Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.431 příspěvků, všechny máte přečteny.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 9. června 2009 ve 21:50® Scanix
Scanix
Datum lovu: 9.6.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem dorazil k rece pred 21h, presto jsem na privlac neco ulovil, jen trvalo, nez jsem se trefil rybam do chute a zacaly nastrahu brat vazne. Nej ryba byl duhak 43cm uz za temer uplne tmy.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24437.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24438.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 9. června 2009 ve 20:36® Haluz
    Haluz
    Datum lovu: 8.6.2009 | Revír: Vážsky Dunaj,Slovesnko | Způsob lovu: Feeder

Neviem ci niečo také ako topoľ rastie v cechách ale u nas je tento strom velmi rozsireny hlavne pri vodnych tokoch.Takto to vyzeralo vcera vecer.kvitnuce topole vytvorili koberec padajucich bielych chumacikov, ktore sa zachytavaju na vlasci.neda sa od toho chytat.zachranil to jeden krasny jalec cca. 45 cm.ps:a nehovorim o komaroch!!!

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24434.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24435.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24436.jpg
      Úterý 9. června 2009 ve 20:01® sulda135
      sulda135

Tak dneska jsme byly na hoďku se splavkem na potoce a moc to neslo jen dva melí okounci,ale aspon nepšelo:)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24432.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24433.jpg
        Úterý 9. června 2009 v 19:09® marcelbouma
        Datum lovu: 9.6.09 | Revír: Jizera | Způsob lovu: Plavaná

dneska se povedlo na tresne asi 12 tloustu z toho 3 meli 50cm. luxus

Úterý 9. června 2009 v 8:55® dodorider
          dodorider
          Datum lovu: 8.6.09 | Revír: 441044 | Způsob lovu: Kaprařina

Tak vcera sem se tak nudil ze jsem si zasel na kaprika na jisty rybik vsichni tahali kapry kolem 45–50cm ja sedel asi dve hodky nic a nic a najednou pecka do prutu policajt prolej jak envim co zaseknu s pocitem ze mam kapra a on to takovej 16cm cejnek :-D malem me omyli :-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24420.jpg
            Pondělí 8. června 2009 ve 22:34® Scanix
            Scanix
            Datum lovu: 8.6.2009 | Revír: Vltava 23 | Způsob lovu: Feeder

Tak od dubna poprve na MP a to s feederem a s tresnemi, na to, ze jsem lovil na nejnevhodnejsim miste a to kvuli pristupu k vode, tak to celkem slo. Nic jsem neutrhl a cca 8 ryb do 47cm se podivalo ven. Nektere byly celkem pohuble, jsou po treni a navic to mistni bagrovani jim asi moc neprospiva…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24418.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24419.jpg
              Pondělí 8. června 2009 ve 20:57® monaster
              monaster
              Datum lovu: 01-06-09 | Revír: Ebro | Způsob lovu: Kaprařina

1.06.09 až 7.06.09 na Ebru. 4 lidé. 3 kapři nej 88 cm můj na fotce. je pravda že se kapři třeli a že jsme nehytali pořád. ale krásně tam je

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24415.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24416.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24417.jpg
                Pondělí 8. června 2009 v 18:48® Mirus
                Mirus
                Datum lovu: 8.6.09 | Revír: Rokytná 6 | Způsob lovu: Feeder

Dnes s Vlastou v Římově na rybníce docela dobrá chytačka :-) … behem cca 2h jsme nachytali nejaky cejny,moje maličkost kapříka 48cm a vlasta amura 60cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24411.jpg
                  Pondělí 8. června 2009 v 16:25® Berty
                  Berty
                  Datum lovu: 30.5. - 6.6. | Revír: Švédsko - Fegen | Způsob lovu: Přívlač

Velký jezero jak … V rákosí nic nebylo, tak jediný ůspěšný způsob byl trolling :-D

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24410.jpg
                    Pondělí 8. června 2009 ve 12:47® HaD
                    HaD
                    Datum lovu: 7.6.2009 | Revír: Lužnice | Způsob lovu: Plavaná

Testík pod jezem, zda jsou tam rybky, s plavačkou v ruce se vyvedl. Na pijavičky za úůl hoďky asi 30 skaláků. Jak v pohádce :-)

Pondělí 8. června 2009 v 7:59® mira.ll
                      mira.ll
                      Datum lovu: 7.6. | Revír: Sokrom.rev. | Způsob lovu: Přívlač

Včera v podvečer jsem si vyjel na hodinku zavláčet(už to nemůžu vydržet:-) ),a výsledek 3 okouni kolem 24cm a jedno štíhle ne o moc větší.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24406.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24407.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24408.jpg
                        Pondělí 8. června 2009 v 7:50® Renda
                        Renda
                        Datum lovu: 7.června 09 | Revír: Sázava 19 (Pilák) | Způsob lovu: Kaprařina

Tento kapr měl 48cm.Zajímalo by mě co se mu v mládí stalo,že takto dopadl.Šel zpět do vody.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24405.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24403.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24404.jpg
                          Neděle 7. června 2009 ve 22:07® kopkas
                          Datum lovu: 6. 6. 2009 | Revír: Ohře | Způsob lovu: Feeder

Sobotní rybačka nic moc.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24400.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24401.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24402.jpg
                            Neděle 7. června 2009 ve 20:43® Libor
                            Libor
                            Datum lovu: 07.06.2009 | Revír: stojatá voda | Způsob lovu: Feeder

Dnes jsem experimentoval s montážema a nástrahama, nic moc výsledky. Pěkně jsem zmokl a chytil dva malé kapříky do 40cm.

Tento příspěvek byl editován 7.6.2009 21:43:47 uživatelem Libor.
                              Neděle 7. června 2009 v 18:58® Robur
                              Robur
                              Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder

tak dnešní d2 hodinová fídrovačka přinesla zepár záběrů. Prutem, na lysce jsem chytil 1 lysce cca 40cm. Prutem na zbytek ryb jsm chytil lína a 3 cejny.

Neděle 7. června 2009 v 18:50® BlueShark
                                BlueShark
                                Datum lovu: 7.6.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder

Tak dneska senzační rybačka. 21 cejnů, jen 3 měli pod 35. Plotky dvě, jedna jako buchta. A tohle stvoření nádherné, nikdy jsem neviděl takového karase :-) Vše plave dál samozřejmě…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24396.jpg
                                  Neděle 7. června 2009 v 16:39® swashik
                                  Datum lovu: 6.6.a 7.6. | Revír: 421049 a 421039 | Způsob lovu: Klasická položená

vcera jen par cejnu a o jednom cejnovi sem nevedel ze tam je zaveseny a sla ponem pekna stika 60cm ale byl sem zklaman tim ze je jeste hajena to me moc mrzelo nom ale co boj byl pekny

dnes jen tatuv karas 42 cm

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24390.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24391.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24392.jpg
                                    Neděle 7. června 2009 v 15:02® jirka28
                                    jirka28
                                    Datum lovu: 6.6 | Revír: Darkovske more Karvina | Způsob lovu: Kaprařina

pekny kousek 98cm 1.700kgchycen na rousnici

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24388.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24389.jpg
                                      Neděle 7. června 2009 ve 14:29® 1Mara
                                      1Mara

Tak sem teda taky něco dám , aby se neřeklo nó :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24379.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24380.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24381.jpg
                                        Neděle 7. června 2009 ve 13:05® Bert
                                        Datum lovu: Dnes | Revír: Džbán | Způsob lovu: Klasická položená

Dnes po ránu to moc nešlo,ale s přibívajícím časem přece něco kapřík,karas a okoun,

Neděle 7. června 2009 v 11:43® Haluz
                                          Haluz
                                          Datum lovu: 5.6.2009 | Revír: Hron č.3 | Způsob lovu: Feeder

Tak som bol opat na Hrone, tentokrat na noc.Zase sme sa nenudili ako obvykle.Dvaja sme nachytali viac ako desat mrien-v noci isli tak isto ako cez den.popri tom mnoho nosalov a len jedna jedina podustva-hmmm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24374.jpg
                                            Neděle 7. června 2009 v 10:38® ksandik13
                                            ksandik13
                                            Datum lovu: 6.6. | Způsob lovu: Klasická položená

Tak včera s tátou na Orlíku za účelem potrápit už konečně nějákýho hada.Odpoledne jsem chytal na plavačku dva metry od břehu a brali plotice,cejni,lín atd.Večer jsme vše nahodili na uhoře.První záběr měl tatka a vyklubala se z toho tkanička cca 35cm.Asi 10 minut poté jsem měl záběr já a na břeh se podíval uhoř 76cm.Za dalších 10 minut mně přišel další záběr,ale nebyl tu uhoř, ale „mega“ sumec cca 30 cm.Všechny ryby byly vráceny tam kam patří.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24373.jpg
                                              Sobota 6. června 2009 ve 21:46® Scanix
                                              Scanix
                                              Datum lovu: 5. a 6.6.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Vcerejsi lov na rece prinesl 2 duhaky cca 35 hned v zacatku, pak dlouho nic a po dvou nahodnych okysich mi spadl dalsi podobny duhak a v zaveru jsem uprasknul duhonce ±50, nadrbany vlasec nevydrzel pri pokusu o priseknuti.

Dnesni lov s dalsim kolegou prinesl nejprve par opatrnych zaberu a nejakeho toho okounka…pote jsem ovsem zaprahl pekny parnik, ze kterho se vyklubala parma 60+, nechtela se moc merit a protoze z ni tekly jikry. Potesila moc, pote uz jen spadly duhak a okounek.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24370.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24371.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24372.jpg
                                                Sobota 6. června 2009 ve 20:38® ladamaj
                                                ladamaj
                                                Datum lovu: 6.5.2009 | Revír: VTŽ-chOMUTOV

Zlatá udice závody syna bude spracováno i vydeo letos umístění na 3místo.

Sobota 6. června 2009 v 19:13® Kubajs
                                                  Kubajs

Dneska na místní říčce na červíky jsem si zachytal malý okounky,tlouštíka a ouklej.Poté jsem shlédl skupinku tlouští party kolem 40cm o 5kusech o nástrahu však zájem nejevili

Sobota 6. června 2009 v 18:56® Plumley27
                                                    Datum lovu: 6.6.2009 | Revír: Neplatí povolenka | Způsob lovu: Plavaná

Dneska za 4 hodinky pár karasů a kaprů na kukuřici.

Sobota 6. června 2009 ve 13:07® -zruseno
                                                      Datum lovu: 6.června | Způsob lovu: Přívlač

Dneska 3 tloušti a okouni.

Sobota 6. června 2009 v 9:19® ART
                                                        ART
                                                        Datum lovu: 5:6. | Způsob lovu: Feeder

Včera jsme šli s kšandikem13 vyzkoušet úhoře. Chytili jsme boužel jen kapry(okolo 35cm), které se podle místní organizace samy vytřely :-) . Úhoř příjde snad příště.

Tento příspěvek byl editován 6.6.2009 10:20:34 uživatelem ART.
                                                          Pátek 5. června 2009 ve 22:24® Robur
                                                          Robur
                                                          Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder

tak se sousedem, na 2 hodiny, namíchali jsem realtivně ostré krmení osmradlené brusinkou, asi to trošku sjelo po proudu, bo kolegovi to zobalo na 1 fídr podstatně víc než mně, takže mně přechytal asi 7:2, a to jsem chytal na 2 pruty. Všechno cejnci cca 15 – 20cm.

Pátek 5. června 2009 ve 21:33® Zoles
                                                            Zoles
                                                            Datum lovu: 4.6. | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder

Tak jsem se vcera konecne dostal k rece. Musim uznat ze rybam ta zima ani trosku neva. 2 feedery jsem nezvladal. Kapri,cejni,po­doustve,jeseni,plo­tice,perlini,tlou­sti,karasove v jakimkoli mnozstvi. Typek co sedel naproti to po 30 min radsi zabalil..sorrry.