        HaD
                        Datum lovu: 25.6.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Včera jsem byl s kamarádem zkusit večer sumce na přívlač. Letošek je celkem úspěšnej a celkem jich máme asi 12ks. Když jsme přišli k vodě, Tom měl navázáno a hned nahodil. Než jsem vyndal z kapsy wobler, dostal záběr a ve zvedlé vodě si pěkně zabojoval. Sumeček měl asi 80 cm. Já jsem šel o kousek výš a záběru se taky dočkal. Bohužel mě o rybu o délce 110–130 cm připravila má fatální chyba – nedal jsem z lenosti návazec ze silnější šňůry a sumec, kterej 15 cm wobler šluknul celýho, o kartáče pletenku přebrousil. Zase se mi tak potvrdilo, že dělat návazec smysl má.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24985.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24986.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24987.jpg
                          Pátek 26. června 2009 v 7:59® Vara
                          Datum lovu: 25.6.2009 | Revír: Vltava 26B | Způsob lovu: Přívlač

Mírně vyšší a přikalená voda, maximálně tak o půl metru. Za dvě hodinky ve dvou jen já candátka a tlouště 42cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24978.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24979.jpg
                            Čtvrtek 25. června 2009 ve 22:29® Libor
                            Libor
                            Datum lovu: 25.6.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Taky hodně nadávek, vypnuly se mi dvě velký ryby na rotačku, asi jsem je neprosek. Jinak pár malých tloušťů a dva okounci.

Čtvrtek 25. června 2009 ve 22:18® BigMike
                              Datum lovu: 25.6.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem dnes kouknul pod Tábor – konal se sumčí podvečer. Nejdřív pod jezem na w.fluo jedovku 5cm sumík, odhadem přes metr.Vodil asi 15 minut na 15 g prut a 0,12 fire, pak se vypnul.To bylo nadávek!Pak jedovku utrhl!Bylo ještě více nadávek!!! Po hodině přišel v tišině asi 200 m pod jezem další záběr na RH 8cm – sumík tak okolo míry, celý hřbet měl servaný a asi po 10 min. se také vypnul. Bylo hodně moc nadávek! Hned na další nához do toho samého místa sumík 95 cm, po 15 min. byl na souši -huráááá a nadávky nebyly!Plave v bazéně!

Čtvrtek 25. června 2009 ve 20:41® pichy
                                pichy
                                Datum lovu: 25.6. | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnešní vláčka přinesla štičku a okyše na červeno-žluté kopyto.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24971.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24972.jpg
                                  Čtvrtek 25. června 2009 ve 13:34® skwor
                                  skwor
                                  Datum lovu: 24.6.

Po obědě pokračování s Matějem a Michalem tentokrát na jiné vodě. Na rotačku přišel tloušť, na malého woblera štika. O chvíli později jsem o další přišel. Mates chytal na boloňku, potom přezbrojil na smáčky a taky si povodil štiku, která ale cestou spadla.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24970.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24968.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24969.jpg
                                    Čtvrtek 25. června 2009 ve 13:33® skwor
                                    skwor
                                    Datum lovu: 24.6.

Po roce opět na oblíbené vodě. Počasí jak v říjnu, chycen jeden okoun a slušný tloušť odhadem 42cm na wobler. Kolega u břehu přišel o slušného bolena kolem 65cm. Salmo bodovalo.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24965.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24966.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24967.jpg
                                      Čtvrtek 25. června 2009 v 11:52® Zoles
                                      Zoles
                                      Datum lovu: veekend | Revír: reka | Způsob lovu: Přívlač

Tak ja se vcera vratil od brachy z Pisku. Pres veekend to jeste slo. V nedeli jsem uvlacel 7 stik nej 58,naky tlouste a okouny. V pondeli uz lilo takze jen 1 sticka ,okouni,tloust 50 no a tresnickou na dortu se stal muj zlomenej vlacak. Jinak na feeder hafo cejnu a karasu.

Čtvrtek 25. června 2009 v 9:12® pichy
                                        pichy
                                        Datum lovu: 24.6.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Spíše výlet okolo pstruhové vody. Přibližně hodinka chytání v malebné přírodě a několik duháčků granuláčků. Jeden duhák ponechán na gril. Lapnul smáčka moc hluboko a taky jsem měl na něj chuť:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24962.jpg
                                          Čtvrtek 25. června 2009 v 9:06® pichy
                                          pichy
                                          Datum lovu: 23.6.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Cca dvouhodinová vláčka na řece přinesla dvě štičky 60, 48 a jednoho okouna. Bohužel zapomenutý foťák a fotky z mobilu jsou strašné kvality.:-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24959.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24960.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24961.jpg
                                            Čtvrtek 25. června 2009 v 8:03® VODA
                                            VODA

A ta posledni pro SYLNE NATURY?:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D pivo pivo pivo pivo

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24958.jpg
                                              Čtvrtek 25. června 2009 v 8:02® VODA
                                              VODA

A DRUHA POLOVINA Z RAJE DRAVCU

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24955.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24956.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24957.jpg
                                                Čtvrtek 25. června 2009 v 8:00® VODA
                                                VODA
                                                Datum lovu: POSLEDNI DOBOU | Revír: 441003 | Způsob lovu: Plavaná

TAK ZA POSLEDNICH PAR DNU JSME NECO LAPLI TAK POSILAM PAR FOTEK

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24952.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24953.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24954.jpg
                                                  Středa 24. června 2009 ve 23:02® kety.vydra
                                                  kety.vydra
                                                  Datum lovu: 24.6.09 | Revír: 471077 | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes v 18.30-úhoř 80cm

Středa 24. června 2009 ve 20:29® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 24. června 2009

Rozvodněná řeka mě vyhnala zaházet si na pískovnu.

66cm.

Radost moknout :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24939.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24940.jpg
                                                      Středa 24. června 2009 v 19:53® Plumley27
                                                      Datum lovu: 24.6.2009 | Revír: Zakalená voda | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na masňáky za tři hodiny uloveno 6 plotiček a 8 karásků. Škoda že se nedal zmást žádnej kapr.

Středa 24. června 2009 v 19:07® Kubajs
                                                        Kubajs
                                                        Datum lovu: 24.6.2009 | Revír: 441 005 | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem na chvilinku zaběhl k vodě a něco polapal na hod brali plotice a perlínci,vytáhl jsem 7cejnů kolem 40cm.Krásný to ryby!Předposlední hod 1,5m od břehu a vyklubal se z toho kapřík 49cm,letos se asi přes 50nedostanu,ale i tak na feederu krásný souboj.Vše puštěno

Středa 24. června 2009 v 17:40® kubas
                                                          kubas
                                                          Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dneska sem náhodně natrefil na nasazený duhoně. Odnesli to 2 z nich(37,39cm), chytl sem jich cca 10, největší tak ±45 se setřepal. K tomu chyceno asi 15 potočáků, jeden 35cm potěšil, dneska měl Sv. Petr dovču či co :-) .

Středa 24. června 2009 ve 13:42® dodorider
                                                            dodorider
                                                            Datum lovu: 24.6.09 | Způsob lovu: Přívlač

dukazni fota ( okouny sme si vybirali)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24929.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24930.jpg