Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 19. května 2009 v 17:12® Plumley27
- Datum lovu: 17.5.209 | Způsob lovu: Klasická položená
Celou neděli jsem se pokoušel ulovit nějakého toho kapra. Nakonec se mi to podařilo asi po 4 hodinách za které jsem ulovil asi 7 karasů. Bohužel mnou chycení kapři měřili pouze něco kolem 35 cm. Takže slabý!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. května 2009 v 16:26® kamos007
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Přes noc voda klesla a trochu odkalila ta jsem to skočil vyskoušet na vláčku.Jako jediná účinná nástraha se jevil smáček 4 cm na kterého jsem překecal cca 5 malých potočáků a 2 vyplé duháky + hodně zdrbaných záběrů od větších ryb.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. května 2009 ve 13:44® Švejk
- Datum lovu: 19,5,2009 | Revír: Svitava 1 | Způsob lovu: Feeder
Tak dnes na 2 hoďky s feederem na Svitavě v Brně. Několik promarněných záběrů a poté parma 61 cm. Krásná ryba…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. května 2009 ve 12:31® osprey
- Datum lovu: 10. - 16.5. 2009 | Revír: jižní pobřeží Švédska | Způsob lovu: Přívlač
Jeli jsme na štiky, ale dostavilo se zklamání. Prostě nebyly. Po dvou dnech prolézání nádherných zátok s křišťálově čistou vodou jsem neviděl ani nechytil jedinou rybu. Na celých kilometrech čtverečných vody nebylo prostě nic. Štiky vypadly za hejny sleďů někam na moře a největšími rybami v zátokách byly sedmicentimetrové koljušky. Nakonec jsme začali chytat mořské ryby (měl jsem pár tresek, mořské jehly a mořského pstruha 70 cm) a za štikami dojeli na jedno z místních jezírek (chytil jsem na popa jednu 70 cm).
Nelituju ale ničeho. Je to nádherná země s nádhernými vodami a určitě jsem tam nebyl naposled.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. května 2009 ve 12:26® osprey
- Datum lovu: 10. - 16.5. 2009 | Revír: jížní Švédsko - moře | Způsob lovu: Přívlač
Tak jsem poprvé v životě lovil v zahraničí. Navštívili jsme s přáteli brakické vody na jižním pobřeží Švédska. Příroda je tam nádherná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 19. května 2009 v 10:03® Filip00
- Datum lovu: 16.05.2009 | Revír: Berounka | Způsob lovu: Plavaná
Ahoj tak v sobotu jsem chytl tohoto lína do podběráku, vypadal opravdu strašně, tak jsem ho usmrtil. Je to škoda a ani mě nenapadá od čeho to má, jestli byl vysypanej s násaďáky nebo co se mu stalo.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. května 2009 ve 21:27® Tycoon
- Datum lovu: 18.5.2009 | Revír: Bělá pod Bezdězem | Způsob lovu: Plavaná
Dneska nic moc hrozný vedro a pořád sněžilo z vrb okolo.Asi 3 cejni a jeden línek.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. května 2009 ve 21:23® kamos007
- Datum lovu: dnes
Tak opet jeste na pstruhovce ale s fotakem protoze za 2 h. se zatáhlo prselo aji kropy padaly a za 45 min to ustalo a já se byl juknout jak to vypadá na pstruhovce.voda stoupla 30 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. května 2009 ve 20:38® -zruseno
- Datum lovu: 18.5.2009 | Revír: Hruškov | Způsob lovu: Přívlač
Dneska asi 60 ryb. Nejdříve jsem začal plavačkou, to přišli plotice a perlíni. Potom jsem přezbrojil na malou ouklej na jigové hlavičce, brali okouni, to samé na smáčky a na mušku. Když došly rybičky chytal jsem na žlutočerveného twistera, mezi okouny na něj zaútočila malá štička. Poslední nástrahou byla MEPSka 0 černé barvy s oranžovými tečkami, na kterou se mi podařilo ulovit další okouny. Kamarádi ulovili také hodně ryb jeden 21 a druhý 13.
Tento příspěvek byl editován 18.5.2009 20:40:50 uživatelem -zruseno.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. května 2009 ve 20:27® Pepek námořník
- Datum lovu: 15.5.2009 | Revír: Labe 4-5 | Způsob lovu: Klasická položená
Konečně vytoužená metrová rybka. Rovných 100cm. Olive měla radost a zabral na špenát v 11 večer.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. května 2009 ve 20:05® skwor
- Datum lovu: 18.5. | Způsob lovu: Feeder
Aby Sander viděl, jak úhoři nejdou
Dneska další. Ostatní druhy v menším počtu než běžně, přesto hezká chytačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. května 2009 ve 20:00® Sander
- Datum lovu: 18. května 2009 | Způsob lovu: Plavaná
Padla na mě odpolední venčící šichta, tak jsme se zajeli mrknout po fišce. Brali proudníci, několik plotic a pár tloušťů. Ten nejdelší 54cm, už jsem si zvykl s sebou tahat váhu, takže 2,08kg. Docela komická zdolávačka poslední částí mačky, protože to v tom zarostlém terénu jinak nešlo. Risk, ale byl jsem trpělivý a dotáhl boj v proudu do konce.
Fotka psa je důkazem toho, co je bíglina ochotna obětovat pro malé suché místo. Výška asi 2.5m (foceno vestoje), vylezla tam bez mé pomoci
Tento příspěvek byl editován 18.5.2009 20:03:26 uživatelem Sander.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. května 2009 v 17:54® Kazan
- Datum lovu: 18,5,2009 | Způsob lovu: Plavaná
Procházka s jedním prutem, chyceno 10 bolenů a 1 perlín, + 4 hříbky
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. května 2009 v 17:34® Procházka
- Datum lovu: víkend | Revír: na severu | Způsob lovu: Klasická položená
Třikrát na hadech a docela úspěch
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. května 2009 v 17:05® vavra26
- Datum lovu: 15.5.09 | Revír: Pstruhovka | Způsob lovu: PřívlačUživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
- Pondělí 18. května 2009 v 16:34® kamos007
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Muškaření
Po včerejším neúspěchu jsem to dneska skusil s mušákám a i přes silný vítr a horko jsem vytáhl cca 20 ryb.Nej potočák 28 a pak duhoni 25 a 25 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. května 2009 ve 13:09® mira.ll
- Datum lovu: 16.5. | Revír: Merklínka 2 | Způsob lovu: Plavaná
V sobotu jsem si zajel zachytat do míst,kde jsem jako malý začínal s rybařinou.V podvečer jsem nejprve na plavanou chytal nějakou tu drobotinu-jelce 15–25cm asi 20ks,nějakou plotičku,ouklejku a pár okounků. Večer jsem měl v úmyslu chytit nějakého hada ,ale kromě jednoho 40cm tlouště jsem byl bez záběru.
Tento příspěvek byl editován 18.5.2009 13:12:17 uživatelem mira.ll.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. května 2009 ve 12:23® Vara
- Datum lovu: 16.5.2009 | Revír: Vltava 30-32, Lipno | Způsob lovu: Klasická položená
Tři hodiny ve dvou na Lipně. Asi vysypali do vody malé kapříky, protože během 2 hodin 17ks malých kaprů nej přibližně 38, větší ani jeden, ale chytačka dobrá.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. května 2009 v 8:46® inspo
- Datum lovu: 17.5.2009 | Revír: Opava 3A | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem se přinutil a brzy ráno vstanul. Počasí nádherné, jen ryb moc nebylo. Jen drobotina v podání plotic a cejnů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 18. května 2009 v 8:44® pablo
- Datum lovu: 15.05.2009 | Revír: miesty | Způsob lovu: Feeder
tak začiatok sezony u nas mame za sebou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. května 2009 ve 23:21® regulus
- Datum lovu: 17.5.2009 | Revír: Kdesi na Vysočině | Způsob lovu: Muškaření
Tak semka taky něco přidám, sbírám fishbony
Tento příspěvek byl editován 17.5.2009 23:21:37 uživatelem regulus.) Fotky bohužel mizerně zaostřený, zku***ná automatika u digitálů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. května 2009 ve 21:56® adam
- Datum lovu: 17.5.2009 | Revír: Otava | Způsob lovu: Feeder
Ja jsem dnes chytil taky parmu
! kolem 50cm, krásně bojovala v proudu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. května 2009 ve 21:50® Prutos
- Datum lovu: 17.5.2009 | Způsob lovu: Feeder
Tak i já dnes vyrazil. Začal jsem na stojáku. Ryby nešly, ale zkamarádil se se mnou brhlík , který nebojácně sbíral nabízené červy přímo z mé ruky. Pak jsem prchnul na řeku, našel krásné hejno parem (ty si nechám na zítra
a nakonec zakotvil u hlubšího tahu. Trocha krmení udělala své a pak se na břehu střídaly cejni, jeseni, plotice i kapřík. Některé rybky byly i v docela zajímavách velikostech. Povedl se mi i další zářez do pažby ulovených druhů ryb – cejn perleťový. Jeninou vadou na kráse byly vybité baterky ve foťáku..tož musel zakočit mobil
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. května 2009 ve 21:03® Zoles
- Datum lovu: 16-17.05 | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem se prave vratil z veekendoveho lovu. Spokojenej jsem az moc. Vcera had 70, naky plotice cejni podoustve a jelci a dnes cestou domu parma 60,68 a 70. Poradne mi otestovali novej feeder.Konecne!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. května 2009 ve 20:28® filip111
- Datum lovu: 17.5.2009 | Revír: 441... | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsme docela vyhořeli, bylo nás u vody 5 a chytlo se pouze: 3 Kapři 44–47cm a jeden Cejn kolem 50ti cm. Když to porovnám se včerejškem tak je to bída. Asi změna počasí. Byla pěkná zima. Fotka kapříka 45cm, byl krásně vysokej a vypasenej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. května 2009 v 18:44® Tycoon
- Datum lovu: 17.05.2009 | Revír: Bělá pod Bezdězem | Způsob lovu: Plavaná
2 hodky ve Bělí 2 kapříci 30 a 20 cm
Tento příspěvek byl editován 17.5.2009 18:47:10 uživatelem Tycoon..A pár plotěk.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. května 2009 v 18:02® kety.vydra
-
Berty> Gratulace!!!
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. května 2009 v 17:36® Sander
- Datum lovu: 17. května 2009 | Způsob lovu: Feeder
Hezká feederovačka v proudu, skaláci se mohli přetrhnout, plotice také, semtam to sezobnul jesen nebo kapřík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. května 2009 v 17:11® kamos007
- Datum lovu: dnes | Způsob lovu: Přívlač
Dneska od půl 15:30 do 16:30 h se 4 cm smáčkem.hned v prvním mi po pěti pokusech se trefil duhák který mi kvůli povolené brzdě spadl do trávy a rovněž hned vyháčil ještě jsem po nem skočil ale byl rychlejší.Poté jsem šel dál několik záběrů od duháků a potočáků a na sam konec ve stejném splavu jak mi utekl duhák jsem vytáhl malého potočáka cca 15–20 cm. Krom toho horka celkem pohoda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. května 2009 v 16:06® sulda135
- Datum lovu: 17.5.09 | Způsob lovu: Klasická položená
Tak dnes jsem byl na malém potůčku,chytal jsem na červy byl jsem tam spíše na okouny a plotice ale na vlasec dvacítku byl chycen potočák 35cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.