Chytej.cz

Z lovu

V diskuzi je 18.425 příspěvků, z toho 18425 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 3. června 2009 v 19:02® skwor
skwor
Datum lovu: 3.6. | Způsob lovu: Feeder

Málo ryb, malý ryby, vítr, nuda. Nebavilo mě to :-) Ale zítra jdu zase :-) Jenom jinam a chytat jinak :-) Foto pouze ilustrační ze včerejška.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24338.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 3. června 2009 v 16:23® kamos007
    kamos007
    Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač

Dneska s vláčkou na pstruhy.nějaké ryby se povedly.nej ryba potočák 32 cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24335.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24336.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24337.jpg
      Středa 3. června 2009 ve 14:56® swashik
      Datum lovu: 2.6.2009 | Revír: 421073 | Způsob lovu: Klasická položená

vcera to bylo celkem v poho asi 3 kapry a ten 4. se vysekl a 3. zdrhl z vezirku takze skoda 1. mel 41 2. mel.40 3. mel 43 ale spkojenost byla

Středa 3. června 2009 v 9:06® Petula
        Petula

chutnalo pouze kačenám

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24330.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24331.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24332.jpg
          Úterý 2. června 2009 ve 21:58® Scanix
          Scanix
          Datum lovu: 2.6.2009 | Revír: Vltava 25 | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsme se s kolegou mrkli na nejaky cas zanedbavany usek reky s tim, ze to bude jako minule o okouncich a tloustich. Nebylo, sice pocatecni usek byl bez zaberu, ale po prvni rybe, coz byl okoun, se povedl mensi siven, pak ale zahy duhak 42, po nem 40, pak kolega sivena 36, zkratka zaberu mraky, dost ryb vsak popadalo, chteli jen jednu barvu a pomerne velkou nastrahu. K zaveru lovu se povedl jeste lepsi kousek 44 a zakoncil jsem to spadlou rybou k 50. Takze celkem spokojenost a na teto vode prekvapeni…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24327.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24328.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24329.jpg
            Úterý 2. června 2009 ve 21:08® Haluz
            Haluz
            Datum lovu: 1.6.2009 | Revír: Hron č.3,Slovensko | Způsob lovu: Feeder

Caute, vcera som bol zase na Hrone a celkom sa darilo.Od 17–21 hodiny som ulovil 13 mrien(parma) a vela podustiev a nosalov.perfektna zabava!

Úterý 2. června 2009 ve 20:27@ Tuzli

Zdravím,nevíte někdo jak to bere na Dyji na 7? díkec na info!

Úterý 2. června 2009 v 19:54® Plumley27
                Datum lovu: 30.a 31.5.2009 | Revír: Stojatá voda | Způsob lovu: Klasická položená

O víkendu jsem byl zase jednou na lovu. Počasí bylo sice docela nepříjemné kvůli dešti a chladnu, ale i tak se podařilo ulovit 6 menších kaprů an kukuřici.

Úterý 2. června 2009 v 19:31® Beer.Beda
                  Beer.Beda
                  Datum lovu: 2.6.2009 | Revír: vltava | Způsob lovu: Feeder

Dnes na rybách otřes a tragedie.Krom 4 okounů a 2 cejnů miniaturní velikosti, 1 zlomená špička a břichabol.Takže sem toho chytil docela dost.

Úterý 2. června 2009 v 19:14® Sander
                    Sander
                    Datum lovu: 2. června 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Shodná velikost jako včera (52), tento byl ale mnohem hubenější (1.52kg). Vzal v silném proudu asi 40m ode mne, zabrozen po pupek jsem ho stěží zasekl. Byl to bojovník až do samého konce, kdy jsem se snažil o foto pomocí samospouště. Sotva jsem ho vzal do ruky, vystřelil jak dělo, sjel po távě do vody a cestou mi porazil foťák na stativu. Nevěděl jsem co chytat dřív. Foťák vyhrál.

Fotka wošklivá, zmáčkl jsem to při měření a věděl jsem že z toho nic nebude…

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24326.jpg
                      Úterý 2. června 2009 v 8:17® dodorider
                      dodorider
                      Datum lovu: 28.5. | Revír: ohre | Způsob lovu: Plavaná

letos sem zasel jednou k vode na plavacku a asi po 15minutach me prkvapil tento krasavec, sel spatky do vody.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24323.jpg
                        Úterý 2. června 2009 v 8:17® skwor
                        skwor
                        Datum lovu: 2.6. | Způsob lovu: Plavaná

Vcelku povedená ranní rybačka. Cejni šli skoro na hod, mezi nimi i pár hezkých kousků. Potěšili i dva líni, na které už ale nevydržela baterka ve foťáku. Přidávám jednu momentku. Chystal jsem se vyfotit na hladině klidně stojící splávek, když v tom......

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24322.jpg
                          Pondělí 1. června 2009 v 18:51® jirka28
                          jirka28
                          Datum lovu: 31.5.2009 | Revír: Darkovske more Karvina | Způsob lovu: Kaprařina

dnes rano na rybach konečne jsem chytil uhoře 1.10cm.2.50kg

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24321.jpg
                            Pondělí 1. června 2009 v 17:55® dodorider
                            dodorider

letosni sezona zatim vypada skvele, ale uz se tesim na vlacku. Prekvapilo me letos par pstruhu na necekanych mistech, ale to taky potesi.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24320.jpg
                              Pondělí 1. června 2009 v 17:54® Sander
                              Sander
                              Datum lovu: 1. června 2009 | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem chytal 2 minuty. Připlížil jsem se roštím k tůni, skrze polarizáky jsem v ní uviděl hejno asi deseti menších tloušťů, mezi nimiž se pohyboval jeden větší. Navázal jsem asi 5mm průběžný spláveček, napíchl nástrahu a pokusil se trefit před tlamu velké ryby. Hod byl přesný, zvedla se vlna, nástraha zmizela a během minuty byl venku. To mi dnes bohatě stačilo.

52cm.

Fotka byla v pravé části díky kapce na objektivu rozmazaná, tak posílám aspoň nepovedené torzo.

Tento příspěvek byl editován 1.6.2009 17:55:50 uživatelem Sander.
                              foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24319.jpg
                                Neděle 31. května 2009 ve 23:08® Scanix
                                Scanix
                                Datum lovu: 31.5.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnes jsem byl s kolegou opet poskadlit pstrouzky, moc se jim nechtelo, ale par jsme jich lapli, takze spokojenost…domu jsem pozval na veceri duhone 36 a sifona 35 ;-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24318.jpg
                                  Neděle 31. května 2009 ve 22:43® hecht
                                  hecht
                                  Datum lovu: 30.5.2009 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač

I přes mizerné počasí a mraky vody jsem musel uhasit absťák, víc jak týdenní.Smáčci v tom dravém proudu dnes nic moc, ale aspoň dva potočáky na woblerka. Musel jsem si taky vyfotit jednu vrbu pamětnici, už tam asi dlouho nepostojí.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24315.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24316.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24314.jpg
                                    Neděle 31. května 2009 ve 20:33® Mirus
                                    Mirus
                                    Datum lovu: 31.5.09 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Dnes i přez déšť jsem se vypravil na řeku na feeder. Opět ve znamení tloušťů :-) .Na sýr vytaženo 5 tloušťů 32–40cm.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24309.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24310.jpg
                                      Neděle 31. května 2009 v 15:28® Piranha
                                      Piranha
                                      Datum lovu: Dnes | Revír: rybnicek | Způsob lovu: Plavaná

Dneska a vcera na plivatku cca po 15 letech.Mraky karasu, perlinku a linu.

Tento příspěvek byl editován 31.5.2009 15:30:09 uživatelem Piranha.
                                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24308.jpg
                                        Neděle 31. května 2009 ve 14:44® Raf
                                        Raf
                                        Datum lovu: 29.-31.5.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina

Vítr foukal až větve vedle bivaku padaly a byla trochu zima, ale rybám to ani trochu nevadilo. U vylidněného Labe jsem za den a půl vytáhl na břeh 6 kaprů. Cílový amur nepřišel. Za to za námi poletoval a na stromech posedávala místní rarita – papoušek, který dovede napodobovat pípák. Dostal mě nejednou asi i protože jeho imitování zvuku mých hlásičů bylo hodinu od hodiny lepší. Vytrestal už asi pěkných pár rybářů. Největší kapr měl velmi důstojných 81 cm a 10kg. Na fotce je neobyklý kapr okolo 60 cm se zakrnělou ocasní ploutví a zdeformovanou páteří – zřejmě ho zamlada něco pěkně ťaflo.

Tento příspěvek byl editován 31.5.2009 14:46:10 uživatelem Raf.
                                        foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24300.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24301.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24302.jpg
                                          Neděle 31. května 2009 v 11:54® Robur
                                          Robur
                                          Datum lovu: dnes | Revír: s6 | Způsob lovu: Přívlač

tak to kalné nebylo, viděl jsem muchára, plavačkára a vláčkára. Až na muchára si každý sáhl na rybu. Já nakonec bodoval jedním potokem, zkoušel jsm i velký wob, zda se nepodívá nějaká zubatá a nepodívala. Ještě jsem měl 1 kontakt s PO a dvakrát se něco okulilo, ale bylo to stejně malé. A ani nepršelo.

Neděle 31. května 2009 v 11:30® ART
                                            ART
                                            Datum lovu: 31.5. | Revír: tajný | Způsob lovu: Plavaná

Dnes jsem se šel podívat na revír o kterém mi všichni říkali: `Jo tam nechoď dříve tam byly pěkní tloušti ale teď nic.` Nedalo mi to a ráno jsem vyrazil. Byla strašná mlha, že jsem skoro ani nedojel, ale nakonec odbočku jsem trefil :-) . Ryby najeli do krmení ihned po zakrmení a začali se dít věci. Co nához to ryba. Chytil jsem spoustu bojovných plotic všech velikostí, malinkýho kapříka, perlínky, ouklejky, mikro tlouštíky a nakonec potěšil karásek. Škoda že jsem nechytil větší tlouště ale jsou první letošní :-) p.s. zima byla strašná

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24294.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24295.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24296.jpg
                                              Neděle 31. května 2009 v 10:22® kamos007
                                              kamos007
                                              Datum lovu: včera | Revír: Onlešná 2A | Způsob lovu: Klasická položená

Včera do půlnoci výprava na uhoře.já vytáhl jen cejna.brácha nic tatik 4 uhoře 3 od 55 do 65 a jeden mini cca 35 a děda 1 56.Krom velkého množství podkanů ze kterých mě málem kleplo pohoda.

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24291.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24292.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24293.jpg
                                                Neděle 31. května 2009 v 9:48® LojzaRybka
                                                LojzaRybka
                                                Datum lovu: 30.5 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder

včera na labku jeden záběr a kámoš dva,ale proměnil jen jeden :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24287.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24288.jpg
                                                  Neděle 31. května 2009 v 9:00® sulda135
                                                  sulda135

Scanix- prej kudla:-D náhodou to je pjekná štička:-)

Neděle 31. května 2009 v 8:31® Petula
                                                    Petula

ve znamení jediného záběru.......lín­ka,počasí dělá divy

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24285.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24286.jpg
                                                      Sobota 30. května 2009 ve 22:22® Scanix
                                                      Scanix
                                                      Datum lovu: 30.5.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač

Dnesni lov s kolegou byl ve znameni pstrouzku a sivenu – samozrejme i pekne nechutneho pocasi – prislo jich cca 15ks, kazdy jsme si po 2 vzali k snedku. Na zaver jsem zamenil mikromrdky za vetsi kalibr a hle, jedna kudla 81 se nechala premluvit :-)

Tento příspěvek byl editován 30.5.2009 22:27:52 uživatelem Scanix.
                                                      foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24284.jpg
                                                        Sobota 30. května 2009 ve 21:03® kubas
                                                        kubas
                                                        Datum lovu: 30.5.2009 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač

Dnešní vláčka dopadla celkem dle očekávání 5 potočáků od 20–27cm , pár tloušťů, žádný zázrak, ale spokojenost. Nejlepší nástraha nymfička od berkleyho a wobler :-)

Sobota 30. května 2009 ve 20:07® Robur
                                                          Robur
                                                          Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Plavaná

tak na 90 minutek k vodě se splávečkem, na rohlíček co nához to záběr, vše plotičky od 10 d0 25 cm

Sobota 30. května 2009 v 18:53® Mirus
                                                            Mirus
                                                            Datum lovu: 30.5.09 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder

Tak dnes po dešti jsem šel zafeedrovat na Jihlavu. Čekal jsem trochu větší aktivitu, ale nakonec se povedl novej osobáček tloušť 48cm na sýr :-)

foto/diskuze/z_lovu/2009/th-img24282.jpg