Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.425 příspěvků, z toho 18425 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 3. června 2009 v 19:02® skwor
- Datum lovu: 3.6. | Způsob lovu: Feeder
Málo ryb, malý ryby, vítr, nuda. Nebavilo mě to
Ale zítra jdu zase
Jenom jinam a chytat jinak
Foto pouze ilustrační ze včerejška.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. června 2009 v 16:23® kamos007
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Dneska s vláčkou na pstruhy.nějaké ryby se povedly.nej ryba potočák 32 cm.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. června 2009 ve 14:56® swashik
- Datum lovu: 2.6.2009 | Revír: 421073 | Způsob lovu: Klasická položená
vcera to bylo celkem v poho asi 3 kapry a ten 4. se vysekl a 3. zdrhl z vezirku takze skoda 1. mel 41 2. mel.40 3. mel 43 ale spkojenost byla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. června 2009 v 9:06® Petula
-
chutnalo pouze kačenám

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 ve 21:58® Scanix
- Datum lovu: 2.6.2009 | Revír: Vltava 25 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme se s kolegou mrkli na nejaky cas zanedbavany usek reky s tim, ze to bude jako minule o okouncich a tloustich. Nebylo, sice pocatecni usek byl bez zaberu, ale po prvni rybe, coz byl okoun, se povedl mensi siven, pak ale zahy duhak 42, po nem 40, pak kolega sivena 36, zkratka zaberu mraky, dost ryb vsak popadalo, chteli jen jednu barvu a pomerne velkou nastrahu. K zaveru lovu se povedl jeste lepsi kousek 44 a zakoncil jsem to spadlou rybou k 50. Takze celkem spokojenost a na teto vode prekvapeni…

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 ve 21:08® Haluz
- Datum lovu: 1.6.2009 | Revír: Hron č.3,Slovensko | Způsob lovu: Feeder
Caute, vcera som bol zase na Hrone a celkom sa darilo.Od 17–21 hodiny som ulovil 13 mrien(parma) a vela podustiev a nosalov.perfektna zabava!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 ve 20:27@ Tuzli
-
Zdravím,nevíte někdo jak to bere na Dyji na 7? díkec na info!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 v 19:54® Plumley27
- Datum lovu: 30.a 31.5.2009 | Revír: Stojatá voda | Způsob lovu: Klasická položená
O víkendu jsem byl zase jednou na lovu. Počasí bylo sice docela nepříjemné kvůli dešti a chladnu, ale i tak se podařilo ulovit 6 menších kaprů an kukuřici.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 v 19:31® Beer.Beda
- Datum lovu: 2.6.2009 | Revír: vltava | Způsob lovu: Feeder
Dnes na rybách otřes a tragedie.Krom 4 okounů a 2 cejnů miniaturní velikosti, 1 zlomená špička a břichabol.Takže sem toho chytil docela dost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 v 19:14® Sander
- Datum lovu: 2. června 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Shodná velikost jako včera (52), tento byl ale mnohem hubenější (1.52kg). Vzal v silném proudu asi 40m ode mne, zabrozen po pupek jsem ho stěží zasekl. Byl to bojovník až do samého konce, kdy jsem se snažil o foto pomocí samospouště. Sotva jsem ho vzal do ruky, vystřelil jak dělo, sjel po távě do vody a cestou mi porazil foťák na stativu. Nevěděl jsem co chytat dřív. Foťák vyhrál.
Fotka wošklivá, zmáčkl jsem to při měření a věděl jsem že z toho nic nebude…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 v 8:17® dodorider
- Datum lovu: 28.5. | Revír: ohre | Způsob lovu: Plavaná
letos sem zasel jednou k vode na plavacku a asi po 15minutach me prkvapil tento krasavec, sel spatky do vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 v 8:17® skwor
- Datum lovu: 2.6. | Způsob lovu: Plavaná
Vcelku povedená ranní rybačka. Cejni šli skoro na hod, mezi nimi i pár hezkých kousků. Potěšili i dva líni, na které už ale nevydržela baterka ve foťáku. Přidávám jednu momentku. Chystal jsem se vyfotit na hladině klidně stojící splávek, když v tom......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. června 2009 v 18:51® jirka28
- Datum lovu: 31.5.2009 | Revír: Darkovske more Karvina | Způsob lovu: Kaprařina
dnes rano na rybach konečne jsem chytil uhoře 1.10cm.2.50kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. června 2009 v 17:55® dodorider
-
letosni sezona zatim vypada skvele, ale uz se tesim na vlacku. Prekvapilo me letos par pstruhu na necekanych mistech, ale to taky potesi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. června 2009 v 17:54® Sander
- Datum lovu: 1. června 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem chytal 2 minuty. Připlížil jsem se roštím k tůni, skrze polarizáky jsem v ní uviděl hejno asi deseti menších tloušťů, mezi nimiž se pohyboval jeden větší. Navázal jsem asi 5mm průběžný spláveček, napíchl nástrahu a pokusil se trefit před tlamu velké ryby. Hod byl přesný, zvedla se vlna, nástraha zmizela a během minuty byl venku. To mi dnes bohatě stačilo.
52cm.
Fotka byla v pravé části díky kapce na objektivu rozmazaná, tak posílám aspoň nepovedené torzo.
Tento příspěvek byl editován 1.6.2009 17:55:50 uživatelem Sander.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 ve 23:08® Scanix
- Datum lovu: 31.5.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl s kolegou opet poskadlit pstrouzky, moc se jim nechtelo, ale par jsme jich lapli, takze spokojenost…domu jsem pozval na veceri duhone 36 a sifona 35

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 ve 22:43® hecht
- Datum lovu: 30.5.2009 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
I přes mizerné počasí a mraky vody jsem musel uhasit absťák, víc jak týdenní.Smáčci v tom dravém proudu dnes nic moc, ale aspoň dva potočáky na woblerka. Musel jsem si taky vyfotit jednu vrbu pamětnici, už tam asi dlouho nepostojí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 ve 20:33® Mirus
- Datum lovu: 31.5.09 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Dnes i přez déšť jsem se vypravil na řeku na feeder. Opět ve znamení tloušťů
.Na sýr vytaženo 5 tloušťů 32–40cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 15:28® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: rybnicek | Způsob lovu: Plavaná
Dneska a vcera na plivatku cca po 15 letech.Mraky karasu, perlinku a linu.
Tento příspěvek byl editován 31.5.2009 15:30:09 uživatelem Piranha.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 ve 14:44® Raf
- Datum lovu: 29.-31.5.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina
Vítr foukal až větve vedle bivaku padaly a byla trochu zima, ale rybám to ani trochu nevadilo. U vylidněného Labe jsem za den a půl vytáhl na břeh 6 kaprů. Cílový amur nepřišel. Za to za námi poletoval a na stromech posedávala místní rarita – papoušek, který dovede napodobovat pípák. Dostal mě nejednou asi i protože jeho imitování zvuku mých hlásičů bylo hodinu od hodiny lepší. Vytrestal už asi pěkných pár rybářů. Největší kapr měl velmi důstojných 81 cm a 10kg. Na fotce je neobyklý kapr okolo 60 cm se zakrnělou ocasní ploutví a zdeformovanou páteří – zřejmě ho zamlada něco pěkně ťaflo.
Tento příspěvek byl editován 31.5.2009 14:46:10 uživatelem Raf.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 11:54® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s6 | Způsob lovu: Přívlač
tak to kalné nebylo, viděl jsem muchára, plavačkára a vláčkára. Až na muchára si každý sáhl na rybu. Já nakonec bodoval jedním potokem, zkoušel jsm i velký wob, zda se nepodívá nějaká zubatá a nepodívala. Ještě jsem měl 1 kontakt s PO a dvakrát se něco okulilo, ale bylo to stejně malé. A ani nepršelo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 11:30® ART
- Datum lovu: 31.5. | Revír: tajný | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem se šel podívat na revír o kterém mi všichni říkali:
`Jo tam nechoď dříve tam byly pěkní tloušti ale teď nic.` Nedalo mi to a ráno jsem vyrazil. Byla strašná mlha, že jsem skoro ani nedojel, ale nakonec odbočku jsem trefil
. Ryby najeli do krmení ihned
po zakrmení a začali se dít věci. Co nához to ryba. Chytil jsem spoustu
bojovných plotic všech velikostí, malinkýho kapříka, perlínky, ouklejky,
mikro tlouštíky a nakonec potěšil karásek. Škoda že jsem nechytil
větší tlouště ale jsou první letošní
p.s. zima byla strašná

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 10:22® kamos007
- Datum lovu: včera | Revír: Onlešná 2A | Způsob lovu: Klasická položená
Včera do půlnoci výprava na uhoře.já vytáhl jen cejna.brácha nic tatik 4 uhoře 3 od 55 do 65 a jeden mini cca 35 a děda 1 56.Krom velkého množství podkanů ze kterých mě málem kleplo pohoda.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 9:48® LojzaRybka
- Datum lovu: 30.5 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
včera na labku jeden záběr a kámoš dva,ale proměnil jen jeden

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 9:00® sulda135
-
Scanix- prej kudla
náhodou to je pjekná štička
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 8:31® Petula
-
ve znamení jediného záběru.......línka,počasí dělá divy

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. května 2009 ve 22:22® Scanix
- Datum lovu: 30.5.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni lov s kolegou byl ve znameni pstrouzku a sivenu – samozrejme i pekne nechutneho pocasi – prislo jich cca 15ks, kazdy jsme si po 2 vzali k snedku. Na zaver jsem zamenil mikromrdky za vetsi kalibr a hle, jedna kudla 81 se nechala premluvit
Tento příspěvek byl editován 30.5.2009 22:27:52 uživatelem Scanix.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. května 2009 ve 21:03® kubas
- Datum lovu: 30.5.2009 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vláčka dopadla celkem dle očekávání 5 potočáků od 20–27cm , pár tloušťů, žádný zázrak, ale spokojenost. Nejlepší nástraha nymfička od berkleyho a wobler
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. května 2009 ve 20:07® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Plavaná
tak na 90 minutek k vodě se splávečkem, na rohlíček co nához to záběr, vše plotičky od 10 d0 25 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. května 2009 v 18:53® Mirus
- Datum lovu: 30.5.09 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes po dešti jsem šel zafeedrovat na Jihlavu. Čekal jsem trochu větší aktivitu, ale nakonec se povedl novej osobáček tloušť 48cm na sýr

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.