Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 24. června 2009 ve 13:17® dodorider
dodorider
Datum lovu: 24.6.09 | Revír: utajeno | Způsob lovu: Přívlač

Ahoj rybari tak po kratke pauzicce zase na rybacce krasny den nebe po ranu jasne a kdyz vychazelo slunce tak se zatahlo proste den lovde a ryby :-D hec ty brali jak divy s kolegou jsme za 4 hodky nachytali cca 30 okounu v prumeru 24–30cm jeden mel 41cm a sticku kterou ulovil kolega 70cm proste super den. Ja lovil od zacatku na smacky s 0,12mm vlascem a kolega na kopitka s 0,16vlascem, ale po smackovem silenstvi kolega presel na smacka a bylo to jasne. vetsinu jsme pustili ja jsi nechal okouna a k nemu 6 mensich pardalu kolega si nechal sticku.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 24. června 2009 ve 12:55® HaD
    HaD
    Datum lovu: 23.6.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Sumcařina

Na chvilku jsem si večer odběhl k vodě a vykoupal woblera. Prvním hodem tam byl sumeček okolo 80cm a za chvíli vyndal kámoš taky jednoho. Fajnový večer :-)

Středa 24. června 2009 ve 12:40® albin
      albin
      Datum lovu: 22.a24.6.2009 | Revír: Mže,Úslava | Způsob lovu: Přívlač

V pondělí večerní vycházka na Mži přinesla kromě deště jednoho tloušťáka 50,který popadnul rachtacího voblera přímo pod nohama až jsem se lek. Bohužel foťák zůstal doma. Dnes na Úslavě UL.Tloušti 15–40.Tentokrát jsem aparát měl jenomže ten nej mi moji nešikovností vypad z podběráku a ty menší se snažim netrápit.

Středa 24. června 2009 v 6:21® Zakin
        Zakin
        Datum lovu: 23.6.2009 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

První letošní bezrybka :-(( 2 hodiny jsem zkoušel popa, woba i gumu, ale chytil jsem h…

Úterý 23. června 2009 ve 13:08® Libor
          Libor
          Datum lovu: 22.06.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včera 2 hodiny v hustém dešti v broďákách. Od bezrybky mě zachránil jeden tloušť, co byl jen o malinko větší než moje jednička rotačka. Štika cca 60cm mi netrefila popa, zato u toho předvedla parádní výskok a salto, ale už to více neopakovala. Náramě jsem se tam zakecal s dvojicí rybářů a kecal s nima do půlnoci u horkýho kafe. Pes spal celej ten nečas v autě a měl se nejlíp. Počasí se předvádí, voda stoupá a aktivita ryb je na nule.

Pondělí 22. června 2009 ve 14:52® Riverperch
            Riverperch
            Datum lovu: 21.6.2009 | Revír: UN Skalka | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší rybačka na Skalce, povedla se tahle štika 64cm, ještě jedna menší a pár okounků k tomu.

Tento příspěvek byl editován 22.6.2009 14:52:39 uživatelem Riverperch.
            foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24898.jpg
              Pondělí 22. června 2009 v 10:14® Bandit
              Bandit
              Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24892.jpg
                Pondělí 22. června 2009 v 10:00® Bandit
                Bandit
                Datum lovu: 20.6.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina

Vabnička Labe chyceno 5ks 80 az 120.3ks spadly

Tento příspěvek byl editován 22.6.2009 10:01:31 uživatelem Bandit.
                  Pondělí 22. června 2009 v 9:23® mira.ll
                  mira.ll
                  Datum lovu: 21.6. | Revír: Radbuza 5 | Způsob lovu: Přívlač

Jako by v řece žádní dravci nebyli! Zabrolo mi jen jedno štíhle 48 cm. :-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24888.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24889.jpg
                    Pondělí 22. června 2009 v 9:16® mira.ll
                    mira.ll
                    Datum lovu: 20.6. | Revír: Soukromý | Způsob lovu: Plavaná

Sobotní rybačka na soukromém revíru – asi 20 ryb,kapříci a líni. Nej. kapr 52,lín 35.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24886.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24887.jpg
                      Neděle 21. června 2009 ve 21:18® sulda135
                      sulda135
                      Datum lovu: 20.6.09 | Revír: seč | Způsob lovu: Klasická položená

Tak včera na seči s tátou, horší to snad už být nemohlo,byl jsem tam tak od 17:30 do 24:00 a ani jeden záběr,kosa přišla v 10 večer :-D

Tento příspěvek byl editován 21.6.2009 21:19:09 uživatelem sulda135.
                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24883.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24884.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24885.jpg
                        Neděle 21. června 2009 ve 21:18® Holajz2
                        Datum lovu: 18.06.2009 | Revír: Lupěné

Už u nás berou hadi. Zatím nic velkýho, vše mezi 60 – 70, ale udírna je uvítá s otevřenými dvířky… :-) Jo a měl jsem taky krásnej rozjezd, jízda jak prase, a byl z toho kapřík cca 37cm. Jo a měl jsem taky záběr po kterém mi zůstala rybička na háčku dost pošramocená – viz foto. Co myslíte, je to od štiky? Loveno v noci ze dna.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24880.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24881.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24882.jpg
                          Neděle 21. června 2009 ve 21:00® Zakin
                          Zakin
                          Datum lovu: 21.6.2009 | Revír: Mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Odpoledne jsme vyrazili střízlivět po náročným víkendu k vodě. Nejdřív pěkně pršelo, ale naštěstí to brzy přešlo. Na gumu chycen candát 46 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24878.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24879.jpg
                            Neděle 21. června 2009 ve 20:54® Tomeš
                            Datum lovu: 21.6. | Způsob lovu: Přívlač

Ahoj lidi,dnes dopolední vláčka na malé říčce a pár povedených Tlouštů:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24875.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24876.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24877.jpg
                              Neděle 21. června 2009 ve 20:53® inspo
                              Datum lovu: 21.6.2009 | Revír: Opava 2 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem využil asi poslední relativně hezké odpoledne a vyrazil k vodě. Měl jsem v plánu trochu potrápit tlouště a okouny, ale nějak nespolupracovali. Povedlo se jen jedno tlouští miminko, ale na závěr mi to vynahradila jedna štička 56 cm. Měla to naštěstí hezky za šavli, jinak by tu 14-tku jistojistě přefikla. Nový proutek se hezky ohýbal :-) .

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24873.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24874.jpg
                                Neděle 21. června 2009 ve 20:51® Kazan
                                Revír: Nežárka | Způsob lovu: Přívlač

První letošní uvláčený bolen

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24869.jpg
                                  Neděle 21. června 2009 ve 20:38® albin
                                  albin
                                  Datum lovu: 21.6.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Krásné ráno s párou nad řekou ,skrze kterou se dralo sluníčko mě zastihlo již po pás ve vodě.Chytil jsem dvě štičky,candáta a jednoho vypaseného tlouštíka.Ve výprodeji jsem koupil staré Ryny za 45Kč a jakou mi dělají letos radost.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24868.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24866.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24867.jpg
                                    Neděle 21. června 2009 v 18:42® Plumley27
                                    Datum lovu: 21.6.2009 | Revír: voda | Způsob lovu: Plavaná

Tak dneska na kukuřici a zase nic moc, nechal se přemluvit jenom jeden kapr 40cm. Víc nic.

Neděle 21. června 2009 ve 14:47® inspo
                                      Datum lovu: 21.6.2009 | Revír: Opava 2 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem konečně zahájil. Nebylo to nic slavného, voda po deštích zvedlá a zakalená, ale i tak jsem dostal na břeh dva tlouště a další dvě rybky spadly.

Neděle 21. června 2009 ve 13:46® salmer
                                        salmer
                                        Datum lovu: 21.6. | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes o5 pokus o uloveni ryby na Radbuze, chyceno 5tloustiku(15–25) a jeden bolen 40cm (vse na 2cm woblera), stika znovu zadna :-)

Neděle 21. června 2009 ve 13:32® BlueShark
                                          BlueShark
                                          Datum lovu: 20.7.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
                                          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24856.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24857.jpg
                                            Neděle 21. června 2009 ve 13:31® BlueShark
                                            BlueShark
                                            Datum lovu: 20.7.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Tak včera na dravcích FEEDER na Labi. Okyš 36cm, Candát 62cm, tloušť 47cm a sumík. Hned dva osobáčky v jeden den.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24853.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24854.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24855.jpg
                                              Neděle 21. června 2009 v 11:19® Piranha
                                              Piranha
                                              Datum lovu: včera | Revír: Kačák | Způsob lovu: Plavaná

Tak jsem si uz take vytahl svou prvni zlatou rybku.Snad mi bude nosit stesti.Vracena.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24844.jpg
                                                Neděle 21. června 2009 v 8:40® kamos007
                                                kamos007
                                                Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem byl opožděně zahájit.povedli se 1 candát 51,5cm, 3 okounci do 15 cm 2 štiky 56 a 59,5 cm.zhledem k tomu že unás zvedli míru štiky na 60 cm a 1 se vypla.tak plave dál.candát zobl 4:05 h na smáčka a štiky s okounami se chytli na meps 1 zlatá agila bez lanka!!!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24841.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24842.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24843.jpg
                                                  Sobota 20. června 2009 ve 21:22® Scanix
                                                  Scanix
                                                  Datum lovu: 19.-20.6.2009 | Revír: jihočeská P a MP | Způsob lovu: Přívlač

Vcerejsi pokus o sumika selhal, pripletl se jen maly candatek. Rano jsem vyrazil na stiky na P, ale sli jenom duhoni a okounci, alespon jsem trosku poklabosil s kolegy. Popoledni jsem se stavil na pul hodku na boleny, ale ti se nekonali a namisto toho prisli 3 tlousti (cca 40) a podsekla parma, ktera se vyrizla behem zdolavani. Odpoledne patrilo duhonum, ale vyssi prutok a vodaci to trosku komplikovali, presto jsem asi 10 zaberu 4 vytahl (34–43).

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24833.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24834.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24835.jpg
                                                    Sobota 20. června 2009 ve 21:20® mekvak
                                                    mekvak
                                                    Datum lovu: 16-17.6.2009 | Revír: Revíry v okolí Veselí nad Lužnicí | Způsob lovu: Přívlač

Letos jsem zahajoval na revírech v okolí Veselí nad Lužnicí. Chyceno poměrně dost štiček, největší ovšem jen něco málo přes 50cm, dále 3 candátci, velké množství okounů a bolen 68cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24831.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24832.jpg
                                                      Sobota 20. června 2009 ve 21:13® salmer
                                                      salmer
                                                      Datum lovu: 20.6. | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes prvni vlackarska bezrybka za 3hodiny ani zaber, videl jsem parkrat prohnat ale bez jakehokoliv uspechu jsem se pokousel o uspech, stejne dopadli i 2 vlackari co jsem je potkal.

Sobota 20. června 2009 v 19:42® Sander
                                                        Sander
                                                        Datum lovu: 20. června 2009

Dnes jsem kombinoval vláčku s feederem. Chtěl jsem vyžehlit bolena, což se nakonec povedlo. Nejprve šlo ale z vody několik okounů a dvě štiky. Vše zabralo kousek pod hladinou.

S feederem jsem si potahal 8 tloušťů přes 40cm, nejdelší, tipuji na 51, se díky mé chybě utrhl při pokusu o vyfocení ve vodě. K tomu nakonec posloužila baculatá devětačtyřicítka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24826.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24827.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24828.jpg
                                                          Sobota 20. června 2009 v 18:47® jarek b
                                                          jarek b
                                                          Datum lovu: 20.6.09 | Způsob lovu: Feeder

tak sem se vydal na pekne ryby a povedlo se:-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24824.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24825.jpg