Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 7. června 2009 ve 14:05® Bert
- Datum lovu: Dnes | Revír: Džbán | Způsob lovu: Klasická položená
Dnes po ránu to moc nešlo,ale s přibívajícím časem přece něco kapřík,karas a okoun,
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. června 2009 ve 12:43® Haluz
- Datum lovu: 5.6.2009 | Revír: Hron č.3 | Způsob lovu: Feeder
Tak som bol opat na Hrone, tentokrat na noc.Zase sme sa nenudili ako obvykle.Dvaja sme nachytali viac ako desat mrien-v noci isli tak isto ako cez den.popri tom mnoho nosalov a len jedna jedina podustva-hmmm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 7. června 2009 v 11:38® ksandik13
- Datum lovu: 6.6. | Způsob lovu: Klasická položená
Tak včera s tátou na Orlíku za účelem potrápit už konečně nějákýho hada.Odpoledne jsem chytal na plavačku dva metry od břehu a brali plotice,cejni,lín atd.Večer jsme vše nahodili na uhoře.První záběr měl tatka a vyklubala se z toho tkanička cca 35cm.Asi 10 minut poté jsem měl záběr já a na břeh se podíval uhoř 76cm.Za dalších 10 minut mně přišel další záběr,ale nebyl tu uhoř, ale „mega“ sumec cca 30 cm.Všechny ryby byly vráceny tam kam patří.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. června 2009 ve 22:46® Scanix
- Datum lovu: 5. a 6.6.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Vcerejsi lov na rece prinesl 2 duhaky cca 35 hned v zacatku, pak dlouho nic a po dvou nahodnych okysich mi spadl dalsi podobny duhak a v zaveru jsem uprasknul duhonce ±50, nadrbany vlasec nevydrzel pri pokusu o priseknuti.
Dnesni lov s dalsim kolegou prinesl nejprve par opatrnych zaberu a nejakeho toho okounka…pote jsem ovsem zaprahl pekny parnik, ze kterho se vyklubala parma 60+, nechtela se moc merit a protoze z ni tekly jikry. Potesila moc, pote uz jen spadly duhak a okounek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. června 2009 ve 21:38® ladamaj
- Datum lovu: 6.5.2009 | Revír: VTŽ-chOMUTOV
Zlatá udice závody syna bude spracováno i vydeo letos umístění na 3místo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. června 2009 ve 20:13® Kubajs
-
Dneska na místní říčce na červíky jsem si zachytal malý okounky,tlouštíka a ouklej.Poté jsem shlédl skupinku tlouští party kolem 40cm o 5kusech o nástrahu však zájem nejevili
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. června 2009 v 19:56® Plumley27
- Datum lovu: 6.6.2009 | Revír: Neplatí povolenka | Způsob lovu: Plavaná
Dneska za 4 hodinky pár karasů a kaprů na kukuřici.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. června 2009 ve 14:07® -zruseno
- Datum lovu: 6.června | Způsob lovu: Přívlač
Dneska 3 tloušti a okouni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 6. června 2009 v 10:19® ART
- Datum lovu: 5:6. | Způsob lovu: Feeder
Včera jsme šli s kšandikem13 vyzkoušet úhoře. Chytili jsme boužel jen kapry(okolo 35cm), které se podle místní organizace samy vytřely
Tento příspěvek byl editován 6.6.2009 10:20:34 uživatelem ART.. Úhoř příjde snad příště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. června 2009 ve 23:24® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Feeder
tak se sousedem, na 2 hodiny, namíchali jsem realtivně ostré krmení osmradlené brusinkou, asi to trošku sjelo po proudu, bo kolegovi to zobalo na 1 fídr podstatně víc než mně, takže mně přechytal asi 7:2, a to jsem chytal na 2 pruty. Všechno cejnci cca 15 – 20cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. června 2009 ve 22:33® Zoles
- Datum lovu: 4.6. | Revír: Radbuza | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem se vcera konecne dostal k rece. Musim uznat ze rybam ta zima ani trosku neva. 2 feedery jsem nezvladal. Kapri,cejni,podoustve,jeseni,plotice,perlini,tlousti,karasove v jakimkoli mnozstvi. Typek co sedel naproti to po 30 min radsi zabalil..sorrry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. června 2009 v 18:55® Petula
-
dnes na ondřejnici
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. června 2009 v 0:19® adam
- Datum lovu: pár dní | Revír: otava | Způsob lovu: Feeder
poslední dobou nejak nemam čas…tak sem pošlu náké fotky..dnes jsem chytil ostroretku pod jezem,naký kluci se rozhodli ze mi vemou zamčený kolo,neviděli mně,postavil ho na zadní a tlačil spokojeně před sebou,ja se objevil,šel za nim, visvětlil jsem mu ze to se nedělá a že by se měl chovat slušně…
Tento příspěvek byl editován 5.6.2009 00:20:52 uživatelem adam.aspoň to uznal a stiděl se,asi byl rád že nedostal
foto: první co bylo že jsem dostal kapku d oběktivu od ostroretky,proto ten flek rozmazanej.,..skoda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. června 2009 v 15:40® HaD
-
NOVÁ SOUTĚŽ! http://www.chytej.cz/…-tip-a-trik/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 4. června 2009 v 10:45® skwor
- Datum lovu: 4.6. | Způsob lovu: Feeder
Těžká feederařina ve velkém větru. Nakonec ryby najely a zachytal jsem si cejny v poměrně potěšitelném množství i velikostech. Zabral i slušný dost bojovný kapr, který se na břeh nepodíval.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. června 2009 ve 21:39® sus1
- Datum lovu: 3.6.2009 | Revír: Svazovka | Způsob lovu: Feeder
Hodně ryb,malý ryby,dva velcí kapři utržený na 18 vlasec,
a ten vítr teda byl … mam sem dát ty mega ryby???regule??
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. června 2009 v 19:58® Kubajs
-
Dneska při rybačce v nepřiměřeném větru k tomuto období uloveno pár plotěk a cejnků a třešnička na dortu byl kapr,který mi zlomil špičku tátova prutu.Takže akce oprava a táta snad nic nepozná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. června 2009 v 19:02® skwor
- Datum lovu: 3.6. | Způsob lovu: Feeder
Málo ryb, malý ryby, vítr, nuda. Nebavilo mě to
Ale zítra jdu zase
Jenom jinam a chytat jinak
Foto pouze ilustrační ze včerejška.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. června 2009 v 16:23® kamos007
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Dneska s vláčkou na pstruhy.nějaké ryby se povedly.nej ryba potočák 32 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. června 2009 ve 14:56® swashik
- Datum lovu: 2.6.2009 | Revír: 421073 | Způsob lovu: Klasická položená
vcera to bylo celkem v poho asi 3 kapry a ten 4. se vysekl a 3. zdrhl z vezirku takze skoda 1. mel 41 2. mel.40 3. mel 43 ale spkojenost byla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. června 2009 v 9:06® Petula
-
chutnalo pouze kačenám
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 ve 21:58® Scanix
- Datum lovu: 2.6.2009 | Revír: Vltava 25 | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsme se s kolegou mrkli na nejaky cas zanedbavany usek reky s tim, ze to bude jako minule o okouncich a tloustich. Nebylo, sice pocatecni usek byl bez zaberu, ale po prvni rybe, coz byl okoun, se povedl mensi siven, pak ale zahy duhak 42, po nem 40, pak kolega sivena 36, zkratka zaberu mraky, dost ryb vsak popadalo, chteli jen jednu barvu a pomerne velkou nastrahu. K zaveru lovu se povedl jeste lepsi kousek 44 a zakoncil jsem to spadlou rybou k 50. Takze celkem spokojenost a na teto vode prekvapeni…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 ve 21:08® Haluz
- Datum lovu: 1.6.2009 | Revír: Hron č.3,Slovensko | Způsob lovu: Feeder
Caute, vcera som bol zase na Hrone a celkom sa darilo.Od 17–21 hodiny som ulovil 13 mrien(parma) a vela podustiev a nosalov.perfektna zabava!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 ve 20:27@ Tuzli
-
Zdravím,nevíte někdo jak to bere na Dyji na 7? díkec na info!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 v 19:54® Plumley27
- Datum lovu: 30.a 31.5.2009 | Revír: Stojatá voda | Způsob lovu: Klasická položená
O víkendu jsem byl zase jednou na lovu. Počasí bylo sice docela nepříjemné kvůli dešti a chladnu, ale i tak se podařilo ulovit 6 menších kaprů an kukuřici.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 v 19:31® Beer.Beda
- Datum lovu: 2.6.2009 | Revír: vltava | Způsob lovu: Feeder
Dnes na rybách otřes a tragedie.Krom 4 okounů a 2 cejnů miniaturní velikosti, 1 zlomená špička a břichabol.Takže sem toho chytil docela dost.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 v 19:14® Sander
- Datum lovu: 2. června 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Shodná velikost jako včera (52), tento byl ale mnohem hubenější (1.52kg). Vzal v silném proudu asi 40m ode mne, zabrozen po pupek jsem ho stěží zasekl. Byl to bojovník až do samého konce, kdy jsem se snažil o foto pomocí samospouště. Sotva jsem ho vzal do ruky, vystřelil jak dělo, sjel po távě do vody a cestou mi porazil foťák na stativu. Nevěděl jsem co chytat dřív. Foťák vyhrál.
Fotka wošklivá, zmáčkl jsem to při měření a věděl jsem že z toho nic nebude…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 v 8:17® dodorider
- Datum lovu: 28.5. | Revír: ohre | Způsob lovu: Plavaná
letos sem zasel jednou k vode na plavacku a asi po 15minutach me prkvapil tento krasavec, sel spatky do vody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. června 2009 v 8:17® skwor
- Datum lovu: 2.6. | Způsob lovu: Plavaná
Vcelku povedená ranní rybačka. Cejni šli skoro na hod, mezi nimi i pár hezkých kousků. Potěšili i dva líni, na které už ale nevydržela baterka ve foťáku. Přidávám jednu momentku. Chystal jsem se vyfotit na hladině klidně stojící splávek, když v tom......
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. června 2009 v 18:51® jirka28
- Datum lovu: 31.5.2009 | Revír: Darkovske more Karvina | Způsob lovu: Kaprařina
dnes rano na rybach konečne jsem chytil uhoře 1.10cm.2.50kg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.