Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 20. června 2009 v 18:44® Kuba V.
Datum lovu: 20.6.09 | Revír: Za Humny | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vycházka k vodě na 2,5 hodinky přinesla 9 kousků Potočmana (20–35) a 1 kus Duhoně. Dvě ryby vypnuté a několik nedobraných záběrů. Chytáno na gumky. A zítra jedu snad znovu:)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24822.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24823.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 20. června 2009 v 17:28® Mirus
    Mirus
    Datum lovu: 20.6.09 | Revír: Jihlava 10 | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem byl plny naděje zkusit parmy na místě, na kterém kamarád před necelým měsícem nějákou chytil :-) Az na sileny utoky ouklejek na moje masnaky to bylo ok :-) . Chycena ostroretka,hromada ouklejek a nakonec i ta parmicka :-) sice malicka, ale prece jen :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24821.jpg
      Sobota 20. června 2009 v 11:06® brčal
      brčal
      Datum lovu: 13.6 | Způsob lovu: Muškaření
      Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24813.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24814.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24815.jpg
        Sobota 20. června 2009 v 10:03® chyt
        Datum lovu: 18.6.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina

Sedumdesátdevítka pěkně pokousaná.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24811.jpg
          Sobota 20. června 2009 v 10:00® chyt
          Datum lovu: 17.6.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina
          Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24809.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24810.jpg
            Sobota 20. června 2009 v 9:56® chyt
            Datum lovu: 17.6.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina

Mldí rybáři tahali štiku za štikou.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24808.jpg
              Pátek 19. června 2009 ve 23:22® hecht
              hecht
              Datum lovu: 19.6.2009 | Revír: Řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes už čtvrtý den na rybách – měl sem dovču. Bohužel na pěknou štiku stále čekám, ale dnes se pár ryb povedlo.Dva candátci několik okounů a tloušťů a jedna ryba nově zařazena mezi dravce :-) Mimo toto jsem se musel ráchat v dost hlubokém vývařišti – na jednom místě jsem zavěsil wobler i vyprošťovač nástrah. Aspoň na mě v tom dešti nepršelo. Obojí zachráněno ale pak jsem tam stejně jednu Rapalu nechal.Nakonec jsem totálně zašmodrchal vlasec na cívce – asi bude výměna :-(

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24800.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24801.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24802.jpg
                Pátek 19. června 2009 ve 21:16® František
                František
                Datum lovu: 19.6.2009 | Revír: potok | Způsob lovu: Přívlač

Dnes navečer jsme se synem na dvě hodiny vyrazili na vláčku k potoku. Spokojenost maximální, mladej šest štiček já pěknýho tlouště přes 45. Vyhnal nás až déšť a šero.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24793.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24794.jpg
                  Pátek 19. června 2009 ve 20:43® MuRRon
                  MuRRon
                  Datum lovu: 19.6.2009 | Revír: Dolce Vita Pilníkovský Potok 451067/03 | Způsob lovu: Přívlač

Zdravím, dnes v odpoledních hodinách 19.6 ve 12.16 na Přívlač mi skočila mimčí Štička která měřila 38cm :-) a zanedlouho hezký Okoun viz foto Oba plavou spokojeně dál. MuRRon

Tento příspěvek byl editován 19.6.2009 20:44:42 uživatelem MuRRon.
                  foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24791.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24792.jpg
                    Pátek 19. června 2009 v 18:15® Petula
                    Petula

pstruhovka jak lusk,samý jelec,plotice,o­koun,štika

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24782.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24783.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24784.jpg
                      Pátek 19. června 2009 v 17:34® ART
                      ART
                      Datum lovu: 16-18.6 | Revír: vltava | Způsob lovu: Přívlač

Zahání dopadlo dobře. Od úterý jsem byl na vodáku takže rybaření bylo skoro při každé volné chvilce :-) Chytil jsem štíle 43 a 45, tlouště 50 a spoustu okounů (vše plave dál). Foto ryb nemám protže jsem si nechtěl na vodák brát foták :-) , ta jen foto od kamarada (focceno mobilem)

Tento příspěvek byl editován 19.6.2009 17:35:22 uživatelem ART.
                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24781.jpg
                        Pátek 19. června 2009 v 16:52® Matess
                        Matess
                        Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: mže 4 | Způsob lovu: Přívlač

Můj ranní loupežník, neměřen a ihned propuštěn zpět k menším kámošům.Odhadem kolem 48 cm.

Tento příspěvek byl editován 19.6.2009 16:54:42 uživatelem Matess.
                        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24778.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24779.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24780.jpg
                          Pátek 19. června 2009 v 16:20® Petula
                          Petula

zatím jsem z dravců viděl jen štičí potěr

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24775.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24776.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24777.jpg
                            Pátek 19. června 2009 v 16:19® Petula
                            Petula

lipanovka

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24772.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24773.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24774.jpg
                              Pátek 19. června 2009 v 16:18® plescarp

pekny kapr z rybniku:D a stika z vlacky

Tento příspěvek byl editován 19.6.2009 16:19:14 uživatelem plescarp.
                              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24770.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24771.jpg
                                Pátek 19. června 2009 v 15:18® Řízek
                                Řízek
                                Datum lovu: 18.6.09 | Revír: Berounka 3 | Způsob lovu: Přívlač

Vcerejsi kamaraduv sumik 187cm na vlacku

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24767.jpg
                                  Pátek 19. června 2009 ve 14:54® Robur
                                  Robur
                                  Datum lovu: dnes | Revír: S4 | Způsob lovu: Přívlač

tak jsem dnes na tý naší nedravcový řece konečně ráno zalapal. Dva top fleky nic, na třetím krásně loví boleni, taky nic, tak jsem tam dal tajnou bolenovou gumu, druhý nához, rana do prutu, tah do hloubky a do strany, si říkám, to je snad sumec, a taky že jo, byl to kapřík 35 cm za hřbet, pletenka bzučela napětím, ale to už je vlasntě po pointě:-D

Pátek 19. června 2009 ve 14:11® kuki1996

Tak sem byl vyskoušet novej prut na smáčky a paráda lepší chytačku sem v životě nezažil hned asi druhej nához malá štička..na zelenýho smáčka.....

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24765.jpg
                                      Pátek 19. června 2009 ve 13:04® Vaša
                                      Datum lovu: 19.6.2009 | Revír: Malá Bečva 1 | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska zase na Bečvě.Byl jsem tam už od 4 h.Nic moc.Jen jeden kapřík 43 a jedna pidipodoustev.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24764.jpg
                                        Pátek 19. června 2009 ve 12:42® pablo
                                        Datum lovu: 18.6. | Revír: stredné slovensko | Způsob lovu: Přívlač

konečne dobrá rybačka. Pôvodne na zubáče a tiež previerka úprav člna a skúšanie motora, ale nakoniec perfektná rybačka na smáčky a marmyšky. dávno som si tak ostieže nezachytal. šli do veľkostí 30–35cm. paráda. fotak som nemal (škoda)

Pátek 19. června 2009 ve 12:42® regulus
                                          regulus
                                          Datum lovu: 18.7.2009 | Revír: Kdesi na JM | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem se konečně trochu odpoutal od práce a na 3 hoďky vyrazil konečně zahájit. :-)) ) Jedinej úspěch byl, že sem malýmu klučinovi zachránil třpytku (trochu mě zarazilo, že ani jednoho ze čtyř okolosedících rybářů nenapadlo tomu klukovi pomoct, když se s tím tam tak dlouho mordoval). Jinak na ryby čistý zero.

Pátek 19. června 2009 v 9:08® STSVM
                                            STSVM
                                            Datum lovu: 18.6.2009

Krmení svích candátů.Omlou­vámse,že je to špatně rozeznat,ale nechtěl pozovat.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24757.jpg
                                              Pátek 19. června 2009 v 8:40® mira.ll
                                              mira.ll
                                              Datum lovu: 18.6. | Revír: Radbuza 5 | Způsob lovu: Přívlač

Nějak se do toho nemůžu dostat. Ve středu nula , jen jeden spadlej candát a včera jen dvě kudly 46 a 48 …:-(( :-((

Tento příspěvek byl editován 19.6.2009 08:40:51 uživatelem mira.ll.
                                              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24755.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24756.jpg
                                                Pátek 19. června 2009 v 6:56® Padis
                                                Padis
                                                Datum lovu: 18.6.09 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Včerejší pokus o sumiky nebyl úspěšný.Chytl jsem,ale několik tlouštů nej 40 cm.A spadl mě moc pěkný jesen 40+.

Pátek 19. června 2009 v 6:34® Zakin
                                                  Zakin
                                                  Datum lovu: 18.6.2009 | Revír: Mže 5 | Způsob lovu: Přívlač

Včera od 20:00–21:00 2 boleni a 2 okounci. Žádný rekordy, ale lepší než čumět na ordinaci, ne? :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24754.jpg
                                                    Pátek 19. června 2009 v 1:57® Maricek1
                                                    Maricek1
                                                    Datum lovu: 18:6:2009 | Revír: Labe 19 MO Čelákovice | Způsob lovu: Klasická položená

Tak jsme si zajela k vodě oddechnout a zkusit štěstí a povedl se mi zatim můj největší životní úlovek. Nebyla jsem na něj nijak připravená,napíchla jsem žoužli,nahodila a přišlo takovýhle překvapení…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24753.jpg
                                                      Čtvrtek 18. června 2009 ve 22:49® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 18.6.2009 | Revír: jihočeská MP | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni pokus o sumika nevysel, potesilo alespon par bolenu (ten na fotce takto sluknul 9cm pop), okoun a maly candatek. Jedna ryba, mozna sumik, mi vzala jointed wobler a ujela par metru pres brzdu, ale pak se vypla. Tak snad priste ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24752.jpg
                                                        Čtvrtek 18. června 2009 ve 22:32® jersey
                                                        jersey
                                                        Datum lovu: 17.6.2009 | Revír: 401022 | Způsob lovu: Sumcařina

Včera jsem si zkusil sumíka.Nakoknec se zadařilo sumčí odrostlejší mimino,(79cm),ale i tak spokojenost.Bylo krásně…V sobotu si dám asi repete. :-)

Čtvrtek 18. června 2009 ve 22:21® cormaxx
                                                          cormaxx
                                                          Datum lovu: 16. a 18.6. | Revír: 441005 | Způsob lovu: Přívlač

Na zahájení, jen ráno, na skok k vodě pokusit se o nějakou čudlu s novym proutkem.Okounci docela zobali,ale nic přes 20cm. Dneska jsem byl na malý propadlině.Po vyzkoušení pár barev gum,jsem zkusil mikrosmáčka a už ho nesundal.U každýho potopenýho stromu jsem „vytancoval“ nějakýho okounka.Zase kvantita převyšovala kvalitu,ale zábava byla:-)

Tento příspěvek byl editován 18.6.2009 22:22:16 uživatelem cormaxx.
                                                          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24751.jpg
                                                            Čtvrtek 18. června 2009 ve 22:09® Diki
                                                            Diki
                                                            Datum lovu: 17.6.09 | Revír: Odra | Způsob lovu: Přívlač

Poprvé na přívlač a takový krasavec. Bolen dravý 65 cm.

Tento příspěvek byl editován 18.6.2009 22:15:52 uživatelem Diki.