Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 17. června 2009 v 7:54® salmer
salmer
Datum lovu: 16.6. | Revír: Úslava | Způsob lovu: Přívlač

Tak na zahájení za 3,5hodky 2candátci a cca 10okounu, vse na maleho woblera…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24663.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24664.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 17. června 2009 v 6:58® Padis
    Padis
    Datum lovu: 16.6.09 | Revír: VČ řeka | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsem včera večer na chvilku vyrazil.Chyceno několik okounů a jedna štika 50+.

Středa 17. června 2009 v 6:52® sulda135
      sulda135

Taky se to nikomu nepovedlo jako mne nebo sem jedinej:( byl jsem po skole na 4 hodinky na seči chytal jsem na gumy,rotačky,po­pa,ale proste nic kromne mini sticky:(

Středa 17. června 2009 v 6:50® mira.ll
        mira.ll
        Datum lovu: 16.6. | Revír: Radbuza 5 | Způsob lovu: Přívlač

Takže včerejší zahájení u mě žádná sláva. Candát 42, kudla 50 a jedna malá se setřepala.:-((

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24661.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24662.jpg
          Úterý 16. června 2009 ve 23:24® Zoles
          Zoles
          Datum lovu: 16.6 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Tak me se postestilo jit jen na 2 hod pred praci – este za tmi. Povodil jsem si 6 kudel do 55. Jinak nic jineho. Moc spokojen nejsem.:-((

Tento příspěvek byl editován 16.6.2009 23:26:11 uživatelem Zoles.
          foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24660.jpg
            Úterý 16. června 2009 ve 22:45® Sting
            Datum lovu: 16.6. 2009 | Revír: Labe 16 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní zahájení ve znamení okyšů a tloušťů…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24656.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24657.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24658.jpg
              Úterý 16. června 2009 ve 22:43profil byl smazán

ještě zbytek fotek. jinka prvních pět minut jsem měl pěknou krizi:-) přišel jsem k vodě,navázal Rapala Skitter pop a šup.. a byl na větvi:-D :-D :-D no cestou z5 jsem si pro něj doplaval:d to se ví že ho tam nenechám;-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24653.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24654.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24655.jpg
                Úterý 16. června 2009 ve 22:42® Filip00
                Filip00
                Datum lovu: 16.6:2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Přívlač

tak dnes jen malé rybky 3× štička 35,45, a 53 cm a pak mě moc potěsil obří sumec 55cm, vše foceno mobilem foták jsem utopil

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24650.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24651.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24652.jpg
                  Úterý 16. června 2009 ve 22:36profil byl smazán
                  Datum lovu: 16.6.09 | Revír: DOubrava | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes zahájení na DOubravě. Byl jsem hodně zklamán vyšlapanými cestami okolo vody. přišli pouze dva jelci(což mě dost překvapilo.) ale trošku větší takže se to vykompenzovalo. jinak jsem poprvé vyšel se smáčky a veliká spokojenost. mraky okounkú. tzen větší se poved na banjo. a jeden jelec taktéž na smáčka od berkley(5cm)

Tento příspěvek byl editován 16.6.2009 22:40:07 uživatelem .
                  foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24647.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24648.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24649.jpg
                    Úterý 16. června 2009 ve 21:27® Mirus
                    Mirus
                    Datum lovu: 16.6.09 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Přívlač

Tak jsme s Davishem sli provlacet poprve tento rok oblibeny usek. Zahájení bylo ve znamení candátů. Celkem jsme chytili 4 candátky nej já 57cm a Davish k tomu ještě 2 okouny … vcelku to šlo :-) omlouvám se za špatné fotky :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24645.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24646.jpg
                      Úterý 16. června 2009 ve 21:13® Dredaty
                      Dredaty
                      Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Čerťák | Způsob lovu: Přívlač

Po dopolednim neuspechu me potesila tahle 64 a jeden candatek. Prvni se mi otocila pod nohama, ale po par hodech byla moje. :-)

Tento příspěvek byl editován 16.6.2009 21:19:42 uživatelem Dredaty.
                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24644.jpg
                        Úterý 16. června 2009 ve 21:08® dodorider
                        dodorider
                        Datum lovu: 16.6. | Revír: ohre | Způsob lovu: Přívlač

tak to zacalo zajimave 8candatku nejaky ten bolen, pokec s kamarady a super den.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24642.jpg
                          Úterý 16. června 2009 ve 20:59® -zruseno
                          Datum lovu: 16.června | Způsob lovu: Přívlač

Zahájená začala víc než dobře. Nachytal jsem kolem 30 okounů a na závěr přišla 55cm štička.

Úterý 16. června 2009 v 18:41® Zakin
                            Zakin
                            Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Mže 5 | Způsob lovu: Přívlač

Velká spokojenost s letošním zahájením. Za dopoledne 4 štičky, 3 boleni, tloušť, okoun a cejn chycenej za řiť. Chytáno na popa, rotačku a gumy. Všechno to byly dorostenci, ale bralo to.ZAHÁJENÍ JAK MÁ BÝT :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24639.jpg
                              Úterý 16. června 2009 v 18:19® joysi
                              Datum lovu: 16.06.2009 | Revír: VN Ružín | Způsob lovu: Přívlač

Tak dnes zahajenie na Ruzine. Nechytil som sice nic velke, ale som spokojny. Par desiatok ostriezikov, 2 stucky ceruzky, 1 mini zubacik. tot vsjo. Islo to najlepsie do 05.30, voda vrela…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24638.jpg
                                Úterý 16. června 2009 v 17:42® Colombo
                                Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Jihlava 2 | Způsob lovu: Plavaná

Povedla se aspoň jedna zubatka !!!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24637.jpg
                                  Úterý 16. června 2009 v 17:41® Matys77
                                  Matys77

NA LOVU…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24634.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24635.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24636.jpg
                                    Úterý 16. června 2009 v 17:34® Colombo
                                    Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Jihlava 2 | Způsob lovu: Plavaná

Zahájená byla vcelku zábavná, na břeh se podívala štika 50 cm a další drobotina. Počasí super, ale kdyby bylo pod mrakem bylo by asi úlovků více.

Tento příspěvek byl editován 16.6.2009 17:39:10 uživatelem Colombo.
                                      Úterý 16. června 2009 v 16:59® stikar
                                      Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Rokytna1 | Způsob lovu: Přívlač

Tak zahajena dopadla na vybornou,na breh se podivalo 12stik,nej 60cm,tloust 43cm a candat 40cm.Par ryb se vysmeklo.Uplna spokojenost:)Jen ta vydra co sem videl mi pokazila den,ta tem rybam da…

Úterý 16. června 2009 v 15:29® Plumley27
                                        Datum lovu: 13.-14-6.2009 | Revír: Znojemská voda | Způsob lovu: Klasická položená

Tak o víkendu jsem byl lovit na zakalený vodě a podařilo se ulovit pouze 10 karasů na masňáka+ kukuřicu a asi tak4 kapříci. Odpoledne jsem to zkoušel na plavanou a podařilo se tak 15 karasů. Doufám že příště budou taky větší.

Úterý 16. června 2009 ve 14:39® LojzaRybka
                                          LojzaRybka
                                          Datum lovu: 16.6.09 | Revír: nechranky | Způsob lovu: Přívlač

hurá hurá !!!!! už to začalo :-) :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24631.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24632.jpg
                                            Úterý 16. června 2009 ve 14:34® Jax
                                            Jax
                                            Datum lovu: 16.6. | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni zahajeni ve znameni okysu.Candatek malej ale rozhodne potesil.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24628.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24629.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24630.jpg
                                              Úterý 16. června 2009 ve 14:30® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: jihočeská MP | Způsob lovu: Přívlač

Tak dopoledni „zahajeni“ nedopadlo uplne nejslavneji, ryby spise mensi a se sumiky a stikami jsem doslova vyhorel. Ackoliv jsem to cekal a preci jen nejake fisky jsem lupnul. Prevazoval bolen, tloust, povedl se i nejaky ten okys a jeden candatek.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24625.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24626.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24627.jpg
                                                Úterý 16. června 2009 ve 14:11® Robur
                                                Robur
                                                Datum lovu: dnes | Revír: dyje | Způsob lovu: Přívlač

tak nervozita veliká, dospt jsem nemohl, ve 3:00 začalo pršet, ve 4:00 jsem byl u H20, ale ryby se nějak nerpojevovaly a v 5:00 už to byla celkem nuda, tak jsem řekl, doprdele, už by teda mohla nějaká štika zabrat, světla je dost a bum, už tam byla, takže zabrala aniž bych musel znovu nahodit, velikost 55cm, a dál prostě nic, jen déšť, pak cca kolem 8:00 jsem padl na flek, kde se dali přemluvit candáti 50,55 a cca 30. Musím se pochválit, páč přesně na tom fleku jsem si řekl, tady by mohla fungovat guma místo woba, a tyk že jo. KOlega chytl taky 1 štiku 55 a pak ze zoufalství na malou rotnu bolínka a okouna. Ještě bych zapomněl, jedna štika cca 50 –60 se mně otočila pod nohama.

Úterý 16. června 2009 ve 13:45® sus1
                                                  Datum lovu: 16.6.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem byl vyzkoušet novej proutek a paráda.Štika asi tak 35,40cm na gumu.Chtivej si ji vyfotit,sem ji držel u kraje a v momentu zmáčknutí spouště – výskok??!!a byla v pr.........Nato přijel muj asi životní okoun na tomhle konci světa(troufnu si říct 30cm!!!)přijel ke břehu,hodil sebou a byl tam,co ta štika před nim.14ctka Stroft nevydržel.:-( ten mě teda mrzí.Ale zkusim příště,snad tam počká.:-) Tady je ta štika.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24624.jpg
                                                    Úterý 16. června 2009 ve 12:59® Sander
                                                    Sander
                                                    Datum lovu: 16. června 2009 | Způsob lovu: Přívlač

Jako každý rok mě velká ryba minula obloukem, ale radost z lovu stejně mám. Povedlo se mi zázrakem uvláčet šest candátů, což je množství, které jsem zde neviděl celý loňský rok :-) Štiky zklamaly, několik jich spadlo a čtyři menší šly ven.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24623.jpg
                                                      Úterý 16. června 2009 ve 12:36® Vara
                                                      Datum lovu: 16.6.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Poměrně pěkná zahájená, za tmy ani ň, ale pak během hodinky, 2 okounci, tloušť, a štička. A to se mi ještě sklepal pstroužek a dva okounci. A v 7 jsem už seděl v práci.

Úterý 16. června 2009 ve 12:34® Leonardo
                                                        Leonardo
                                                        Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač

Tak konečně odstartováno, chytl sem 2 jelce, štičku a jedna větší mi spadla, pěkná chytačka na kterou sem se tak dlouho těšil:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24621.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24622.jpg
                                                          Úterý 16. června 2009 ve 12:07® Vaša
                                                          Datum lovu: 15.6.2009 | Revír: Malá Bečva 1 | Způsob lovu: Feeder

Včera na Bečvě.Tři kapříci mi utekly.Jeden na břehu.Jinak ještě 2 podoustve a jedna plotice.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24620.jpg
                                                            Úterý 16. června 2009 ve 12:04® Renda
                                                            Renda
                                                            Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Bystřice Pernštejnská 2 | Způsob lovu: Přívlač

Můj první okoun ulovený na smáčka,potom přišli další a další.Kdybych nemusel do práce tak chytám až do zblbnutí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24619.jpg