Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.419 příspěvků, z toho 18419 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 16. června 2009 ve 14:11® Robur
Robur
Datum lovu: dnes | Revír: dyje | Způsob lovu: Přívlač

tak nervozita veliká, dospt jsem nemohl, ve 3:00 začalo pršet, ve 4:00 jsem byl u H20, ale ryby se nějak nerpojevovaly a v 5:00 už to byla celkem nuda, tak jsem řekl, doprdele, už by teda mohla nějaká štika zabrat, světla je dost a bum, už tam byla, takže zabrala aniž bych musel znovu nahodit, velikost 55cm, a dál prostě nic, jen déšť, pak cca kolem 8:00 jsem padl na flek, kde se dali přemluvit candáti 50,55 a cca 30. Musím se pochválit, páč přesně na tom fleku jsem si řekl, tady by mohla fungovat guma místo woba, a tyk že jo. KOlega chytl taky 1 štiku 55 a pak ze zoufalství na malou rotnu bolínka a okouna. Ještě bych zapomněl, jedna štika cca 50 –60 se mně otočila pod nohama.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 16. června 2009 ve 13:45® sus1
    Datum lovu: 16.6.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem byl vyzkoušet novej proutek a paráda.Štika asi tak 35,40cm na gumu.Chtivej si ji vyfotit,sem ji držel u kraje a v momentu zmáčknutí spouště – výskok??!!a byla v pr.........Nato přijel muj asi životní okoun na tomhle konci světa(troufnu si říct 30cm!!!)přijel ke břehu,hodil sebou a byl tam,co ta štika před nim.14ctka Stroft nevydržel.:-( ten mě teda mrzí.Ale zkusim příště,snad tam počká.:-) Tady je ta štika.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24624.jpg
      Úterý 16. června 2009 ve 12:59® Sander
      Sander
      Datum lovu: 16. června 2009 | Způsob lovu: Přívlač

Jako každý rok mě velká ryba minula obloukem, ale radost z lovu stejně mám. Povedlo se mi zázrakem uvláčet šest candátů, což je množství, které jsem zde neviděl celý loňský rok :-) Štiky zklamaly, několik jich spadlo a čtyři menší šly ven.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24623.jpg
        Úterý 16. června 2009 ve 12:36® Vara
        Datum lovu: 16.6.2009 | Způsob lovu: Přívlač

Poměrně pěkná zahájená, za tmy ani ň, ale pak během hodinky, 2 okounci, tloušť, a štička. A to se mi ještě sklepal pstroužek a dva okounci. A v 7 jsem už seděl v práci.

Úterý 16. června 2009 ve 12:34® Leonardo
          Leonardo
          Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Dyje 11 | Způsob lovu: Přívlač

Tak konečně odstartováno, chytl sem 2 jelce, štičku a jedna větší mi spadla, pěkná chytačka na kterou sem se tak dlouho těšil:-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24621.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24622.jpg
            Úterý 16. června 2009 ve 12:07® Vaša
            Datum lovu: 15.6.2009 | Revír: Malá Bečva 1 | Způsob lovu: Feeder

Včera na Bečvě.Tři kapříci mi utekly.Jeden na břehu.Jinak ještě 2 podoustve a jedna plotice.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24620.jpg
              Úterý 16. června 2009 ve 12:04® Renda
              Renda
              Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Bystřice Pernštejnská 2 | Způsob lovu: Přívlač

Můj první okoun ulovený na smáčka,potom přišli další a další.Kdybych nemusel do práce tak chytám až do zblbnutí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24619.jpg
                Úterý 16. června 2009 v 11:35® siky123
                Datum lovu: 13.6.2009 | Revír: Slatina | Způsob lovu: Feeder

Mamka 47 cm dlouhá, 35 cm vysoká a 12 cm tlusťounká. Plave samozřejmě dál.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24618.jpg
                  Úterý 16. června 2009 v 11:31® albin
                  albin
                  Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Přívlač

Poměrně podařená zahájená.Ve dvou za 3 a půl hoďky 3× candátek,2× štika a 3 okouni.Ještě jsme zachránili jednu kudlu,kterou už od rána stihl někdo urvat a visela i se splávkem a celou udicí zavěšená pod vrbovou větví.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24615.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24616.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24617.jpg
                    Úterý 16. června 2009 v 10:34® BigMike
                    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                    foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24614.jpg
                      Úterý 16. června 2009 v 10:31® BigMike
                      Datum lovu: 16.6.2009 | Revír: Lužnice 6 | Způsob lovu: Přívlač

65 cm, ale zároveň namočil mobil a nejde:( Kamarád dostal na tom samém místě 70 cm na rybku. Jinak pár malých candíků a 1 okoun asi 25 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24613.jpg
                        Úterý 16. června 2009 v 7:39® rohlston
                        Datum lovu: 15.06.09 | Revír: nesvazový | Způsob lovu: Kaprařina

Včera na chvíli po práci ve znamení zkoušení nových montáží. Na břeh se podívali pouze 2 dorostenci. Ale testování dopadlo úspěšně.

Tento příspěvek byl editován 16.6.2009 07:40:20 uživatelem rohlston.
                        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24612.jpg
                          Pondělí 15. června 2009 ve 23:07® Scanix
                          Scanix
                          Datum lovu: 15.6.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes den pred zahajenim lovu dravcu jsme si zasli s kamarady potrenovat na reku, byl z toho prijemny lov a i nejake pekne fisky jsme ulovili. Za zminku stoji kolegy duhak rovnych 50cm na musak. Druhy kolega se blyskl okysem 35+. Me se povedl pak v zaveru lovu jeden duhak 48cm, pridal jsem jej ke kouskum 35cm a 42cm a doufam, ze jsem tim ukojil touhu rodinky po rybim mase a budu moc tim padem zitra s klidem vse poustet. At se i vam dari :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24609.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24610.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24611.jpg
                            Pondělí 15. června 2009 ve 21:29® Radim11
                            Radim11
                            Datum lovu: 12.6.09. | Revír: Úterský potok | Způsob lovu: Přívlač

Byl jsem si zavláčet na Úteráku, ale ani jeden záběr. Myslel jsem že pudou aspoň okouni ale nic. Byla hodně kalná voda, takže ryba asi vůbec neviděla moji nástrahu.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24606.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24607.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24608.jpg
                              Pondělí 15. června 2009 ve 20:14® sulda135
                              sulda135
                              Datum lovu: 15.6.09 | Způsob lovu: Plavaná

Dneska na dvě hodinky u vody pouze dvě ryby na žožalku,ale zato nebyly špatny jeden okoun a siven siven mněl cca kolem 40cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24604.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24605.jpg
                                Pondělí 15. června 2009 v 19:47profil byl smazán
                                Datum lovu: 15.6.09 | Revír: Doubrava XXX | Způsob lovu: Feeder

Dnes na rybách s třešněma. o proti minulým dnům o hodně míň jelců a menších velikostí. 2/3 ryb mi popadali?! asi nesprávným zásekem. co je ale důležité že jsem chytil svou první parmu v životě, na třešni… neměřena. puštěna bez zbytečného trápení

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24603.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24601.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24602.jpg
                                  Pondělí 15. června 2009 v 19:31® Haluz
                                  Haluz
                                  Datum lovu: 14.6.2009 | Revír: Hron č.3,Slovensko | Způsob lovu: Feeder

V nedelu som bol s kamosom na Hrone od 5tej rana a nachytali sme velke mnozstvo nosalov a podustiev.Sem tam sa priplietla mrenka do 50 cm.Celkom paradny den.Okrem etj spalenej tvare:(

Pondělí 15. června 2009 v 19:10® KomiNN
                                    KomiNN
                                    Datum lovu: 22-24.5.2009 | Revír: Soukromý Revír-Kroměříž | Způsob lovu: Kaprařina

Předposlední Květnový víkend jsme vyrazili vyzkouset směs MOJITO na jeden soukromý revír!Výsledky byly suprové,jak už ostatně vidíte z fotek!Ryby braly už od samotného začátku,i bez výrazného krmení!Za celý víkend jsme nachytali přes 30 kaprů v rozmezí 8–13kg a k tomu ješte 3 Koi Kapry!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24598.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24599.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24600.jpg
                                      Pondělí 15. června 2009 v 18:40® Sander
                                      Sander
                                      Datum lovu: 15. června 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Slunce opět zakryly mraky, jak už to v Čechách po maximálně dvou slunných dnech bývá, začalo pršet, přesto jsem to zajel okouknout v domnění, že při plavané narazím na jakoukoliv kudlu, jenž by byla zítra mým cílem. Kudla se nekonala, hladina byla všude jako olej. Alespoň že tloušti spolupracovali.

Čtyři ryby v rozmezí 48–51cm, zbylých cca sedm menších. Jeden tloušťák mi to navzdory zesílení kmenu na 0,16 upráskl o kámen. Stane se.

Tento příspěvek byl editován 15.6.2009 18:41:43 uživatelem Sander.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24596.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24597.jpg
                                        Pondělí 15. června 2009 v 17:42® HaD
                                        HaD

NOVÁ SOUTĚŽ!

VŠECHNY PŘÍSPĚVKY V RUBRICE Z LOVU DO 20.6. BUDOU SLOSOVÁNY (JEN PŘÍSPĚVKY OBSAHUJÍCÍ FOTO) A VÝHERCE OBDRŽÍ Z NOVÉ KOLEKCE 1 KS OBLEČENÍ DLE VLASTNÍHO VÝBĚRU! http://www.chytej.cz/obleceni

Pondělí 15. června 2009 ve 14:22® dodorider
                                          dodorider
                                          Datum lovu: 15.6. | Revír: potucek | Způsob lovu: Přívlač

Tak sem se byl o vikendu juknout na pstruhy docela to slo nachytali sme asi 15 potocaku pres 35 a asi 30 do 30cm super vikend.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24593.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24594.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24595.jpg
                                            Pondělí 15. června 2009 v 9:36® BlueShark
                                            BlueShark
                                            Datum lovu: 14.6.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Pak Labe a ranec cejnů a kapr 47 nádherně stavěnej :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24587.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24588.jpg
                                              Pondělí 15. června 2009 v 9:35® BlueShark
                                              BlueShark
                                              Datum lovu: 14.6.2009 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem si vzal na pivní akci na Ohři i proutek a vyplatilo se. Za 2 hodky 3 ostroretky, kapr 51cm a tloušti, jesen plotka.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24584.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24585.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24586.jpg
                                                Neděle 14. června 2009 ve 22:51® hecht
                                                hecht
                                                Datum lovu: dnes | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

Tak konečně, dnes na třešínku dvě hoďky před setměním. Po pár dorostencích a jednom podpáďovém, přišel krásný souboj.Na mé žvejkomatchce a 0,12 vydolován fešák 55 cm, při mrsknutí se otočil na druhý bok a ejhle, byl to můj známý z loňska – znetvořená tlama do háku ho prozradila. Omlouvám se mu tímto za další buzeraci po roce, a tentokrát i odtržení jedné šupiny.Chycen byl cca 50 m od loňského místa.

Tento příspěvek byl editován 14.6.2009 22:52:35 uživatelem hecht.
                                                foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24571.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24572.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24573.jpg
                                                  Neděle 14. června 2009 ve 22:25® 1Mara
                                                  1Mara
                                                  Datum lovu: 13.6.2009 | Revír: soukromý rybníček u Patlaloše na Chytej srazu :-) | Způsob lovu: Plavaná
                                                  Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
                                                  foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24568.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24569.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24570.jpg
                                                    Neděle 14. června 2009 ve 21:34® knedlik
                                                    knedlik
                                                    Datum lovu: 13.6.2009 | Způsob lovu: Kaprařina

lov pomocou sbirol9na,bubliny a obdob.pomocky

Neděle 14. června 2009 ve 21:24® Libor
                                                      Libor
                                                      Datum lovu: 14.06.2009 | Revír: řeka | Způsob lovu: Plavaná

V kalné vodě jsem se napráskal hodně plotic. Vyndal jsem i několik opravdu pěkných podouství, jedna rozjela brzdu navijáku tak že jsem si myslel že mám parmu, krásný to jsou ryby. U vody jsem potkal porybného, norka, užovku a ledňáčka. Vodáků je jako much.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24566.jpg