Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 1. června 2009 v 17:55® dodorider
-
letosni sezona zatim vypada skvele, ale uz se tesim na vlacku. Prekvapilo me letos par pstruhu na necekanych mistech, ale to taky potesi.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. června 2009 v 17:54® Sander
- Datum lovu: 1. června 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem chytal 2 minuty. Připlížil jsem se roštím k tůni, skrze polarizáky jsem v ní uviděl hejno asi deseti menších tloušťů, mezi nimiž se pohyboval jeden větší. Navázal jsem asi 5mm průběžný spláveček, napíchl nástrahu a pokusil se trefit před tlamu velké ryby. Hod byl přesný, zvedla se vlna, nástraha zmizela a během minuty byl venku. To mi dnes bohatě stačilo.
52cm.
Fotka byla v pravé části díky kapce na objektivu rozmazaná, tak posílám aspoň nepovedené torzo.
Tento příspěvek byl editován 1.6.2009 17:55:50 uživatelem Sander.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 ve 23:08® Scanix
- Datum lovu: 31.5.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes jsem byl s kolegou opet poskadlit pstrouzky, moc se jim nechtelo, ale par jsme jich lapli, takze spokojenost…domu jsem pozval na veceri duhone 36 a sifona 35
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 ve 22:43® hecht
- Datum lovu: 30.5.2009 | Revír: pstruhovka | Způsob lovu: Přívlač
I přes mizerné počasí a mraky vody jsem musel uhasit absťák, víc jak týdenní.Smáčci v tom dravém proudu dnes nic moc, ale aspoň dva potočáky na woblerka. Musel jsem si taky vyfotit jednu vrbu pamětnici, už tam asi dlouho nepostojí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 ve 20:33® Mirus
- Datum lovu: 31.5.09 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Dnes i přez déšť jsem se vypravil na řeku na feeder. Opět ve znamení tloušťů
.Na sýr vytaženo 5 tloušťů 32–40cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 15:28® Piranha
- Datum lovu: Dnes | Revír: rybnicek | Způsob lovu: Plavaná
Dneska a vcera na plivatku cca po 15 letech.Mraky karasu, perlinku a linu.
Tento příspěvek byl editován 31.5.2009 15:30:09 uživatelem Piranha.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 ve 14:44® Raf
- Datum lovu: 29.-31.5.2009 | Revír: Labe | Způsob lovu: Kaprařina
Vítr foukal až větve vedle bivaku padaly a byla trochu zima, ale rybám to ani trochu nevadilo. U vylidněného Labe jsem za den a půl vytáhl na břeh 6 kaprů. Cílový amur nepřišel. Za to za námi poletoval a na stromech posedávala místní rarita – papoušek, který dovede napodobovat pípák. Dostal mě nejednou asi i protože jeho imitování zvuku mých hlásičů bylo hodinu od hodiny lepší. Vytrestal už asi pěkných pár rybářů. Největší kapr měl velmi důstojných 81 cm a 10kg. Na fotce je neobyklý kapr okolo 60 cm se zakrnělou ocasní ploutví a zdeformovanou páteří – zřejmě ho zamlada něco pěkně ťaflo.
Tento příspěvek byl editován 31.5.2009 14:46:10 uživatelem Raf.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 11:54® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s6 | Způsob lovu: Přívlač
tak to kalné nebylo, viděl jsem muchára, plavačkára a vláčkára. Až na muchára si každý sáhl na rybu. Já nakonec bodoval jedním potokem, zkoušel jsm i velký wob, zda se nepodívá nějaká zubatá a nepodívala. Ještě jsem měl 1 kontakt s PO a dvakrát se něco okulilo, ale bylo to stejně malé. A ani nepršelo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 11:30® ART
- Datum lovu: 31.5. | Revír: tajný | Způsob lovu: Plavaná
Dnes jsem se šel podívat na revír o kterém mi všichni říkali:
`Jo tam nechoď dříve tam byly pěkní tloušti ale teď nic.
` Nedalo mi to a ráno jsem vyrazil. Byla strašná mlha, že jsem skoro ani nedojel, ale nakonec odbočku jsem trefil. Ryby najeli do krmení ihned po zakrmení a začali se dít věci. Co nához to ryba. Chytil jsem spoustu bojovných plotic všech velikostí, malinkýho kapříka, perlínky, ouklejky, mikro tlouštíky a nakonec potěšil karásek. Škoda že jsem nechytil větší tlouště ale jsou první letošní
p.s. zima byla strašná
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 10:22® kamos007
- Datum lovu: včera | Revír: Onlešná 2A | Způsob lovu: Klasická položená
Včera do půlnoci výprava na uhoře.já vytáhl jen cejna.brácha nic tatik 4 uhoře 3 od 55 do 65 a jeden mini cca 35 a děda 1 56.Krom velkého množství podkanů ze kterých mě málem kleplo pohoda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 9:48® LojzaRybka
- Datum lovu: 30.5 | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
včera na labku jeden záběr a kámoš dva,ale proměnil jen jeden
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 9:00® sulda135
-
Scanix- prej kudla
náhodou to je pjekná štička
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 31. května 2009 v 8:31® Petula
-
ve znamení jediného záběru.......línka,počasí dělá divy
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. května 2009 ve 22:22® Scanix
- Datum lovu: 30.5.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnesni lov s kolegou byl ve znameni pstrouzku a sivenu – samozrejme i pekne nechutneho pocasi – prislo jich cca 15ks, kazdy jsme si po 2 vzali k snedku. Na zaver jsem zamenil mikromrdky za vetsi kalibr a hle, jedna kudla 81 se nechala premluvit
Tento příspěvek byl editován 30.5.2009 22:27:52 uživatelem Scanix.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. května 2009 ve 21:03® kubas
- Datum lovu: 30.5.2009 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Přívlač
Dnešní vláčka dopadla celkem dle očekávání 5 potočáků od 20–27cm , pár tloušťů, žádný zázrak, ale spokojenost. Nejlepší nástraha nymfička od berkleyho a wobler
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. května 2009 ve 20:07® Robur
- Datum lovu: dnes | Revír: s4 | Způsob lovu: Plavaná
tak na 90 minutek k vodě se splávečkem, na rohlíček co nához to záběr, vše plotičky od 10 d0 25 cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. května 2009 v 18:53® Mirus
- Datum lovu: 30.5.09 | Revír: Jihlava 9 | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes po dešti jsem šel zafeedrovat na Jihlavu. Čekal jsem trochu větší aktivitu, ale nakonec se povedl novej osobáček tloušť 48cm na sýr
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. května 2009 ve 20:54® 1Mara
- Datum lovu: 29.05.2009 | Revír: Tajný | Způsob lovu: Plavaná
Tak dnes jen jednoho zelenáče před třením
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. května 2009 ve 13:58® Leník
- Datum lovu: 23.5.2009 | Revír: Sázava 2 | Způsob lovu: Feeder
Divočina s feederem
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 29. května 2009 v 6:48® sulda135
- Způsob lovu: Klasická položená
Tak můj první siven 35cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. května 2009 ve 20:30® kamos007
- Datum lovu: dnes
Tak letos se mi poprvé pořádně dařilo na smáčka.vytaženo dost pstruhů 20 – 29 cm.převážně duháci.no vlastně krom 1 potočáka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 28. května 2009 ve 12:09® BlueShark
- Datum lovu: 28.5.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Krásné ráno u Labe. Jeseni jako buchty, tloušti, parmy, plotičky a cejni.
Tento příspěvek byl editován 28.5.2009 12:09:48 uživatelem BlueShark.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. května 2009 ve 20:13® Vojda13
- Datum lovu: 26.5.09 | Revír: Blanice Vodňanská 3 | Způsob lovu: Klasická položená
Byl jsem včera na Blanici asi 50m od baráku na náhoně a povedli se 2 plotice a kapr 50cm parááááááda
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. května 2009 v 18:05® -zruseno
- Datum lovu: 27.5. | Revír: Jevanský potok | Způsob lovu: Plavaná
Dneska jen jeden tloušť na plavanou.
Tento příspěvek byl editován 27.5.2009 18:06:02 uživatelem -zruseno.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. května 2009 v 17:39® olda
- Datum lovu: 27.5 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Feeder
Dnes se dařilo aso 8 kousků plus parma,cejni,plotky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. května 2009 v 16:59profil byl smazán
- Datum lovu: 27.5.09 | Revír: Doubrava | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes na 1.5h před tréninkem u Doubravy. Nechal jsem se inspirovat Mírou Horáčkem a použil feeder jen s háčkem, bez zátěže. Jinák vytaženi 2 tloušti oba 40 cm. JO ať žijou třešně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. května 2009 v 0:57® adam
- Datum lovu: 23-24.5.2009 | Revír: otava,orlik | Způsob lovu: Feeder
Víkend strávený s bráchou na rybách, výsledek: spoustu cejnů,karasů,náký kapříci,lín,úhoř, 2 sumečci,okouni, podoustve, tlousti,duhák,siven, plotice, perlíni,proudník,jesen,oukleje XXL.cca 300 ryb
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 27. května 2009 v 0:41® -zruseno
- Datum lovu: 26.5.2009 | Revír: Vlkančický potok | Způsob lovu: Přívlač
Po škole jsem si vyšel na ryby a zadařilo se. Zabral mi asi 40cm tloušť na mepsku a tři okouni na twistera.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. května 2009 v 19:41® cormaxx
- Datum lovu: 26.5.09 | Revír: 441005 | Způsob lovu: Feeder
Dneska jsem si zašel po dlouhý době na Matyldu.Chytal jsem asi na 40m.Skoro 2 hoďky jsem zkoušel různý montáže,ale záběry byly pořád moc jemný.Jen jednou mi málem uletěl feeder do vody.Když už jsem nevěděl co dál,tak jsem vyměnil cívku s 0,16 silonem za 0,06šňůru.Pak to byla paráda.Každé ťuknutí bylo vidět,záběry krásně sekatelný.Během necelých 4 hodin jsem vytáhnul 14 kaprů.Většina 40–45cm.2 větší jsem vyříznul
Na fotkách jeden paskvilek…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 26. května 2009 ve 14:43® Ficak
- Datum lovu: 25.5.2009 | Revír: Nechranice | Způsob lovu: Klasická položená
Přidávám večerní fotečku.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.