Vyhledávání
Z lovu
V diskuzi je 18.412 příspěvků, z toho 18412 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 10. května 2009 v 10:37® Berty
- Datum lovu: 29.4.- 9.5. | Revír: Asuán
Včera jsem se vrátil z další výpravy na Asuán. Ze začátku to vypadalo bídně, ale pak se to rozjelo, standartní velikost 80+, pak několik 110+, byla tam i 120, 130 a jako bonus 152 a 161. I nějací tygříci byly. Takže velmi povedený lov. Zbytek fotek bude, až je upravím
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. května 2009 v 10:07® Ftmči
- Datum lovu: 9.5.2009 | Revír: Vltava 24 | Způsob lovu: Přívlač
Tak na Vltavě konečně začli jít tloušti, za dopoledne jsem jich nachytal asi 20 ve velikostním rozmezí 15–47cm. Vše na doma dělané woblery. Naprosto zásadní byla barva nástrahy, až mě samotného překvapilo, jaký to mělo vliv. Omluvte prosím fotku, vím, že je strašná.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. května 2009 v 7:27® ART
- Datum lovu: 9.5. | Revír: Pecovák | Způsob lovu: Feeder
Jak řikal Kšandik13. Včéra jsme byli potrápit kapříky a zatrénovat na plavačku. Nějaký kapřiky jsme vytáhli do velikosti cca 35cm. Na plavačku nějaký plotice a spadnul mi perlín
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. května 2009 ve 20:51® -zruseno
- Datum lovu: 9.5. | Revír: Propast | Způsob lovu: Plavaná
Dnes plavaná na propast asi 4h u vody. Chytil jsem přibližně 10 perlínů, několik plotic, amura, 2 cejny, 2 líny a ve větvích urval dva splávky XD.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. května 2009 v 19:32® Rowen
- Datum lovu: 9.5.2009 | Revír: RMV | Způsob lovu: Klasická položená
Dvě hoďky přes poledne a záběrů pomálo. Já karase a táta karase, kapříka a amura. Všichni plavou dál.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. května 2009 v 17:54® Scanix
- Datum lovu: 9.5.2009 | Revír: pstruhovka JČ | Způsob lovu: Přívlač
Dnes s kolegou na vylete po rekach a nejake rybky jsem take ulovili. Hned po ranu se mi povedl jeden 49cm (foceno v ruce) a po presunu na jiny revir par dalsich, nej 51cm (foceno na trave).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. května 2009 v 17:10® Piranha
- Datum lovu: 9.5.09 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Feeder
Dneska na zernosekach s feederem.Peknej lov.Brali cejni vetsi kategotie a krasni jelci.Tata premiera s feederem, ale celkem mu to slo. Hyc jako v pekle uz od rana od 8h.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. května 2009 v 15:55® Raf
- Datum lovu: 7.-9.5.2009 | Revír: Černá Hora | Způsob lovu: Kaprařina
Po neúspěšné jeseterové výpravě z minulého víkendu u mě vypukla nefalšovaná jeseterová horečka. Viděl jsem ty bestie skákat v reálu i ve snech, jejich ostré ploutve prořezávaly hladinu jak žraloci. Celý týden se soustředil jen na práci a na ně. Konečně tu byl čtvrtek a s ním další jeseterový pokus. A ten pokus tentokrát vyšel! Zadařil se krásný jeseter 129 cm a 10,5 kg. Kromě toho jsem se svým doprovodem Marií a Milenou nalapal na boilies, pelety a rousnice dobře přes dvacet kaprů. Největší kapřisko mělo 81 cm. Kdyby nás odtud nevyhnalo nachlazení, bylo by jeseterů i kaprů ještě více.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. května 2009 ve 12:06® ksandik13
- Datum lovu: 9.5 | Způsob lovu: Plavaná
Tak dneska opět s mckvakem8 na místním rybníčku.Chytil jsem 5 kaříku,9 plotic,1 okouna a malýho tlouště.Kolega na to byl podobně.Fotky dodá on.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. května 2009 v 11:59® Tycoon
- Datum lovu: 9,5,09 | Revír: Bělá pod Bezdězem | Způsob lovu: Plavaná
Další dva kapříci chycení na kuku.Jednoho si už zamluvila babka na zítřejší oběd.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 9. května 2009 v 11:45® Libor
- Datum lovu: 09.05.2009 | Způsob lovu: Feeder
Dnes ráno jsem chytil dva amury, větší měl odhadem přes 70, opět krásnej boj.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. května 2009 ve 20:45® sears.13
- Datum lovu: 1.5.2009 | Revír: Střela | Způsob lovu: Muškaření
Tak jeden z letošních prvních
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. května 2009 ve 20:21® sears.13
- Datum lovu: 1.5.2009 | Revír: Střela | Způsob lovu: Muškaření
To je macek
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. května 2009 v 17:12® LojzaRybka
-
dnes je den vítězství nad rybama
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. května 2009 ve 14:41® kamos007
- Datum lovu: 06.05.09 | Způsob lovu: Přívlač
Ve středu na místní pstruhovce s vlačákem mrtě duháčků 20–25 jeden větší 41cm. aár potočáků do 27.
Tento příspěvek byl editován 8.5.2009 14:43:41 uživatelem kamos007.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. května 2009 ve 14:36® Libor
- Datum lovu: 08.05.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Dnes ráno to moc nešlo, chyceno pár perlínků, jedna veliká ryba se mi vypnula asi 30s po záseku, asi kapr. Jestli neusnu, večer půjdu znovu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. května 2009 ve 12:57® skwor
- Datum lovu: 8.5. | Způsob lovu: Feeder
Hezká dopolední feederovačka s tátou a kamarády z Prahy. V úlovcích převažovala podoustev, občas plotice, cejn nebo hrouzek. Kamarád si chytil i malého jesena a kapra kolem míry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. května 2009 ve 21:02® Tycoon
- Datum lovu: 07.05. | Revír: Bělá pod Bezdězem | Způsob lovu: Plavaná
Na slonu brali nasáďáci.Jednoho jsem si vzal do jezírka a zítra bude grilovačka.Společně s těmi 4 co ještě ve jezírku jsou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. května 2009 ve 20:51® Leonardo
- Datum lovu: 7.5.2009 | Revír: Dyje | Způsob lovu: Feeder
Dneska hned po škole jsem vyrazil na ryby, myslel jsem že už nic nechytnu a v 6 hodin mi vzal málem feeder do vody tenhle krasavec 60cm asi 7kg, byl pěkně tlustej.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. května 2009 ve 20:08® ART
- Datum lovu: 7.5. | Revír: 401... | Způsob lovu: Feeder
Dnes jsem šel potrápit rybý osádku na menším rybníčku. Po příjezdu jsem si řek že zkusil náročnější level. Vybral jsem si místo v křoví. Domorodci na mě koukali jakej jsem blázen. Nakonec se to vyplatilo za 3 hodky skoustu cejnku, plotic a okounu ryba větší než 33cm nepřišla:(. Domorodci samozdřejmě koukali jak se to má dělat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. května 2009 v 19:21® wenaX
-
na smáčka od berkley 5cm barva slat má okolo 70
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. května 2009 ve 13:10® inspo
- Datum lovu: 5. a 6. 5.2009 | Revír: Opava 2 | Způsob lovu: Plavaná
Tak jsem se letos konečně dostal k vodě, ale nestálo to za nic. První den jen jeden tloušť okolo 30 cm a druhý den už byli tři, ale za to byli ještě menší. Ale hezky tu řádí bobr.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. května 2009 v 9:19® sus1
- Datum lovu: 6.5.2009 | Způsob lovu: Plavaná
Na bolonku – 55cm.
Tento příspěvek byl editován 7.5.2009 09:22:36 uživatelem sus1.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 7. května 2009 v 6:42® Leonardo
- Datum lovu: 1.5.2009 | Revír: Jevisovka 1A | Způsob lovu: Feeder
Krásná chytačka, chytl jsem na jemný feeder amura 65cm, později ještě 2 kapry kolem 55cm, všechno bylo vráceno vodě.
Tento příspěvek byl editován 7.5.2009 06:43:45 uživatelem Leonardo.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. května 2009 v 17:44® HaD
-
VE VŠECH DISKUZÍCH NYNÍ MŮŽETE EDITOVAT VAŠE PŘÍSPĚVKY. VÍCE NAPOVÍ OBRÁZEK. EDITACI PŘÍSPĚVKŮ VE FÓRECH DOKONČUJEME.
SOUČASNĚ SI JIŽ OPĚT MŮŽETE ZOBRAZIT AKTUÁLNÍ VÝPIS VAŠICH FISHBONŮ: http://www.chytej.cz/fishbony/
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. května 2009 ve 14:47® Beer.Beda
- Datum lovu: 6.5.09 | Revír: Doma
Tak jsem se dnes po dlouhé době na ryby taky nedostal.Ale přeci jeden úlovek jsem dostal z trouby ven.Ryba bohužel nevrácena ale sežrána hned po vytažení.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. května 2009 v 11:23® ksandik13
- Datum lovu: 1.5. | Revír: Pecovák | Způsob lovu: Plavaná
V pátek jsem společně s kamarádem mckvakem8 vyrazil na místní rybník za učelem potrápit uhoře.Než nastal večer chytali jsme každý jedním prutem na plavačku a druhým na feeder.Nachytali jsme spoustu kapříků a plotic.Ojediněle přišel nějáký okoun.Večer jsme vyměnili feedery za pruty na uhoře.Po chvilce přišel první pěkný záběr na rousnici.Byl to ovšem zase kapřík,ale i tak potěšil.Určitě se sem na uhoře ještě vrátíme.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. května 2009 v 9:43® tomashr
- Datum lovu: 26.4.2009 | Revír: Sázava 3 | Způsob lovu: Feeder
Pstruh duhový, cca 40cm (puštěn do vody, takže jsem se s přesným měřením nezatěžoval). Sestava klasická na feeder – Catana MultiFeeder ML, Nexave 2500RB.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 6. května 2009 v 9:34® rohlston
- Datum lovu: 05.05.2009 | Revír: nesvazový | Způsob lovu: Kaprařina
Včera pohodová chytačka, nej kapři 49 a 51 cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 5. května 2009 ve 21:29® Adam.46
- Datum lovu: 30.-3.5.2009 | Způsob lovu: Kaprařina
NICE WEEKEND :P
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.