Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 18. června 2009 ve 21:43® Kuba V.
- Datum lovu: 18.6.2009 | Revír: u 50ti topolů | Způsob lovu: Přívlač
Vycházka na 3hodinky přinesla 3 okouniska, bolínka a 2 štičí jehličky. Jedno kopýtko ukousnuté a další dvě ryby vypnuté. Také jsem viděl pasoucí se kapry kolem padesáti, takže si nestěžuji, ale velikost ryb by se mohla zlepšit…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 ve 21:24® LuboO
- Datum lovu: 18.6.2009 | Revír: Dobra Niva | Způsob lovu: Přívlač
Totalna premiera na smacky, a hned laska na prvy zaber. To je uplne skvele, jak tie male mrsky pracuju. Na prvy pokus 7 ostriezov (okounov), no myslim, ze nie zle.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:56® fish-team-voda
-
To je letošní první candátek ze včera
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:48® Flid
- Datum lovu: 17.06.2009 | Revír: Podhoří | Způsob lovu: Feeder
Já dnes Podhoří a povedl se tento krasavec rovných 57 cm.Byl jsem tam cca 3 h a ven se mimo jiné podivala Plotice v počtu 10 ks.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:38® Sander
- Datum lovu: 18. června 2009 | Způsob lovu: Přívlač
Konečně bylo venku počasí, které mám rád. Zajel jsem nejprve k hlubší tůni pod jez, na kterou jsem si opět připravil nejprve mrtvou ouklej. Po štikách se tam ale asi slehla zem. Možná půl hodiny jsem prohazoval tůň od vývařiště až po její konec, až to konečně přišlo…
Už jsem měl rybku asi 5m od sebe, když ji kousek od hladiny vsákl bolen. Žádné rychlé pohyby, prostě ji vcucnul, asi mu připadala jako moc snadný cíl. Určitě 70cm dlouhá ryba ihned po záseku zajela do proudu, takže jsem se chvíli jen koukal na bzučící brzdu. Po deseti minutách jsem ho konečně přitáhl zpět do tišiny, jenže mu po zaškubání hlavou vypadl jednoháček z tlamy. Jak jinak.
Doposud jsem tam bolena nevyžehlil, přesto jsem nabil Thrilla a chtěl přelstít ještě jednoho. První nához, rána u hladiny a voblera bez lanka pozřela štika. Se štěstím jsem ji po chvíli přitáhl na bezpečnou vzdálenost, popadl foťák a slézal opatrně dolů po kamenné dlažbě jezu. Za pár sekund jsem se letos už podruhé nedobrovolně vykoupal, když jsem po té dlažbě krásně sjel. Tentokrát i s foťákem. Rybu asi 60cm jsem vypnul a vydrásal se nahoru.
No nic, popošel jsem asi kilometr po proudu a pokusil se opět o bolena. Jenže v tom dlouhém úseku jsou asi dva, takže si ze mě udělali pěknou prču. Trochu jsem zaimprovizoval, hladinového voblera pustil ke dnu a střídavými pohyby přitahoval. Výsledkem byli dva menší candáti. Nevydržel jsem to, nandal zpět do foťáku baterky a on kupodivu fungoval.
Cestou domů jsem se stavil u jedné hluboké tůně, kde mi vzala na 5cm hlubokopotápivého Storma pěkně stavěná 64cm štika. Tu jsem určitě dostal od sv. Petra za toho bolena…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 ve 20:27® Tomeš
- Datum lovu: 16.6. | Způsob lovu: Přívlač
dalsi
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 v 15:33® Dredaty
- Datum lovu: 17.6.2009 | Revír: Čerťák | Způsob lovu: Přívlač
Vcera se mi povedl myslim celkem kuriozni ulovek, uhor 60 na banjo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 ve 13:21® Mary
- Datum lovu: 16.5.2009 | Revír: Sítiny | Způsob lovu: Kaprařina
Mám to též z mobilu, baterie byli nabité, ale zase foťák zůstal doma.Můj první sumeček.
Tento příspěvek byl editován 18.6.2009 13:25:04 uživatelem Mary.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 ve 13:04® Tomeš
Pokračujeme…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 ve 13:01® Tomeš
Ahoj vsichni tiší blázni.Musím říct že letošní uahájení bylo jedno z nejlepších za posledních pár let.Samotné zahájení jsem odpálil ve 4:00 na orlíku ve Vrcovicích.Je to moc hezká lokalita le bohjuzel silene proflaknuta.Nic mene jsem tam ulovil 6 krásných okounu,dva candáty a nejakeho tlouste.Rybaru vsak prichazelo cim dal vic tak jsem se rozhodl presunout se zpet do zapadnich cech kousek k Plzni a vyplatilo se.U vody ani noha a ryby nastrahy doslova zboznovali.Tady je par fotografiji
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 ve 12:18® Renda
- Datum lovu: 18.6.2009 | Revír: Bystřice Pernštejnská 2 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem to poprvé zkoušel na poperra.Výsledek několik mini štik a pár okounů.Je to dobrá chytačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 v 10:11® pipa
- Datum lovu: 17.6.09
Včera sme byly s kamošem nachytat rybindy do čeřinku a tudle nadhernou krasavici slunečnici sme s užasem vylovily…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 v 10:00® pipa
- Datum lovu: 16.6.09 | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač
Uspešná a radostna zahajovačka. Ja chytil dva candátky a bolena a kámoš Maňous bolena.. foceno mobilem a ve tmě mu to moc nejde
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 v 9:14® sedik
- Datum lovu: 18.6.2009 | Revír: Labe 18 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes ráno jsem byl vláčet cca hodinku na Laby a podařilo se mi chytit alespoň jednoho Bolena 62cm. Samozřejmě šel zpět do vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 v 7:00® chyt
- Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Při lovu nástražných rybek se splet okounek 36cm 0,60kg .Na štiku se nehodil tak jsem ho pustil odkud přišel.
Tento příspěvek byl editován 18.6.2009 07:01:13 uživatelem chyt.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 v 6:52® chyt
- Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina
Na zahájení sem tam nějaký štíhle a přišla i štika 79cm 3,30 kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 18. června 2009 v 0:10profil byl smazán
- Datum lovu: 18.6.2009 | Revír: tajné | Způsob lovu: Feeder
Od 6 jsem byl u vody a bylo perfektně..Na první lokalitě jsem si zachytal asi nejvíc,co jsem kdy zachytal..do devíti jsem stihnul 5 kaprů,3 sumečky americký,7 plotic-perlínů a 21 cejnků no prostě bájo…vzal jsem si ty plotice a šel jsem na dravce,vyzkoušet náký to štěstí..Žádná zubatice se nepřemluvila,ale i tak jsem zachytal super
Pepa.rybar> Ale zapoměl si říct,že tam na tom fleku chytáte celej rok a až teď se poštěstilo
..Ne gratulace..Už vidim,jak na tom vašem místě bude naprosto obsazeno protože byl vytáhnutej jeden sumec..
..Prostě komický
Ale ještě jednou gratuluju
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 ve 22:36® Scanix
- Datum lovu: 17.6.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Pred blaznenim rybickaru na MP jsem utekl na P, kde jsme byli s kolegou naprosto sami, snad je vyjma jednoho loviciho kormorana opodal. Me se celkem zadarilo par duhaku lehce 40–43cm a 2 kousky tak 25cm, 1 podobneho tloustika, 2 okyse cca 25. Bohuzel se mi vypnul nadherny cerny okoun odhadem 40cm a k tomu jeste par nepromenenych zaberu od pstrouzku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 ve 22:18® Pepa.rybar
- Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Labe-Děčín | Způsob lovu: Přívlač
Sumec, 145cm, 22kg.
Na zahajeni je to dost slusny ulovek, ne? Posudte sami ;o)
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 ve 22:08® shadys
- Datum lovu: 17.6.2009 | Revír: labe | Způsob lovu: Přívlač
tak dneska na navsteve v usti s vlackou jeden cejn tak 35cm a 3 okounci nej 25cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 ve 20:48® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Přívlač
tak jsem dnes vyrazil na 30 minut pročistit hlavu s UL vláčkou. Je to tragédie, organizace žádné drave nevysazuje, takže jsem prožil 2 orgasmy, když se na smáčka podíval okounek tak 8cm. Navíc nevím, zda ten 2. orgasmus nebyl u téže ryby,protože to bylo o 1 metr dál a směrem, kam ten 1. okounek odplul. Stejně to s nedobral, a to jsem třepal smáčkem velkým cca 3cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 v 17:47® Malovec
- Datum lovu: 16.6 | Revír: Labe | Způsob lovu: Sumcařina
Zahájení s vábničkou , chyceno 6 sumíků od 40 do 70 a jedna metrovka
Tento příspěvek byl editován 17.6.2009 17:48:21 uživatelem Malovec.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 v 17:41® frenki
- Datum lovu: 16.6 | Revír: tam kde jsou:-P | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsme se vypravili s přáteli a dobrými vláčkaři zahájit. Celkem si myslím, že se povedlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 v 16:08® dodorider
- Datum lovu: 17.6.09 | Revír: ohre | Způsob lovu: Přívlač
Tak i dnes se den vydaril poustel sem 4 sedesatky a jednu osmdesatku jsem si ponechal fajn den. Nestihali sme fotit.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 v 15:40® muf4
- Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Berouka | Způsob lovu: Přívlač
Zahájení se povedlo,první den nekolik štik,nej 65cm(foto),pár okounů,tloušťů,bolenů a dneska nějaké štičky a sumec 91cm(foto),vše na vláčku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 ve 13:45® Ficak
- Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Plavaná
Jedna štička 80cm,a před půlnocí mi to po půlhodinovém souboji upálil pěknej sumík
Tento příspěvek byl editován 17.6.2009 13:49:31 uživatelem Ficak.. Ale u vody bylo krásně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 ve 13:36® yerrx
- Datum lovu: 16.6 | Revír: Bečva 6 | Způsob lovu: Přívlač
tak včera na zahájení se mi celkem zadařilo, jedna štika 65 a Proutnik nějaké jelce a ostrou a ještě tuhle krásnou čeřeň
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 ve 12:24® Rybman
- Datum lovu: 16.6. | Revír: Jihlava | Způsob lovu: Přívlač
Já jsem byl ráno od šesti do jedny a mel jsem tak pet zaberu, nic jsem nevytahl…pak jsem sel vecer jeste jinam a za dve hodky jeden malinkej bolinek a ctyri tlousti..z toho jeden mel 43 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 v 10:50® Vaša
- Datum lovu: 17.6.2009 | Revír: Malá Bečva 1 | Způsob lovu: Feeder
Dneska zase na Bečvě.Jeden kapřík 38 cm na kuku a 1 kapřík 40 cm na červy.A ještě jedna podoustev.Dneska tedy nic moc.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 17. června 2009 v 8:35® Fugas
- Datum lovu: 17.6.2009 | Revír: Vltava | Způsob lovu: Přívlač
Opožděná zahájená ráno před prací, vstávání ve 4, pak brození po pás v mokré trávě a ryba žádná… nikde nikdo a ani náznak žádné dravčí aktivity. Takže jsem vlastně nezahájil
. Slapy už nikdy, příště raději na známá místa.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.